|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
26.2.2007 22:04:41   
alenka11
Dober večer

Ste me danes kar šokirale, ko sem dopoldne odprla naš forum, sem mogla kar 4 strani prebrat. Ste bile zelooo pridne user posted image user posted image user posted image , polne energije.

Najprej yennika hvala za recepteuser posted image . Sicer jih še nisem nič odpirala - bom jutri. Me pa zanima koliko pojejo vaši pikci GH, da je dost za poln obrok. Naš Aleksejči je že zelo veliko pojedel, tudi čez 200ml. Zdaj mi pa komaj 100 (zelenjavo) in 130 mlečne kašice. Saj ne vem al ma dost al ga je treba še potem podojit user posted image .
Tudi mi že nekaj časa uporabljamo kar pleničke št.4. Najprej so se mi zdele ful velike, zdaj so pa čist OK.

Osebni dokument bomo naredili kar potni list, slikali smo ga že pa je ful smešen na sliki. Gremo konec marca na Češko.

Dalin naš pikec se tudi obvezno čez eno uro zbudi. Ga moram dat na drug bok pa dudo v usta pa je dobro. Pol pa spi še kakšne dve do tri ure. Še ve dno mor ajest ponoči user posted image . Pa naj, bo že nehal. Se pa dva dni zbuja ob 6 zjutraj in greva potem oba ob 8 še za dve uri nazaj spat.
Z
aspi in spi pa samo na boku. Se pa tudi že nekaj časa prekucne iz hrbta na trebuh samo v spanju pa ne.

No toliko za zdaj verjetno grem kar spančkat. Pridne bodite pa kaj lepega še napište.
LP

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
26.2.2007 22:07:02   
dalin
Joj,jaz bi mogla itiuser posted image ,moram zjutraj zgodaj ustati.Tavečji gre v šolo,dvojčka v vrtec,jaz pa z Žanom na cepljenje.Če ne bom šla spat,bom zjutraj takšnauser posted image

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 1777
26.2.2007 22:12:30   
žiža
Nočko Dalin
Jaz tud počasi grem, da izkoristim tole mirno noč. pa še moj najdražji prihaja domov
fajn bodte

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
26.2.2007 22:13:45   
Tanyka
Jaz pa grem sedaj starega obrnituser posted image
user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
26.2.2007 22:16:30   
dalin
Saj ne vem če bi šla sploh spat.Mi je tako fajn tukaj z vami.Sicer žalostno da se moram pogovarjati s škatlo,ampak sem pa vesela da sem z vami.Tukaj kjer jaz živim(v tem naselju)ni mladih mamicuser posted image .Naši otroci so edini v naselju.Ne moreš "belivt".Pa tudi kraj ni mesto,ampak,ne vem no,Mirna peč pri Novem mestu

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
26.2.2007 22:21:07   
dalin
user posted image Veste kaj me zanima.Kaj ste,ve ženskice,po poklicu?Jaz sem gostinkauser posted image ,delam ekonomsko naprej,saj v gostinstvu ne vidim prihodnosti.Izpite sem sicer za nekaj časa porinila na stranski tir,ampak mislim pa dokončat.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
26.2.2007 22:22:17   
dalin
Pa še nekaj:kako dam slikico pod nick?????????

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
26.2.2007 22:23:28   
Dajanax
Dober večer in lahko noč! Vas samo na kratko pozdravljam, da ne bo Dalin spet napisala da samo čekiram.

Imejte čiiim daljšo noč! Šibam dremuckat...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
26.2.2007 22:25:44   
dalin
Dajanax nisem tako resno mislila.Oprosti če sem te prizadela,ni bilo tako mišljeno.Saj vem,včasih se ne da.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
26.2.2007 22:33:07   
Dajanax
Še malo kukam!
Hej Dalin veš da ni zamere!!! Ti me kar opomni še kdaj, saj časa je sam vzamem si ga ne...

