|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
22.1.2007 13:53:08   
dalin
Pozdravljene
user posted image sicer sem nova na tem forumu ampak spadam pa med vas,saj se nam je 27.09.2006 pridružil naš četrti sonček.Forum sem samo malo preletela ampak sem vseeno ugotovila da imava s Tanyka veliko skupnega.Namreč tudi jaz praznujem 11.02. tako kot njena hčer,mojemu prvemu sinu je tudi ime Rene.Zdaj pa draga Tanyka me pa zanima če ti je slučajno ime Tanja tako kot meni.user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 976
   [Brisano sporočilo]
22.1.2007 16:24:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
22.1.2007 17:33:46   
dalin
user posted image hvala sončica za tako dobrodošlico.Kje pa dobite vse te lušne slikice?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 978
22.1.2007 20:54:59   
Tanyka
user posted image

Vedno znova se razveselim, ko zagledam med septemberkami novo čvekico.
DALIN-user posted image
Človek sploh ne more verjet.Ja tudi jaz sem Tanja.
Od kod pa si, če smem vprašat?
Evo za sličice:
http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm
http://www.cosgan.de/smilie.php
Preneseš pa jih tako, da na sličico klikneš z desno tipko na miški-kopiraj, spustiš pa, da zopet klikneš desno tipko na miški -prilepi.
Upam, da sem ti bila v pomoč in si razumelauser posted image .

Pri nas je cel dan deževalouser posted image ,pa Rene je tak hudo sitn,.............
oh ti zobki,si rokico tlači v usta in zravenuser posted image user posted image , pa pokakan je pogosteje-upam, da kmalu dobi ta zobek, ki ga sedaj tak strašno jezi.

Mamike moram vam povedat, da ima S.Oliver 29. 1.-70%, če slučajno katero zanima.Jaz bom šla za tamaladva pogledat, baje bodo majčke po 2 eura.Se bo pa res splačalo-meni je ful,ful dobra robauser posted image .
Komaj čakamuser posted image .

Kdaj bomo kaj naredile srečanje SEPTEMBERK 2006?

Ok zdaj pa še malo po ostalih forumih pobrskam on potem schlafen.
user posted image anja

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 22.1.2007 20:55:39 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 979
22.1.2007 21:20:19   
ajne
hojla,

Rose, tole je pa tako lepo brat... go butterflies, go! user posted image user posted image

Sončica, jaz sem poslala tudi v oktobru in sem dobila kupončke kakih 14 dni do en mesec po tem. je pa res, da so me klicali, k so rabili naslov (čeprav sem ga napisala, kljub temu, da ni bilo opcije zanj na prijavi).

tanja, se tebi tudi zdi, da so še mičkeni, ne? sem imela malo pomislekov tudi jaz, pa so mi rekle vzgojiteljice, da ni panike. če bo karkoli, pokličejo in pridemo iskat. da pa nikoli ni nič posebnega. moram poklicat kako so. jim je pa vsaj sneg danes zapadel, da bodo lopatali in smučali lahko. ali pa se vsaj samo valjali po snegu... včeraj sploh zaspat ni mogla, tako je komaj čakala tole kranjsko goro.

DALIN DOBORODŠLA (jest sem ena od tistih ta lenih, k ne lepimo slikic... sam kakega smejkota sem in tja user posted image user posted image )

lahko noč, zdej pa na telefon, prečekirat kako je z našo taveliko tamalo...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 980
22.1.2007 22:33:46   
rose22
Ajne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se vidi,da smo same babe na kupu.Cudn da je tolk lepo vreme celo zimouser posted image user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 981
23.1.2007 8:45:08   
incabinca
Dobro jutro punce!
Midva sva pa danes kat do osmih potegnila! user posted image je spal od osmih pa do pol šestoh, pol sem ga nahranila, pa za foro dala nazaj spaz in je zaspal ;) Mamica pa vriskala od veselja, pa nazaj zaspala - namesto da bi vstala pa se šla učit statistiko. user posted image joj ta faks!!!!

DOBRODOŠLA DALIN! Pa kar štiri otročke imaš! kolk lepo!!!!! ko bom imela jaz enkrat enga moža pa mal drugačno situacijo, si ful želim, da bi imela veliko otrok, 4 ali 5.

