|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
11.1.2007 12:40:37   
žiža
Na brzino par stavkov...
Sem si privoščila eno RR pavzo in kavico. Sem sredi preurejanja, pospravljanja, postavljanja... sobe. POstavila sva tavelik špampek, pa par omar sva prestavila, zdej mam pa vse cunje zunaj pa mal rovnam, pa stran mečem. Dela kokr ga hočem.
Sem pa danes ful dobre volje. Na današnji dan pred 4 meseci sem glih v porodno prišla in že fest globoko dihala user posted image
Cuker moj je star tričetrt leta user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še sestrična je danes (11.1.) rodila punčko Loti user posted image user posted image user posted image  Sept ga bomo srali user posted image
Ajne cmcrf je ena preiskava, kjer mislim da 6 ur snemajo dihanje (skozi nos, usta in s prepono), pa še ene par funkcij. Moj je imel namreč pri 5 tednih zastoj dihanja med dojenjem, se še danes zgrozim ko pomislim na ta dogodek. Menda je bil zgolj nesrečen slučaj.
Super za vaš sluh! Je res grozno čakat ta tele preiskave in izvide.
Ekola, moja kofi pavza je potekla grem nazaj v akcijo.
lp

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 876
11.1.2007 12:41:49   
žiža
Princes, navadnega mleka naj dojenčki do 1 leta nebi pili. Delaj na adaptiranem, samo ne ga kuhat.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 877
11.1.2007 16:29:21   
Billi
Kaj se mi je pa danes zgodilo!!!
Pride na obisk prijatelj in že prej pove, da se njega majhni otroci ponavadi bojijo, verjetno zaradi glasu. Jaz pa, ne kje pa, naša user posted image še ni v tej fazi... No, očitno se je začela ta faza. Nič ji ni delal, še v roke je ni vzel... Jokala je, da je sploh nisem mogla umirit. Potem je šel in šele po ene petih minutah se je umirila. A se vam tudi to že dogaja? Jaz sem mislila, da ta faza pride ful kasneje.user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 878
11.1.2007 17:50:43   
Tejcha
Billi, js sm pa včeraj bla ful glasna, kk se nobenga ne boji, ko je prišel "tast"... mali je naredil taaaaaako murko in takoj v  jok... Mi je blo kr nerodno...Drgač  je ful dobrovoljček, sam zgleda, da bomo tud meli s tem probleme..

Soncica, ne bom se spilala s tametilom, če bi blo kje haska, bi verjetn tak že dobla recept. Se bom par dni nalivala, pa bomo vidli, kak bo učinek...

Žiža, misliš četrt leta, ne? Ttričetrt bo še prehitr, user posted image

Ajne, tale denver: sej ga je pol pr nas tud delala, k je omenjala nek test... Sam nism vedla, kk se reče..

Bi se vam pa tud midva zlo rada pridružla jutri, pa sva brez avta (komi čakam, da se bo nabralo dovolj € za še eno kišto... ), ker gre ati na teren...

Ally na Tv,
papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 879
12.1.2007 10:57:00   
alsi
Zivjo, punce
septemberčki so ta mesec stari eno tretjino leta, ne?

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 880
12.1.2007 11:15:00   
Tejcha
Alsi, naš je še vedno mal čist mal čez četrtino, :)

Kje pa ste vse?

(odgovor članu alsi)
Neposredna povezava do sporočila: 881
12.1.2007 11:22:06   
yennika
Ojlek bojlek mamice,

kam ste pa danes vse zginle?user posted image

Mi smo večino dneva zunaj na sončku, že cel teden je pri nas okoli 12 stopinj.Že zjutraj nas zbudi prekrasno sončece in štartamo tam z 8 stopinjami.Pa saj ne moreš verjet.Le kdo bo uničil vse viruse, mrčes to leto?????Vreme očitno ne!

