|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.2.2007 17:53:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1401
   RE: SEPTEMBERKE 2006
5.2.2007 17:53:22   
Anonimen
Ja, tole mleko pa zares groznoooo smrdi...

Pa s strinjam se tudi s tistim delom o dojenju....Danes pač promovirajo to, naslednje leto bodo pa kaj novega pogruntali....Midva sva na flaški od vsega začetka, pa ne morem prav nič pomagat. Sem imela celo nosečnost take joške, da sem mislila da bom ziher imela dovolj mleka. Pa ga ni blo skoraj nič. Tisto, kar pa sem imela je bilo pa za user posted image  enostavno premalo. Pa sam da mi ne boste začele zdej še kle o AP !!?? 

Sončica - mogoče mu pa danes enostavno ne paše. Mogoče bodo pa zobki, ker pravijo da jim upade apetit. Saj veš kakšno sem jest imela pred 10 dnevi.... Boš vidla kako bo jutri, če ne pa zamenjaj mleko. Midva uporabljava Milomil.

Pa z GH sva tudi začela. Par žličk banance.  A veste kaj, jest moram otroka navadit na vse sorte. Danes pač pijeva to mleko, jutri bova drugačno. Plenice spet tukaj uporabljava Mullerjeve, gor bova pa bogve kakšne. Pa flaške. Imam pet - različne sorte. Pa dude. Da se ja ne bi navadil na nekaj specifičnega. Tko da ...ne vem, mislim da tele P mal preveč komplicirajo za vsak drek. Mah, jest se včasih spomnim na tisto Strojanovo, pa me prav zanima če se ona tud za tko sekira, pa sprašuje kukr se mi tukaj. A ni tako ?! 

Neposredna povezava do sporočila: 1402
5.2.2007 17:55:36   
Anonimen
Po flaški se hraniva leže. Glavico ima sicer malo dvignjeno, tako da ne poliva. 

GH pa mu dajem v ležalniku. Se mi zdi, da je za v stolček še malo premajhen....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1403
5.2.2007 18:32:59   
Tejcha
Tilen pa v ležalniku ni preveč zadovoljen. Je prenizko in ni na tekočem z dogajanjem okrog sebe, če ga pa kam višje naštimam, pa... No, o tem raje sploh ne razmišljam, ker bi blo vse prej kot OK.
Kar nekaj časa smo že v stolčku, res pa je, da imam naklon  kolikor se da položen in da je ta naša zverinica iz varnostnih razlogov pripeta...

Po flaški pa pije sede tako, da je naslonjen name, js se pa naštimam tako, da ni ravno 90°...  So mlekarne vsaj za nekaj dobre - za mehak naslon... To se pa ne buni.

Lina,   kaj je to AP? Js ti lahk rečem sam to, da če ni, pač ni... In da hvalabogu, da so pogruntali tele nadomestke, da otročki niso lačni.
Kar se pa dojenja tiče (in pomoči pri tem): nama je takoj zalaufalo, niti ni noben nič posebej kazal, ene trikrat so prišle sestre vprašat, če nama gre in js: ja... in konc debate... sem ga pa res imela "online" kar naprej... Je pa cimra imela res mičkeno punčko, mislim, da je bla velika 46 in imela okrog 2500... (njena druga...), pa so ji kar naprej utrujali, da bi morala dodajati... Punca se je fuuuul trudla, da bi stvar zalaufala, mala je jedla, sestre pa kontra!!! tak, da se jim je postavila po robu, da res želi dojiti, nekajkrat sta šli na kontrolno tehntanje in tretji dan je res zlaufalo... Po enem mesecu, ko smo se srečale, jo je bilo glih polovico več kot našega lumpa.... Tolk o pomoči, pripravljenosti, potrpežljivosti sester... Takrat, ko pa bi otročki res rabili dodatek, pa se delajo fine... Poznam kar nekaj takih primerov in mi gredo lasi pokonc, ko se kdo postavi le na eno stran.... Če ne gre, pač ne gre in zato ni konec sveta... če pa gre, pa je lepo, da se to vzpodbuja. Imam prav? joj, sm se nakuhala...

grem zdej na pošto po slikce (no, vsaj mislim, da so slikce....), da bom lahko potem celo noč zlagala v album in pisala komentarje.. Me je kar mal sram...

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
5.2.2007 18:40:57   
Anonimen
Ap - attachment parenting oziroma povezano starševstvo....

Mah, jest sem tud dones tko nekam našpikana....

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1405
5.2.2007 20:02:09   
Tejcha
Buček vpraša nosečnico: ali imaš rada svojega otroka?
Seveda, odgovori.
kaj pa on tebe? sigurno.
zakaj si ga pa potem pojedla?

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
5.2.2007 21:04:12   
Anonimen
o Tejcha.....za posrat....si me spravila v dobro voljo....

