|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
9.2.2007 9:09:11   
ajne
hojla,

no, pri nas je situacija danes boljša. ta velika je kuhala en dan, včeraj je bila še mal utrujena, danes je že čist pravi user posted image . ajda je za enkrat ok, mal učki vsake tolk posolzijo, ampak ni panike. midva pa sva tud ok. tko da TRKAM, ampak danes je kul. tudi spali smo ok, tko da sem končno mal nadoknadila, čeprav v primerjavi z vami ostalimi, spim praktično nič. naša dobra noč je, če se ajdica zbudi samo 3X. max kar je prespala v kosu je ene dvakrat, ko ji je ratalo spat skupaj 5 ur. ampak to je res maximum... povprečje pa je zbujanje na 3 ure. ampak, tole je tamal problem, sam da sta zdravi, potem potrpim vse.

rose, jest še zmeri stiskam pesti za vaju in za tale vajina jutranja "kofetkanja"... user posted image

sirenaaaaa,

čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
9.2.2007 11:41:19   
julam
OJ

Ajne, ČESTITAM!!! BRAVO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Ga. magistra!!!

Tudi naš user posted image ni čist zdrav. Ima glivice v ustih - sor in 2 dni je imel mal vročince. Tako da ga kar pazim, ker baje so glivice znak oslabljenega imunskega sistema. Pa še zdravila mora jest, ki so mu očitno fuj, saj se zraven dere kot jeshar user posted image user posted image user posted image ! In to 4x na dan user posted image !

Sicer pa tudi naš škratek spi v svoji posteljici, edino proti jutru (kadarkoli po 6h) pride k meni - enostavno zato, da lahko spim vsaj do 8h. Kaj hočemo, mami je komot! Pa glede na to, da prvi pred 8h redko začne pet, se mi zdi škoda, da ne bi pe eno kitico oddremal. Včasih potegneva do 9h, včasih ne. Drugače pa Ajne tudi mi nismo v kategoriji "prespal celo noč". Ga pa moram pohvaliti (ah, danes bo sigurno slabše), da zadnjih 5 noči spi v kosu 7-8 ur, potem  pa do jutra je še 1x ali 2x. Ampak teh 7-8 ur (nekje od 19.30 do 3.00 - 4.00) moram vsaj 2x dudico dati. Ampak jaz štejem ure brez hrane. Dudo si bo nekega lepega dne (noči) sam popravil - UPAM!!! Kar pridno vadi, dudica je najljubša igračka. Zanjo se celo potrudi in stegne, da jo zagrabi. Zadnjič se je pa bratec, tudi zagrizen dudlar user posted image , nevarno približal malemu in ta mi je gladko dudo ukradu iz ust in direkt v svoja porinu user posted image !

Lina, mislim, da je tvoj mali še premajhen, da bi ga odvajala od nočnega hranjenja. Se mi zdi, da je boljše (bolj naravno), da ima še kakšen nočni obrok v svoji postelji kot pa brez v vajini. Definitivino ga bo težje spravit stran od vaju kot pa prekinit nočno hranjenje - no, vsaj predstavljam si tako. Moj prvi fantek je do 5m jedel ponoči še vsaj 2x (ali večkrat), pa je pri 6m nehal - OK, duda je bila nadomestilo, ampak očitno pa hrane ni potreboval več. TAko da ti kar počasi! Saj je še majhen!
Sicer pa vidim, da si hud pristaš AP user posted image ! Meni se tudi zdi, da babe malce pretiravajo. Neko hudo znanost in teorije zganjajo okrog najbolj naravne stvari (taka naj bi vsaj bila - materinstvo).

Flaškarce, povejte mi prosim, če se v trgovini lahko kupi cuclje solo (brez drugih nastavkov ipd). Namreč prihajam v zagato, ker user posted image kar naenkrat noče več flaške, moje zaloge so pa vedno bolj boge. GH mu pa ne gre in ne gre, zato bom poskus za nekaj dni verjetno odložila, da začneva še enkrat do začetka (mogoče sem prehitevala in je bil še nepripravljen user posted image , ampak kaj, ko je tako intenzivno spremljal dogajanje za mizo). Torej ne vem, kaj bom naredila, če mi bo nekega lepega dne zmanjkal mleka? Zato bi poskusila še z drugim cucljem - sedaj imamo čisto navadnega, ki je bil v kompletu z Aventovo prsno črpalko. user posted image je pa navajen na dudo od NUK-a, ki je drugače oblikovana. Zato razmišljam, da bi tak cucelj pa mogoče sprejel.

