dalin
|
Dober večer!Zdaj ko sem pa jaz prisotna ,ste pa vse druge odsotne .No ja,kaj čmo. Tanyka-evo mene.Ta teden imam otroke doma,saj ima Rene počitnice,pa dvojčka sta tudi doma saj se mi ne da zjutraj ustati,da bi ju peljala v vrtec. Raje še malo poležim,oni se itak sami zrihtajo zjutraj.Saj ne da bi z Žanom spala cel dopoldne,ampak tam do pol osmih najkasneje do osmih pa lahko potegneva.Pa tudi oni nekako do sedmih spijo,pol si pa risanko naštimajo,tako da ni panike.Si pa prva,ki si me pogrešala .Pozdravili smo se tudi,saj smo tudi mi na ventolinu pristali ,ne vem koliko si kaj za nazaj spremljala dogodke.Pa tudi krst smo dali čez,čeprav sem bila jaz proti,ker je glih tisto noč zbolel.Smo se tako skregal,da je kar pokalo po bajti .Sem povedala da mene ne bo noben je..l v glavo,s svojimi banalnimi izjavami.Sploh tast ki je tak cerkven fanatik.Kaj je preveč,je preveč. Lina-ne sekiraj se za skupno spanje.Moj ta prvi je štiri leta pri nama spal,dvojčka sicer nista bila tega navajena.Ne odrivaj otroka od sebe,pa naj drugi pametujejo kokr hočejo.A tako hitro zrastejo.Ko jaz dandanes kdaj pa kdaj našemu sedemletniku rečem naj pride k nama v posteljo malo pocrkljat,reče:Ja kaj ne!"Ne razumem nekaterih mamic(ne mislim s tem vas);najprej si otroka ful želiš,ko pa se rodi ga pa odrivaš od sebe in zahtevaš da spi sam.Tako da Lina,ne sekiraj se. Za taščo in tasta pa prav tako ne,naj bosta kar hočeta.Ti imej svoja načela,onadva pa svoja. Sončica-kuhinji zelo lepi in moderni,čeprav imam jaz rajši bolj domače izvedbe,take ki dajejo občutek neke....,ma saj ne vem kako bi napisala,pa saj je vseeno.Ampak tile dve sta pa res šponski . Alenka 11-čestitke za zobke.Mi jih še nimamo .Je pa res da si neprestano rokice tlači v usta.Pa občutek imam da bi skoz nekaj grizel.Včasih prav tako z ihto kar nekaj grize,tudi moje bradavice ,in mislim da revčka kar fino srbi.Ja bogi so tile naši otroci,ko tako trpijo revčki,čeprav pri dvojčkih nisem imela teh problemov.Če po resnici povem bi skoraj zamudila kdaj sta dobila prve zobke, saj ni bilo nobenega sitkanja,ne vročine.Aja,pa tvojemu Benjaminu čestitke za 5 mesecev . Tevža-vam prav tako .Pa ne sekiraj se za čveke.Ko sem jaz rodila Žana in prvi mesec ni spal ne podnevi,ne ponoči,tako da sem bila ko zombi,so mi tudi vsi pametovali.Od tega da imam živčno mleko ,do tega da imam prehlajeno mleko,ker da sem premalo oblečena.Pa saj ga nisem vzela iz hladilnika,da bi bilo prehlajeno .Dokler nisem enkrat in rekla vsem skupaj naj .Od takrat imam mir . Princes-vrečko za lulat namontira sestra.Če pa se otrok,mislim da,v pol ure ne polula,nisem pa sigurna,mogoče celo v eni uri,je pa treba vrečko zamenjati. Srečka-bravo ,lepo sedite,mi še ne.Upam da bomo kmalu dočakali.Sem mu kupula tisti stolček,bumbo,pa saj ne vem če sem prav napisala ,pa je tulil noter ko zverina ,tako da sem ga včeraj nazaj v trgovino odnesla.Se mi ga ne splača imeti,če noče biti noter.Kako ti uspe takoooo veliko sliko prilimat.Jaz poskušam na vse načine pa ne gre. Ajne-kazensko pravo,moje neizpolnjene sanje . Povejte kako imajo vaši malčki red za spanje,hranjenje,kdaj zjutraj ustanejo,kdaj gredo zvečer spat,....Mi nimamo še nobenega reda.Sem že vse probala,pa nič .Čez dan včasih spi trikrat po 45 minut,včasih enkrat 3 ure skupaj, pa dvakrat po pol ure,zvečer gre spat ob različnih urah,odvisno kako je spal popoldne.Zjutraj se zbuja enkrat ob sedmih,enkrat ob šestih,spet drugič ob osmih.V GLAVNEM NOBENEGA REDA!!!!!! Pa še kajenje:saj nisem neka strastna kadilka,ampak na vsake kvatre mi zadiši da bi kakšnega prižgala,ampak nočem,zaradi otroka. Zdaj pa dovolj.Še ve kaj napišite . DAJANAX,KJE SI?