|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
24.1.2007 4:47:17   
Tanyka
user posted image

No pa smo spet bolaniuser posted image user posted image .................user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz tega sploh več ne razumem.Zdaj Rene tak kašlja, da sploh ne morem spat, ker ga skoz skačem gledat.Sem ko en netopiruser posted image
Menda se bomo šli danes pokazat k zdravnici-ne vem kaj si naj več mislimuser posted image

Včeraj so se pri nas malo snežinke sprehajale, seveda med user posted image .
Mislim, vreme pa nam že čisto nagaja, ni čudno, da je toliko virusov na "sprehodu".
sONČICA-jaz se tudi sprašujem, če bodo letos pustki hrustki morali odganjat zimo, ko pa še je sploh ni bilouser posted image user posted image .

ŽIŽA-lepiuser posted image
Ati te kustume kar sama delaš?

No naša Lara pa je lani zgledala tako

user posted image
Za leto pa sploh nimam idej,..............

ZNIŽANJA -v S.Oliverju bodo tudi na otroških oddelkih.VMariboru bodo zagotovo stvari -70%.Za drugje pa nisem ziher.
Verjetno bodo povsod enakouser posted image

DALIN-nimam pojma, kaj bi to lahko bilo?Asi vprašala pediatrinjo?
Našemu se je to dogajalo v spanju-je verjetno kaj takega sanjal.
Pa včasih je z ustnicami potresel, je zgledalo, kot , da ga zmraziuser posted image
Pa se pozanimaj pri pediatrinji, da boš pomirjena.user posted image

Tak, zdaj pa grem še malo dremuckat, je tud mali nazaj zaspal, ko se mu je kašelj umiril.

No lep dan,se beremo in tipkamouser posted image
user posted image Tanja

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
24.1.2007 7:47:44   
Tejcha
Dobro jutro.

No, pr nas je pa čez noč le zapadlo malo snega, tako da zdaj manjkata le še božič in novo leto, da bo vzdušje tapravo... user posted image Sej lepo je, sam...  praktiš pa čist nč... Sem kar malo slabe volje... Ga rabi ktera? Za sankat ga ni, da bi blo vse belo tudi ne... glih tolk ga je, da bom mela problem z vozičkom... FUJ!

Fliper: mi ga imamo, je zadeva ful fajn,sam prostor v fliperju je kar (še zaenkrat) velik, Tilen pa je bolj glistica in je zato verjetno problem, da ga ne "zahakla" tako, da bi se počutil varnega in se zato postavlja pokonci - nekak še ne morm razložit, da je fajn, da tam noter sedi... Vsaj enkrat na teden se pomatram, da ga kar naprej popravljam in da ga zraven držim, drgač pa najbolj tud mali uživa kar na free v taveliki banji. Čofota, glavčko namaka, se smeji, zraven "prepeva"... čist mu dol speče, ko prideva zvečer v kopalnico.

Bumbo: tole sem sicer že videla pri eni kolegici, sam smo mi kar na stolček za hranjenje preklopili. Naslonjalo ima štiri različne pozicije, višina je nastavljiva, stolček je zlo mehak in mali ima več prostora za migat...

Naj se vaši bolni škratki čimprej pozdravjo! 

Zdej pa knjiga kliče. Incabinca, a ti kej napreduješ s statistiko? :) kaj pa študiraš?

Pozdravčki od naju,
Tea in Tilen

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
24.1.2007 8:27:56   
incabinca
Dobro jutro! (zame je že kar dober dan, sav bila danes že ob petih pokonci.... :( )
Pri nas je zapadlo lih tolk snega, da še vemo da obstaja, pa ga že čez kakšno urco ne bo več, ker se tu pri nas že nekaj sonček hoče kazat. ;)
Jaz ful razmišljam o nakupu tega Bumbota, bom še malo povprašala, na prodajalcev BC se kej preveč ne zanesem, ker sem imela že prevečkrat tako izkušnjo, da te hočjo prav po suhem nategnit.... ko sem se enkrat zanimala za en avtosedež, ki je bil ravno v akciji, mi je prodajalec rekel da lahko dam dva meseca starega otroka notr (ker je bil tak avtosedež 0+/1 ... mislim halo!!  Pa je tam točno pisalo od 6m naprej....
Sam če je res Bumbo sam do 9 kg, pol zame odpade, ker moj user posted image jih ima že zdaj tolk.
Tejcha: Lovro rižolinota sploh vidt ne more. Sem mu ga dajala za poskušat na vse načine, pa ga je vedno ven metal, tudi v flaški mu ni všeč.
Knjige za statistiko pa še vedno čakajo  name.... joj, se je težko spravit.... drugače pa študiram socialno delo.