Zdaj grem pa res off.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
   [Brisano sporočilo]
26.2.2007 22:36:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 1786
26.2.2007 22:37:34   
dalin
Jaz sem še

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
26.2.2007 22:45:04   
dalin
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
   [Brisano sporočilo]
26.2.2007 22:45:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1789
   [Brisano sporočilo]
26.2.2007 22:47:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1790
26.2.2007 22:53:55   
dalin
Je ne znam pomanjšatuser posted image

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 1791
   [Brisano sporočilo]
26.2.2007 23:24:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1792
26.2.2007 23:41:40   
Tejcha
Sončica, js sm še tud tuuuu!!!

Sicer sem bla mal pred TV, pa cote sem rihtala...

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

Neposredna povezava do sporočila: 1793
26.2.2007 23:53:32   
Tejcha
No, za mehčalec in prašek sem vprašala zato, ker imam sedaj svetlo zelen Silan (mislim, da je avokado - šit, pa pred 5imi minutami sem ga imela v rokah, pa se ne spomnim....) in moder tekoči persil, pa cunje res božansko dišijo! To je zdej prva kombinacija, ki mi je res ql.

Drgač pa js že od štarta perem vse z mehčalcem. Prvo rundo Tilnovih (Ja, pa jih imamo res velik, Katy, dobrodošla še enkrat!) cotk sem prala brez, potem pa vse Z. Je tud patronažna rekla, da ni panike, če ni reakcije. Tak da... A bi se moralo kaj posebej čakati?  jauč... vsak dan kej novega izvem...

Dalin, mene čaka še ena omara zakonov, preden bom lahko rekla iz katere branže sem... Sem naši najnovejši magistri kar malo fovš, ko je že vse za njo. Drgač pa letos ponavljam 4. letnik na pravu... (se mi zaradi štipendije ni splačalo vpisati absolventa). Bom pa drugo leto takle čas zagotovo pisala diplomsko, pa če se cel svet na glavo postavi!!!!!

No, zdej pa vidim, da ste res že vse poniknile... Sej grem js tud v mižule, bom vstala malo prej in se res spravila za knjigo oziroma za zapiske, ker imam v planu, da se marca znebim vsaj 3h reči... Držte pesti!

Mirno nočko vam želim!

PS: pa prav lušno je pridet tu gor in videt, da se nekaj dogaja. Js sm drgač pripravljena tud dve uri zravn računalnika sedet, pa klikat osveži, če se je že slučajn ktera spomnala kej napisat... Dans sem pa hiiiitro pospravila, pa dala prat... da sem lahko vmes še tule čekirala... babe,  je pol to zasvojenost???

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
27.2.2007 7:15:27   
Tanyka
user posted image

No evo spet skačem prva tu goriuser posted image .
Noč prespana, plenice superuser posted image user posted image -bomo videli kaj bo v naslednjih nočeh.

DEJANAX-za Vito

user posted image
DALIN-za Žana
user posted image

Sedaj pa se gremo oblečt, Lara v vrtec, midva pa k sestrični na kavico

ČAO ČAO
Tanja

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
27.2.2007 9:49:26   
Anonimen
dan dan dan, mater ste pa napisale user posted image user posted image user posted image

bom čist na hitr, ker čakam ueeueueueeuue......vse ok, standardno.

Ali katera ve, kako izgleda vadba z dojenčkom v Mega centru v Kranju ???? Jest bi ful šla, ker tele kile moram pa že enkrat mal dol spravt grgrgr-------- a je še katera zainteresirana za skupno druženje ???

Al pa mogoče v Fitmami ( v Vižmarjah ) ????

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1796
27.2.2007 10:40:06   
buchka
Ojla, še dve vrstici od mene. Jaz vas raje berem, se mi zdi, da sem veliko zamudila, ko se nisem pridružila že v nosečnosti, zdej se mi pa zdi, da ste ena taka fina klapa.