TANYKA - hvala za info, bom jat tud malo skočila do s.oliverja pogledat. ja jst sem tudi za, da organiziramo eno srečanje, bi bilo ful zanimivo.

ROSE - user posted image user posted image YOU GO GIRL!!! user posted image user posted image

Zdaj se pa tle srček že ful pritožuje, se oglasim še kasneje!
papa

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 982
23.1.2007 9:17:53   
rose22
Punce eno vprasanje.Kje majo kake previjalnice al pa kaj podobnega na nasem primorju?Grem mogoce za vikend mal dol z user posted image .

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 983
23.1.2007 9:55:38   
dalin
Ste pa res prijazne punce,ker ste me tako lepo sprejele.Tanyka sem iz okolice Novega mesta.Sem pregledala sličice na naslovu,ki si mi ga posredovala ampak prilepiti pa ne znam,žal.Bom še poskušalauser posted image ,ampak Bogve če bom kaj pogruntala.

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 984
23.1.2007 10:13:23   
incabinca
JOJ k je moj otrok danes zoprn!!  Je pravi vragec... user posted image
Nič ni vredu, ne sedet, ne ležat, ne v naročje, ne spat, ne te igrače, ne une igrače..... grrrr! Naj že čimprej sonček posije ali pa zobek ven pride, ker nekaj od tega ni v redu.... lahko pa tudi kar oboje!

Zanima me ali katera uporablja stolček Bumbo? Jaz ga bom po moje kar kupila, sem že mal čekirala na netu pa se mi zdi kar fina zadevščina....

Ok, grem naprej mojga user posted image zabavat!

lp

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 985
23.1.2007 10:30:52   
dalin
user posted image incabinca naj te potolažim,da ni pri nas nič boljše,saj smo vsak dan tečni.Samo na rokah bi bil.Smo ga kar malo razcrkljali.Poskušam ga odvaditi tega,a kaj ko mi je hudo ko me tako milo gleda in jokauser posted image .Ampak ga bo treba odvaditi,drugače ne bom mogla nič narediti in večji ko bo več  bo zahteval.Pa itak se tolažim da bo enkrat boljše.

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 986
23.1.2007 10:40:05   
yennika
ALO BABE!!

No pa imamo zaj tole brozgo na cesti, fuj!Me kar zmrazi, ko ven pogledam,grrrr.A prej, ko bi mogel bit sneg ga ni bilo....zaj pa to sranje....uuuuu sem jezna!!!!

Tanja, a povsod po Sloveniji bodo taka znižanja v s.oliverju?
Moj pikec bo tud verjetno zobeka dobu, pa kaj naj pride že enkrat vn, če misli.Vsak večer mamo jok i stok, pa kar naprej je posračkan in to čisto tak tekoče-a to je pol to???????Btw, ste že pisale, kako spreviti rumene flekce iz cotk????

Jutri pa imava cepljenje.Bo kak bo!

Dalin-dobrodošla!A 4 fročeke imaš, lepo, lepo!Kolk pa so stari?Pa mamica?user posted image

Grem malo mrdat zaj!

Lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 987
23.1.2007 10:48:04   
alenka11
Ojla

DALIN dobrodošla!!! Končno še ena DOLENJKAuser posted image user posted image user posted image . Do zdaj sva z Dolenjske samo z Dajanox. Obe sva iz Šentjerneja.

Bumbo stolček pa mi že kakšen teden uporabljamo in je odličenuser posted image . Uporabljam ga za hranjenje po žlički. Že en teden uvajamo malo gosto hrano, najprej rižolinota, zdaj pa korenček. Vsak dan par žličk.
Sem se odločila da bom prenehala z dojenjem user posted image  zaradi alergije. Ta brez jajčna in brez mlečna dieta me bo čist uničila. Naš pikec se pa tako rad pocrklja z dojenjem.
V sredo imamo pediatra in bomo videli kaj bo s testiranjem. Po mojem je alergičen na mleko in jajca. 

Pri nas je spet tako slabo vreme. A boste šle kaj na sprehod? Meni se nič ne da če ni sončka.

Lep dan vsem pa se še kaj oglasim.