Billi, samo ne govori o prestrašenosti.Moje dete je tako občutljiv na druge obraze in neznane glasove, da se kar bojim kaj še bo.Je pa dokazano, da se otročki v 4 mesecu začnejo drugače obnašat, prepoznavat....tudi na zizi oz. pri hranjenju rabijo popolno tišino in mir, drugače jih vse drugo zanima.Je bla zadnjič moja mama na obisku in je prišla z sončnimi očali...samo da ne govorim kako dritje je bilo v hiši, prav užaljena je bla mama!Je rekla, da bo mogla zdaj bolj pogosto prit na obiska, vsaj 1x na teden!user posted image user posted image

Jutri imamo pa veliko praznovanje, dedek, moj tast, ima abrahama-čestitke dedi!user posted image Praznovanje se začne zvečer ob 6ih, pride okoli 60 ljudi-me že zdaj skrbi kak bo mali to prenesel.Sicer boma z lumpom šla samo malo pogledat-restavracija je 5 minut od doma-atek bo seveda podaljšal in pometal na koncu.user posted image Lahko bi si poiskala varstvo, bi bla mama prav vesela...pa se polno dojima in zaradi neke kvazi fešte-vem, da ne bi mogla uživat in noret do jutra-pač ne bom pustila dojenja.Pa še zobki ga očitno dajejo in zvečer je ponavadi tak jok, da ga je težko potolažiti drugače kot z zizo!
Vam javim, kako bomo preživeli, samo bojim se, da bo vsa množica rinla v malega, ker večina ga še ni vidla.

Mi šibamo proti petemu mesecu, joj kako čas beži....
Cepljenje imava 24.1-kar nekaj bebic ima na ta dan, ne.

Evo, še ena fotka, kako naš lump uživa ko imava z atekom kosilo.Tokrat so bile palačinke s čokolado in sva ga prav pustila in gledala kaj bo naredil- se namreč kar trese ko vidi krožnike na mizi.Ampak mamca pač vztraja z zizo do šestih mesecev!Sorry pikec!

user posted image

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu alsi)
Neposredna povezava do sporočila: 882
12.1.2007 11:30:30   
Anonimen
Dobro jutro ženkice,

ma jest sem dones mislila, da sva z user posted image  prespala ene tri mesece. Sva se zbudila okoli desete ure, pa se še mal ''pogovarjava'', pa skrivava in se igrava v posteljo. Prideva pa v kuhinjo, pa sončno, zunaj pojejo ptički, in cca 16 stopinj...Mater sem rekla, al je že april al kaj ?

No zdej pa šibava mal ven, ker je takooooo lepo.....

Aja...naš user posted image  pa že reče '''mama'''..................................ne sej ne he hehhehehe....user posted image user posted image user posted image ...ah sej res, sej še ni prvi april.....

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
12.1.2007 11:56:03   
princes
user posted image

Alo punce...

Pri nas je pa danes tak veter, da ne bo nič s sprehodom, pa sem se že veselila, ker je noro lep user posted image ...
Škoda..user posted image

Ma jaz zmer zajebem, saj to ko se prej ne pozanimam, pol pa kar mal po svoje delam..user posted image Saj se mi je zdel mal čudno, da bi kar na navadnem mleku delala rižolinčka..Bo že boljš..user posted image

Pismo, kar gledam da ne bo dreves polomil, ker tko piha...

Midva še kar pridno hujšava, pa še na aerobiko grem vsak večer, tko da je prav the best...Ampak kile pa še nobene nisem zgubila...user posted image user posted image Se bo zgleda res treba ornk matrat, prej so kar šibale dol, zdej pa neki štrajkajo...user posted image

Šibam, morem za jest narest user posted image ... Se je že zbudila od dolgega spanca pol ure...user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 884
12.1.2007 12:16:23   
ajne
hojla,

midve sva ravno z dveurnega sprehoda in tudi pri nas piha, da je veselje. ampak ni panike, sem jo mal bolj okol ušesk zadelala, pa je. in še sedaj spi na sončku na vrtu. jest pa sem ravno nekaj pojedla in hop na rr pogledat če je kaj novega user posted image user posted image .

sem pa morala zamenjat pleničke, k tiste prej so čist premočile ponoči in sem že kar na activ fit prešaltala... so se tudi pri ta starejši najbolj obnesle... imamo pa seveda še vedno št. 3.

moje kilce pa so bolš... mam sam še eno viška - tale telovadba spodaj v kleti in mal brzdanja pri sladkarijah očitno delujeta user posted image user posted image user posted image ...

hvala bogu da je petek, k pride naš atek s službene poti in bo končno malo več z nami... joj, tole je res kriza... ravno zadnjič je rekel, da bosta ajdini prvi besedi mama in 'tic (stric). hm, mal črn humor, ampak upam, da se ne bo kaj od tega uresničlo...

