ajne
|
hojla, joooj ta dež... spet bova danes kar doma, k se mi ne da po dežju pojat okol. smo se razvadile to zimo... rose, mi smo sicer zelo pogosti obiskovalci primorja, vendar jaz ajdico vedno previjam na zadnjih sedežih v avtu, tako da ne vem za kake previjalnice... sem pa trenutno v fazi kupovanja stolčka za v banjo (a katera kaj ve, kje jih imajo? - na spl. strani od sončka in baby centra ni videt, da bi jih imeli ), k ajdica tolk uživa ko se kopa, da jo bom kar v tisto posedla in naj se zabava. upam, da bo ratalo. a ima katera že kako izkušnjo s tem? meni se zdi uporaben. glede flekcov od drekcov pa - iz moje majčke je res šlo vse ven, ampak iz tetra plenice pa po prvem pranju ne, po par pranjih pa je šlo ven tudi iz plenice... tanja, ta novica za s. oliver je kul... a tud za tamale bo znižano? bomo očitno napadle štacune, da bo veselje... mi pa se še vedno samo dojimo, bom pa morala nekaj pogruntat, k sem že prov zoprna, ker nikamor ne morem, ker je ajdica priklopljena name. neki bom morala pogruntat, da bom šla zvečer lahko vsaj na kak čvek s prijateljicami, ne da bi morala ves čas na uro in telefon pazit, k me itak naš ati že po 15 minutah, ko kam zginem, kliče, da kje za boga pa sem ... sicer pa je ajdica danes spala ok (celo do sedmih - bravo ajdi!) in tudi ni neki preveč tečkasta, je kar dobre volje. včeraj sem klicala tudi za taveliko tamalo, kako se kaj imajo. pravi vzgojiteljica, da imajo 15 cm novega snega in da so se včeraj sankali in so ob pol osmih že vsi spali ko ubiti. skratka, včeraj je minilo vse bp. so pa tile tamaučki šli tako hitro na zimovanje po mojem zato, ker so v kombinirani skupini (heterogeni), kjer so stari 3 leta in tisti tik pred šolo. naša je seveda ves čas s "tavelikimi", tudi spi baje v sobi s "tavelikimi" puncami, k so "tanarbolš prjatlce"... jojojoj, čmrlji... ... kok hitro rastete... upam, da bo vsaj malo nehalo deževati, da greva mal na sprehod. drugače pa sploh ven ne morem danes, k mi je moj odnesu (po pomoti ) vse daljince od rampe... in z avtom brez velikih kolobocij sploh ne morem ven... čau
|