Kolk vaši pikci že znajo! Pa kolk so migeci. Naš Filip je pa bolj lene sorte. Komej mu rata obrnit se s hrbta na bok, okrog pa še ne gre. Pa kravce nič kaj rad ne pase; sva bila pri fizioterapevtki in nama je pokazala en par vaj, tako da zdaj telovadiva. Sam je vedno tak jok in užaljenost. Sej se tolažim, da je pač bolj na komot narejen (Kakšno pozo sva pa midva pol imela?), pa da je še vsak zdrav dojenček enkrat shodil, sam sem si predstavljala, da gre ta razvoj mal bolj entuziastično pa z večjo raziskovalno žilico z njegove strani. Nekaj pa je vseeno, kar obvlada v nulo - pritiskanje na daljinca! Bo najbrž kmalu hotel svoj TV, ha ha.

O plenicah pa sam toliko; še tako dobre in drage plenice nam premočijo, tako da se previjamo tudi ponoči oz. proti jutru. mi je pa to odveč in skoz razmišljam, kaj bi se dalo naredit. Zdej me je ena ideja prešinla, samo jo moram najprej preizkusit, da vidim, če deluje, potem se bom hvalila. Dručage pa po mojih izkušnjah se najslabše obnesejo tiste plenice, ki nimajo elastičnih trakcev za spenjat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
   [Brisano sporočilo]
27.2.2007 11:05:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu buchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1798
27.2.2007 11:07:37   
incabinca
Buchka - ti kar piši, vsaka je dobrodošla tu gor!!
M
oj Lovro je tudi bolj lenušček, zdaj nekaj začenja, ampak ko pa primerjam z drugimi... ampak vsak po svoje, uživajmo še ta čas, ko ni treba še tolk pazit kam bo mali čofnil..  user posted image   še prehitro bo to prišlo. Sem pa tudi jaz naročena na fizioterapijo.

Profesija... še vedno študentka socialnega dela ;) Da bom pa dejansko delala v tem fohu bo pa najbrž še kar nekaj let preteklo, ker se službe ne dobi....

joj, me že Lovro kliče... kasneje. lp

(odgovor članu buchka)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
27.2.2007 11:37:23   
_ka_ty_
No, zdaj imam končno par minutk za računalnik. Je prišla moja mama in Tilna odpeljala na sprehod - kakšen lep občutek, ko ti ne rabi skrbet in poslušat zvokce iz spalnice, če se je mogoče zbudil. Zdaj že nekaj dni imamo težave za zaspat čez dan - mu je verjetno vse preveč zanimivo in se boji, da ne bi kaj zamudil, pa se ne more umirit (spi v sobi) - vse sem že probala - ni druge kot, da ga še malo izmučim (se še malo igramo) in potem je takoj koma.
Glede plenic pa so meni dobre tiste z elastičnimi trakci za čez noč, ker (sem prebrala nekje na reklami za pamperske) "je trebušček dojenčka različno debel, ko se naje je bolj napihnjen, ko polula oz. pokaka, pa je spet majhen, zato so ti elastični trakci, da se prilagajajo obsegu trebuha, da ga ne tišči in predvsem da se ne polula čez" - nekako tako.
Tejcha, Žiža: glede Tilnov user posted image Ja, upam, da bodo vsaj enakomerno porazdeljeni po Sloveniji user posted image   Sem zadnjič srečala bodočo vzgojiteljico od Tilna in je rekla, da je imela zadnjega Tilna v skupini pred 30. leti. Tako, da ne vem, kaj nas je lani prijelo :)))) Je pa ful dobro ime za ga hecat, mi mu že pravimo "RepTilen" - kot latinsko "reptilis" - plazilec (ko se poskuša plaziti), potem "ReakTilen" - reaktivni pogon (ko prdi), ... še kaj se bomo spomini.
Pa, pa .... (to se zdaj učimo) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......