čau bau

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 885
   [Brisano sporočilo]
12.1.2007 20:38:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
12.1.2007 21:03:38   
julam
ojla, da se še jaz na hitro javim. Sem kar malo v zaostanku, ampak kaj, ko je taka gužva pri nas. Naš 4-mesečnik je v tem tednu doživel kar dve veliki "prelomnici". V soboto, ko je bratec spal pri babici, sem ga poskusno dala v veliko posteljo. Spal je ko kralj, z rokami daleč narazen in tudi rekorno priden je bil. Ob 6h je sicer mislil, da je konec noči, pa sem ga pustila v "svoji" sobici in je nekaj pel in parlamentiral, potem pa zaspal nazaj - očitno brez dude user posted image user posted image user posted image ! Ampak kaj, ko nimamo kam dat druge postelje in se mora revež še kar matrat v košari user posted image !
V torek zvečer je pa tavelik ful zakuhal in seveda posledično ostal doma v sredo (in do konca tedna). Zato je naša varuška prišla po user posted image , da ga je malo odpeljala ven in tako je bla  naša žaba prvič v pravem varstvu user posted image user posted image user posted image ! V sredo je bil še mal skeptičen, ko ga je odpeljala, včeraj in danes pa se ji je že veselo smejal. Tako, naši škratki brzinsko rastejo in kmalu bojo poročeni (OK, malce pretiravam user posted image )!

Na mojo veliko žalost pa je user posted image od bratca verjetno nekaj pokasiral in bojim se, da bo zdaj pa on na bolniški. Ah, ja, kaj hočemo!

Se pa tudi mi pridružujemo plemenu plahunov, saj se naš tud kar nekaj ustraši... . Pa ne vem, a bo spet kakšen poskok v rasti (mi itak poskakujemo že od rojstva user posted image ), ker se mi je "spet" začel zbujat na 2 uri (kakšen teden je celo prestavil hranjenje na 3 ure, 3x pa se je zmotil in eno rundo preskočil). Hvala bogu pa vsak da n pridno trenira vstaviti dudo pravilno v ustka, tako da upam, da mi bo vsaj to prišparano! No ja, samo da bi bili zdravi, a ne?

V ponedeljek smo bili pa v RA in so ga označili za "fejst dečkota". Vse je OK! Ima 7050g in 63cm (vidiš Žiža, mi smo v slabem mesecu zrasli za celih 4cm user posted image ). Se mu je pa tako fino zdelo, ko je zdravnica z njim telovadila in ga dala sedet, pa se je v ogledalo gledal. Joj, kakšen ponosen smehec je bil!

A ima katera kengurujčka od Tomy? Jaz ga enostavno ne znam pravilno uporabljat, mali mi obvisi nekje pri kolenih. SPloh ga ne morem namontirat tako, da bi ga nosila na prsnem košu. Al sem jaz mal šašava???

Mirno noč vam želim, moja bo spet verjetno aktivna user posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 887
12.1.2007 23:01:00   
yennika
No, pa je dete zaspalo.

Danes sem še posebej utrujena, malo zaradi dolgega sprehodeka in nabiranja kilometrov-imeli smo glej in se čudi 16 stopinj, malo pa zaradi te težko pričakovane user posted image !Pa bo že!

Sončica, noseka sem jaz do nedavnega čistila enako kot prakticiraš zdaj ti, pa sma imela z malim prave borbe, da ne govorim o suhi sluznici in posledično krvavih palčkah.Zdaj že kak teden uporabljam nov način, ki pa mi je odvalil kamen od srca...in sicer sem poskusila nasvet prijateljice....v aspirator nalijem nekaj FR, stisnem v nosnico in poaspiriram.Isto ponovim na drugi nosnici in mucike kar same pridejo ven.Nisem mogla verjet, pa je resnično uspelo!In to brez jokanja!user posted image Kapljice nama niso nč pomagale, je vse vn spihal....to pa je zdaj res zakon-hvala Sarauser posted image !

Tak, zdaj pa res šibam pod tuš, še komaj gledam...upam, da mali potegne kot ponavadi, tam do pol treh, treh.