Dojilje, koliko časa dojite na eni strani? Meni sprazni v 2-3 min. Ne morem si predstavljat, da je to dovolj, tudi kadar poje na obeh straneh user posted image ! Še čudno, da ponoči zdrži toliko časa brez user posted image . Joj, počutim se čisto začetnico user posted image !

No, se beremo!

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
9.2.2007 12:14:27   
julam
user posted image

to sta naša 2 dudlarja - smo imeli doma fotografiranje za osebno za user posted image . Pa je moral seveda tudi ta velik sodelovat!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
   [Brisano sporočilo]
9.2.2007 12:44:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu julam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1454
9.2.2007 13:14:05   
žiža
ojla mamice
Končno se še jaz malo oglašam. Tale teden je zbrzel s svetlobno hitrostjo. Smo kar v redu. Še najslabša sem jaz, ker zdravim rano po puljenju mojega nesrečnega zoba. V sredo sem tako izgubila moj prvi zobuser posted image   Samo puljenje je bilo brez problemov in hitro, samo ko je pa anestezija popustila user posted image user posted image user posted image  Še danes me precej boli pa malo imam še otečeno. Sej če bi človek lahko kaj drugega kot lekadol pojedel bi še bilo nekako. ah bo že še kakšen dan pa bom že lahko kakšen bedrc oglodala user posted image
Včerajšnji kulturni praznik smo preživeli čist družinsko. Kljub mojim bolečinam smo se šli kopat v Bohinj. Je bilo prov luštno. Tamala dva sta oba ful uživala. Sara je bila itak v vodi skoraj cele tri ure. Urbanček se je pa mal pokopal pa potem sladko zaspal. No midva z mojim sva imela od kopanja bolj malo oz. nič. Sem ugotovila, da bi morali starši imeti brezplačen vstop, za otroke bi pa plačali user posted image

Ne more skoraj minute ne da bi me gledal.
Julam, midva imava tud ekspresno hitro dojenje. V dobrih petih miutah opraviva na obeh straneh. Včasih kar malo podvomim, če je imel dovolj. Predvsem zaradi zaradi količine izbruhenega user posted image  No očitno že, ker mi brz problema zdrži 3 ure do naslednjega obroka. Je pa super, ker tako hitro opraviva.
Oh sem mislila, da bom lahko kaj več napisala pa že kliče najmlajši član. Je vsak dan večja mamina mazica user posted image
Čestitke ajne in vse najboljše soncica
upam, da se kmalu spet kaj oglasim, do takrat pa uživajte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
   [Brisano sporočilo]
9.2.2007 13:35:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
9.2.2007 13:38:33   
princes
user posted image

No midve pa papava kosilo, sem ji dala mal krompirčka pa grahka, ma kakšne frise poka...Jaz sem ji umrla od smeha...user posted image user posted image user posted image user posted image

Spimo pa zdaj bolj tko...Začne kar prste cuzat pa se ful sliš, pol ji dam pa dudko, pa je dober za eno uro, pa spet...user posted image
Pol ji pa za jest naredim, pa sam mal pocuzka, pa noče več...
Nevem kaj ji zdej to dogaja...user posted image
Bom dons sam dudo podajala, lahko da ne rabi več obroka ponoči...Bomo videli...Tko da se na vsako uro zbujamo...user posted image

Mi se tudi zjutraj skupaj mal pocrkljamo...Kok je fino..user posted image

Grem se še mal njej posvetit..

Lep dan...

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
   [Brisano sporočilo]
9.2.2007 15:57:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1458
9.2.2007 21:10:16   
Anonimen
čer, kje pa ste spet vse ???

Ah, mi imamo spet en naporen dan. Smo spet imeli na veliko vso žlahto tukaj, tko da sem čist offfffff..... Pa še mali je spet (malo) prehlajen, tko da šibam s fiziološko in pumpco... Me že tako debelo pogleda, ko se samo približujem nosu...pa udarja z rokami, mah cele borbe imamo. Sem ga prej previla v pižamico, pa sem se prešvicala kukr da bi sto počepov delala....je tak navihanček na previjalni, da ga sam lovim....

skratka, mejte se, kej napišite, da bom lahko jutri spet kle gor kofetkala...zdej grem pa še malo peglat tisto goroooooo  cunj.....sem glih razmišljala, da imam tolko dela s temi cunjami, da se mi rola že nazaj....če si ne bom kmalu ene ''fate''' zhritala......

