|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.3.2007 17:04:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
   RE: SEPTEMBERKE 2006
1.3.2007 20:08:26   
incabinca
Čer!

Midva sva pa še zmeraj pokonci, mislim da se je to v 6 mesecih zgodilo največ 3x, da bi bil LOvro ob osih še buden... ampak ker je danes spal do 9, sva imela mal urnik zmešan, in je od 5-6 spal, ker je bil revček že čisto zmatran.... ampak ni panike.

Vidim da vas je kar nekaj zaineteresirabih za ZOO. A se kej bolj konkretno zmeninmo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
1.3.2007 20:08:29   
Anonimen
Čer ženkice, vidim da kar pridno čvekate in se dobivate.

Midva imava cel kup dela s selitvijo, pa še očkota tako že pogrešava, da je ojojjoooo.. Mah, nč ni fajn bit slamnata vdova.

Smo imeli danes posvetovalnico in cepljenje. Veliki smo 71 cm in težki 8500 g.

Ima pa mali po obrazu ene take pikice, ampak niso mozoljčki. Pravi sicer P, da naj me to ne skrbi, da to ni alergija, da naj samo probam prat brez mehčalca. Ma jest ne bom uporabljala nobene kreme več. Se mi zdi, kakor da je po vsaki samo še slabš. Kolikokrat pa jih ve namažate in s katero kremo ?

Srečka - o kako je fletkana tvoja punčka ! Pa prav frajerska je v tem stolčku.

Sončica - fliper je pa zakon. Ti ne bo žal. Mi ga imamo tudi, pa je prav fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 1878
1.3.2007 20:18:31   
incabinca
*Lina* - kar se tiče kremic, jaz jih ne uporabljam veliko. Še za ritko bolj malokrat, ker ne vidim smisla, da bi ga mazala če ima pa tudi brez tega čisto lepo ritko. Po obrazu ga pa namažem takrat ko greva ven, ampak tudi ne vedno, v glavnem bolj po potrebi. Uporabljam pa Bubchen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
1.3.2007 20:28:51   
Tejcha
Ojla!

Srečka, tamala je prava đekica, res!!

Za ZOO... js sm res za stvar, vendar nama pred 13. verjetno ne bo shodilo (izpit...).

Pa da ne boste rekle, da se skrivam. Evo, najina slikca (tudi ena izmed redkih...):
user posted image

Zdej pa šibam pod tuš, pa pred TV (moj je pa še na fuzbalu... grrr...).

Fajn spančkite!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
1.3.2007 20:38:55   
Tejcha
Lina,  js tud, tako kot incabinca, po obrazu namažem zeeeeloooo redko... in to z niveino za ven... Ok, rito pa štriham, čeprav se že tud sama sprašujem, če je sploh treba, da ma vedno fasado... Sej se mora koža tud mal navadit, da ni vedno nekaj gor...  Po kopanju ga pa celega namažen z johnsonovim sivkinim oljem (prej sem mela Bubchenovo ognjičevo) in je to to...

Prav občudujem tiste,  ki imate user posted image toliko zdoma in seveda tudi pogumne, ki vse zadevo vozijo same. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Men bi se verjetno utrgalo. Mojega glih tolk, da ga že na vratih ne čakam, ko pride domov, pa ne, da bi mi bilo težko, sam... huh, dobre ste!!!

Zdej pa res grem.

