Tejcha
|
Tilen pa v ležalniku ni preveč zadovoljen. Je prenizko in ni na tekočem z dogajanjem okrog sebe, če ga pa kam višje naštimam, pa... No, o tem raje sploh ne razmišljam, ker bi blo vse prej kot OK. Kar nekaj časa smo že v stolčku, res pa je, da imam naklon kolikor se da položen in da je ta naša zverinica iz varnostnih razlogov pripeta... Po flaški pa pije sede tako, da je naslonjen name, js se pa naštimam tako, da ni ravno 90°... So mlekarne vsaj za nekaj dobre - za mehak naslon... To se pa ne buni. Lina, kaj je to AP? Js ti lahk rečem sam to, da če ni, pač ni... In da hvalabogu, da so pogruntali tele nadomestke, da otročki niso lačni. Kar se pa dojenja tiče (in pomoči pri tem): nama je takoj zalaufalo, niti ni noben nič posebej kazal, ene trikrat so prišle sestre vprašat, če nama gre in js: ja... in konc debate... sem ga pa res imela "online" kar naprej... Je pa cimra imela res mičkeno punčko, mislim, da je bla velika 46 in imela okrog 2500... (njena druga...), pa so ji kar naprej utrujali, da bi morala dodajati... Punca se je fuuuul trudla, da bi stvar zalaufala, mala je jedla, sestre pa kontra!!! tak, da se jim je postavila po robu, da res želi dojiti, nekajkrat sta šli na kontrolno tehntanje in tretji dan je res zlaufalo... Po enem mesecu, ko smo se srečale, jo je bilo glih polovico več kot našega lumpa.... Tolk o pomoči, pripravljenosti, potrpežljivosti sester... Takrat, ko pa bi otročki res rabili dodatek, pa se delajo fine... Poznam kar nekaj takih primerov in mi gredo lasi pokonc, ko se kdo postavi le na eno stran.... Če ne gre, pač ne gre in zato ni konec sveta... če pa gre, pa je lepo, da se to vzpodbuja. Imam prav? joj, sm se nakuhala... grem zdej na pošto po slikce (no, vsaj mislim, da so slikce....), da bom lahko potem celo noč zlagala v album in pisala komentarje.. Me je kar mal sram... Papa