|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
22.2.2007 10:53:04   
Dajanax
Ufff!!!!!!!!!!!!!!! Kdaj ste vse tole napisale, zdajle nimam časa, da bi sploh kaj prebrala, si bom popoldne mal mini dopustka vzela da vse prečitam - bo očka pazil.

Sporočam pa, da imamo tudi pri nas ZOBKE!!! spodaj dve črtici. Kaj posebej tečka ni bila, itak se že dva meseca slini in vse v usta rine. Morda je le večer preden sta prišla na dan hotla bit malenskot več na rokah?! Se mi zdi... Sem ji pa po ene 2x na dan zadnje dni mazala dlesni s calgelom, ker je imela že kar precej nabreklo dlesen.

Se javim še kaj zvečer, ko bom na tekočem z vašimi dogodki!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
22.2.2007 11:50:24   
Anonimen
helou,
sva ravnokar s sprehoda, mali še zunaj spava, jest pa hitro mal prečekirat...

hja, stolčki - v bistvu je tud men brezveze ne vem kolko denarja za to zapravljat, zato se mi zdi pametno, da če ga že kupim, naj ga ima za en lep čas. zato mi je tud ta všeč, ker  je lahko za začetku kot stolček za hranjenje, potem pa se razstavi in ima lahko svojo mizico in stolček....

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
22.2.2007 12:16:27   
yennika
Alo babe!

Mi imamo pa zopet tak prečudovit sonček, zunaj je 17 stopinj....pa moj mali še vedno spi, tak da čakam, da grema končno na lufteka.

Alenka in Tanja-tudi moj mali že nekaj dni vleče spodnjo ustnico not, zgleda kot kak dedek brez zobuser posted image ...a pol je to to?No, bomo videli!Je pa res kaka 2 dni zelo rad po rokah, niti pod mostekom noče bituser posted image ampak spi pa ogromno!

Stolček-imamo trip trap, pa ne vem al naj nabavim za zdaj drugega?Nimam pojma....sem gledala zadnjič v pikapolonici  tega tvojega Lina, mi je bil tudi zelo všeč, peg perego, stane pa manj kot 100 E.

Srečka. tvoja mala je prava lepotička.In kako šiba drugače?

Tejcha-mali se nekako zrita dol, saj ne vem kak mu to rata.....nogice samo zvleče proti ustom-trenutno najzanimivejša igrača so nogavičke...in že se prevrne na drugo stran....tako je hiter, da je še sam presenečen pol ko leži na bušijuuser posted image .Ampak samostojno pa še ne sedi, pa vaši?Je še vedno pijanček!

Sončica-lepe kuhinje, čist po mojem okusu!

No, lepo se imejte!

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
22.2.2007 13:20:53   
Tanyka

oj

No tudi pri nas se je megla dvignila in imamo zelo zelo lepega sončekauser posted image user posted image
Smo tudi mi iz sprehoda.Rene ful uživa zunaj, samo kaj ko je bila Lara sitna ko,.............
Joo jo včasih daje.Ful začenja svoje uveljavljat-bom morala malo zaškrnituser posted image

Ja pa sedaj sem opazla, da je Reneju začelo iz noska tečtuser posted image
Upam, da ne bo kaj drugauser posted image

Uživajte na sončku, kjer pa ga nimate vam pošiljam sončen pozdravčekuser posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 22.2.2007 13:23:50 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
22.2.2007 13:21:42   
tevža
kakšne pomladne tenperature in kolikooooo sončka!! čudovit dan....

najprej hvala za čestitke za 5 mesecev...kako čas beži, ne?!! smo že zjutraj peli happy birthday user posted image

približno en teden uporabljamo stolček za hranjenje in sicer od chiccota za na mizo pritrdit. se mi zdi najbolj praktičen, saj je malček čisto pri mizi, zavzame malo prostora (ker prima papa in podobni se mi zdijo tako ogromni pa plastični user posted image ), pa še odličen je za "transport"; ga vzamemo sabo, ko gremo k babici na kosilo, pa na dopust...

zdaj pa imam eno (mogoče čudno) vpr., a vseeno...ko sva z malčkom zunaj ali v trgovini in ga ogovori kakšna gospa s stavkom "ja, ti pa rad papcaš, a ne?" ali pa "kakšen deblušček, je fajn jest, a ne?" ipd., mene to spravi v blaznost  user posted image .  najraje bi ji pokazala user posted image  in se obrnila ter odšla. sicer ne vem zakaj me to takoooo zelo moti, a enostavno mi živce para; sploh zato, ker vem koliko mali poje (se še polno dojiva oz. okušati sva začela GH) in meni se ne zdi tak bajsi. se to dogaja tudi vam oz. kako se odzovete na take "tete"?? 
no, zdaj sem se pa skašljala.....

lep sončkov dan....