Aja, še enkrat tudi z moje strani: fliper je zakon!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
1.3.2007 20:44:05   
x_srečka_x
Čer user posted image

sem včeraj tudi jaz dobila bon za BC in me je skoraj "kap" user posted image  ko sem videla koliko sem tam zapravila 650€ user posted image  pa sploh ne vem kdaj user posted image
Tejcha kako luštkan je tvoj fantiček user posted image

KLEMEN ČESTITKE ZA 6 MESECEV user posted image user posted image user posted image

Še tri dni pa bo tudi Vesna stara 6 mesecev. čas je šel pa tako hitro okoli....user posted image

Se bi vam pridružila v ZOO pa nimam niti prevoza, pa še voziček marela pa ne vem kako bi vozila po kamnih user posted image

Da še napišem da sva se z mojim malo pogovorila o resnih stvareh in sva končno vse poštimala in uredila vse user posted image  Za spodbudo pa je začel rihtat skupen domek, ampak je še veliko dela preden bo vstelitev user posted image  Je pa nekako pokazal da mu vseeno ni čisto vseeno za naju in kar je naredil user posted image

LP

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
1.3.2007 20:47:11   
ZALA ADL
Zdravo mamike!

Klemen vse najboljše za pol svečke. Sej ne morem verjet, da bodo ti naši lumpi stari že pol leta....

user posted image

Srečka kako Vesna lepo sedi v stolčku. Sem zadnjič probala našo user posted image  noter dat, ker ga ima sestra, ki ima eno leto staro punčko, pa je sedela kot pijanček user posted image .

Tejcha tudi jaz imam kar nekaj strij. Največ jih imam na spodnjem delu trebuha.user posted image  Vse sem dobila zadnji teden preden sem šla rodit. Če bi Zala šla ob roku "ven", jih sploh ne bi imela. Ampak kar je je. Se sploh tolk več ne sekiram. Sem pa zadnjič na forumu prebrala, da pomaga krema od Afrodite, tako da zdaj vsak večer lepo mažem. Se mi zdi, da mal pomagauser posted image . Niso več tako živo rdeče, sej zginle pa itak ne bodo nikoli.

Yennika tudi jaz se lepo priporočam za recepte. Moj e-mail urska.colaric@volja.net.

A že vse imate avtosedež. Mi smo danes bili v BTC, pa se ne moremo odločit med maxi Cosi in Romer. Katerega imate ve? Pa še to me zanima, če imajo vaši škratki tudi tako oguljeno glavo od zadaj. Naša je prava mala golovratka.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
1.3.2007 21:34:48   
julam
Ojla, a boste danes tudi kakšno debato udarle? user posted image Jaz težko tipkam, ker je mali sedaj car v dnevni (posteljice nismo imeli kam drugam za dati), tako da je luč na off, TV na mute, računalnik pa za brat.

Ja, naš user posted image je prav hecen, če ga od zadaj pogledaš - ima eno veliko plešasto liso na sredi glavice, pod njo pa laski v ravni liniji lepo rastejo user posted image ! Je imel tavelik isto, pa se je vse lepo poštimal. Kremico za obrazek imava mi2 kar hladilno iz lekarne, ampak tisto, ki ti jo zmešajo extra na recept. Imata namreč oba fantička ful suho kožo in je ta hladilna res fajn.
Vesna pa res lepo sedi v trip trapu. A je tudi sicer že stabilna? Ker jaz si našega pijančka ne upam dat notri.

Strij pa jaz tudi v drugo nisem dobila... Baje je kar od kože in njene elastičnosti odvisno.

Kako ve nohtke štimate? Meni je to nočna mora. Pa še user posted image ima navado, da se, ko je zaspan, ful po glavici in obrazku praska. In mi ne preostane drugega, kot da mu pred spanjem nataknem tanke nogavičke. Se jih je že tako navadil, da so del spalne rutine user posted image ! Ampak brez bi bil pa kot da imamo mucka doma, ves spraskan!

Lina, se popolnoma strinjam, da je slamnata vdova čista beda. Meni je vsakič groza. In sedaj sem možička navadila, da mi kar se da vnaprej pove, kdaj ga ne bo, da si zrihtam večerno pomoč  - ker oba spat spravit, če si sam, je nočna mora. Zdaj ga recimo konec meseca 1 teden ne bo in moram hitro mami ali očita rezervirat, da bo eden ali drug (ali oba) prišel zvečer pomagat spat spravljat. Imam res zlate starše. Ah, verjetno si boste mislile,d a sem nesposobna. No,sej mogoče sem res user posted image !

mirno nočko želim vsem!

