dalin
|
Tudi mi smo končno zaspali pred pol ure.Madonca vsak večer je drugače,čez dan pa glih tako.NOBENEGA REDA .Smo že vse probal,pa nič.Danes je šel čez dan štirikrat spat,po 45 minut.Ne zastopim zakaj za se zbudi po 45 minutah.Pol pa:včasih je dobre volje,včasih pa takooo tečen,da se mi meša .Ne vem,če bo kmalu kaj boljše . Yennika-Klemnu za 6 mesecev Rose-sta tapravi frajerki Lina-jaz ga samo po ritki mažem s kremo,no pa zadnjič sem ga z nivejino po ličkah,ko sva šla ven.Drugač pa čim manj kemije,vsaj tako so meni rekli. Tejcha-tvoj Tilen je tudi tak cukrček,itak,kot vsi septemberčki .Sem pa ugotovila,da se vaši moški kar ukvarjajo s športom,no naš se ne .Enih par hodi na fuzbal,no ja imate vsaj malo miru pred njimi . Srečka-tudi jaz sem dobila bon od BC in skoraj okoli padla,ko sem vidla koliko sem zapravila ,glih en tolk kot ti,ampak žalostno pa je da ti od te vsote podarijo 2%(jaz sem dobila bon za 8 evrov) Zala ADL-jaz imam sedež od concorda,od 0 kg naprej.Je sicer mal dražji,v uporabi bo pa dolgoooo . Julam-jaz Žanu komaj uspem postriči nohtke,saj tako maha z rokicami vmes,da se bojim da ga bom urezala s škarjicami.Blagor si tebi,da lahko pokličeš starše in ti pridejo pomagat,jaz kadar sem sama,sem sama,pa imam štiri otroke zvečer za pošlihtat. Kar pa se tiče celulita in strij,tudi jaz imam obojega za izvoz.Bom pa začela konec marca pridno , , ,pa manj ,saj moram do julija,ko gremo na morje kolikor toliko zgledat,da se ne bom glih skrivala po plaži . Zdaj bo pa treba počasi iti spat,sem komaj čakal da bo večer,zame je bil danes tako težek dan,pa ne vem zakaj.Tako da komaj čakam . Nočka