|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
25.1.2007 22:26:13   
žiža
čer, a je katera kle?

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
25.1.2007 22:49:28   
princes
jaz..user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
25.1.2007 23:00:42   
žiža
oj, a si še?
sem glih štrudel zvijala user posted image
matr dons sem pa čist nočno razpoložena. Ful se mi še nič ne spi. mojga itak spet ni doma, ampak mora vsak čas pridt. Upam, da ga ni spet kje zamedlo, ker pri nas še vedno sneži.

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
25.1.2007 23:05:35   
rose22
Jaz sem tud še tu.Se z šoclom pogovarjamuser posted image user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
25.1.2007 23:08:48   
princes
in rose kako vama gre??

Ti si pa res cist divja dons žiža, pridna da tkole štrudelj spečeš, jaz ga nisem že celo večnost..user posted image
Se moj pritožuje, zdaj pa itak hujšava...

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
25.1.2007 23:10:24   
žiža
o rose, ti man tako lušte delaš user posted image
zdej bom pa res začela mojmu mal namigvat, da bi mi sedle kakšne zmenkarije user posted image
res ti prvošem enega fajnega šocla

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
25.1.2007 23:10:33   
princes
saj pri nas pa tud še kar naletava tale snegec, sva šla včasih zmeraj z mojim mal na sprehod, pa se mal okepat, danes pa ne..user posted image
se nama kar ne da...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
25.1.2007 23:12:15   
žiža
ma dons sem bla v kleti in sem vidla, da bojo šla vsa jabolka k hudiču, če se jih ne bomo lotili. Sem mogla tasabe ponucat. 3x lahko ugibaš kaj bo jutri za južno..... čežana user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
25.1.2007 23:12:16   
princes
ja sam res, kar mal skomine dobimo..user posted image kok je bilo luštno ko smo bili še tko zalubleni...pa saj smo še zdej, zdaj še bolj...jaz kar skrbim, da ne umre taka ljubezen se skoz kaj spomnem...user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
25.1.2007 23:13:31   
princes
njami žiža jaz mam ful rada čežano, dobra ideja, tud jaz jo bom naredila..
mava glih sadno zelenjavni dan...
tko da bo za južno čežana...user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
25.1.2007 23:14:23   
princes
te jabka ful hitr gnijejo, jih moj tud dol pr fotru vzame, pa prav da je že pol gnilih, pa ravno tisti k jih mam jaz rada..user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
25.1.2007 23:16:46   
žiža
ja sej jest se tud skoz za akcijo. Moj pa prav, a ni fajn bit en dan doma user posted image
Ja tistim, ki ves čas po svetu vandrajo je luštno bit 1x na teden doma pres Tv. Jaz pa že dve let samo voziček porivam. Še dobr da imamo na vsake svete cajte kakšno ohcet, da se vsaj mal naplešem, če drucga ne. Ja pa še to sem ugotovila, da smo že z ohcetmi počas zaključil... user posted image user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
25.1.2007 23:19:34   
žiža
teli naši jabčki so čist bio, do  "trgatve" pozabljeni od sveta. tako da so res bolj predelavi namenjeni.
kok je fajn o jabčkih klepetat, namest o tamalih čmrljih user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
25.1.2007 23:20:10   
princes
jaz tud kar nekaj bluzim po racunalniku...Mi je moj že avto zrihtal, zdej pa mal TV gleda, jaz ga pa preganjam da greva spat, pa kar nič ne sliš...user posted image

No kje sta zdej???

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
25.1.2007 23:23:35   
princes
Sam ti si pa res kar naprej sama...user posted image
No vidiš, saj mal na porokah zaplešeš, moj pa noče plesat...ga je kar mal sram, ga morem mal naučit, da bo vsaj na najini zaplesov častni ples..user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
25.1.2007 23:23:40   
žiža
tuki, tuki. Sem na čvekanju v tri dni gledla ene posnetke zelo zverziranih voznikov... da dol padeš user posted image user posted image user posted image  sploh ne morem verjeti da je možno biti tak "genij"
tema: vztrajna pa je , če te zanima

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
25.1.2007 23:24:46   
princes
jaz pa sploh še na nobeni ohceti nisem bila, mam tako bolj staro žlahto, al pa mlajšo, tko da sem kar pomoje jaz počasi na vrsti..

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
25.1.2007 23:25:56   
princes
rose je pa itak čist not v pogovoru..user posted image user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
25.1.2007 23:27:25   
žiža
jah, kaj pa čem. Ne sej ni tako hudo. Jest k sem tako tolerantna glede tega kar dobro furam. A veš je boljš, da mu omogočim tisto v čemr uživa, kot pa da bi mu težila. Potem nebi daleč prišla.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
25.1.2007 23:29:23   
princes
jaz sem pa danes končno mal pospravila po bajti, da se vse sija, kar lažje dihamo, je prišel moj domov, pa je mislu, da je hišo falil..user posted image user posted image

Ja kašni so res geniji...user posted image

Ravno danes ko sem šla na fitnes, mi je en na celovški direkt pred avto zapelov, pa mokra cesta, sem bla tko jezna, da bi ga kar nabila nekam, pismo eni sploh ne gledajo okol sebe...malo je mankal...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
25.1.2007 23:31:09   
princes
ja valda, to itak nikamor ne prideš, vsaj pride z veseljem, pa nasmejan domov...user posted image
Itak mora vsak imet stvari, ki ga veselijo, če ne se ti pa strga, služba dom, služba dom...user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
25.1.2007 23:32:54   
žiža
glede ohceti pa kr pogumno. Jest sem se na svoji tanajbolj do sedaj imela. Pa sem bila že kar precej noseča. no sej potem sem pa šla prov kmal rodit, ko sem tamalo tako prešejkala. takoj bi se še enkrat po istem scenariju in v isti režiji poročila.
lje je dons moj mož. Četrtki so zmeri hudi.. najprej košarka potem pa moški večer/noč. samo so res pametni tako da me prov nič ne skrbi, da bi kakšne lumparije zganjali.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
25.1.2007 23:36:27   
princes
aja si bla noseča ko sta se poročila...
Midva sva rekla, da se bova, ko bo tamala hodila, da nama bo prstančke prinesla...user posted image

Pa saj bo vsak čas prišel..Ma ja, če bi kdaj poslušali te moške pogovore, bi kmal ugotovile, da po njihovih toča pada ne po naših...user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
25.1.2007 23:38:17   
žiža
Ja je res to. Kva a nej ga gledam kako bo ob četrtkih doma sitnobo zganjal pa mislil na kolege kako košarko špilajo. kva bom pa imela od tega? Tako ga pa zdele lepo s štrudlom čakam pa kakšno bova še rekla pa malo se bova pomojčkala... Edini problem je, da bova zjutraj kot dva zombija user posted image
evo možek prišel srečen in zadovoljen domov... zdej pa grem... lahko noč
pa mamice sorite če sva mal temo zapacale

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
25.1.2007 23:41:01   
princes
ja maš prav...res si žena, ki si jo želi vsak moški...user posted image

Evo tud moj je iz kavča vstal, tko da šibava tud midva pod kovterček se mal pogret...

Lepo nočko...

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......