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
1.3.2007 21:45:53   
incabinca
Nohtki - moja nočna mora, non stop rastejo, rada bi mu jih postrigla lepo na okroglo pa mi sploh ne gre, sicer je priden ko mu jih strižem, mam občutek da pravzaprav zelo uživa v tem, ampak še vseeno ma zmer vse polomljene, jaz sem pa čist popraskana - ima Lovro en velik užitek ščipat pa praskat...

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
1.3.2007 22:26:09   
dalin
user posted image
Tudi mi smo končno zaspali pred pol ure.Madonca vsak večer je drugače,čez dan pa glih tako.NOBENEGA REDAuser posted image .Smo že vse probal,pa nič.Danes je šel čez dan štirikrat spat,po 45 minut.Ne zastopim zakaj zauser posted image  se zbudi po 45 minutah.Pol pa:včasih je dobre volje,včasih pa takooo tečen,da se mi mešauser posted image .Ne vem,če bo kmalu kaj boljšeuser posted image .
Yennika-Klemnu za 6 mesecevuser posted image
Rose-sta tapravi frajerki
Lina-jaz ga samo po ritki mažem s kremo,no pa zadnjič sem ga z nivejino po ličkah,ko sva šla ven.Drugač pa čim manj kemije,vsaj tako so meni rekli.
Tejcha-tvoj Tilen je tudi tak cukrček,itak,kot vsi septemberčkiuser posted image .Sem pa ugotovila,da se vaši moški kar ukvarjajo s športom,no naš se neuser posted image .Enih par hodi na fuzbal,no ja imate vsaj malo miru pred njimiuser posted image .
Srečka-tudi jaz sem dobila bon od BC in skoraj okoli padla,ko sem vidla koliko sem zapravilauser posted image ,glih en tolk kot ti,ampak žalostno pa je da ti od te vsote podarijo 2%(jaz sem dobila bon za 8 evrov)
Zala ADL-jaz imam sedež od concorda,od 0 kg naprej.Je sicer mal dražji,v uporabi bo pa dolgoooouser posted image .
Julam-jaz Žanu komaj uspem postriči nohtke,saj tako maha z rokicami vmes,da se bojim da ga bom urezala s škarjicami.Blagor si tebi,da lahko pokličeš starše in ti pridejo pomagat,jaz kadar sem sama,sem sama,pa imam štiri otroke zvečer za pošlihtat.
Kar pa se tiče celulita in strij,tudi jaz imam obojega za izvoz.Bom pa začela konec marca pridnouser posted image ,user posted image ,user posted image ,pa manj user posted image ,saj moram do julija,ko gremo na morje kolikor toliko zgledat,da se ne bom glih skrivala po plažiuser posted image .
Zdaj bo pa treba počasi iti spat,sem komaj čakal da bo večer,zame je bil danes tako težek dan,pa ne vem zakaj.Tako da komaj čakamuser posted image .
Nočkauser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
   [Brisano sporočilo]
1.3.2007 23:07:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1887
   [Brisano sporočilo]
1.3.2007 23:07:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1888
   [Brisano sporočilo]
1.3.2007 23:24:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1889
2.3.2007 8:53:14   
Tanyka
JUTRO....

Včeraj se nisem nič oglasila, ker je bil zame en ful ful naporen dan,.................
Me včasih neka nervoza daje, mali nima niti sekunde mira, samo na rokah, skoraj vedno sama z njima,Lara nonstop nekaj potrebuje,.......................
Skratka sem misla, da pouser posted image ,.............

No danes je že bolje.Rene spi, Lara je v vrtcu, jaz pa imam malo časa zase.