No, zdej pa moj srček že kliče mamico.
lp

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
   [Brisano sporočilo]
24.1.2007 11:31:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1004
24.1.2007 11:43:51   
princes
user posted image

Vidim, da ste kar pridne s pisanjem...Pa eno novo imamo user posted image   Dalin user posted image ..

Rose 22, kar tako naprej..pa poročaj, je res zanimivo brat mal o metulčkih...user posted image

Mi smo bili pa včeraj na cepljenju, je bila tko pridna, da sem bila čist presenečena..Nobene jokice ni bilo..Bravo pogumna punči..user posted image Pa za rota virus, smo tud eno dozico popili...user posted image
pa zaenkrat ni nobene negatinve reakcije...user posted image

midva še vedno hujšava, mami na aerobiko zvečer, tko da smo res pridni..user posted image zdej nisem bila dva dni, ker sem user posted image dobila, in res teče od mene...user posted image Pa točno 28 dni je minilo od prve..Bom zdej vsaj vedla, kdaj jo dobim...user posted image

Kolk ste luštkane maškarce...user posted image mi letos še ne bomo nič...Ali pa mogoče ne vem še...

Zdej se je pa že zbudila..

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1005
24.1.2007 12:14:03   
Tejcha
Sončica: pri nas že več kot mesec dni kopanje zgleda takole (v tamali ni imel prostora čofotat, poleg tega je pa organizacijsko manj problemov s taveliko) :
v banjo nalijem vodo (10-15 cm), malega slečem in dam v vodo (brez plenice) in se spravim na kolena poleg banje... držim ga nekaj časa z eno in drugo roko, mali čofota, se obrača, tunka... smejčka, "pogovarja". Itak da v  bani ni sam: zravn ima še cel živalski vrt, potem ga pa malo žabice špricajo, pa ribice, pa rakci... pa seveda mami pesmice zravn poje... ko gre temperatura na termometru proti 30 ga pa namilim s tekočim milom od bubchen in nato pokličeva atija, da pride malega sprat s tušem... That's it! Prej, ko sem ga milila na previjalni je krolil kot grešna duša, zdej se pa cel čas samo smeji. Če pa je kopel brez mila, ga pa samo obrišem. V primeru, da damo zravn fliper, je to sam vmesna faza. Sej sm že zgoraj napisala, da se mi zdi, da mu je še prevelik in da hoče mali zarad tega na vsak način ven....  Potem normalno sledi masaža z oljem, pižama in spančkanje... :)

Aja, glede plavanja pa: kolegica je bla vaditeljica v atlantisu, pa je rekla, da je sicer res, da lahko grejo tamali s  štirimi meseci, vendar pa ne priporoča, ker hrbtne mičice še niso dovolj razvite in da je boljš, da se malo počaka in da lahko iz izkušenj pove,da otročki, ki grejo tam, pri 6ih mesecih tudi velik bolj uživajo in da je mamicam, ki so šle prej,  dostikrat žal, da niso malo počakale... No, js sm upoštevala njen nasvet --- in bomo šli v naslednjem terminu, ko bo mali star malo manj kot pol leta...  Hodli bomo pa na Dobrno.
A ktera že hodi?

No, pr nas ful sije sonček, tk da vprašanje, kolk časa bomo še meli sneg...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
24.1.2007 12:46:02   
ajne
hojla,

evo midve sva danes spet spali do sedmih (jupi!), tko da sem carica naspana... fliper sem danes dobila, tako da ga bova zvečer probali, pa da vidimo, kako se obnese...

ja tejcha, tudi meni se zdi, da je bolje malo kasneje na plavanje, tako da bova midve začeli hodit v naslednjem terminu (aprila). ampak po mojem ne v atlantis pač pa na DIF.