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
22.2.2007 13:47:44   
incabinca
*LINA* ne sekiraj se, če vam tako paše, da spite skupaj, pač dajte. Itak so drugi itak vsak po svoje pametni.
tevža isto velja zate, tudi pri meni se dogaja isto, ima Lovro že krepko nekaj čez 9 kg... pa so spet vsi pametni. Jaz sem se to že naučila ignorirat... mislim, da sem se to že naučila v nosečnosti, ker sem pač zanosila pa sva šla s sfantom narazen, ampak sem enostavno zignorirala vsa pametovanja. Vsak naj pred svojim pragom pomete, mislim da bo imel vsak  dovolj delat. Ampak itak je pa najlažje drugim pametovati.

Greva na sončka.
Papa

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
22.2.2007 16:47:37   
princes
Ja saj ne morem verjet, sem vas zdele eno uro sam brala, sem že mislila da sem drugam šla čekirat, ker je bilo tolk strani..user posted image

Sončica, meni je druga varianta všeč, sam barvo bi dala malj bolj živo...user posted image
Pa res najbolj, da skoz zraven čekirata, da ne bo vse na cigu migu, če te ni zraven, se jim pol kar mal fučka...

A so vašim user posted image vzeli kri in vodo pred drugim cepljenjem, nobena ni nič o tem napisala...Mi mamo v torek drugo cepljenje, en dan prej pa laboratorij..Pa kako bom uno vrečko namontirala, da se noter polula..user posted image user posted image

Sam nevem če bomo cepljeni, se mi zdi da je mal prehlajena, pa uček ima mal vnet, če bo jutri slabše, jo bom kar k P. peljala...

Ajne, kako je zdaj z rotavirusom, a ste dvakrat plačali 70EUR al enkrat...user posted image
Ker dobi 2 dozi, pa nevem ali je to že vse vračunano, al vsako posebej plačaš??

Bravo za zobke!!user posted image

Pa čestitke 5 mesečnikom...user posted image

Zdaj bojo pa že kar 6., kolk gre hitr..user posted image Ša mal pa jih bomo lovile..user posted image

Zdej grem pa mal na kavč, dons se mi ne da na fitnes, sem user posted image dobila, pa grem mal pojest, bi kar skoz jedla predno jo dobim..user posted image
mal jedilne čokolade..to itak skoz mal morem pojest, kljub dieti..user posted image user posted image

Lep dan...

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
22.2.2007 16:58:10   
x_srečka_x
Mi smo za Vesno kupilikar trip trap stoček pa tudi že sama samostojno sedi tako da ni problema. Bom nalepila še slikico kako sedi:
user posted image
Pa imam še eno slikico ko sedi v stočku samo je nimam še na računalniku.

Nama gre pa trenutno odlično user posted image  Sem se tudi že sama pobrala od šoka in je zdaj vse v redu, važno da imam svojo princesko ki mi polepša vsak dan posebej.
Zdaj pa šibam še Vesno malo pocartat user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
22.2.2007 16:59:10   
x_srečka_x
Zdajle mi pa ni vse jasno sliko sem pomanjšala in shranila pa je še vedno tako velika user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
22.2.2007 17:09:50   
princes
Lia v fliperju, je včeraj tko uživala, da se je režala k nora na ves glas, k jo je oči nekaj hecal...user posted image
user posted image

pa Lia v stolčku, smo ga dobili na posodo, tko da mamo eno skrb manj..user posted image
user posted image

Tko pa naša punčka že pije sama...user posted image
user posted image

No pa sem še jaz mal slikic pripopala..

pa pa

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
22.2.2007 17:16:21   
ajne
hojla,

princes, vsaka doza za rotavirus je 65,50 EUR. tko da je skupi 131 EUR za obe cepljenji. Vsaj tako je meni rekla sestra pri našem P. fliper je pa zakon, ne?

kok so fletkani tile naši cmokci. moj se trenutno poleg mene dere na vse grlo, je ura že tolk, da sam še v banjo, pol pa spat. kriza, ne zdrži zvečer dalj kot do pol sedmih, sedmih, pol pa ni čudno da je že ob petih pokonci. moram še po taveliko k sosedi, k se zabavata, da je veselje, potem pa počas proti našemu domačemu atlantisu... in v mižule. smo spet solo, ati je na službeni poti user posted image ...

