Tanyka
|
Noč je bila kr prespana, enkrat se je zbudil, popapal in spal dalje.Prvič se mi zbudi okrog 2, potem pa 6, in še zaspi do kakih 8- 8.30, kak kdaj. Spat pa gre okrog 20h. Sem kar zadovoljna, si sploh ne upam pomislit, da bi mi spal celo noč. Lara je bila star nekaj čez 1 leto, ko se ni ponoči več zbudila za flašo Hrano pa imao mi milumil in sicer 2, piše po 4. mesecu. Koliko vam kaj pojejo malčki-tisti ki seveda dajete po flaški? In kako dolgo imate "mir" med enim in drugim hranjenjem? Meni še ni pojedel več kot 160 (ja no enkrat, ko smo imeli cel cirkus, ko ni hotel jest-potem pa je že bil "sestradan", takrat je pojedel mislim, da 170). In to je tudi max., Rene je na 3-4h kak kdaj včasih 5. JULAM-hhhhmmmmmmmmmm skoraj bi človek lahko rekel temu priprave na poroko.Mi vsak reče zakaj se ne poročita zraven? Bi se pa jaz nimam birme-zdaj hodim verouku . Bo nas okrog 80, smo pa prvič imeli tak na vlko, pa bomo še v drugo, da ne bomo delali razlike Je pa tak glede tega. Moj ima ful veliko žlahto, jaz tud nimam male,............. Saj veste žlahte človek ne more izbirat, prijatelje pa lahko. Skratka čaga bo, sestra pa ima še fanta muzikanta, tak, da,........................ Borovnička-super, da ste se spoznale . Mi smo tudi že ok, tak, da povej, kdaj in kje-kavica. že-zadnji čas , upam, da bo zdaj mir s tem. No drugače pa smo včeraj imeli en obisk-to vam moram povedat. Je bila pri nas sestrična s tamalo(2 leti)uuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhh Mala je naštimala-ni da ni Najprej mi je polila prt z ribezovim frucom, šla v kinderbet ubuta, po stolah,postelji hodla ubuta, po predalih iskala svašta,......................................... ..................................... Meni se je skoraj vtrgalo, ona pa je mirno sedela pa ji ni nič rekla. Pa saj sem jaz tud imela dvoletnico-pa ne da jo hvalim ker je moja,ampak res nikoli ni nikejr nič odpirala, hodla po stolih ubuta Ne rečem, da Rene ne bo poskusil ampak,..............bom takoj posredovala Tako kot prvi in se je obrestovalo.Jaz lahko grem z Laro kamorkoli, pa ne bo nič naštimala Zdaj pa moram končat, ker sem se že razkurla. LEP DAN TANJA