|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
7.2.2007 8:41:19   
incabinca
Dobro jutro!
Kje pa ste vse??? Še sladko spančkate ali vam vaši user posted image ne pustijo na RR? user posted image user posted image
Rose: kolk je luštna tvoja Neja, boš imela veliko dela ko boš mogla fante stran podit ;)
Ok, sirena, oglaste se kaj!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
7.2.2007 9:12:17   
Tejcha
Tule gor je pa res zatišje...  Se morm mal zamislit, pa it kej pametnega počet, ne pa da kr naprej čekiram kaj se tu gor dogaja...  Verjetno ste si ve to že prej gor pršle... 

Rose, res maš lušno pupiko! 

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
7.2.2007 10:35:21   
yennika
Tejcha dober dan!user posted image

Najpej Ajne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!Je blo težko, so te namatrali.Kako temo si pa imela???Uh, sem radovedna!

Mi smo pa včeraj našemu škratku dali rižolineka za večerjo( milupa z okusom banane, ki se meša z vodo)....in je tak lepo jedel, nisem mogla verjet...je kar odpiral ustece-šeeeee mami!Kak je bil srčkan in niti ni veliko pljuval ven.Tako bom zdaj naredila vsak večer...no čeprav smo se mogli še pol malo pocartat na joškolinu.user posted image Je pa ponoči bolj pančal...ne nismo prespali celo noč, kaj takega niti ne pričakujem oz. zahtevam od njega......bo že!

Danes pa deeeeeeež, joj kak je dolgocajtno doma!

Tako pa kraljuje v posteljici.
user posted image

Lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
7.2.2007 11:19:23   
alenka11
Ojla

Ajne čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image
Končno se spet malo oglašam. Danes smo zelo dobro spali in se celo naspali za tri dni nazaj. Seveda ni prespal celo noč, je blo treba jest a je vsaj miže jedel in celo noč prespal v svoji posteljici.user posted image

Ne vem a je bla te dni kriva luna al gosta hrana al aptamil user posted image . V glavnem nič nismo spali user posted image . Včeraj sem ga samo dojila. Danes bom probala samo z enim obrokom GH.

Soncica naš pikec tudi ne mara več flaške. Zelo malo skoraj nič ne poje iz nje. Hvala bogu, da imam še dovolj mleka in tudi z Gh nimava problemov. Sploh cvetača je zakon.

Zdaj pa moram sinčka preoblečt, ga imam v naročju in se je ravno pokakal in to ogromno.

LP

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
   [Brisano sporočilo]
7.2.2007 14:27:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alenka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
7.2.2007 16:13:00   
ajne
evo, sem se prehitro pohvalila... imam ta veliko doma z vročino in driskico - viroza! kul, ni kaj user posted image . ostali smo za enkrat ok, pa bog ve do kdaj...  sam da mi za dopust ne bi kaj naštimali, k pol mi bo pa kufer odneslo... joj sem zoprna danes... še sama sebi user posted image user posted image

tko, sam tolk na hitro, k zdej se ena sirena dere, druga sicer gleda risanke in je kar zadovoljna... kdaj bo že pomlad? jest mam te nikakve "zime" že čist poln kufer...

a ja... področje moje mag. naloge pa je kazensko pravo user posted image  

bom nehala težit, k sem res v slabi koži...

čau

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
7.2.2007 17:00:00   
alenka11
Oj

Sem prej pozabila povedat, da se naš korenjak tudi že redno vali iz hrbta na trebušček user posted image user posted image user posted image . Ampak mu gre samo na levo stran in je tudi lažje če je brez pleničke.

Samo toliko. Pa-pa

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
7.2.2007 19:20:10   
incabinca
Hojla

