incabinca
|
Hojla Joj, moram mal potarnat.... KOlk je Lovro zadnjih par dni tečen!!!!! Za znoret. Prej ves priden, se sam zamotil, nič po rokah nosit, zdaj pa čisto druga pesem. Čez dan gospodič ne bi nič spal, seveda je temu primerno tečem, pet minut ne more biti sam, seveda se gospodič nil ne spomne, da bi bilo fajn da bi se sam do kakšne igrače stegnil, kaj šele obrnil, se takoj začne dret kot jeshar... skoz bi se po rokah nosil, pa še to ni vsak način pravi. Zdele ko sem ga spat dajala je bil itak že čisto koma, ampak ne, ko sem ga dala v posteljico, se je spet drl kot jeshar - vem, da je možno da ga dajejo zobki, ampak poznam njegov jok(oz. dretje) in vem, da je tale čisto ta trmast. Sem ga prejle kr pstila pet minut da se je po domače povedano zdrl, potem pa zaspal. Sicer tega ne odobravam, ampak zdele se mi je pa čisto prav zdelo.... Jutri pa začneva z opoldanskim spanjem v posteljici, ker ga ne morem vsak dan vozičkat (recimo če je grdo vreme, če me slučajno glava boli, mam kakšen drug del...) Najbrž se bova kakšen teden fajn dajala, potem pa upam, da nama bo uspelo. Bojim se da bi ga preveč razvadila, ker potem je kriza. Saj se mu posvečam petsto procentno, ampak razvadit ga pa ne mislim... no, to sem dala zdaj iz sebe, grem prečekirat situacijo v sobi ;)
|