|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
15.1.2007 10:27:33   
ajne
ŽIŽA DRŽIM PESTI! Bo vse kul, boš videla, jutri bosta že doma!

alenka, ajda se malo protivi, ampak ni panike. sem tudi jaz mislila, da je sterimar premočan za tele male noske, pa so me pediatri prepričali, da ni tako in je res lažje, kot pa kapljati FR počasi v nosek... tistega pa ajda res ni prenesla.

pri nas je še vedno megla, ajda spet drema, jest pa bom naredila doktorat iz ruzakov za otroke prenašat (moramo ta starega zamenjat), potem pa upam na kak žarek sonca, da greva malo ven.

čau

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 901
15.1.2007 11:02:10   
Billi
Ojla!
Noska tudi jaz pucam z "nevarnimi" palčkami, ker z varnimi ne gre. Eno stran namočim s fiziološko in pomažem po nosku, potem pa z drugo - suho stranjo ven potegnem. Kako izgleda ta aspirator, kje se ga kupi? A v lekarni?
Kar nekaj časa že uporabljamo športni voziček, ker je naša princeska bolj velike sorte. Naslon dvignem za eno stopnjo.
Rižolino pa tudi meni včasih pride ful redek. Najbolje je če v 100 ml stresem tri velike žlice in potem premešam. Če že vmes mešaš, potem je ful redek. Je pa žličko ful lepo sprejela. Sem ji pa tudi jaz parkrat dala po flaški z nastavljivim cucljem od I - III od Aventa, ampak pol moraš bolj redko narest. Zaenkrat še nismo probali druge GH, ampak mislim, da ne bo problema, ker vse hitro sprejme in je kar precej lačna user posted image
Lina, mi smo tudi enkrat imeli tak jok, pa ni bilo nič narobe. Jaz sem potem vse skupaj povezala s polno luno user posted image . Sploh sem opazila, da ima slabši spanec, ko je polna luna.
 Ajne, a pri vas so že nogice aktualne? Mi smo bolj počasni kar se motorike tiče. Kakšne nogice... user posted image Parkrat ji je že uspelo prevaliti se iz trebuha na hrbet, ampak to se ji je res samo posreči enkrat na dva tedna... Šele kakšen dober teden se potegne gor, če jo primeš za rokice. Pa je naša user posted image med starejšimi septemberčki.

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 902
15.1.2007 11:40:09   
princes
user posted image

Mi smo šli pa včeraj do Zbilj, sva hotla eno kavico popit, je bila pa taka gužva, da ni bilo nikjer za sedet..user posted image Tko, da smo se malo sprehodili ob jezerčku, potem pa brez kavice domov..
Mislim, kakšno noro vreme imamo, meni prav paše, da se tkole martinčkamo, prav nič snega ne pogrešam..Kot naročeno je bilo tole vreme za naše sončke...

Pri nas še niso nogice aktualne, bi pa kar že sedela, se tko dviguje iz stolčka, da jo kar pripnem, da ven ne pade..user posted image
prekotali se pa tudi na vsake dva tedna..user posted image z rokicami je pa obsedena..user posted image
Se pa še kar vsakemu pusti po rokah valat, se nič ne joka če jo kdo drug vzame, ona je itak srečna samo da se nosi, da lahko opazuje okolico...tudi po trgovinah obožuje hodit, pozabi da je lačna..user posted image

Jaz rižolino dam kar po žlički, naredim eno srednjo gostoto, pa kar pomljaska... Pa mal jabučka poje, pa kašen frutek sokec, pa kašno kašico..To po kašno žličko poje na dan...

Mknuple
, kako ste luštkani.. zelo lepa družinica...

Evo moja lumpa se je že zbudila iz polurnega spanca..user posted image   Čez dan skoraj nič več ne spi, no pa saj važno da ponoči..
Sploh če kam gremo je čist zbujena, da slučajno kaj ne zamudi..user posted image

Danes je pa ena grda megla, upam da bo kasneje kaj boljše, da šibnemo malo ven...Zdej jo tko merkam, do cepljenja, da damo že skozi...ker letos tale zima ne bo bič viruskov uničla...

Šibam, lep dan...

user posted image
l

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 903
15.1.2007 12:14:33   
Billi
O princes, mi smo bili tudi na Zbiljskem j. in smo imeli več sreče z mizo. Smo srečali ene prijatelje, ki so potem šli... Škoda, da niste prisedli, da bi se veriga nadaljevala... user posted image Drugače res nimaš šans, da dobiš prosto mizo...
Moja user posted image ima danes spalni dan in zato lahko neomejeno visim tu gor, namesto da bi iskoristila in kaj pospravila. user posted image
Sej zdej se morva pa počasi prištimat, ker greva na ceplenje.