JULAM-super, da imaš pomoč.Meni moji pridejo mogoče 2x na mesec.Tašča pa je v isti hiši pa ga tud ima za pocartat, potem pa hitro dol-češ grem nekaj delatuser posted image
Včasih ne vem kje imam rit in kje glavouser posted image user posted image

Yennika-Klemnu za včerajšnje pol svečke
user posted image

ZALA ADL-Zali in
Nataši-Timoteju za pol svečke

user posted image
Se beremo,...............

čao čao

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 1890
2.3.2007 9:40:02   
princes
user posted image

Evo mami že kavico pije, Lia se pa mal zabava sama s sabo(beri cvili)...Pa na vsake tolk časa jo morem mal pogledat, če ne je joj...user posted image

X srecka x, me veseli da sta s tvojim poštimala, da je prišel k pameti...user posted image

Jaz pa razmišljam da se Ajne že dolgo ni javila, se pa spomnem da je o smučanju govorila, no tko da uživajo...user posted image

In vsem ki so dopolnili pol leta user posted image ...

Jaz pa Lio mažem z hladilnim mazilom iz lekarne za ritko, pri vsakem previjanju, no enega pustim brez kremce...
Zvečer po kopanju, jo trikrat na teden ko jo z milom umijem, namažem še z kremo Aderma, kupila sem jo v lekarni...In je super..user posted image

Nohtke ji pa postrižem ko zjutraj zaspi pol urni spanec, pa ji kar s ščipalko, tiste škarice so men čist štoraste...Sem pa malo bolj previdna..user posted image

Lia pa spančka ene 3 ure vsega supaj čez dan..Pa ob osmih gre spat, tam okol..Pa spančka celo noč do 7 zjutraj, pol pa kot da ima uro v riti se zbudi in pojčka...Vsak dan točno ob sedmih...user posted image

Kaj boste čez vikend počele?

Moj user posted image dela v soboto, tko da bo v igri kašna kavica s prijateljicami..user posted image
V nedeljo bomo pa mal do babic in dedkov šli...user posted image

Zdej je pa že sitna, tko da se greva mal igrat....

user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
2.3.2007 10:08:42   
dalin
user posted image
Da se še jaz malo oglasim,čeprav mislim da bo kmalu alarm.Sem že nekaj pridna danes in kar pospravljam po hiši,saj bom jutri težje,ko bodo vsi trije mušketirji doma.Jih moram neprestano opozarjat naj pazijo kam stopijo,če je še mokro po tleh.
Sončica-kadar Žan spi,imam vklopljen babyfon in ko ga zaslišim letim ko sneta sekira in mu rinem dudko.Če jo išče z zaprtimi očki,mu jo porinem v ustka in spi naprej,če pa noče več spati se pa itak obrne okoli in maha z rokicami kot nor.
Tanyka-kaj pa je bilo potem z nama včerajuser posted image ?Tudi mene je neka nervoza dajala,pa tečna sem bila,brezvoljna,pa itak NEPRESTANO SAMA.Rene je imel en kup naloge,tamale dva sta tudi morala nekaj za v vrtec narediti,Žan tečen ko tristouser posted image ,jaz sem pa mislila da bom vsak cajtuser posted image .Moja tašča ima pa tudi vedno tolikooooo dela,da se ven iz njega ne vidi,če grem pa slučajno v garažo kaj iskat,pa jo vidim kako leži na sedežni pa gleda  mehiške nadaljevanke.
Srečka-sicer ne vem,kakšne probleme sta imela s svojimuser posted image ,ti pa vseeno želim srečo in super da sta se pomenila tako kot trebauser posted image .
Zala ADL-tvoji Zali za pol svečkeuser posted image
Nataši-tvojemu Timoteju prav takouser posted image