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 988
23.1.2007 10:48:52   
Tejcha
Dalin, pozdravljena, :) Glede teh sličis... če imaš slučajno Mozillo, boš morala preklopit na Explorerja... Z Mozillo namreč ne gre. Sem se sama kar precej namučila, pa matrala babnice, kako naredit... potem sem pa le ugotovila, da ne gre... če odpreš zadevo z expl. pa brez problema limaš...

Incabinca, po mojem mali ve, da se maš za učit... tk kot tilen... Sprobala sem že vse, pa in takrat, ko vse spravim tolk daleč, da bi se lahk spravla h knjigam, mali ne da miru...
Pa mogfoče že kaki zobki... js sm mu dala včeri mrzel korenček za "napadit", pa je blo, dokler sem mu ga sama držala, kr boljš... ko sem mu ga pa hotela naštimat v rokico, je ta zopet zmagala... In je glodal boge prstke naprej...

A vaši škratki se nč ne bunijo glede rižolina? Tilnu kar dviguje, spasirano jabolko mu je pa všeč... tk da ni prolem v tem, da ne bi znal požirat... Tud, če mu nrdim bolj tekočo reč za v flaško, ne velja... se joče k prtegnjen, ker je lačen, jest pa noče...user posted image user posted image user posted image čist po atiju... rajš ne je, kot da bi kaj novega spravil vase...

obisk...

papa...

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 989
23.1.2007 11:13:38   
ajne
hojla,

joooj ta dež... spet bova danes kar doma, k se mi ne da po dežju pojat okol. smo se razvadile to zimo... user posted image

rose, mi smo sicer zelo pogosti obiskovalci primorja, vendar jaz ajdico vedno previjam na zadnjih sedežih v avtu, tako da ne vem za kake previjalnice...

sem pa trenutno v fazi kupovanja stolčka za v banjo (a katera kaj ve, kje jih imajo? - na spl. strani od sončka in baby centra ni videt, da bi jih imeliuser posted image ), k ajdica tolk uživa ko se kopa, da jo bom kar v tisto posedla in naj se zabava. upam, da bo ratalo. a ima katera že kako izkušnjo s tem? meni se zdi uporaben.

glede flekcov od drekcov user posted image  pa - iz moje majčke je res šlo vse ven, ampak iz tetra plenice pa po prvem pranju ne, po par pranjih pa je šlo ven tudi iz plenice...

tanja, ta novica za s. oliver je kul... a tud za tamale bo znižano? bomo očitno napadle štacune, da bo veselje...

mi pa se še vedno samo dojimo, bom pa morala nekaj pogruntat, k sem že prov zoprna, ker nikamor ne morem, ker je ajdica priklopljena name. neki bom morala pogruntat, da bom šla zvečer lahko vsaj na kak čvek s prijateljicami, ne da bi morala ves čas na uro in telefon pazit, k me itak naš ati že po 15 minutah, ko kam zginem, kliče, da kje za boga pa sem user posted image ...

sicer pa je ajdica danes spala ok (celo do sedmih - bravo ajdi!) in tudi ni neki preveč tečkasta, je kar dobre volje. včeraj sem klicala tudi za taveliko tamalo, kako se kaj imajo. pravi vzgojiteljica, da imajo 15 cm novega snega in da so se včeraj sankali in so ob pol osmih že vsi spali ko ubiti. skratka, včeraj je minilo vse bp. so pa tile tamaučki šli tako hitro na zimovanje po mojem zato, ker so v kombinirani skupini (heterogeni), kjer so stari 3 leta in tisti tik pred šolo. naša je seveda ves čas s "tavelikimi", tudi spi baje v sobi s "tavelikimi" puncami, k so "tanarbolš prjatlce"... jojojoj, čmrlji... user posted image user posted image ... kok hitro rastete...

upam, da bo vsaj malo nehalo deževati, da greva mal na sprehod. drugače pa sploh ven ne morem danes, k mi je moj user posted image  odnesu (po pomoti user posted image ) vse daljince od rampe... in z avtom brez velikih kolobocij sploh ne morem ven... user posted image

