julam
|
OJ Ajne, ČESTITAM!!! BRAVO!!! Ga. magistra!!! Tudi naš ni čist zdrav. Ima glivice v ustih - sor in 2 dni je imel mal vročince. Tako da ga kar pazim, ker baje so glivice znak oslabljenega imunskega sistema. Pa še zdravila mora jest, ki so mu očitno fuj, saj se zraven dere kot jeshar ! In to 4x na dan ! Sicer pa tudi naš škratek spi v svoji posteljici, edino proti jutru (kadarkoli po 6h) pride k meni - enostavno zato, da lahko spim vsaj do 8h. Kaj hočemo, mami je komot! Pa glede na to, da prvi pred 8h redko začne pet, se mi zdi škoda, da ne bi pe eno kitico oddremal. Včasih potegneva do 9h, včasih ne. Drugače pa Ajne tudi mi nismo v kategoriji "prespal celo noč". Ga pa moram pohvaliti (ah, danes bo sigurno slabše), da zadnjih 5 noči spi v kosu 7-8 ur, potem pa do jutra je še 1x ali 2x. Ampak teh 7-8 ur (nekje od 19.30 do 3.00 - 4.00) moram vsaj 2x dudico dati. Ampak jaz štejem ure brez hrane. Dudo si bo nekega lepega dne (noči) sam popravil - UPAM!!! Kar pridno vadi, dudica je najljubša igračka. Zanjo se celo potrudi in stegne, da jo zagrabi. Zadnjič se je pa bratec, tudi zagrizen dudlar , nevarno približal malemu in ta mi je gladko dudo ukradu iz ust in direkt v svoja porinu ! Lina, mislim, da je tvoj mali še premajhen, da bi ga odvajala od nočnega hranjenja. Se mi zdi, da je boljše (bolj naravno), da ima še kakšen nočni obrok v svoji postelji kot pa brez v vajini. Definitivino ga bo težje spravit stran od vaju kot pa prekinit nočno hranjenje - no, vsaj predstavljam si tako. Moj prvi fantek je do 5m jedel ponoči še vsaj 2x (ali večkrat), pa je pri 6m nehal - OK, duda je bila nadomestilo, ampak očitno pa hrane ni potreboval več. TAko da ti kar počasi! Saj je še majhen! Sicer pa vidim, da si hud pristaš AP ! Meni se tudi zdi, da babe malce pretiravajo. Neko hudo znanost in teorije zganjajo okrog najbolj naravne stvari (taka naj bi vsaj bila - materinstvo). Flaškarce, povejte mi prosim, če se v trgovini lahko kupi cuclje solo (brez drugih nastavkov ipd). Namreč prihajam v zagato, ker kar naenkrat noče več flaške, moje zaloge so pa vedno bolj boge. GH mu pa ne gre in ne gre, zato bom poskus za nekaj dni verjetno odložila, da začneva še enkrat do začetka (mogoče sem prehitevala in je bil še nepripravljen , ampak kaj, ko je tako intenzivno spremljal dogajanje za mizo). Torej ne vem, kaj bom naredila, če mi bo nekega lepega dne zmanjkal mleka? Zato bi poskusila še z drugim cucljem - sedaj imamo čisto navadnega, ki je bil v kompletu z Aventovo prsno črpalko. je pa navajen na dudo od NUK-a, ki je drugače oblikovana. Zato razmišljam, da bi tak cucelj pa mogoče sprejel. Dojilje, koliko časa dojite na eni strani? Meni sprazni v 2-3 min. Ne morem si predstavljat, da je to dovolj, tudi kadar poje na obeh straneh ! Še čudno, da ponoči zdrži toliko časa brez . Joj, počutim se čisto začetnico ! No, se beremo!
|