julam
|
oj! Mi2 sva ravno s sončka domov prilezla. Po celem tednu med stenami sva se danes le opogumila, ko je tak sonček. Sicer le za pol uce, ker še kar nabija, ampak je pa pasalo! Zdaj pa sinko še kar dremucka v ŠPORTNEM DELU Buzza ! Kaj čem ga tlačit v košaro, ko pa je že tako velik! V lupinici je pa itak že doma veliko, ko kaj delava, pospravljava, kuhava, ... . Rose, hvala za napotke. Že veselo telovadiva. Sicer smo pa mi tudi večino časa pokonci. Navadno je naslonjen name, pa ga pod ritko podpolcam. Sedi pa tudi že lepo (po par sekundic, nam je v RA pokazala, kako ga naštimat - ampak mora imet pa jrbtek raven, 90 stopinj!). Ajne, sprehodek drugi teden bi prav dobro del, samo vreme pa naj ne bi bilo ravno obetavno. Se zmenimo drug teden, ko bo prognoza bolj znana, OK? Sicer bi se ti pa kar priključila na plavanju aprila, če ne bom ravno kakšnega večjega projekta dobila za delat (lani sem bila spomladi ful zasedena, dober, da je šel mali takrat že v varstvo, kako bo letos, pa še ne vem ). A ve pa vse že neki zobke čakate in štejete? Joj, jaz pa srčno upam, da jih še dolgo ne bo!!! Ta prvi jih je dobil pri 11m in jih nisem prav nič pogrešala! Prav tako ne pogrešam . Od maja 2004 do danes sem imela le eno in mi kar paše biti brez ! Mene pa nič ne vleče v razprodaje. Maladva ne rabita ničesar (žal, ker bi prav uživala, da bi jima kaj kupila), mi2 pa šparava, ker moramo letos kupit eno večje gnezdece (z januarjem 08 gre DDV gor in s tem tudi cene, seveda). Pa je vse tako drago, da človek sploh nima veselja ! No, ta tema pa glih ni za tukaj, a ne ? Naš pa še ni nogic odkril. O ja, brca kot fusbaler, ampak da bi jih pa kej prijemal, mu pa ni ratalo! Kaj čaka? Da mu jih mami v ustka zatlači, da bo vedel, kako to gre??? Rižolino mu tudi ne sede preveč. Ampak kar vztrajam po 2-3 žličke na dan, da se jeziček odvadi refleksa. Pa razmišljam, da bi mu kakšen košček bučke z mlekcom zmešala, mogoče mu bo pa všeč. Tanja, se moram kar strinjat glede tvojega pogleda na vzgojo. Tudi našmu prvorojencu ni dovoljeno vse. V čevljih ne hodimo po stanovanju, ko pridemo domov, umijemo roke, predalov ne odpiramo, rožice samo gledamo, dalinci, telefoni, računalniki,... niso igrače, igrač ne mečemo (mečemo samo žogice),... in še bi lahko naštevala. Mogoče zgleda, da sem tečna in sitna mama, ampak na dolgi rok se obrestuje. Samo dosleden je treba bit. Ker ni hujšega kot nadležen in nevzgojen otrok - predvsem zato, ker ni sam nič kriv. Jao, sem pametna ... Lep vikend vsem!
|