Joj, moram mal potarnat.... KOlk je Lovro zadnjih par dni tečen!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Za znoret. Prej ves priden, se sam zamotil, nič po rokah nosit, zdaj pa čisto druga pesem. Čez dan gospodič ne bi nič spal, seveda je temu primerno tečem, pet minut ne more biti sam, seveda se gospodič nil ne spomne, da bi bilo fajn da bi se sam do kakšne igrače stegnil, kaj šele obrnil, se takoj začne dret kot jeshar... skoz bi se po rokah nosil, pa še to ni vsak način pravi. Zdele ko sem ga spat dajala je bil itak že čisto koma, ampak ne, ko sem ga dala v posteljico, se je spet drl kot jeshar - vem, da je možno da ga dajejo zobki, ampak poznam njegov jok(oz. dretje) in vem, da je tale čisto ta trmast. Sem ga prejle kr pstila pet minut da se je po domače povedano zdrl, potem pa zaspal. Sicer tega ne odobravam, ampak zdele se mi je pa čisto prav zdelo.... Jutri pa začneva z opoldanskim spanjem v posteljici, ker ga ne morem vsak dan vozičkat (recimo če je grdo vreme, če me slučajno glava boli, mam kakšen drug del...) Najbrž se bova kakšen teden fajn dajala, potem pa upam, da nama bo uspelo. Bojim se da bi ga preveč razvadila, ker potem je kriza. Saj se mu posvečam petsto procentno, ampak razvadit ga pa ne mislim...

no, to sem dala zdaj iz sebe, grem prečekirat situacijo v sobi ;)

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
7.2.2007 22:26:10   
Dajanax
Oj! Samo da se javim, berem ves čas, pišem ne toliko, ker ni pri nas nič kaj novega. Spimo, jemo, se previjamo, malo jokcamo in je dan okrog. Zaradi tega kislega vremena še ven nič ne gremo, samo danes sem malo pobegnila sama, sem si ene kul salonarje kupila, ker res nimam več kaj za obut na med ljudi.

Ajne čestitam za mag!!

lpd

Neposredna povezava do sporočila: 1434
7.2.2007 22:37:23   
princes
user posted image

Ajneuser posted image ČESTITAM!!!!!

Ja Lia se tudi že preobrača iz hrbta na trebušček, bolje ji gre, ko je brez pleničke..user posted image

Mi pa barabica noče jest, če ji da kdo drug...Samo mami al pa oči...user posted image Je bila danes v varstvu, pa ni hotla ne jest ne pit, je bilo to že ene parkrat, ko sem pa jaz prišla pa ji dala je pa v šusu vse pojedla...Lumpa...
No tko da najin Balaton odpade...user posted image Da gremo pa vsi trije se mi pa kar ne da, ko ne vemo kašne volje bo jutri, ko si doma je vse lažje....user posted image

Ma tud jaz mam že polhn kufer tele brezvezne zime, sonček ravno malo posije da me zdraži, pol pa tole..
Upam, da bo vsaj poletje cool, da ne bo tako sranje...user posted image

Jutri gremo pa spet mal po nakupih, ma moj brat roj.dan, pa mormo nekaj kupit, pa na kakšno kavico...user posted image Pa bo dan že okol, zvečer ma pa mami savno z babami...user posted image

Ok naj vam nočka mirno mine...

Neposredna povezava do sporočila: 1435
8.2.2007 8:46:50   
Anonimen
dobro  jutro,

Ajne - čestitam !!!

Incabinca - tole so pa zobki ! Naš je bil glih tak - za pop.... ! Jest sem na koncu že sama sebe skoraj vikala, tko sem imela poln kufer...

Sončica - kako ste kaj ? Že jeste  normalno ?

Princes - ali je dones kaj odprto glede na to da je praznik ? Mi bi tud lahk šli malo v City park pogledat, pa na kakšno kavico...

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
8.2.2007 9:25:57   
princes
Dobro jutro...

Ja seveda, saj so vse praznike trgovine odprte, do treh pomoje...
Mi tud gremo v BTC, pa Citija, tko da Lina bom pozorna, lahko da se kje srečamo...user posted image

Pa še tak dan, da ni drugega za počet kot shoopppiing...user posted image NIč proti...user posted image

No Sončiča, kako se mate??

Rose22 nič ne poročaš kaj dogaja!! A je že opral avto...user posted image

No zdej pa kar šibam lepotičko zrihtat, pa gremo..

Lep deževni dan....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
8.2.2007 13:04:57   
incabinca
Hojla!
Kakšna "tišina" je danes tukaj...
Moram povedat da je Lovro po dolgem času spet prespal celo noč (no, saj jo tudi običajno, vendar se zbudi enkrat za čaj ali hrano), ker je gospodič spet začel jesti rižolino in ga ful nasiti - pa ga ful mal poje, tam okoli 100ml.
Ja kar se pa njegovega razpoloženja tiče so pa to gotovo krivi zobki.... naj že enkrat ven pogledajo da bo mir user posted image

Drugače je pa Lovro bolj lene sorte, zato se mu še ne ljubi  obračat, tako da bi ga jaz kamot še pustila samega na previjalni, ampak ga seveda ne, ker ikoli ne veš, kdaj se bo pa gospod spomnil obračati :)

Ok, se greva naprej vozičkati, Lovro me že zunaj čaka(seveda spi) da greva nabirat kilometre.

papa

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
   [Brisano sporočilo]
8.2.2007 13:53:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1439
8.2.2007 14:06:46   
princes
 Vidiš Sončica, kot da bi vedle smo se danes nate spomnile...

