Tejcha
|
No, za mehčalec in prašek sem vprašala zato, ker imam sedaj svetlo zelen Silan (mislim, da je avokado - šit, pa pred 5imi minutami sem ga imela v rokah, pa se ne spomnim....) in moder tekoči persil, pa cunje res božansko dišijo! To je zdej prva kombinacija, ki mi je res ql. Drgač pa js že od štarta perem vse z mehčalcem. Prvo rundo Tilnovih (Ja, pa jih imamo res velik, Katy, dobrodošla še enkrat!) cotk sem prala brez, potem pa vse Z. Je tud patronažna rekla, da ni panike, če ni reakcije. Tak da... A bi se moralo kaj posebej čakati? jauč... vsak dan kej novega izvem... Dalin, mene čaka še ena omara zakonov, preden bom lahko rekla iz katere branže sem... Sem naši najnovejši magistri kar malo fovš, ko je že vse za njo. Drgač pa letos ponavljam 4. letnik na pravu... (se mi zaradi štipendije ni splačalo vpisati absolventa). Bom pa drugo leto takle čas zagotovo pisala diplomsko, pa če se cel svet na glavo postavi!!!!! No, zdej pa vidim, da ste res že vse poniknile... Sej grem js tud v mižule, bom vstala malo prej in se res spravila za knjigo oziroma za zapiske, ker imam v planu, da se marca znebim vsaj 3h reči... Držte pesti! Mirno nočko vam želim! PS: pa prav lušno je pridet tu gor in videt, da se nekaj dogaja. Js sm drgač pripravljena tud dve uri zravn računalnika sedet, pa klikat osveži, če se je že slučajn ktera spomnala kej napisat... Dans sem pa hiiiitro pospravila, pa dala prat... da sem lahko vmes še tule čekirala... babe, je pol to zasvojenost???