drugače pa sva danes sami, tavelika je še vedno v KG, ati je spet user posted image  na službeni poti in mi je ob tem usr**** vremenu že pošteno dolgčas. sem naju prejle napokala ven, pa dežne prevleke pa goretex in sva šli na enourni sprehod v dežju. je bilo prav fino, k drugače bi me glih pobralo doma... zdej pa sem primerno ohlajena user posted image  in si grem narest en čaj, kosilo sem si že prej skuhala, tako, da bom pa še pojedla neki malega... pol pa v koco pa pred TV (tega nisem naredila že 5 let, ziher). ajdica je seveda zaspala zunaj in bo verjetno še nekaj časa spančkala...

tko, pri nas doma je tak mir, da mi sploh ni nič več jasno in sem čist zgubljena... kar ne vem kaj bi z vsem časom, ki ga imam... joooj, točno vem, da bom najkasneje čez pol leta sanjala o teh mirnih brezdelnih dnevih...

čau

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
24.1.2007 13:08:57   
žiža
user posted image
No sem rekla, da vas bom danes okepala. Včeraj popoldne je končno začelo snežiti. Sicer je vse skupaj ena velika močvara ampak sneg pa je. Tamala se ga kar ne more nagledat. Zdele je itak zunaj s sosedo in bo pomojem prišla čist mokra domov.
Midva z Urbanom sva imela danes cepljenje. Naš mulček ima srečo al pa nesrečo s tem cepljenjem, spet ga niso piknili. Včeraj je začel kihat in smrkat, zdravnica je vidla tud rdeče grlo... Tako da je najino 1. cepljenje spet prestavljeno. Pa jaz res ne vem kje za vraga stakne tele viruske. Od kar je talo nikakvo vreme nikamor ne hodimo. Po štacunah že itak ne vlačim otrok, doma tud ni nihče bolan... Tanja se čist pridružujem tebi. Dobre štiri mesece je star pa je bil bolan večkrat kot pa tamala v dveh letih  user posted image  Sicer pravijo da so to fantje...user posted image
Mi je že ginekologinja rekla, ko sem bila noseča, naj tale čim dlje notr ostane, ker ni punca. Ko mi je pa prvič pri 33tednih voda odtekla so mi pa rekli, da če je punca bo vse ok. Pa je prav res to. Tamala se je rodila tolk prezgodaj pa je bilo vse ok. tamali pa 10 dni prej pa že takoj en kup težav.
statistika user posted image  meni je tud še ostala in mi je pobrala precej energijo in volje, da bi sploh dokončala faks. Pa itak je že tolk čas preteklo, da bi sigurno mogla še kakšne dodatne izpite naredit... ah nebi zdej o tem... Pa še prejšnji teden sem izvedela, da gre ena sodelavka ravno takrat na porodniško, ko se meni izteče... torej voda na moj mlinuser posted image user posted image user posted image
Dalin tole z glavco pa meni tud ni znano. Zadnjič ko sem bila na pediatrični sem bila v sobi z eno deklico 9m, ki je glavico "nazaj metala" So jo na en kup preiskav poslali, kako sta pa opravili pa ne vem. Jaz bi sigurno omenila zdravnici, da me to moti. Sploh če pri ostalih 3 otrocih tega nisi opazila, ti verjamem da te skrbi.
Kostume pa jaz sama naredim ja. Je to iz mojega področja pa še ostanke blaga porabim.
Dajanax privošči si tole spanje brez slabe vesti. jaz bi si tud samo mi skoraj nikoli oba hkrati ne spita čez dan.
drugače pa jaz zdaj prakticiram zvečer flaško. POleg dojenja poje še ene 80-100ml aptamila, potem pa spi celo noč do ene pol petih zjutraj.
punce dejte mi povedat za koliko časa je ena flaška AD3 kapljic, seveda ob redni uporabi.  jaz večkrat pozabim nanje in jih imam še več kot pol. pediatrinja me bo pa naslednjič gotovo že vprašala, če rabim nov recept. user posted image
A še kateri tako katastrofalno izpadajo lasje... Groza, jaz sem že tako bolj boga v glavo, zdej pa še tole izpadanje.
kaj pa danes kej dobrega kuhate? jaz sem čist brez idej. Pa itak se mi ne da prov dolgo za šporgetom stati, še manj pa potem pospravljat. Bom gotovo kar mal po skrinji pobrskala, če je še kakšna čorbica.
Nič zdej pa letim za delom, me že priganja. Zvečer ima pa moj odbojko, tako da pridem spet mal poklepetat.
uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 1008
24.1.2007 13:26:23   
žiža
Ja sem prej hotla napisat, da se mi tud kopamo tako da ga v banji namilim. Mi je patronažna rekla, da naj kopam tako kot mi paše. Ona sicer namili na suhem jaz pa kar po starem sistemu. Mi je fino da najprej malo pobrca v čisti vodi, na koncu se pa umijeva. Pa ta mala banjica je tud že precej majhna in bomo vsak čas presedljali v taveliko.
Plavanje... tudi mi bomo počakali tja do aprila. S Saro smo hodili pri 5ih mesecih in mi je res bilo žal. Saj je bilo fino in je uživala ampak sem videla, da malo starejši otročki veliko bolj sodeljujo.Pa tale špas tud ni glih poceni, da bi se samo malo tako hodili namakat v bazen. Gremo raje vsi skupaj sem pa tja v kakšen bazen. Če se tamali poštima imamo namen v nedeljo se it mal namočit. Gotovo kar v Bohinj.
Zdej  pa res grem

