julam
|
ojla, da se še jaz na hitro javim. Sem kar malo v zaostanku, ampak kaj, ko je taka gužva pri nas. Naš 4-mesečnik je v tem tednu doživel kar dve veliki "prelomnici". V soboto, ko je bratec spal pri babici, sem ga poskusno dala v veliko posteljo. Spal je ko kralj, z rokami daleč narazen in tudi rekorno priden je bil. Ob 6h je sicer mislil, da je konec noči, pa sem ga pustila v "svoji" sobici in je nekaj pel in parlamentiral, potem pa zaspal nazaj - očitno brez dude ! Ampak kaj, ko nimamo kam dat druge postelje in se mora revež še kar matrat v košari ! V torek zvečer je pa tavelik ful zakuhal in seveda posledično ostal doma v sredo (in do konca tedna). Zato je naša varuška prišla po , da ga je malo odpeljala ven in tako je bla naša žaba prvič v pravem varstvu ! V sredo je bil še mal skeptičen, ko ga je odpeljala, včeraj in danes pa se ji je že veselo smejal. Tako, naši škratki brzinsko rastejo in kmalu bojo poročeni (OK, malce pretiravam )! Na mojo veliko žalost pa je od bratca verjetno nekaj pokasiral in bojim se, da bo zdaj pa on na bolniški. Ah, ja, kaj hočemo! Se pa tudi mi pridružujemo plemenu plahunov, saj se naš tud kar nekaj ustraši... . Pa ne vem, a bo spet kakšen poskok v rasti (mi itak poskakujemo že od rojstva ), ker se mi je "spet" začel zbujat na 2 uri (kakšen teden je celo prestavil hranjenje na 3 ure, 3x pa se je zmotil in eno rundo preskočil). Hvala bogu pa vsak da n pridno trenira vstaviti dudo pravilno v ustka, tako da upam, da mi bo vsaj to prišparano! No ja, samo da bi bili zdravi, a ne? V ponedeljek smo bili pa v RA in so ga označili za "fejst dečkota". Vse je OK! Ima 7050g in 63cm (vidiš Žiža, mi smo v slabem mesecu zrasli za celih 4cm ). Se mu je pa tako fino zdelo, ko je zdravnica z njim telovadila in ga dala sedet, pa se je v ogledalo gledal. Joj, kakšen ponosen smehec je bil! A ima katera kengurujčka od Tomy? Jaz ga enostavno ne znam pravilno uporabljat, mali mi obvisi nekje pri kolenih. SPloh ga ne morem namontirat tako, da bi ga nosila na prsnem košu. Al sem jaz mal šašava??? Mirno noč vam želim, moja bo spet verjetno aktivna !
|