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
8.2.2007 14:41:53   
dalin
user posted image SONČICA VSE NAJ,NAJ!!!!!!

Žan 27.09.2006

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
8.2.2007 14:58:46   
rose22
Živjo punce!

Sončica Čestitke!!
Ja midve z Nejo veselo cvilima,drgač pa nič novega.Ma sicer mal vneto ritko ampak je že boljš.
Ja kar se pa mojga šocla tiče.Hmmm....Danes sva se spet dobila in sem si rekla da imam tega dovolj in sem ga po domače povedano kar naskočlauser posted image user posted image Tko da sem mu primazala enih par mokrih na ustnice in je bil čist fertik.Zdaj bomo pa vidli kaj bo naprej.
Grem zdaj user posted image nafutrat pa rito očistit.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
8.2.2007 15:02:36   
dalin
Pa še jaz malo:v glavnem naš pikec je bolan,je staknil en tak virus,ki gre rad na pljuča,tako da ga zdaj pozorno opazujem in čekiram njegovo dihanje.Se je pa začelo z malo vročine prejšni četrtek,v petek dopoldne je imel solzne učke,popoldne pa popolnoma zdrav.No,v nedeljo zjutraj je začel pokašljevat in sem ga včeraj k zdravniku peljala.Upam da bo vse u redu,saj je pediatrinja rekla da ponavadi tretji dan pristanejo otroci s takim virusom v bolnici midva se pa še kar nekako drživa.Upam da bouser posted image .
Pa kile me skrbijo njegove,sem včeraj zvečer razmišljala o tem da se je v treh tednih odkar sva se nazadnje tehtala v ZD dobil samo 220guser posted image .Ampak meni se ne zdi,da bi mu kaj manjkalo,je redno polulan in pokakan.No,ja čez tri tedne imamo cepljenje pa bomo vidl kako in kaj.
Naš se pa že lep čas obrača s hrbta na trebuh in nazaj.Ne vem kako mu rata,se mi zdi da ima ful motoriko razvito.
Aja naj mi katera zaupa kaj naj dam revčku za ta kašelj oz.da se bo čimprej izkašljal,saj ima sočen kašelj(inhalacije z kamilicami mu itak že dajem,vlažim zrak,...)
Sedaj pa neham me že kliče.Aha,Incabinca naš Žan je skoz tak kot tvoj Lovro;samo na rokah,se ne zamoti niti za pet minut.Ko se bo revček pozdravil bo treba bolj na ostro.
ČAO

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 1443
8.2.2007 15:51:14   
Tejcha
Sončica, ČESTITKE!
Hvalabogu, da sta se poštimala...

Rose, user posted image user posted image user posted image !!!! Zdej pa ne obupat, ampak s polno paro naprej, ga boš že premamla... :)

Dalin, vi se pa čimprej pozdravite.
Se samo meni zdi, al je ves čas tu nekdo bolan? Ko se en pocajta, pa drugega zagrabi... user posted image Sam čakam, kdaj bomo mi na vrsti...

Zdej pa šibam pospravit in likat... Je prišla sestrca na "mini počitnice" in sta z malim na sprehodu (pri nas je še vedno sončeeeeeeek) , js bom pa malo bolj v miru spravla stanovanje v red... al pa šla spat... user posted image

Bodite PREŠERNE!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
8.2.2007 17:23:51   
incabinca
Čao bejbe!

Midva z Lovrom sva lih dobro s sprehoda, se je okoli pol štirih le sonček prikazal, pa sva ga šla hitro izkoristit.
Drugače pa imava midva z Lovrom problem s prehranjevanjem....  mislim, ko začne jesti, poje normalno, sam pripraviti ga, da začne vlečt.... to je pa druga pesem. Samo da ga vzamem v naročje in ko mu kapne da bova jedla, se začne takooooooo dret, da je konc. In seveda flaške tudi podrazno ne bo potegnil.... jao.... in se včasih tako tudi do 20 minut bodeva... pa vem, da je lačen, pa ko enkrat potegne zmaže celo flaško....  no, očitno že ima neke svoje fore...