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
24.1.2007 14:47:00   
alenka11
Oj

Danes smo imeli drugo cepljenje in na pikec se je ob vbodu igle celo smejal user posted image . To je res en potrpežljiv otrok. Sem pa zeloooo vesela da se je zredil za 1kg v enem mesecu (prejšnji mesec se ni). Tako da zdaj tehtamo 7,5 kg in v dolžino merimo 68cm. Jupiii user posted image .

Lina jaz sem tudi šla štet dihanje - v 1 min trdnega spanca je 22krat vdahnil. Reveža je obisk pri pediatru čisto izmučil.

Sončica naš mali se lepo usede v stolček. Če ima zelo debele nogice pa res ne gre čez luknjice. Moja nečakinja je spadala k  bolj zalitim otročkom pa je kar dolgo sedela v njem. Najboljše je da preden kupiš stolček preizkusiš koliko je še lufta. Nečakinja je zdaj preklopila na navaden trip trap stol in verjetno bomo mi naredili tudi tako. Zdaj pa še ni dovolj stabilen za tist stolček je boljši bumbo.

Žiža jaz dajem 7 kaplic vsak dan in smo pri 4 mesecih porabili eno stekleničko.
Glede las pa - jaz imam en teden novo frizuro. Dolge sem imela čez ramena pa je bilo nevzdržno zato sem se čist na kratko postrigla. sem si kar oddahmnila.

To je vse za zdaj. Lepo se imejte. Pa pa

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
24.1.2007 17:18:51   
Tanyka
user posted image

Zdaj imam ravno malo časa,upam,da bo mali zdržal v hojici nekaj minut. Čakamo, da nas ati pokliče, da potem dokončam kosilo-bo že verjetno kosilo in večerja skupaj.
To čakanje s hrano me zmeraj v ture spravi.

SONČICA-bodye imajo malo kje znižane.Malo verjetno, da boš kje našla.
Imajo pa v hoferju 2 v kompletu s kratkimi rokavi po 3 eure pa nekaj.So bombažni, jaz sem jih nekaj nabavlauser posted image .

ŽIŽA-jaz tud ne dajem teh ad3 in bom zdaj pa že morala rečt, da nimam večuser posted image .

Prej se je pri nas malo snega vsipalo, ampak je hitro prenehalo.Ja tak je, tudi če ga bo kaj zapadlo bo hitro skopnel, ker so prenizke temperature.

Se zvečer še oglasim.
čao čao Tanja

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 24.1.2007 17:19:57 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
   [Brisano sporočilo]
24.1.2007 17:23:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alenka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
24.1.2007 20:43:13   
Tejcha
Čer, :)

mali hoče na vsak način pomagat tipkat, zato bom ful kratka:
a že ktera uporablja aptamil 2? A to kar prešaltaš al je treba kej uvajanja?

Nočko,

Neposredna povezava do sporočila: 1013
24.1.2007 21:09:07   
alenka11
Soncica naš pikec nima ravno zalite nogice - saj bi izmerila obseg pa mali že pančka. Saj jaz moram tudi nogice pritisnit da padejo v luknje je ta pena itak bolj mehka in ni problema. Jaz bi v trgovini probala. Ti pa jutri sporočim obseg naših nogic.