čau

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
   [Brisano sporočilo]
22.2.2007 19:34:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 1612
   [Brisano sporočilo]
22.2.2007 21:06:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
22.2.2007 22:47:45   
dalin
Dober večer!Zdaj ko sem pa jaz prisotnauser posted image ,ste pa vse druge odsotneuser posted image .No ja,kaj čmo.
Tanyka-evo mene.Ta teden imam otroke doma,saj ima Rene počitnice,pa dvojčka sta tudi doma saj se mi ne da zjutraj ustati,da bi ju peljala v vrtec.user posted image Raje še malo poležim,oni se itak sami zrihtajo zjutraj.Saj ne da bi z Žanom spala cel dopoldne,ampak tam do pol osmih najkasneje do osmih pa lahko potegneva.Pa tudi oni nekako do sedmih spijo,pol si pa risanko naštimajo,tako da ni panike.Si pa prva,ki si me pogrešalauser posted image .Pozdravili smo se tudi,saj smo tudi mi na ventolinu pristaliuser posted image ,ne vem koliko si kaj za nazaj spremljala dogodke.Pa tudi krst smo dali čez,čeprav sem bila jaz proti,ker je glih tisto noč zbolel.Smo se tako skregal,da je kar pokalo po bajtiuser posted image .Sem povedala da mene ne bo noben je..l v glavo,s svojimi banalnimi izjavami.Sploh tast ki je tak cerkven fanatik.Kaj je preveč,je preveč.
Lina-ne sekiraj se za skupno spanje.Moj ta prvi je štiri leta pri nama spal,dvojčka sicer nista bila tega navajena.Ne odrivaj otroka od sebe,pa naj drugi pametujejo kokr hočejo.A tako hitro zrastejo.Ko jaz dandanes kdaj pa kdaj našemu sedemletniku rečem naj pride k nama v posteljo malo pocrkljat,reče:Ja kaj ne!"Ne razumem nekaterih mamic(ne mislim s tem vas);najprej si otroka ful želiš,ko pa se rodi ga pa odrivaš od sebe in zahtevaš da spi sam.Tako da Lina,ne sekiraj se.user posted image Za taščo in tasta pa prav tako ne,naj bosta kar hočeta.Ti imej svoja načela,onadva pa svoja.
Sončica-kuhinji zelo lepi in moderni,čeprav imam jaz rajši bolj domače izvedbe,take ki dajejo občutek neke....,ma saj ne vem kako bi napisala,pa saj je vseeno.Ampak tile dve sta pa res šponskiuser posted image .
Alenka 11-čestitke za zobke.Mi jih še nimamouser posted image .Je pa res da si neprestano rokice tlači v usta.Pa občutek imam da bi skoz nekaj grizel.Včasih prav tako z ihto kar nekaj grize,tudi moje bradaviceuser posted image ,in mislim da revčka kar fino srbi.Ja bogi so tile naši otroci,ko tako trpijo revčki,čeprav pri dvojčkih nisem imela teh problemov.Če po resnici povem bi skoraj zamudila kdaj sta dobila prve zobke, saj ni bilo nobenega sitkanja,ne vročine.Aja,pa tvojemu Benjaminu čestitke za 5 mesecevuser posted image .
Tevža-vam prav takouser posted image .Pa ne sekiraj se za čveke.Ko sem jaz rodila Žana in prvi mesec ni spal ne podnevi,ne ponoči,tako da sem bila ko zombi,so mi tudi vsi pametovali.Od tega da imam živčno mlekouser posted image ,do tega da imam prehlajeno mleko,ker da sem premalo oblečena.Pa saj ga nisem vzela iz hladilnika,da bi bilo prehlajenouser posted image .Dokler nisem enkrat user posted image  in rekla vsem skupaj najuser posted image .Od takrat imam miruser posted image .
Princes-vrečko za lulat namontira sestra.Če pa se otrok,mislim da,v pol ure ne polula,nisem pa sigurna,mogoče celo v eni uri,je pa treba vrečko zamenjati.
Srečka-bravouser posted image ,lepo sedite,mi še ne.Upam da bomo kmalu dočakali.Sem mu kupula tisti stolček,bumbo,pa saj ne vem če sem prav napisalauser posted image ,pa je tulil noter ko zverinauser posted image ,tako da sem ga včeraj nazaj v trgovino odnesla.Se mi ga ne splača imeti,če noče biti noter.Kako ti uspe takoooo veliko sliko prilimat.Jaz poskušam na vse načine pa ne gre.
Ajne-kazensko pravo,moje neizpolnjene sanjeuser posted image .
Povejte kako imajo vaši malčki red za spanje,hranjenje,kdaj zjutraj ustanejo,kdaj gredo zvečer spat,....Mi nimamo še nobenega reda.Sem že vse probala,pa ničuser posted image .Čez dan včasih spi trikrat po 45 minut,včasih enkrat 3 ure skupaj, pa dvakrat po pol ure,zvečer gre spat ob različnih urah,odvisno kako je spal popoldne.Zjutraj se zbuja enkrat ob sedmih,enkrat ob šestih,spet drugič ob osmih.V GLAVNEM NOBENEGA REDA!!!!!!
Pa še kajenje:saj nisem neka strastna kadilka,ampak na vsake kvatre mi zadiši da bi kakšnega prižgala,ampak nočem,zaradi otroka.
Zdaj pa dovolj.Še ve kaj napišiteuser posted image .
DAJANAX,KJE SI?user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
22.2.2007 22:53:53   
Anonimen
čer čer, jest sem tud kle, mah sem čist depresivna dones,,,,,, sej ne vem kako bom lahko spet preživela ta mesec, ko našega ni tukaj...user posted image user posted image user posted image