Neposredna povezava do sporočila: 1459
9.2.2007 22:00:14   
Tejcha
Js sm tud tu.

Lina, js bi tud Fato... :) Bi mi res prav prišla... Sem že razmišljala, da bi dala na študenta oglas za eno pridno punco, ki bi mi enkrat na teden prišla za ene 3 ure likat.. Pa zraven eno orng urno postavko, pa sem zmagala... pa bom imela vedno vse pošlihtano, pa še slabe volje ne bi bla zarad tega... res pa je, da je možna varianta tud to, da en dan v tednu izklopim net, pa se bo to kar samo poštimalo... user posted image

Za nami "športni dan"... Sestro sva peljala na informativni dan v MB in potem mi je celo uspelo user posted image spravit mal po trgovinah... Pa še siten ni bil in se ga je celo dalo prepričat, da kaj res "nuuujnno" rabimo.  Tud Tilen je bil fuuuul priden, čeprav je nekaj štrajkal glede hrane... ni in ni mu bilo za mlekec, tak da sem potem iz jeze šla po frutek (marelica z rižem)... tega je pa falot zmazal skor 3/4... user posted image A zdej bo to tak zgledalo? Že sedaj??? Hočem to, nočem tistega...
Pa šla sem zamenjat dežniček, ker ni imel tapravega nastavka za voziček... in sem, ker je bila tudi v ceni razlika, vzela še eno prismuknjeno žabico, ki se pritrdi na sprednje varovalo. Bom poslikala...

Drgač pa sedaj pri nas pali fliper 100/h... in tud igračke so ful aktualne( za pojest...)  Sej nori, sam tale Jakec je pa res faca!!!

user posted image

Vsi se že kotalite, pri nas smo pa še pri zvijanju in divjanju, ritanju... in samo čakam, kdaj mu bo uspela naslednja faza. Z malo pomoči se prekotali s trebuščka na hrbet, sam mam feeling, da se bo sam prej kontra zvalil..

Aja, pa še gricka, ki sem jo obljubila že neki dni nazaj...
user posted image

Flaškarce (tole sem pa js, Julam, tebi sunla, (pa btw, dobijo se tudi sami cuclji): kakšne cuclje imate? s kakšnim pretokom? Js sm danes namreč kupila 3. Nisem še sprobala, sam tak na prvi pogled se mi pa ne zdi nč kej posebnega. Oklevala sem med temi, pa med tistimi s spremenljivi pretokom... pa glede na to, da hoče tilen včasih sam držat flašo, verjetno ne bi bla najbolj posrečena varianta... Iskala sem tudi cucelj za gosto hrano, pa ni blo nič ekstra... A to so potem tisti za 6m+? Zaenkrat tako zvečer pride v poštev samo  "home made cucelj z rižolino luknjo"...

Mariborčanke, splača se vam, če še niste šle, mal pogledat v Aladinu... Imajo jopice in žametke po smešno nizkih cenah... (5,6€)

Spet sem naklofala za cel roman, pa sem prišla le pogledat...

Mirno nočko!

< Sporočilo je popravil Tejcha -- 9.2.2007 22:05:25 >

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
9.2.2007 22:56:29   
rose22
Tejcha za gosto hrano sem jaz tud vsepovsod iskala,pa sta moja dva pla čez vikend na hrvaško pa mi je mami sporočila da ima iz Chicco trgovine neki za gosto hrano.Tko da sporočim ko prideta domov.Pa seveda ko stestiram.
Šibam v posteljo ker sem danes tolk utrujena da je joj.Se vidi da sem samska,pa me tkole desc kar hitr zmatrauser posted image user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
9.2.2007 23:27:39   
princes
Čer...

Evo jaz sem tud naročila tale fliper..user posted image Zadnje čase ko jo kopava, hoče samo sedet v banji, nič več ležat, se takoj buni...Tko, da bomo videl, kako se bo obnesel..
A ga ima še katera..
Ajne, ti si ga tud naročila, in..??

Do kdaj se ga pa uporablja???