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1407
5.2.2007 21:43:14   
Dajanax
Pozdravljene mamice, tako dojilje ko tudi flaškarce! Mislim, da so redke mame, ki za svojega otročka ne bi naredile vse najboljše kar lahko, tako da najbrž delamo vse mame dobro v danih okoliščinah. Še mama Strojanova najbrž... user posted image

Danes smo bili na UZ kolkov, se je tetka zdravnica kar potrudila in vse natančno prekontrolirala in naše dete ima oba kolka 1A. Bravo Vita!!

GH, GH, GH in spet GH. Ne vem kako bi bila najbolj pametna: seveda P svetujejo do 6. mseca nič, ampak naša pikica že nekaj časa ne spi več kot je na začetku. Prej je od šestega tedna spala po 9-11 ur skupaj, brez dojenja, zdaj že en teden pa seta čas zmanjšuje in če se ne zbudi po 7. uri spanja se sigurno po 8. Jaz mislim, da ji enostavno moje mleko ni več dosti. Odločila sem se počakati na 15. ko imamo drugo cepljenje in bom P vprašala kaj meni. Če bo predlagal dodajanje umetnega mleka gremo na GH ali vsaj na rižolinota...

Yennika po CDju iz Vzajemne je otročka pravilno dvigovat iz posteljice bočno in pri tem paziš, da mu/ji ne zvijaš hrbtenice. Sem pa mnenja, da itak čutiš, če dvigneš napačno saj malenu to ni prijetno, se ne počuti sigurnega. Če pa mu je prijteno pa je prijem po moje OK.

Mirno nočko!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
5.2.2007 21:56:08   
yennika
Rose kako napreduje zadeva???

Dajanax-ej jaz isto odlašam z dodatkom....sem že danes mislila it v nabavo, pa sem prestavila na jutri!je pa danes moj šratek tako lepo pil čajeka-seveda po žlički.Joj, kak cukerček je!!!

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
5.2.2007 22:21:18   
princes
Hy...

Men se telih pametovanj P o GH sploh ne da poslušat, pa ene razvojne, pa handling, pa dojenje gor pa dol...Saj valda veš kaj otročku paše in kaj ne, saj smo 24 ur na dan z njimi..user posted image Jaz delam čist po posluhu moje pikice, kaj pa včasih ko tega nič ni bilo, pa bogve kako so me dvigovali, pa nosili, pa sem čist normalna...

jaz ji vsak dan dam kaj novega za probat, danes je mal špinačke pa pire krompirčka, pa je vse ven plunla, ji ni bilo všeč...user posted image Papamo pa mi v ležalniku, že skoz, nisem nikol v naročju hranla, tko ji je najbolj pasalo...

Tejcha, s taščo se čist lepo razumemo, zobarca je pa tud daleč najboljša, mi ni bilo nikjer tko fino...( beri brez bolečin), druge kar vrtajo po zobeh brez občutka, ona pa prav pohvalno z občutkom..user posted image

jaz sem mela danes šefico na obisku, me je spraševala, kdaj bom prišla kaj v službo...user posted image Mi nič ne diši delat...Bogve kdaj??user posted image Mi kar paše mamico špilat....

Zdej grem pa spančkat, pa upam da se bom malo naspala, danes ponoči se je skoz premetavala, pa rokce cuzala, tko da smo mel podajanje dudike na vsake pol ure...user posted image
Očka je bil pa zjutraj tko uvideven, da je sam vse zrihtov, pa je pustu mamico spančkat do desetih...Bravo oči....user posted image

Nočko vsem....

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
   [Brisano sporočilo]
5.2.2007 23:29:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1411
5.2.2007 23:29:54   
rose22
Yennika zaenkrat nič kaj dobro.Bomo vidli kaj bo šas prinesu.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
6.2.2007 8:58:32   
Tejcha
Jutro.

Sončica, kaj pa, če bi zamenjala cucelj? Js sm se taaak veselila nubyjevih, ki imajo neke izbokllinice, ki kao masirajo dlesen, pa mali sploh ni bil navdušen... zdej mamo aventove, preeety baby (za čaj), tomee  - nimam pojma kk se napiše...(od črpalke)... in malo menjam... aja, tist za rižolinota je predelan aventov...;)

Rose, js še vedno držim fige!!!

Princes, user posted image user posted image user posted image za tako taščo... Sej je moja tud fajna, nimam kej rečt, sam po zobeh pa ravno ne vem, če bi ji upala pustit šarit... :) Ko sem bla majhna, mi je ena zmaj, ko mi je brusila plombo, da bi se kao svetila, tisto reč navila pod jezik in je morala odrezat... Pa šolska zobozdravnica je... pa je smotana za pop****... in potem, ko smo imeli te redne preglede, je vsem mojim sošolcem razlagala: "sej ti pa nisi tak strahopetec kot ona, a ne?"... sem zadnjič resno razmišđljala, ko sem bila z avtom na terenu in je šla čez prehod za pešce, a je teba pritisnit na gas ali zavoro....grrrrr... pa je malo manj kot 20 let od takrat... Sej zdej mam OK zobarja, sam čist ravno mi ne bo pa verjetno nikol...

