|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
26.2.2007 20:50:08   
incabinca
Jaz sem s kg še +3, pa še +4 starih grehov, tako da moram do poletja dol spravt 7kg. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa saj bo............upam..... :)

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
26.2.2007 20:51:51   
Tejcha
No, js sm jih pa v zadnjih šsetih letih dobila gor 25... od tega jih je od nosečnosti ostalo 4-6 (vsak dan je drgač?????), tak da sem vse prej kot pridna...

Pa že prej nisem imela idealne teže. Sem pa vsako poletje fejst migala, tako da sem držala tam okrog 60... potem pa sem me d počitnicami začela na polno delati, sončka še  videla nisem, kaj šele, da bi se spravila na rolerje ali pa na kolo; plavanje je prišlo v poštev v tistem tednu dopusta... potem pa faks... pa še kaj sem delala vmes... in tud aerobika ni kaj dosti pripomogla k temu, da se kile ne bi nabirale... zdej mam pa dost!!! Tak da sem se odločla, da grem in bom dala tistih 50€ na mesec za osebnega trenerja, da me bo gonil kot.... In da se spravim v red...

Jjoooj, sm se našpičila... Sem še sam bolj jezna nase...

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
26.2.2007 20:53:21   
Tejcha
HJa, bi pa do poletja blo dobr vsej 15 dol spravit... Sam to so verjetno bolj pobožne želje...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
26.2.2007 20:54:38   
dalin
Ha,sem glih kar eno muhouser posted image .Ne vem od kod se je vzelauser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
26.2.2007 20:55:48   
incabinca
Dalin, mogoče se je lih stajala ker je med zimo zmrznila.... ti si jo pa kar pokončala!!!! 

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
26.2.2007 20:58:21   
Tanyka
Smo bili samo na juhci in puranjih, brez vsake prilogeuser posted image user posted image
Vidim, da sem edina pridna pri pridelavi kg user posted image
Pa sladkariji se tudi ne morem odpovedatiuser posted image

Pa še nekaj glede plenic
uporablja katera hoferjeve?Jaz sem jih ravno danes kupla, ker so mi mulerjeve vse premakale sploh zjutraj.No hoferjeve pa uporablja sestrična za svojo 2 letno punčko in pravi da so ful vredu, in da ji še res nikoli niso premočileuser posted image
BOMO VIDELI-sem mu nicoj namontirala.
Pampersk ne kupujem, ker so vseh ostalih trgovinah poljske v mulerju pa user posted image  drage

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 26.2.2007 21:02:39 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
26.2.2007 20:59:25   
Tejcha
Dalin, mi jo tud mamo, muho namreč!!! Že od včeraj leta po stanovanju, pa sem se trudila ina plezala za njo, pa brez uspeha... Vsake tolk časa mi nekaj pribrenči mimo glave, pa sedaj čakam, da gre moj na lov..

Osebno pa mi že imamo, ker je Tilen decembra nuuujno moral v Ikeo...Ups... Predlagam pa, da tiste, ki je še nimate, tamale slikate doma al pa enkrat sproti, ko bodo malčki budni, dobre volje in boste ravno mimo foto studia hodili... Naš je na slikci tak kot bi ga nekdo ravno premlatil (komaj mi ga je uspelo zbuditi in potem je bilo tam vse bolj zanimivo kot gledanje strica)...  In to zdej velja kolk časa? Dve leti?

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
26.2.2007 21:00:25   
dalin
Incabinca,haaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ta ti je dobrauser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
26.2.2007 21:04:32   
Tanyka
sem zgoraj napisala nekaj glede plenic, sem prejle prehitro stisnilauser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
26.2.2007 21:07:16   
dalin
Tejcha,sem se ti do solz nasmejala,pa še se smejim,tako da komaj vidim tipkati od solz.Upam,da boste ulovili,muho.Je pa burleskno,ko jo takole loviš po stanovanju.Jaz sem zadnjič eno lovila,pa tako mahala z loparjem,da sem mislila da se bodo otroc polulal od smeha.Pol sem pa znorela,ker je nisem ujela in sem otrokom zabičala,da Bog ne daj,da se mi še eden zasmeji.Pa sem jo čez dve minuti zopet vidla in je rekel Rene:"Grem rajši v sobo,ker se ne bom mogel zadržati,saj si tako smešna ko mahaš s tem loparjem!"
Tanyka,jaz imam tudi+15 kg.Ne vem kdaj jih bom skurilauser posted image .Bo treba počasi začeti

< Sporočilo je popravil dalin -- 26.2.2007 21:08:25 >

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
26.2.2007 21:08:10   
incabinca
Jaz sem  kar na Pamperskah, do sedaj so mi oz. Lovru najboljš služile :) Zdaj imajo tudi v merkatorju tiste nemške.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
26.2.2007 21:09:43   
incabinca
A je drgač kej pametnega danes po TV ali se bolj splača spat? Jaz sem zelo user posted image ker ni več dr. Housa...