No danes ponoč bom pa probala sam mal čajčka ponudit, bom vidla kako dolgo bo spala..Upam, da bomo kaj spali danes...

jaz mam cuclje od nuka, še kar enko...Zdej ko bom nove kupovala, bom vzela za 6 mes.user posted image Saj luknjice so čist iste, sam duda je mal večja...user posted image
mam pa za čajček s cucelj, za mleko pa m....
Greskota pa po žlički papamo....Pa ji kar gre..user posted image
sam včasih tolk maha z rokami, da je potem povsod okol, sam tam k bi mogu ne...user posted image
Mamo mi tudi že borbe pri previjanju...user posted image

Jutri pa najina Lia praznuje 5 mesecev...user posted image Joj kolk čas beži....user posted image

Zdej se greva pa mal gret pod kovtrček...user posted image

Nočko...

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
10.2.2007 10:50:34   
ajne
hojla mamike.

evo pa smo jih dobili... norice, jasno. jih za enkrat kar dobro prenaša (trkam), bomo videli, kako bo. ima le ene par izpuščajčkov za enkrat.

princes, ja fliper tudi pri nas rula!!! ajdica čist ponori notri, jest sicer ne upoštevam tiste črte, kjer naj bi bil max nivo vode, ampak ji konkretno banjo nafilam. sej sem itak skoz zraven. in čofota in nori, da je joj.

včeraj sem ji skuhala mal korenčka, pa je čist ponorela. je tko mazala, da jo je bilo kar veselje gledat. ko jo je tavelika opazovala, je pol tudi ona rekla, da bo tudi ona velik pojedla in ji je res uspelo. je pojedla res velik za kosilo.

tko, zdej grem pa en čajček narest, k midva tud kašljava, pol pa počas kosilce skuhat... pa se mal pocrkljat... user posted image

čau

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
10.2.2007 13:42:55   
incabinca
Hojla punce!
Se sam na hitro javim, sem ravno s faksa, zdaj pa v posteljo, ker sem čist švoh, upam da ne bom kaj staknila... :(
Kar se dudk tiče.... jaz že kar nekaj časa uporabljam aventovo 3, za rižolino imam pa tisto s spremenljivim pretokom - samo mleka mu ne bi s to dudo s spremenljivim pretoko dajala, ker res ful teče. Se pa itak da kupit samo dudke.
Jaz sem mu zadnjič kupila za foro tisti  magični lonček, tudi aventov, sem mislila da ne bo pogruntal kako se pije, pa mu je takoj uspelo. Tako da mu ga zdaj dam, da ga poskupa sam držat pa v usta dati. no, včasih mu celo uspe usta zadet user posted image user posted image user posted image

letim...
lp

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
10.2.2007 15:10:03   
Anonimen
dan,

princes in Lia - čestitke za 5 mesecev. Mah, spet bom rekla kako čas hiti in da bomo ravnokar vsi skupaj stari pol leta....

Fliper je tudi v naši kopalnici dobrodošel. Mu sploh ni nič jasno, ko lahko tako fino čofota.

Dude - uporabljamo Nuby, zaenkrat brez problemov.

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1465
10.2.2007 15:17:08   
ajne
princes,

LII VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
10.2.2007 16:08:04   
princes
Dan...

Hudo, komaj čakam da dobimo tale fliper...Se mi zdi, da se ji ful čofa, pa v uni majhni banci nič ne more...user posted image

Z Lio se vam zahvaljujeva za čestitke...

Zdej šibam, bom kasnej kaj napisala...

pa pa

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
10.2.2007 16:11:52   
x_srečka_x
OJLA user posted image

Tudi mi smo v nedeljo dopolnili 5mesecev user posted image

Sva pa že začeli uvajati gosto hrano in ima tudi ona z nami kosilo, je pa zelo lepo pa vse ima rada kar je probala user posted image
Za ponoči ji pa tudi jaz dam zdaj eno žličko rižolinota v flaško ker se je začela kar zbujat ob šestih in ni otela več spat zdaj pa spet spi lepo do osmih ali devetih. Cucelj imava pa od aventa tistega za gosto hrano, cucelj sem pa dobila zraven flaške ko sem jo kupila.
Zobki pa tudi našo že kar nekaj časa mučijo, je tako sitkanaaa user posted image  bogica user posted image