Dalin - hvala za tvoje besede, sej bo, verjamem....

pa vse čestitke 5.mesečnikom še iz moje strani...

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1615
22.2.2007 23:11:04   
dalin
user posted image TAKO PA NAŠ ŽAN UŽIVA PRI KOPANJU. 

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
22.2.2007 23:42:26   
dalin
GREM SPAT,KER OČITNO ŽE VSE SPITE.LAHKO NOČuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
23.2.2007 0:24:33   
borovnička
Moj mali kričač že kar nekaj časa spi, jaz grem pa tudi počasi v mižale.

Mi tud še nimamo zobkov. Jih čakamo. Po mojem bodo kmalu, ker je zadnje par dni tako tečen.user posted image Kar naprej joče pa ves živčen si tlači v usta vse kar mu pride pod roke. Saj ga mažem s tistimi geli, pa se mi zdi, da nič kaj ne pomaga.user posted image

Kako pa zgleda tik preden zobek pokuka ven? Kaj je fejst nabreklo? Jaz ga gledam, pa se mi ne zdi glih.user posted image Kako bi to najbolj vedela?user posted image

Je bil pa danes Nik prvič v športnem delu vozička.user posted image Sem sicer mislila počakat do pomladi, ker mu je v košari bilo le bolj toplo, pa me je moj user posted image  prepričal, da je skoraj prerasel košaro in naj ga ne tlačim več tja noter. No pa saj ima prav. Je pa konec s spanjem na sprehodu. Ful mu je dogajalo.user posted image Samo okrog je gledal. Sva bila skoraj 3 ure zunaj, pa je samo za par minut malo zadremal. Pravi radovednež je. Čisto po mami.user posted image

Tanja, kaj se dobiva v mestu? Midva sva tak v centru doma, tak da ni problema. Kjer vam najbolj ustreza. Ven greva pa ponavadi okrog 12-ih - 13-ih. Lahko se pa tudi prej dobimo. Al pa kasneje.

Tak, zdaj grem pa ajat.

Lepo nočko.user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
23.2.2007 7:37:41   
Tanyka
JUTROOOO

Zame se jue spet začelo malo pred 6.Je Rene nonstop metal dudico iz ust, jaz pa sem skakala ko opica in mu jo tlačila nazaj v usta.Sem potem raje kar vstala, uredila Laro za v vrtec, poćekirala malo na rr.No sedaj pa je itak že mali fakinek pokonci.Upam, da mi uspe napisat post do koncauser posted image
Zgleda, da bomo danes imeli spet lepega sončeka.