Nočko

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 888
   [Brisano sporočilo]
13.1.2007 9:44:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
13.1.2007 10:18:08   
incabinca
Hojla!
Ja se res vidi, da naši cukrčki kar rastejo. Mida z Lovrom sva imela danes zjutraj že pravo "borbo". Ni in ni hotel bit pri meni v naročju ko sva se hranila. Potem sem ga dala za foro na posteljo, da je gospod svobodno mahal in brcal - tam pa bi on flašo pil... jaz naj pa s flašo za njim skačem! ne,ne! Sem ga vzela lepo nazaj v naročje, potem se je pa par minut drl kot jeshar (seveda brez vsake solze), ko pa je videl, da ne bo vžgalo je v trenutku prenehal in lepo jedel pri meni v naročju.... Vem, da bo mali zelo trmast, ker sva taka oba njegova starša, zato se že zdele bojim, kaj šele bo.... ampak vem, da popustila ne bom, ker tud pod razno ne želim imet enga razvajenga otroka doma. (ampak raj hitr potrkam)
Midva zaenkrat spiva še zelo v redu, še vedno gre tam okoli pol osmih spat, zaspi takoj, ponoči se zbudi za čaj, včasih mleko (mu ga ponoči zelo razredčim), vstajava tam nekje okrog sedmih. Če se zbudi npr. okoli 6, mu prižgem lučko in se on potem še kakšno urco sam zabava v postelji, tako da lahko mamica še kakšno urco odspi ;) Dude pa sploh ne mara, najraje ima da mu dam pleničko, da jo mal k sebi stisne, al pa mal v usta da.
Kako vam gre kaj z GH? Sem mislila, da bo Lovro navalil, pa niti ni pretiranega zanimanja, silim ga pa tudi ne. Ponudim mu, kakšno žličko poje, če pa noče, ga tud ne silim.Zaenkrat ma najraje korenjček, jabolko in banana mu ne gresta kej preveč, pa tudi nad rižolinotom ni kej preveč navdušen...
Tudi mene zanima, ali svoje sončke že kaj posedate v vozičke? Lovru bo vreča vsak čas premajhna, ker je pravi velikan - nazadnje ko sem ga merila je imel 68cm!!
LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 890
13.1.2007 11:45:03   
Dajanax
Soncica naša prav lepo leži v buzzu v športnem delu!!! Jaz je v košaro nisem hotla več tlačit, ni mogla nič z rokicami mahat, pa še za rob prevleke se je nazadnje že držala. Zdaj v športnem najprej malo ven gleda, obvezno se ob strani drži za ogrodje strehice, potem pa zaspančka. Imam pa nastavljeno na enih 20-30 stopinj, mislim da je še eno nižje možno dat. Saj če ne bi bilo tako "toplo" zunaj ne vem če bi jo že probala dat ven iz košare, vseen je tam bolj zadekana...

user posted image

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 891
13.1.2007 13:09:04   
alenka11
Ojla

Jaz mam samo par vprašanj glede rižolinota. Včerajšnji poizkus ni bil ravno uspešen user posted image .
- Zanima me če dajete rižolino po flaški in s katerim cucljem? Jaz sem sama povečala luknjico in sem jo verjetno preveč veliko naredila.
- A dodate tudi sladkor?user posted image Jaz nisem nič dala, sem ga pa zmešala z mojim mlekom.
- Kako gosto naredite. Imela sem 60 ml mleka pa sem vmešala 3 žličke rižolina. Je blo čist redko, zdaj pa ne vem če mora bit to kaj bolj gosto ?

Zdaj pa moram nehat. Mam pikca v naročju pa mu ni všeč, da se nič z njim ne ukvarjam.

Lep pozdravček
user posted image

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 892
13.1.2007 13:32:36   
Anonimen
dan ženkice, jest sem pa dones čist preč. Bili smo namreč pri zdravniku. Mali je pridno pančkal, pač kot vsako noč. Ob pol šestih ga pa neki zvije in jok jok jok....Ne jesti, ne piti, ne duda, ..niččččč...no potem ob vsej utrujenosti zaspi...a spet ob pol osmih...jik, jok, jok user posted image user posted image user posted image . Pa ga primem za ušeska in spet user posted image user posted image user posted image . Čist fertik, komaj je prišel do sape. Pa je spet neki zaspal in potem ob desetih spet....user posted image user posted image user posted image  jest pa zraven. No, pa smo šli k zdravniku. Mu je pogledal ušeska, pljučka, srček, trebušček ....vse OK. ampak odkar smo prišli domov, pa je priden ko angelček. Tko da jest zdej ne vem, mislim kako se lahko otrok tako joka in mu nič ni ?????