Glede kotaljenja in prevračanja pa user posted image  nič se ne obrne ne iz hrbta ne iz trebuh ona pride do igrače samo z vrtenjem, obnt se pa noče samo včasih se takrat ko je namjanj treba po kopanju ko jo mažem z oljem user posted image  Ona bi rada samo sedela in že sama sedi brez opore samo jo še ne upam pustit kar samo sedeti zaradi hrbtenice user posted image  ji zmeraj podstavim povštre okorg da je lažje.
V vozičku jo imam pa že višje ker ni več hotela ležat in zdaj kar ghode ko jo peljem, je večino časa budna in veselo opazuje okolico user posted image  je res dobrovoljček se čisto vsakemu nasmeji in ga "osvaja" user posted image
Se nisem prej nič javila ker zdaj hodim še v šolo ko pridem iz šole pa tako crkljam svojo Vesno da enostavno kar pozabim na računalnik user posted image

LP, Maja in Vesna

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
10.2.2007 18:21:53   
ZALA ADL
Zdravo mamice!

Pri nas imamo tako pestro, tako da prebrati uspem, napisati pa žal ne. Najprej čestitke sončici za rojstni dan in vsem našim pobančkom in pobalinčicam, ki so dopolnili pet mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes je tako naporen dan. Zala že cel dan joka. Sploh ne vem več kaj ji je. Noče jest, noče spat, noče se crklat, nič ji ne paše. Sem merla vročino-nič, sem mazala dlesni-nič, sem ji dala calpol, ker neki čudn kašlja, če bi jo slučajno grl bolel-nič. Komaj čakam da bo ura pol osem, da gre spat....user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da so krivi zobki in da se ni vrnila stara Zala....

Sem pa tudi jaz kupila lonček, pa ji že tudi kar uredu gre. Spije sicer bolj malo, ga pa ima rada za drgnjenje dlesni, pa še zelo lepo ga lahko prime, ker ima ročke. Ja pa tudi nov stolček imamo za hranjenje. Od Peg peregota, pa je super. Tako lepo noter sedi. Ji je bil ležalnik že čisto premajhen.

V sredo sva bile v razvojni, 7.350 g in 69 cm. Sicer pa stanje ni najboljše. Se preveč nazaj ulekuje, pa preveč steguje nogice in celo telo. Palčka še vedno v dlan skriva in drža ramen ni najbolj primerna. user posted image Nam je odsvetovala kopanje, zaradi drže ramen. Čez dva meseca gremo spet nazaj, če se stanje ne popravi, bomo šli na fizeoterapijo. Sam ne vem, zakaj nas ni poslala že sedaj???!!!!

Glede fliperja imam eno vprašanje. A lahko user posted image daš notri, čeprav še ne sedi samostojno? Mi imamo medvedka pa se kar dobr obnese, sam se skoz dviguje, samostojno pa še ne sedi.

Lep pozdrav!!!user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
   [Brisano sporočilo]
10.2.2007 21:21:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ZALA ADL)
  Neposredna povezava do sporočila: 1470
10.2.2007 21:40:18   
julam
Soncica, glede fotografiranja: pravila so zelo stroga in naj bi bili zelo natančni. Naše2 je slikal striček, amaterski fotograf, ki pozna pravila v nulo (točno določena oddaljenost od roba, pa mali mora imet glavo naravnost, pa oči odprte,...  - te so najbolj osnovne, ki sem si jih zapomnila). Če imaš kaj pojma o fotografiji, poskusi. Sicer pa...

Neposredna povezava do sporočila: 1471
   [Brisano sporočilo]
10.2.2007 22:14:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu julam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1472
11.2.2007 9:24:43   
princes
Dobro jutro...  kje ste vse??

Ali je še v živalskem vrtu akcija s celoletnimi kartami..??
Ajne ti si bolj na tekočem s tem??

No zdej pa šibamo do Merc., v trgovino, pa na kavico...user posted image

Lep dan...

Neposredna povezava do sporočila: 1473
11.2.2007 11:39:38   
Tejcha
Jutro!

Najprej: ČESTITKE vsem 5mesečnikom!

ZalaADL, Tilen še ne sedi samostojno, zato ga tudi v fliperju ne puščam dolgo. Je pa res, da veliko bolj uživa, kakor če ga držim. Pa tudi js tiste črte za višino vode ne upoštevam, ampak natočim višje - sem pa itak ves čas zraven.

Duda: tud mi imamo Nubyjevo, že od štarte tisto od 3-6m... Je pol manjša od aventove...

No, zdej pa sirena...

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
11.2.2007 16:18:51   
x_srečka_x
Vesna ima tudi magični lonček od aventa ampak noče piti po njemu, notri ji dajem pa čas. Raje pije po kozarcu kot pa po lončku.

LP

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......