BOROVNIČKA- 12.15 pri stolni cerkvi-velja?

DALIN-naš ima ful red kaj se spanja tiče.Je zvečer najkasneje 19.30 v postelji.Mogoče je 2-3x šel bolj pozno, ampak sem naslednjo zvečer spet vztrajala-se je obrestovalouser posted image user posted image
Pa tudi čez dan .Spi 1 krat dopoldne, in enkrat popoldne ampak ne prepozno.Ponavadi ga dam okrog 14h.

Lepe slikice vaših malčkovuser posted image

Še ena šala za doro jutro

**Dialog med zakoncema, zvecer v postelji, Po opravljenih zakonskih
dolznostih, sladko utrujena in tesno objeta (porocenim v opomin in
samskim v premislek!): **

-Zena (zasanjano): Kaj bi storil, ce bi jaz umrla? Bi se znova porocil?
-Moz (zaspano): Zagotovo NE!
-Zena (vznemirjeno): Zakaj NE, a ti v zakonu in prijetno?
-Moz (previdno): Seveda MI je.
-Zena (zleze iz objema, se nasloni na komolec S pricakujocim pogledom):
Zakaj se torej NE bos spet porocil?
-Moz (buden, vdano): Dobro, se pa bom ponovno porocil.
-Zena (z bolecino na obrazu): Se bos?
-Moz (glasno zastoka in se prevali na bok).
-Zena (vztraja): Pa bosta spala v najini postelji?
-Moz (prepricano): Kje drugje pa naj bi spala?
-Zena (vztraja se naprej): Bos zamenjal moje slike z njenimi?
-Moz (razumsko): To se zdi primerno.
-Zena (vztraja in vztraja): A Bo ona vozila moj avto?
-Moz (olajsano): Ne, ker nima izpita.
-Zena (tisina).
-Moz (z obrazom v blazini): Sranje

Zdaj pa moram končat, že zahteva svoje,........
user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
23.2.2007 8:12:16   
Tanyka
Spet jaz,...

PRINCES-mi imamo laboratorij pri 6. mesecih.
Zdaj je Rene nazaj zadremal, in imam še malo časa.
Kje pa ste danes vse, še spite

user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
23.2.2007 8:44:03   
ajne
ojla,

nenene, seveda ne spimo... smo že od pol šestih pokonc, smo dali že eno rundo prat, pa eno pupo smo že v vrtec odpakirali, druga se je ravnokar zbudila iz prve runde dnevnega spanca... danes me čaka sladko opravilo, moram spakirat za smučarijo, gremo jutri za cel teden user posted image user posted image user posted image ... komiiiii čakam... bomo imeli babi in dedi varstvo organizirano, tko da upam, da bom lahko tud jest kaj smučala. zvečer pa imam koooončno en pravi babji večer, sem si ga kar doma zorganizirala, k ne morem ven, k je možek na službeni (bo šel skoraj direkt za volan in pelat na dopust user posted image )... ampak, sam da začne ajdica jest še kej drucga kot joškolino, pol bo pa vidu moj možek user posted image .

no, sirena se je vklopla...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
23.2.2007 9:19:03   
žiža
jutro,
sej nimam časa, da bi kaj dosti čvekala, ker se mi oba dereta in vsak nekaj hoče. Norišnica. Za pet minut sem zdele oba zamotila. Sari sem dala ročni sesalec pa smetke išče po stanovanju, urban pa reklame trga na prafaktorje. Skrbi, dfa Sari ne bo dela zmanjkalo. user posted image Soncica, s tvojim Benjaminom imata enak hobi. user posted image
Ne morem verjeti, da sem dočakala petek. Tale teden je bil pa zame nahujši od kar sem mama. ajne jaz bom tud mojemu dala vetra, ko domov pride... Sej mi je drugač čist jasno, da služba je služba, samo zdej bom pa jaz tud počai na vrsti za kakšen dopust.
ah evo konc veselja... se vidmo