Neposredna povezava do sporočila: 1762
26.2.2007 21:09:51   
rose22
Jaz jih mam pa +20 pa se prav nič zaenkrat ne sekiram.Bojo že šle dol če bojo hotle.Tak.user posted image Se bom še jaz mal razpištolila

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

Neposredna povezava do sporočila: 1763
26.2.2007 21:10:05   
dalin
Jaz pa hodim v mullerja po pamperske.Nisem opazila,da bi bile velik dražje,kot drugje.

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 1764
26.2.2007 21:17:29   
Tanyka
activ fitke?
Ja baje imajo sedaj tudi v merkatorju nemškeuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
26.2.2007 21:17:53   
Tejcha
Eno vprašanje čist izven konteksta: kakšno kombinacijo praška in mehčalca uporabljate?

Pamperske pa: men št. 3, kupljena v Šparu, smrdi kot sam hudič.  Sem hodla kar naprej malija čekirat, če ni slučajno pokakan... Mueller je predaleč, vmes smo enkrat poskusili Preety baby, pa je imel Tilen tak, kjer se zalepijo skupaj, parkrat rdeče... in smo prešaltali nazaj na Huggies in sem ful zadovoljna.

Za Hofferjeve sem zaenkrat tud js slišala same pohvale, sam, če je pa na drugem koncu mesta....

Ko bo toliko pridobil na kilaži, da mu bodo prav tiste Pamperske, ki so narejene kot hlačke, bomo pa spet šli na led... Upam, da brez osla... user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
26.2.2007 21:21:40   
Tanyka
Prašek imam ariel kids
hoferjev prašek je drugače tudi ok, ga včasih kupim za temno perilo
mehčalec pa Softlan-muler(1/2 l skoraj 2 €)
ali pa silan
Pa na roke peremuser posted image
Včeraj mi je stroj zružo dokončno 2 l star user posted image user posted image

Ja na led pa je treba it brez oslauser posted image user posted image user posted image user posted image
vzemi tega od Dalin user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 26.2.2007 21:25:41 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
26.2.2007 21:25:01   
incabinca
Jaz pa pri Lovrovih cunjicah mehčalca sploh ne dodajam, prašek mam pa mam perwall.
Pralni stroj - mi imamo enega novega fensi od gorenja, pa oram rečt da sem ful zadovoljna (še posebej jaz, ker sem glavna perica pri bajti). Pa še tak velik boben ima. Itak se pr nas vsak dan kar par žeht okrog obrne, ker je še enkup stvari iz picerije za oprat.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
26.2.2007 21:27:05   
_ka_ty_
Elja mamice!!!
Tako kot verjetno kar precej drugih septemberk, vas tudi jaz redno berem (skoraj vsak dan - da se mi zdi, da vas že skoraj vse poznam user posted image ).Sem si fulkrat rekla, da moram tudi jaz kaj napisat, pa vedno kaj vmes pride - ponavadi moj mali miš hoče mamo user posted image
Mi še tudi nimamo zobkov, saj jih tudi še ne rabimo, ker ne papamo še GH - ja, no malo za poskusit (beri za se umazat, danes je imel kašico v nosu in celo v očeh user posted image ) Kaj bo še?). Tako da bom te dni začela študirat kako naj začnem zares z uvajanjem GH - ene pravijo, da moraš najprej zelenjavo, ker da potem je ne marajo. Mahhhh? Res se mi zdi, da vsi preveč komplicirajo s tem, potem te tako zmedejo, da res ne veš kaj je prav - ja no, pol ti rečejo: "Po občutku." A, ja... se polno dojiva ... je tako praktično ... razen ponoči, je točen ko ura - se zbudi vsake 3 ure. ... Bo minilo, ne?
Eno vprašanje: Kaj se vaši škrati že znajo obrnit iz trebuha na hrbet. Ker moj Tilen se preden zaspi obrne na trebuh - že napol v komi in potem se ne zna rešit nazaj (da bi se obrnil na hrbet) in začne jokat in se valda zbudi zares.
Berem, da ste že dali vodo in kri. Mi smo imeli že drugo cepljenje že zdavnaj pa nam pediatrinja ni nič rekla????
Moja kondicija je tudi katastrofa, še hujše je to, ker "kao dojim, lahko več jem" - in valda kile ne grejo dol. Najhujše je zvečer pred TV, ko Tilen lepo zaspi, moj je pred računalnikom in mama gricka na kavču. Glede hujšanja - se priporočam za kakšne vzpodbudne besede. Zadnjič sem na 24ur.com prebrala en dober članek o tem, da lahko shujšaš tudi če se nič ne migaš, potem je en tip (verjetno trener) napisal ful dober komentar, da to ni čisto tako - če vas zanima(http://24ur.com/naslovnica/servisi/vizita/20070222_3090662.php)
A, ja glede plenic - tiste, ki imate fantke, kaj se vam kdaj zgodi, da se pri straneh polula skozi? - ko spi na boku. Jaz sem prav zaradi tega zelo hitro pristala na večjih plenicah, ker so v pasu malo višje - že 4 Pamperske Active Fit za ponoči obvezno. Sem tudi jaz probala vse živo, tudi Huggies so dobre - sicer so malo preveč široke med nogicami, da se mi Tilen tako smili, ko mora imet nogice tako narazen. Od DM - babylove so mi bile katastrofa - ne vem če sem dobila kakšen slab paket - so bile slabo zaprte zgoraj, da je vata šla ven in tudi tisti žele je bil po celi ritki. Sparky pa so mi dobre za krajši čas.
Prašek: Persil sensitive, brez mehčalca (do kdaj naj se ga ne bi dajalo?)
Ja, ja, pri nas je tudi ena muha in to pomeni, da je že pomlad :)))))))
Čauuuu od ka_ty (sem pozabila geslo, pa imam težave kako ga dobiti nazaj in sem si naredila novo uporabniško ime, bom prosila, da staro zbrišejo)