Drugače pa me zdele že par dni zapovrstjo glava boli in mislim, da vem kje tiči vzrok... začela sem jesti kontracepcijske tabletke in očitno mi spet ne nardijo dobro... že par let nazaj sem jih nehala jemati iz tega razloga... zdaj mi je dala ginekologinja ene ful bolj mile, ampak je spet isto. Tako da jih bom po moje nehala jemat.

papa

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
   [Brisano sporočilo]
8.2.2007 18:43:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1446
8.2.2007 18:59:41   
Anonimen
Čer ženkice,

mi smo opravili uspešen nakup v City parku. Smo se nasprehodili, pokofetkali in seveda radostno zapravljali.

Dalin - ko je naš kašljal, sem ga mazala s kremo ( FITOBALM, dobiš v lekarni, stane 1350 sit ). Mazala sem ga zjutraj in zvečer, spredaj in zadaj. Poleg tega sem mu na prsa daljala v ene take vrečkice žajbelj in kamilice. Vmes je veliko pil ( vodo in čaj ).

Sončica - vse najboljše. No vidiš, smo čutile da nekaj pa bo.....Tole s tvojim user posted image  ti pa nisem nč fovš. Se mi zdi, da tako kontrolirajo težo, meni se pa zdi, da je še toliko drugih stvari za pregledat in da bi lahko tudi kej drugega kontrolirali. Ne pa jok in stok, če se otrok za 20 g premalo zredi.

Rose - ti packa hehehehe...Mah ne, bravo punca  in svaka čast.  Vidim, da se moški v teh desetih letih, ko sem jest z mojim še niso spremenili. Sem ga namreč tudi napadla za prvi poljub in seveda telefonsko. Ah kaj čmo, sem grebatorka....Aja, a ste že oprali avto ???? SLIKE, SLIKE, SLIKE, SLIKE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1447
8.2.2007 20:29:10   
rose22
Ja tista stava z avtom je zaenkrat odpadla,ker se je kar nekaj zgovarju,tko da sem si ga v nedeljo sama spucala v nulo.Saj je pa tko že spet umazan k so mokre ceste,če kam grem.Pa mal ga bom še noter zasvinjala pa bo spet aktualno.Če pa to ne bo,bo pa en cel popoldne mogu preživet z menoj in user posted image .Ampak jo bo mogel on rihtat.Jaz bom zraven sam za kontrolo.In je čist obupan,kje dobivam take ideje.Da ga je že strah spet stavit z menoj,da ne bo še kaj hujšega doživel.user posted image
Jutri pride pa zjutraj k men na kavo po službi.Tko da bo spet akcija.
Ma sem grdauser posted image user posted image user posted image ,ampak je treba izkoristit priliko dokler sem sama doma.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
9.2.2007 8:50:48   
Anonimen
dobro jutro,

imeli pestro noč, zato pijem eno veliko kahlo kave. Se je možiček odločil, da to pa ne gre več, da mali spi pri naju. In sta imela borbe. Sta oba tako gajstna, ampak smo pa zdržali do šestih zjutraj v svoji postelji. No, potem sem ga dobila k sebi, čist polulanega. Sedaj še vedno spita....

Ah, iz ene razvade v drugo gremo. Najprej odvajanje od nočnega hranjenja, pa je namesto tega spal pri naju. Sedaj odvajanje od tavelike postelje, pa gremo spet na nočno hranjenje....Mah sej ne vem, kaj je boljš....Pa se mi zdi, da bodo spet zobki, ker je postal spet malo tečkast...grgrgrg....

(odgovor članu rose22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
9.2.2007 9:04:14   
incabinca
ja kar se tega tiče jaz lahko samo rečem, da imam ful srečo, ker Lovro spanja v moji postelji sploh ne obrajta. Včasih si celo zaželim, da bi bila to neka tolažba zanj, da če bi bila kriza da se gre k meni pocrkljat, ampak ne. No, pa je najbrž tako bolje. Poznam en kup ljudi, ki imajo gromozanske probleme z odvajanjem spanja otroka v taveliki postelji.  Tako, da je po moje najbolje čimprej odvadit otroka od tega, da celo noč v taveliki postelji spi. Sem pa čisto za to, da se otrok zjutraj pride v posteljo mal pocrkljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......