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
23.2.2007 9:40:51   
dalin
Pa sem spet tukaj.Včeraj sem vas čakala in čakalauser posted image ,pa vas ni bilo,nobeneuser posted image .Pol sem šla pa spat,sicer bolj pozno kot ponavadi,danes sem pa kot zombiuser posted image .Vmes sem nehala še ta post pisati,saj je bilo treba dati Žana spat.
Zdaj pa kofetkam in pišem post,vmes pa vpijem tavelikim, naj se gredo končno oblečt,ampak haska nobenegauser posted image ,so še vedno v pižamah,no ja opažam da me je edino David ubogal in je oblečenuser posted image .
Sem pa mislila,da se mi bo zmešalo včeraj.Sem za Žana kupila nekaj bodijev v BC,ker so bili malo manj,kot jurja(eden),zraven pa še od tosama bombažne krpice,take za obrisat otroka ali pa če greš k zdravniku z njim,da imaš kakšno pri roki.Sicer sem taščo lep čas prosila naj mi jih naredi,saj ima šivalni stroj,pa nikoli ni bilo časauser posted image .No in pridem domov,ter dam vse preprati v pralni stroj,na 30.Ko se opere,vzamem ven in takrat sem mislila da me bo kap.Vse je bilo obarvano na rdečeuser posted image .In sem ugotovila zakaj.Dve od tistih bombažnih krpic sta imeli rdečo obrobo in je šlo v barvo.Bom poskusila prekuhati,če bo kaj boljšeuser posted image .Mogoče katera ve,kako bi lahko to zadevo rešila?
Zdaj pa dovolj zaenkrat.Je treba dati cune pratuser posted image ,pa malo pospravit po bajtiuser posted image ,če mi bo to dvoje sploh ratalo,odvisno od Žana.
Pa še tašča je klicala iz službe,da je foter(tast) doma,pa da naj mu kakšno kavo skuham.Ja,bom ko bom imela čas!!!!!!Imam štiri otroke za zrihtat in nafotratuser posted image ,pol bom pa mogoče utegnila.Saj nočem biti žleht,ampak tisto kavo bi si pa lahko sam skuhal.
O.K. SE PIŠEMO

Žan 27.09.2006

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
23.2.2007 10:02:14   
princes
user posted image

No evo, kako je lepo spiti kavico, ko kaj napišete...user posted image

Lia malj čeblja klele zraven, jaz si pa kar mal frej vzamem...user posted image rečem, da tud mami more met 10 min zase zjutri da se lepo zbudi, če hoče da jo cartam cel dan....user posted image user posted image

Ja mi mormo pa kar sami naštimat vrečko za lulat, pol pa v pol ure odnest do laboratorja, da se ne nabere preveč bakterij..še dobro, da ga imamo takoj zraven, in smo tam za minuto...user posted image
So pa komot klele pri nas...user posted image Smo dobili samo eno vrečko, ja kaj pa če ven steče...user posted image To bo še akcija, bomo mal sestro špilal..
Pol me pa lahko že kje zaposlijo...user posted image user posted image

Aja Ajne kar dvakrat se plača, ja pri nas je 70 EUR, so tud cene različne povsod, al kaj koker se spomnejo...user posted image
Pismo so dragi.. 140 EUR, mal tekočine za popit..user posted image No samo da ne bo kaj bolančkana naša pikica...user posted image user posted image
Samo kao se neki ful grejo, vse za zdravje naših user posted image ... To bi res lahko dali zraven cepljenja, nekaterim je to skor pol plače..user posted image
a tisti naj bojo pa kar bolani, ko jih jeb...user posted image
To me pa res razpi user posted image ..Pa kao se neki ful grejo, da je premalo rodnosti v Slo., da čez čas sploh ne bo več slovenk, da bojo rojevale.. Ko pa nekam prideš z user posted image , pa takoj hočejo služit na teb..user posted image

Meni so drugače rekle sestre, da user posted image ne sme sedet v stolčku za hranjenje do 7 ali 8 meseca...
Ful jih upoštevam..user posted image

Sončica, jaz sem ful lačna pred user posted image , pa zmatrana, nič se mi ne da, že cel teden nisem šla na aerobiko..user posted image

Zdej je pa 10 min že zdavnaj mimo, pa je že ornk naveličana čakanja...

Pa pa

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
23.2.2007 10:05:47   
dalin
Da ne boste mislile da mi je uspelo kaj narediti,razen tega da sem pralni stroj naštimala.Se je že zbudil.user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......