Glede plenic: jaz imam preko BC naročene Fixies št. 4, me zelo zanima kakšna je razlika s št. 3. Jaz ne bi delala velike zaloge s 3. Pri nas že kar velikokrat 3 ne zadržijo več sračkanja tako da bo treba kmalu začet s 4. Mislim pa da ima Fixies bolj majhne št.

Mirno nočko vsem skupaj, zjutraj se bomo pa verjetno s snegom zbudili.
Juhuhu zima je tu.

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
24.1.2007 21:40:28   
Tanyka
user posted image

PRI NAS TUDI  user posted image .
No bom bolj kratka, sem že ful utrujena, pa grem danes malo prej spat.Zgleda, da bo tud mene nekaj polovilouser posted image .
ŽIŽA-upam, da da se hitro pozdraviteuser posted image user posted image user posted image .Smo na istemuser posted image user posted image

TEJCHA-mi imamo sicer milumil, ampak že tudi 2.Ne rabiš nobenega uvajanja.Na milumilu piše po 4. mesecu.Mislim, da piše tud na aptamilu kaj.

SONČICA-mi že uporabljamo pleničke4, se nam 3 ne obnese več dobro. 

Mirno in karseda prespano noč vam želim
user posted image TANJA

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
24.1.2007 21:58:36   
žiža
user posted image user posted image
Kera nora zima je pri nas!
Ful spet sneži!!!!!
Če bo celo noč takole sipalo bomo pa jutri imeli dela s kidanjem.
Moj mali sinek je pa čist bogi. Tale nosek mu je pošteno spet zagodel. Prov srečna sem da ni bil cepljen. Bogvedi kakšno reakcijo bi lahko dobil...
Posledično je tud ful malo jedel in se ves čas zbuja. Že vidim kakšna "mirna" noč me čaka. Še dobro da se zunaj toliko dogaja, bom na oknu slonela pa čakala kdaj se bodo komunalci zbudili in pluge zalaufali, v naročju bom pa tamalega cincala.
AJNE kako kaj tvoja prvorojenka? To pa imajo veselja. Menda je kranjsko goro čist zamedlo.
jaz sem tolk jezna, da mora glih zdej tamali smrkat , da se ne moremo it potepat po snegu. Upam, da bodo temperature zdržale pod 0 in bo sneg en cajt ostal.
PLENICE , jez ne delam zalog, ker jih nimam kam dati. Sicer pa se mi zdi da bodo  našemu 3 še kar en lep čas prav. ene dva meseca sigurno še.
AD3 kapljice bom pa probala zdej bolj redno dajat. Glede na to,da ga nič ne zvija, res ne vem zakaj jih nebi. Sej konec koncov imajo pozitivne učinke ne kontra user posted image
joj kok sneg pada.... Zdele me tko mika ven it... v časih brez otrok sva z mojim takole zvečer hodila na snkanje... eno urco hoje v hrib, gor v koči en kuhan vinček potem pa user posted image
v dolino
a sej en veče bom mojo mami malo angažirala za varstvo.
evo moj mali smrkec ima spet težave...
Fajn in dolgo spite

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
24.1.2007 22:06:18   
Dajanax
No evo, tud naša špelca je koooončno zaspala, jaz pa si moram takoj vzet nekj minut za RR. Očka imamo pa na fuzbalu...

Soncica- naša je imela pri treh msecih 6500 in 65 cm pa gre zaenkrat še zlahka v bumbota in tud je še kar nekja placa za nogice. Kot je rekla Alenka, je stolček iz penice in se tudi malo prilagaja nogicam. Morda je naši v predelu okrog pasu pa do ramen še malo preširok in se mičken še lovi, drugače pa sedi v njem kot princeska. Poglej si še fotko:

user posted image

Alenka! Upam, da me ne boš lovila za copyright, za fotko! user posted image  (nogice na sliki so pa Aleksejeve...user posted image )

Plenice imamo še vedno trojko Activ Fit, za vmes pa šem kupila še tamale Sparky. Čisto zaradi cene - so pol cenejše od Pampersk in so za kratek čas čist OK. Na štirico še nič ne mislim, se pa tudi ne upam kupiti dva paketa naenkrat, ker se mi je pri dvojki zgodilo, da mi je cel paket ostaluser posted image

AD3 dajem od tretjega meseca po sedem kaplic (prej po štiri) in imam še nekaj malega v prvi steklenički. Dobila sem pa skupaj štiri stekleničke. Mislim, da je kar dobro da jih dajemo, čeprav so kar dosti zunaj...