čau

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 990
23.1.2007 11:29:33   
dalin
Ja, Yennika kar štirje so.Prvi sin bo aprila star 7 let,tamale dva (dvojčka) pa konec maja 6 let.Jaz jih imam 29.user posted image Imamo se fajn in nam kar gre tudi če sem sama z njimi doma edino zadnje dva dneva me ful nekaj skrbi,pa ne vem ali se splača paniko delat ali sem sama mogoče preveč panična.Upam da se bom pomirila,da ne bom teh negativnih misli prenašala na otroka.user posted image Je pa lepo da nisem edina dolenjka na tem forumu.Opažam pa da svojim otrokom že kar dajete GH.Midva se še vedno samo dojiva in nič drugega.Mislim da bom kar vztrajala tja do konca šestega meseca.
Našuser posted image  je tečen,zato se kasneje še oglasim.Ni dober spal in je (kot jaz rečem) dreckast.ČAO

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 991
   [Brisano sporočilo]
23.1.2007 12:14:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
23.1.2007 12:22:33   
ajne
sončica, ja točno takega. ga bom kar naročila... ej, hvala, 100X

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 993
23.1.2007 13:25:00   
žiža
user posted image no končno sem se spet mal za računalnik spravila. Prejšnji teden mi je šel tako hitro mimo. Ve ste bile pa kar pridne in ste mi dale kar dosti literature za predelat.
Pri nas je vse po starem. komaj čakamo sneg. Upam, da se bo vsaj jutrišnja napoved uresničila in nam bo navrglo mal snegca. Da bomo malo izživeli zimske radosti.
Ajne, ful fajn, da je šla vaša tavelika tako z veseljem. Pa sej se imajo sigurno super. Nam mamicam je sigurno bolj hudo kot tamalim. moj možek gre pa drug teden v Kranjsko v šolo v naravi. Uf to pa bo teden... PO mojem bomo že v torek eden drugega siti. Upam da nam bo vsaj vreme naklonjeno. En dan se bomo pa kr spokali pa ga šli obiskat.
Tolk sem novih stvari prebrala, pa sem zdele že večino stvari pozabila. V glavnem malo sem bila šokirana nad  srečkinim sporočilom... Ej punca, vem da ti je težko ampak glavo pokonci... tako si še mlada, da ni vrag da ne ujameš enega dečkota, ki bo tebe in malo princesko imel rad. Jaz sem prepričana, da se je to zgodilo v dobro vas vseh... čas bo pokazal zakaj je to dobro.
in ko sem že pri loverjih... Rose to je pa res lepo slišatuser posted image  držim pesti da se spletejo trdne nitke med vami tremi.
matr je fajn brat o zaljubljenosti in zmenkih.... midva že eno leto planirava en hot zmenek... ampak če ne prej bo pa za valentinovo kej vročega padlo.

Za pusta se bomo mi definitivno našemili. no sej smo že običajno bolj hecni...
Ko je bila sara še dojenček sem jo našemila v zajčka. Je imela itak bel kombinezonček in se ji samo ušesa in repek gor prišila pa en korenček sem ji prišila na rokav. Zase sem pa kapo z ušesi naredila pa je bilo.
user posted image
no tole sva bili pa lansko leto
user posted image
za letos pa še ne vem kaj se bom izmislila. malo razmišljam o nodijevi druščini... bomo videli Sem pa ugotovila da bo pust vsak čas, tako da bo treba kar zečet delat.
ah sem mislilla mal več napisat pa je tamali začel nergat.
dalin..........user posted image
fajn se imejte  pa upam da vas jutri pozdravim z eno sneženo kepo

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 994
23.1.2007 13:56:55   
Anonimen
no da se še jest malo javim...bili cepljeni, od takrat pa imamo celo štalo. Mali je prehlajen, danes samo spi, meni pa spet ni jasno ali je prav da tako veliko spi....

Dalin - pozdravljena !!!!

Žiža - sta pa carici v temle kostumu !!

Mi ne bomo pa nič za pusta, ker itak se še zaveda, pol se bo pa še sam sebe ustrašil...

ULLaaalla...mi bomo tudi takle stovček kupili....

Tejcha - dežnika za voziček Jane pa še nimamo, je pa itak spet tolk drag, da se bom mogla kej novega spomnit...

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 995
23.1.2007 15:13:11   
Tejcha
Ja, Lina, 8490 (še tolarčkov)... user posted image Sam sm ga kr vzela, ker me je tale zadeva z vrečo streskala...
Sirena ...