Še nekaj bi vas vprašala,pa če mi lahko svetujete.Sem šla včeraj v BIG BENG trgovino po kartušo za tiskalnik.Sem imela mušter s sabo in prodajalcu pokazala kakšno rabim.Mi jo da,plačam in grem.Ko pridem domov,jo odprem inposkušam vstaviti v tiskalnik,nato pa ugotovim da mi ni prave prodal.Pogledam še na embalažo in vidim,da ta kartuša sploh ni za moj tiskalnik.Se usedem v avto in zopet drvim nazaj v mesto,z namenom da mi zamenjajo kartušo.In veste kaj mi je rekel ko sem prišla nazaj:da je ne more zamenjati,ker sem jo odprla in da oni take ne morejo prodati naprej.Bi mu jo najrajši v glavo vrgla.Prav,sem rekla,bom jutri prišla,ko bo kakšen vaš šef tukaj.Zdaj pa ,prosim svetujte punce:naj požrem vse skupaj in kupim drugo kartušo ,ter dam še enkrat 2.500 sit za njo ali naj v trgovini vztrajam pri svojem.Moj sicer pravi da ne bom dosegla nič,ker se bodo zgovarjal,da bi morala vedeti kakšno kartušo potrebujemuser posted image .
ČAO,se slišimo

< Sporočilo je popravil dalin -- 2.3.2007 10:10:17 >

Žan 27.09.2006

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
2.3.2007 11:23:34   
Anonimen
dan,

no smi smo pokonci itak od sedmih, ampak mi je šele zdaj uspelo malo priklopiti na RR.

Kaj dogaja ? Pri nas dež.....pa tko sem se veselila današnjega sprehoda, ker sem čist hripava, pa prehlajena. Upam, da tamal ne bo kaj fasal.

Dalin - glede kartuše. Jest bi vztrajala. Sej nimaš kej za izgubit.

Joj, pa eni ste že pol leta stari !!! Pa to je noro, kako čas leti.

NO, tole je pa naš frajer v svojem stolčku.....priporočam !!!

user posted image

in

user posted image

Pa še bratranec Nik v našem stolčku....

user posted image

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1893
2.3.2007 11:28:23   
alenka11
Oj
samo da vidim če mi je uspelo slikico naštimat. Se zvečer kaj oglasim, ker bo verjetno kmalu sirena.

LP

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
2.3.2007 11:29:09   
alenka11
Ni dobra resolucija, bom probala popravit, če bom znala user posted image

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
2.3.2007 11:39:37   
dalin
Alenka 11,user posted image

Pa nič ne poveš; ti,tiuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
2.3.2007 11:43:52   
alenka11
oj Dalin si me pa res presenetila user posted image . Hvala, hvala, hvala.

Se še vedno matram s slikico pa mi ne rata, jo bom kar dol dala. mogoče mi zvečer rata. se je pikec že zbudil in ne morem več tipkat, ker samo po tipkovnici nabija.

Lp

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
2.3.2007 11:44:22   
Tejcha
Dalin, takoj nazaj v trgovino (no, 8 dni imaš časa za uveljavljanje napak. Povej jim lepo, da si ker sama nisi strokovnjak, prosila za pomoč, da ti je bilo napačno svetovano in da to ni tvoj problem. Zahtevaj nadrejenega, omeni obligacijski zakonik in prodajno pogodbo in da si točno povedala kaj rabiš in zakaj... da si od njih pričakovala pravilno svetovanje, ker naj bi bili na svojem področju dovolj usposobljeni... ;da hočeš imet povrnjene potne stroške, ker si že 3. tam, in bod vse prej kot prijazna...Mater... Takle mi pa pisker dvigne...

No, js sm tilna dans peljala k zdravnici, ker se tale kašelj vleče že več kot en teden. Pa je hvalabogu res le prehlad. Tako, da  nadaljujemo z ogromnimi količinami čaja...

Vse najlepše vsem slavljencem!

Polna plenička..

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
   [Brisano sporočilo]
2.3.2007 12:01:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1899
2.3.2007 12:24:55   
dalin
Tejcha,pojma nimam kaj je to obligacijski zakonik.Če mi lahko čisto na kratko razložiš,da ne bom izpadla še večji nevednež,koker sem v resniciuser posted image user posted image .

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......