Z GH pri nas še čakamo, tud rižolinota ne bom še dajala. Upam da zdržim do petega meseca...

Dalin morda se pa spet kdaj v porodnišnici srečava, ti s petim, jaz z drugim user posted image user posted image . Se mi zdi da se tudi tvojega moža spomnim, ko sva obe prišle na kontrolo v nedeljo pred najsrečnejšo sredo v septembru??!
Se večkrat nate spomnim, predvsem kadar je mala bolj tečka, ker si rekla, da je Žan četrti, pa da si imela tudi dvojčke!! To mora šele bit zanimivo. Iz kje pa pravzaprav si? Proti našemu koncu?
Mi smo kar zdravi, če ne štejem začenih težav z zabasanim noskom. Za tresenje glavice nič ne vem, naši se edin preden zaspi trese spondnja ustnica, kot je že ena napisala. Ti kar pediatru pelji: ziher je ziher. Katerega pediatra pa imaš?

Takole, zdaj pa grem še malo pospravit pa spat! Tabolnim želim, da se čimprej pozdravite, ostale pa uživajte v ali brez snega!!!

(sem zgoraj napisalanekaj minut, pa že eno urco tale post packamuser posted image user posted image )

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
24.1.2007 22:07:12   
Dajanax
Aha, slikca ne dela, zgleda da je shrani.si malo na off...No moče pa bo jutr delal.
Lahko noč!!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
24.1.2007 22:08:13   
Dajanax
Uauuuuuuuuuuu pri nas tud snežiiiii!!!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
25.1.2007 7:40:08   
Tanyka
user posted image

Noč je biila dokaj mirna.Zdaj zjutraj pa ga je začelo kuhat, pa kašelj ga je matraluser posted image user posted image .
Popoldne ko pride ati iz službe gremo k zdravniku.
Lara pa  sedaj tudi ne bo šla v vrtec tako dolgo, dokler se mi ne pozdravita.
Včeraj, ko sem prišla po njo sem vidla, da eni starši dajo kar bolane otroke v vrtec.Jaz razumem, da nonstop ne morejo bit v bolniški.Obstaja pa še sigurno kakšna druga varianta.

ŽIŽA-kakšno je vaše bolezensko stanje?

AJNE- kako kaj tvoja pupa v KG?
Nima nič domotožja?
Zdaj pa imajo snega dovolj.
Moram rečt, da ga je pri nas tudi kar nekaj.Je Lara cela hapy,bi se najrajši šla sankat-in to že ob 6.30user posted image
Zdaj pa nonstop na oknu sloni in gleda zimsko idilo.

ROSE-kak pa gre kaj vama?Nič ne poročaš?Jaz pa sem že tako radovedna?

SREČKA-nič se ne javiš?

ok se vrnem še kasneje.Grem še malo pospravit, ko še mali spančka.

user posted image  čao čao Tanja

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
25.1.2007 7:49:32   
Tanyka
user posted image

Ja kje pa ste danes vse?
user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
25.1.2007 10:03:32   
Tejcha
Tanyka, če pa RR ni delal... in namest, da bi se spravla kaj pametnega počet, sem vsake 5 min čekirala, če že mogoč dela...

Pr nas je pa zdej res vse belo. Ceste so celo uspel že pošlihtat, tk da se bova počas spravila ven. Za danes sem imela sicer v planu cel kup reči za pošlihtat, potem pa zjutraj nekak ni zlaufalo ,da bi s tamalim peljala atija v službo (mi še ni bla cesta všeč), tak da je šel z avtom, midva sva pa doma...

Kaj boste kuhale danes?