Neposredna povezava do sporočila: 1769
26.2.2007 21:34:32   
incabinca
katy - DOBRODOŠLA!

ja glede urina in krvi, tudi mene zanima, tudi mi smo dali že 2. cepljenje mim, pa ni nihče nič o tem omenil...

(odgovor članu _ka_ty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
26.2.2007 21:43:02   
žiža
Čer
Jaz tud tukaj. Sicer ne za dolgo.
kati dobrodošla user posted image
A ti maš tud Tilna user posted image  Sej mamo same Tilne  med septembrčkiuser posted image
Jaz sem morm danes pohvaliti, da mi po enem tednu končno oba od 21ih spita... kakšen balzam...
Upam da bo trajal čim dlje

Neposredna povezava do sporočila: 1771
26.2.2007 21:51:40   
dalin
_ka_ty_user posted image
Pri plenicah je tako:tudi naš je bil obstrani polulan,sploh ponoči.Včasih sem ga tudi po trikrat na noč komplet preoblekla.Nato sem ugotovila,da te pamperske sploh niso taprave,saj so iz Poljske.Sem zvedla da edino v mullerju prodajajo pamperske iz Nemčije in jih zdaj tam kupujem.Od takrat je mir z mokroto podnevi in ponoči.
Žan se prav tako takoj ko ga dam v posteljico obrne na trebuh,s trebuha na hrbet pa se še ni,v spanju ne,ko je buden pa ja.Sicer pa ga jaz preden grem spat obrnem,da ni skoz v isti legi.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
26.2.2007 21:56:18   
žiža
Prašek imam jaz Ava, za mehčalec se pa sploh ne spomnim, ga poznam po embalž. Je pa en senzitiv...
Za vikend smo pa tudi mi začeli na žlico jesti user posted image user posted image user posted image  Je tamali čist navdušen in se kar trese ko žlico zagleda. Imam pa en problem. Zdej ga je pa prebava začela dajat. Ful težko kaka. Včeraj je šele pozno zvečer nakidal za eno plenico, danes pa sploh ni. Me malo skrbi, da bomo ponoči spet jokcali... Pomojem sem ga malo usrala z banano user posted image
Krvi in vode midva tud še nisva dala. Itak sva imela šele prejšnji teden 1. cepljenje. Zdej imava pa šele 4.4. posvetovalnico.
Glede kondicije sem pa jaz kar zadovoljna. Zadnjič, ko je bi sneg  sva se šla z mojim sankat  in sem presenetljivo dobro šibala v klanec. tako kot v prednosečniških časih. Sem prav vesela, da se začenja pomlad pa da tamali že v ruzaku fino sedi, tako da bomo začeli hribolaziti user posted image user posted image
A je katera gledala miljonarja Joe-a na TV3?

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
26.2.2007 21:59:20   
žiža
Moj tamal pa tud pod razno ne zaspi drugače kot na hrbtu.
Tamal pa ponavadi na trebuhu pa rito gor tiši, da je prav smešna. Mogoče pa tista teorija o položajih drži user posted image user posted image user posted image  sem se tko nasmejala, ko sem brala.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
26.2.2007 22:01:00   
Tanyka
drži držiuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......