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 996
23.1.2007 15:44:29   
Dajanax
Zdravo ženske! user posted image

Dalin dobrodošla! Me se pa poznamo, seveda če imaš sinka Žana!? Sva rodile na isti dan v NM porodnišnici, sva bile z Vito v sosednj sobi. Pa tudi na pregledu pri G, po šestih tednih sva bile skupaj! Sigurno se me moraš spomniti!

Bumbota imamo tudi pri nas,, v petek sem ga kupila (smo ga pri Alenki11 sporbali) in zdaj ga veselo uporabljamo po nekaj deset minut na dan, ker mnenja so tudi o tem zelo različna tako pri mamicah kot v stroki. Kot pri vsem novem...user posted image

Rose! Metuljčki v trebuhi kje je že to zame... Upam da se bo pri tebi kaj lepega izcimilo!! Držim pesti. Pa srečka zate tudi!!

Tale zadeva za v bano pa fuul šponsko zgleda!! Samo mi nimamo bane, imamo samo tamičkeno za tamalo, drugače je zaenkrat pri nas samo tuš v uporabi... Pri drugem morda...

Mi imamo v soboto 4 mesece! Z GH pa vsaj še nekaj časa ne bom začela, mi je dojenje fuul komot. Tud nekejga interesa naša mala še ne kaže.

Fleki od drekcev gredo stran s kuhanjem, drugače ostanejo rumeni ali oker madeži...

Mala spet poje in me kliče k sebi...user posted image  Čez dan je že rekord če več kot pol urce spi... Je pa ponoči zato bolj pridkana: od 20.30 pa do 5.30 ali celo do 7.00, user posted image se naje in potem do 9ih v svoji postelji, če jo potem k sebi vzamem in lenuharim naprej še jaz sva ziher pol poldne še v postelji... user posted image Ups, mi je kar nerodno... da tolok spim (samo jaz grem spat šele ob polnoči ali ob enih!!)

Zdaj me pa že preveč naglas "kliče", grem!
Lepo se imejte!!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 997
23.1.2007 16:41:48   
dalin
user posted image bravo Dajanax jaz sem ta.Kako ste kaj?Ste pa pridne kar se spanja tiče,mi nismo tako.Sicer sem pa tudi jaz,ko sem imela samo enega otročka drnjohala z njim dober del dopoldneva.Žal se to spremeni ko pride na svet naslednji otrok.Sta zdravi?Mi smo samo malo me skrbi ko mi pri dojenju na dojki zaspi in se mu včasih malo glavica zatrese.Zgleda tako,kot če bi ležala na boku in si ne bi z ničemer glave podpirala in bi se ti čez čas začela tresti.Sicer sem klicala njegovo pediatrinjo pa je rekla da ni vzroka za skrb.Sporoči če si tudi ti od katere kaj takega slišalauser posted image ,no ali pa katerakoli druga na tem forumu,če ima take izkušnje.

Sedaj pa moram nehati za kakšno uro,me naš najmanjši že kliče,joj pa tavelik ima nalogo za narediti!!!!!!!!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 998
23.1.2007 20:41:00   
Anonimen
ma jest bom pa zdej že čist znorela....tole z našim user posted image  je pa cela štala...kot veste je bil prehlajen, pa sem ga mazala s fitobalom, pa kamilice, pa je kar nekam šlo...ampak za vsak slučaj pa dones pokličem pediatrinjo in mi pravi, da če mali v globokem spanju vdihne do 35x da ni panike, če pa kaj več, naj pa pridem. ..No in potem smo ga uspavali in šteli...pa meni vdihne 35x že v 40sekundah...pa proba še moja sestra in spet...pa še mami in spet.....pa spet kličem in se je javila sestra in pravi, da če diha normalno in potrebno nobene skrbi..in kaj naj zdej naredim ??? Mali tako lepo spi, sicer enkrat na uro zakašlja, ampak tole dihanje je pa obup....ne vem al smo vsi mi tako debilni da ne znamo štet al je res treba kam letet ??? A ste ve že poskusle tole ?

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
   [Brisano sporočilo]
23.1.2007 23:00:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......