(odgovor članu alenka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 893
14.1.2007 8:51:37   
incabinca
alenka11: jaz ga dajem po flaški, po žlički ga zaenkrat še noče, uporabljam pa uno aventovo dudo ki ima spremenljiv pretok. Moraš pa res pazit, da fajn premešaš, da ni kakšnih kepic, da se ne baše luknjica. Ne dodam sladkorja, zmešam ga z adaptiranim mlekom. Glede gostote: pri milupnih kašicah piše takole; za stekleničko: na 200ml mleka - približno pet čajnih žličk, obrok po žlički: na 200 ml mleka približno 5-6 jedilnih žlic.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 894
14.1.2007 8:53:06   
Tanyka
user posted image

Da se na hitro malo oglasim.Sploh ne najdem več časa, da bi vas natančneje prebrala in potem kaj pokomentirala.Vse preletim samo na hitro.
Imamo skozi neke pi.......user posted image Poleg bolezni malih dveh pri katerih se začaran krog nadaljuje pri Lari
(spet toži da jo boli grlo), sem v petek vozila user posted image  k dežurnem ga je prijelo v križuuser posted image .Prejšni petek pa si je na nogometu zvil gleženj.Zdaj pa ne vem, je tak nerodnuser posted image user posted image  ,al se je res user posted image  vsedel nad nas.
Vglavnem imam tako kot vse polne roke dela (zdaj 3 otrokeuser posted image ), potem še vabila za krst, namizna dekoracija + vse ostalo kaj spada zraven,.....
Potem še letima do župnika, upam da ne bo nič kompliciral, da bomo imeli krst v soboto-pri Lari ni.

*LINA*- tako jokanje jaz poznam.Imeli smo ga vsako večer po uro skupaj,...........
Pa ne moreš nič-misliš si lahko, da bo boljše.

Drugače pa naš malček pridno papa GH s tem nimamo nobenih težav (TRKAM)

Zdaj pa pripopam še kakšno fotko
mi trije
user posted image
s sestrco
user posted image
radi, radi
user posted image

user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 895
14.1.2007 22:59:21   
Tejcha
Jožš, Tanja, kk ste lušni, :)

Vidim, da ste vse polno zaposlene in da je čas za RR bolj malo... Zelo poznana situacija. Prečekiram še že, kaj ste napisale, potem pa ponavadi zmanjka časa...
Za nami sta dve praznovanji, danes je praznovala sestrca svojo 18-ko.... Po letih še niti ni tako daleč nazaj, zdi se mi pa kot večnost... Vsako leto imamo praznovanje z določeno tematiko in danes smo imeli "vzhodne države"... in tole je bla dans naša "mini ninja"... user posted image

A tale rižolino je fajn zadeva? Razmišljam o tem, da bi tud sama poguljufala zvečer...  
A ktera uporablja aptamil? Kdaj ste/boste začele z 2? Piše na škatli, da je od 4ih mesecev naprej in zraven še to, da je to kot dopolnilo... Ja, k čemu pa se potem dodaja, če do šestega meseca "po pravem" ne bi smeli nič drugega kot mlekec...  Mi bomo s kašicami definitivno prej štartali, sicer ne v neki hudi količini, sam tam pa tam pa bo dobil kakšno žličko speštanega korenčka al pa jabolka... Se mi zdi, vsaj kolkr poslušam, da imajo vsake nekaj let "najnovejše trende"... ne vem na podlagi česa to določajo, se mi pa tamaučki kar mal smilijo... 

Zdej grem pa v mižule, ker mam jutr v načrtu pospravljanje, ker je čez vikend pri nas usekala bomba... Pa se mi zdle ne ljubi več, mi učke kar same skup lezejo.

Mirno nočko vam želim, polupčkajte škratke in princeske. Js ga grem tud, user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 896
15.1.2007 8:18:48   
ajne
jojojoj, sem napisala cel roman, pol me je pa ven vrglo.

kakorkoli, pri nas so od petka aktualne nogice. ves čas jih gleda in drži. do ustk jih še ni pripeljala, ampak tudi to bo kmalu. najbolj prešerno pa se smeje, če se gleda v ogledalu. si je tako sama sebi všeč user posted image user posted image ...

v soboto smo bili na slivnici (ati je gural voziček), tavelika tamala je hodila sama. smo rabili malo manj kot dve uri, ampak smo uspeli. gor pojedli zasluženo kosilo in oddirjali v dolino.

