Tanyka
|
Upam, da mi bo uspelo kaj napisat, predno se naš fakin zbudi. SONČICA-evo čisto isto je pri nas glede spanja.Nonstop nekaj mrcka, jamra............... Pred kako uro sem ga našla obrjenega ne trebuh, jamral je tak, da je groza-pogledam in vidim, kakšne akrobacije počne. Celo noč je nemirn, ampak tak kot praviš, kr v spanju- nimam pojma-mogoče pa je polna luna, al kaj za je zdaj to????????????????? YENNIKA-pa saj človek ne more verjet?????????? Je bilo kaj po tv? Verjetno nič-slaba reklama za ta nak. center. Opozorili bi pa vseeno lahko. Kaj pa se spoznavanja tiče, pa imamo tudi mi ful probleme.Včeraj ga je moj bratranec vzel na roke,....................... dretje pa tako, da sem ga komaj potolažila. Evo je že gor.................... ............. ............. Sem ga obnila, pa dudo poturla, zdaj pa še malo dremucka. Drugače že pridno papca GH.Ko samo vidi žlico, se začne kar trest.Sem včeraj dala otroški gris, pa se je fakin bunil zraven, sem mu potem dodala malo sadne kašice in je mu bilo zelo všeč. ZOBKI,ZOBKI,ZOBKI Joj kak ga muči, Lare sploh ni nič, naenkrat je imela prvi zobek in nato drugi,..........sploh nisem vedla kaj so to težave z zobki, dokler,........ ja mali si celo rokico tišči v usta, se slini, zraven joka skratka živa groza. Sem kupla v lekarni colgel, pa ne pomaga nič. Upam da ga ne bo tak mučlo pri vsakem naslednjem zobku. ŽIŽA-upam, da ste že doma, s samimi lepimi novičkami Vreme pa imamo res super- upam, da sedaj tudi tak ostane.Se vsak dan pridno vozičkamo .Eni še zmeraj napovedujejo sneg .Pa menda za ga ja ne bo zdaj več Ok dovolj bo, grem na hitro nekaj pojest, pol pa malo pospravit,.. Ve ženskice pa le napišite kaj, je vse tak , če ni kaj za brat.