Zdej se pa mali repenči...

papa

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
25.1.2007 10:19:14   
incabinca
Hojla!
No, pa smo tudi pri nas dočakali mal bolj konkretne snežne padavine. :)  Je pa tud gospa Bolezen pri nas na obisku - moja mami je čist konc, ima 39 vročine, Lovro ima pa vsak dan bolj zamašen nosek, pa kašlja pa kiha.... mu bom zdele še vročino zmerila, čeprav se mi zdi, da je zaenkrat še nima.
Sicer pa imava danes posvetovalnico, pikce najbrž ne bova dobila, glede na to da je prehlajen.
Drugače pa je bila tudi naša noč dokaj mirna, Lovro se je vmes dvakrat zbudil, ker mu je nosek nagajal, vendar je takoj zaspal nazaj.
Pleničke - tudi midva sva že na 4, trojka je bila že čisto premajhna.
Kar se tiče prehoda na hrano 2 tudi midva nisva imela nič problemov. Je pa imel parkrat čist temno zeleno blato, ampak mi je včeraj patronažna povedala, da je bilo to zato, ker je v 2 povečana količina železa, ker ga naši malčki zdaj pač že več potrebujejo.

Ok, letim, Lovro se že razburja.
papa

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
25.1.2007 10:37:36   
rose22
Ojla babe!

No da povem,da mi danes praznujemo 4. mesece.user posted image že veselo brca na blazini in zraven glasbe poje-beri cvili in se smeji.Drgac pa sem zadnjič poskusla dam mal korenčka pa ni bla ravno navdušena.Je z jezikom kar ven iz ust porivala.Tko da z GH bo mo še počakali.
Kar se pa mojga ljubezenskega življenja tiče.Ja nič konkretnega se trenutno ne dogaja.Pogovarjama se vsak dan,če je le možnost.Drugače pa se po vsej verjetnosti dobiva v nedeljo.Bom vidla kakšno bo vreme.
Ampak Srečka res,kje si?
Tko zdaj grem pa še jaz mal cvilit zraven user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

Neposredna povezava do sporočila: 1024
25.1.2007 11:23:54   
borovnička

Neja vse najboljše za 4 mesece! user posted image

AD3 kapljice mu jaz še vedno ne dajem. Zadnjič sem mu jih probala dat samo 3 kapljice zvečer, pa smo imeli celo noč cirkus, ga je zvijalo spet. Sem se bala, da bi se krčki vrnili, pa sem jih nazaj pospravila.

Tanja, pri zdravniku sem pa tudi jaz zadnjič rekla, da nam jih je zmanjkalo, da mi je novo dozo napisala.user posted image Ja se moram zlagat, če pa tolk vedno sprašuje po teh kapljicah.

Smo pa tud pri nas bolni.user posted image Nik mi že 2 dni kašlja za znoret, tak moker kašelj, nosek ima nonstop zabasani, no danes mu pa še teče iz noska.user posted image

Tanja, a taki mičkeni že dobijo kaj zdravil al je pač treba počakat, da mine? Jaz ga bom peljala k Melinkovi, če ne bo do ponedeljka nič bolje. Al pa kar jutri.

Pleničke sva midva komaj prejšnji mesec začela uporabljat 3, tako da bo pri nam še nekaj časa 3 aktualna. Si tud jaz naredim mal zaloge, da mi ni treba na 14 dni skakat po nove pleničke.

Vidim, da ste ful zadovoljne s tem Bumbotom.user posted image A se ga splača kupit? Otroci radi noter sedijo? Nik je bolj nemirne sorte in ne vem kako dolgo bi zdržal tam sedet. Me mika, da bi ga kupila. Moram mal najinega atija nahecat.user posted image

Je pa Nik končno dobil Pametnega kužka. To je sicer še darilo od Božička. Babi kupla. Pa mu je na moje presenečenje ful zanimiv. No, saj ko gre spat a ne... pol se še mami mal igra.user posted image Ampak samo zato, da vse funkcije sprobam.user posted image

Ja, snegec... saj smo ga dolgo čakali. Bomo vidli kako dolgo se bo obržal, čeprav je vikend suh napovedan pa sonček.user posted image

Tanja, midve pa nimava sreče s tem najinim kofetkom.user posted image Al je vreme al so pa najini škratki bolni.user posted image Se bova zgleda spet v čakalnici srečale. A prinesem kofetk kar v termoski?user posted image

Lepo se imejte, polupčkajte svoje sončke, pa na tavelike sončke tud ne pozabit.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......