sicer pa je tudi ajdica sedaj v fazi, ko se joka če jo kdo drug kot mami, ati ali tavelika tamala samo pogleda. ampak bo minilo, tudi pri ta prvi je. sem pa ugotovila, da ima hudo averzijo do trgovin. vedno, ampak VEDNO se mi v štacuni dere ko jesihar, da me potem vsi gledajo, ko da sem z lune in matram otročka po štacunah. ampak jest pa moramo, al kako. a naj še to naročim prek neta, madona?

sončica, nasvet od yennike je po mojem super. jaz pa špricam strerimar tako, da priteče na drugi nosnici ven, potem pa z aspiratorjem ven potegnem, če se mi zdi, da je kaj ven za potegnit (eno nosnico zaprem, stisnem aspiratorjevo pumpico, nastavim aspirator na drugo nosnico in spustim aspiratorjevo pumpico. če je kaj v nosku, zanesljivo pride ven. če samo prepihavam, pa aspiratorja ne uporabim, ampak samo obrišem, kar priteče ven.)

tko, zdej pa mal časopis prebrat, dokler ajdica še spi...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 897
15.1.2007 10:02:45   
alenka11
Ojla,

Res nimate veliko časa za RR. Vas čisto razumem. Naš pikec zdaj malo drema, danes je bil zelo nemiren proti jutru in mora zdaj nadoknadit.

Tudi mi smo v tej fazi ko ga nihče ne sme pogledat user posted image . V četrtek pridejo pa iz službe na obisk. To bo dretje, jaz pa govorim kako je to priden otrok user posted image . Bomo že preživeli.

Mislim, da sem prišla do zaključka glede naše alergije. Ni bil še na testiranju ampak se je do sedaj pokazalo, da je alergičen verjetno na mleko in jajca. Tole brez jajčno in brez mlečno dieto imam že vrh glave user posted image . Se je treba potrudit za naše malčke. Zato bom kar hitro začela z uvajanjem GH, drugače se bom posušila.

Ajne tole z aspiratorjem si pa pravi mojster. Jaz našega samo za nos primem pa začne tako rogovilit, da nič ne spravim ven. Pumpice pa videt ne more. A so vaši malčki pri miru, ko jim po nosku prčkate? Še glede sterimara - ni tisto pršilo premočno za dojenčke, se lahko kar našprica?

Lep dan vam želim, pa pa

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 898
15.1.2007 10:04:36   
žiža
mi smo pa danes kar precej potegnili spanje. Ob pol devetih je začel trobiti Sarin telebajsek oho biiiiiiiiig huuuuuuuuug oho. Tako da smo se glih dobr zrihtali. Je bil spet en čudovit vikend. Mi smo bili včeraj na Bledu, sicer je bila blazna gužva, ampak je bilo prav luštno. Tako nedeljsko user posted image

Zdej se bomo pa oblekli in šli mal na luft, pa do moje sestre na eno kavico. POtem morm pa zrihtat vse za prenočitev na Pediatrični. me vse mine če pomislim, da me čaka ena popolnoma neprespana noč, pa šikanje in jokanje Urbančka user posted image
Upam da bo vse ok in prideva jutri domov.
Kar se tiče pa rižolinota, vsaj tega od bebi, ga pripravljaš tako kot čokolino. Če ti paše golj gost daš več, za po flaški pa glih tolk da se mal zgosti. Tiste kašice, ki se delajo pa z vodo, delaš pa po navodilih.
Mi smo še vedno samo pri dojenju in za enkrat še nič ne pogrešava flaške in žlice.
Tanja tebe sem si pa čist drugač predstavljala. Sem te imela v glavi kot eno dolgolaso črnolasko. Brž se pocajtejte.
Lepo se imejte in držite pesti da jo naš tamauček dobro odnese

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 899
15.1.2007 10:27:27   
Tanyka
Ojle

Mali dremucka prvo rundo, jaz pa sem na hitro malo pospravla, zdaj pa na rruser posted image
Ampak na hitro, ker moram cote vzet iz stroja.

žiža-DOBRO PORIHTAJTE
user posted image user posted image user posted image user posted image
Javi, ko pridete domov

Pri nas je že sončekuser posted image user posted image , snega pa po moje sploh nebouser posted image
Je pa res, da če ga do zdaj ni bilo ga tudi sedaj ne potrebujemo več.

LP vsem

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......