Grem zdej čmrlju dat za jest, potem pospravim, pripravim za kosilo,  pa ven na sončka.

Mmmwwwaaaa, :*

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
6.2.2007 9:49:35   
incabinca
Tejcha a vi imate sončka?? Mi imamo en kup ene megle in oblakov! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
6.2.2007 10:22:54   
Tejcha
Ja, pri nas zaenkrat še je... Je pa baje slabo napovedano, tk da morva res izkoristit... se že spravljava ven...

Na vse konce, kjer ga ni, ga pošiljam 1kg!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
6.2.2007 11:02:44   
ZALA ADL
Pozdravljene Mamice!

Pri nas smo imeli zelo naporen vikend. Smo imeli krst. Sem tako vesela, da je mimo, čeprav je bla naša pupika zelo pridna. Še ko so jo z ledeno vodo polival se ni zbudila. Je prespala cel obred. Čestitke vsem petmesečnikom-cam in vsem mamicam za drugo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ste tok napisale, da pol kar ne vem kaj napisat, ker ni več aktualno. Ja tudi meni Aptamil ful smrdiuser posted image , mi imamo Novalac, pa sem ful zadovoljna. Tudi pri nas smo probali več različnih, pa se je Aptamil najslabše odnesel. Je ful bruhala. Tudi jaz mislim, da je treba otročka opazovat in po tem najlažje vidiš, kaj otroku paše.

Sončica tudi pri nas smo imeli probleme, ker se je premalo redila in ni hotela flaške. Sem jo zamenjala, sedaj imamo Nuk, uno ta široko, zdej pa je uredu. Če pa ne bo in ne bo šlo pa probaj, kakšno žlico rižolinota dat. Pri nas se je ful obnesel. Dojimo se še 2x zjutraj in 2x zvečer. 1x dopoldne flaška, pa še 2x gosti obrok. Na flaško spije od 70 do 100 ml, medtem ko mlečne kašice poje brez problema tudi do 200 ml.

Mi je prav groza, kakšna je vremenska napoved. Smo imeli že tak lep sonček. Zdej pa že spet dež in sneg. Jutri imamo razvojno, komaj čakam da izvem nove mere.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
   [Brisano sporočilo]
6.2.2007 14:13:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ZALA ADL)
  Neposredna povezava do sporočila: 1417
6.2.2007 15:06:53   
incabinca
Sončica: Kaj pa katero drugo mleko? Beba od Nestleja je baje boljšega okusa.... 

Neposredna povezava do sporočila: 1418
   [Brisano sporočilo]
6.2.2007 16:07:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
6.2.2007 20:41:07   
ajne
hojla,

pri nas smo za enkrat uspeli pozdraviti familijo (ajdini učki so ok, midve s taveliko sicer nekaj smrkava, ampak ni panike). noric še ni, pa pričakujem da bo kmalu kaj, ker v skupini v vrtcu vsak dan kateri nov manjka... tako da ni za verjet da bi ušli... ajda se že pripravlja na obrat s hrbta na trebuh (ji še ni čist ratal, ma ne fali dost...).

sicer pa mamike, mi je danes uspelo magistrirat! user posted image user posted image  sem tok vesela, mi je eno hudo breme zletelo z ramen...

tolk da se mal považim, me pa tako buča boli, da bom šla verjetno kar spat...

čau od utrujene magistre user posted image user posted image user posted image  kok se mi fajn zdi...

Neposredna povezava do sporočila: 1420
6.2.2007 21:12:38   
ZALA ADL
Ajne čestitaaaaaammmmmm!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
6.2.2007 22:09:19   
Tejcha
Ajne, ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMM!!!!!

Bi prlimala talepe slikce, pa sm tud js čist adijo in šibam v mižule...

Nočko!

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
   [Brisano sporočilo]
6.2.2007 22:31:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1423
6.2.2007 22:40:27   
Tejcha
Sej ne znam it dol...  Ajne, iz česa pa si magistrirala? Sem prej kr pozabla vprašat.. .

Sončica, ste siti in boljše volje? Verjetno Benjaminu zarad cepljenja nč ne paše... A po prvem je blo vse OK? Me je kar mal strah, da smo jo pri prvi pikici čist preveč fajn odnesl (brez joka, reakcij...), sedaj imamo pa v ponedeljek... user posted image

Drgač pa sem malo prej prišla s plavanja, tak da bom zdle res padla v posteljo... Sam prat še dam prej, pa pomivalca zalaufam...

Zdej pa res: NOČKO!

Neposredna povezava do sporočila: 1424
6.2.2007 22:41:33   
rose22
Evo dam jaz nekaj Nejinih slikic goruser posted image
user posted image
user posted image
user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Naj gre otrok v šolo?
Preden naženete ta isti strah v kosti vašega malčka, poskusiti sami ugotoviti, česa vas je strah in zakaj pomisleki. Je ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......