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 904
   [Brisano sporočilo]
15.1.2007 12:22:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 905
15.1.2007 13:19:05   
incabinca
Hojla!
Moj user posted image ravno spi, jaz pa hitro mal na net! Pri nas imamo že od enajstih tazga luštnga sončka, tako da bo kar za izkoristit. Včeraj smo imele koncert v Batujah pri Ajdovščini - ko smo šle iz Kamnika vreme lepo za dol padt, tam pa megla, dež, mraz.... brrrr.
Sončica - kam v Kamnik pa se selite? Steletova ali Duplica ( v tistga metuljčka)?
Punce, jaz se pa spet ful sekiram, ker je moj Lovro tak debelušček - ima že zihr 8,5 kg. Sej velik je tudi gre že proti 70 cm, sam vseeno.... Pa danes sem opazila, da levo rokico (dlan) samo navzven obrača, navznoter mu pa ne gre - zarad tega ima ful probleme prijemat stvari.... Moram pri zdravniku to omenit, čeprav imam občutek, da me bo spet sam prav grdo gledal.... Obvezno moram zamenjat zdravnika!!
Ok, grem še mal po hiši pospravit, dela je dovolj! :D

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 906
   [Brisano sporočilo]
15.1.2007 13:37:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
15.1.2007 13:40:52   
žiža
Ajne mi imam Vaude ruzak in se super nosi. KOmaj čakam da mine še kakšen mesec, dva potem pa hop notr pa v hribe user posted image  No kakšni hudi podvige odpadejo, ker je sara bolj ravninski tip.
Midva imava vse spokano, zdele še kosilo zrihtam, ob treh pa gremo. Si moramo ker čas vzeti, ker so na relaciji Kr-Lj cele štale na cesti.
čau-čau

Neposredna povezava do sporočila: 908
15.1.2007 14:33:26   
yennika
Hali halo!

Sem si vzela malo časa še za vas...dete spi...zato sem bila pridna in pospravila stanovanje, se za vikend pritaknila nisem ničesar...če pa nas ni bilo skoraj nč doma, smo cel vikend praznovali dedijevega abrahama!V soboto smo pa bili na uradni fešti, začelo se je ob 18 ih in mali je bil pravi biser.Kljub veliki masi ljudi-čez 50 se je prav dobro počutil.Niti glaseka ni spusti, celo zaspančkal je brez problema v vozeku.No, ko pa so začeli muzikantje nažigati muziko, je pa sam debelo gledal,mu ni blo nč jasnouser posted image .Midva sva se naplesala, kot že eno leto ne, ne moreš verjet, ampak mojemu [sm=love.gif" border=0> gre ples zdaj še boljše od nog.Sem kar gledala od navdušenja, pa je hitro pripomnil, da ga bom še mogla spustit na službene zabave...user posted image za srečo!

Billi-aspiratorček lahko kupiš v lekarni, dm-u ali v katerikoli otroški trgovini.To je čisto preprosto narejena pumpica iz gume, velika kakih 10 cm.Jaz noter nalijem malo Fr in potem kao spiram noseka, tako, da pri drugi nosnici priteče vse ven.Res je super zadeva, zelo uspešna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif] in mali vso ceremonijo zelo lahko prenaša.Bila pa je kriza z "nevarnimi"palčkami, kjer moraš kar daleč povrtat, traja kar nekaj časa prej da sploh kaj dobiš ven, pa še verjetno boli male pikice.Ta zadeva z aspiratorjem pa traja dobro minuto.Lepo počistiš z robčkom kar priteče ven, palčo rabiš samo toliko, da pobrišeš noseka na suho.Moj mali je res zadovoljen in niti ne utegne jokati, ker sma brzinsko gotova.

Sončica-čestitam za novo stanovanje.Mi smo v novem stanovanju že dobra 2 meseca in uživamo 100/h.Prej smo bili v garsonjeri, zdaj pa imamo 4-sobno stanovanje....in res smo srečni!

Incabinca-a se še dojita?user posted image Glede rokice pa ti svetujem, da mu jo kar fajn razgibavaj...

Sem se ravno spomnila kako mi je smešno, ko me kdo vpraša, če malega še dojim.In ko povem, da polno me vsak,verjetno nehote, pogleda direkt v zize!user posted image Smešno, ampak je verjetno to res čisto avtomatsko.Tako me je zadnjič vprašal sodelavec od [sm=love.gif" border=0> in pogledal direkt v moja dva zaklada, ki sta vse prej kot velikauser posted image , po nakupih v BC, da vidimo kaj od cotk so znižali za 50%.Bom kupila kar 74, 68 nam je zdaj ravno prav.

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 909
15.1.2007 15:16:54   
BONHEUR
Ja, zakaj naj bi blo pa čudno, če še polno dojiš? Saj itak priporočajo 6 mesecev polnega dojenja. Jaz imam namen vsaj toliko časa samo dojit. Prvega sem tudi 7 mesecev, pa je čisto zdrav otrok.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 910
15.1.2007 15:16:55   
incabinca
Sončica - a na steletovi boste, kul, mi imamo tam zraven picerijo ;) Se gotovo kaj vidimo, midva sva vsak dan tam dol :)

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 911
   [Brisano sporočilo]
15.1.2007 16:45:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
15.1.2007 19:44:19   
princes
user posted image

Evo jaz iz aerobike, tole res dober dene, pridem čist druga domov...user posted image

Žiža tebi pa eno user posted image za srečo, da ti današnja noč čimprej in najbolje mine...

Mi mamo tud take probleme s tem izpiranjem noska, za pop user posted image ...Glavo obrača na vse strani, da komaj do noska pridem, potem pa tak user posted image ...Groozzaa...
Sem jaz tud probala tole z aspiratorčkom, da dam fiziološko kar not, pa mi ni glih ratal...user posted image Moja ga samo zagleda pa je fertik...Treba kar na silo matrat...Bošček...user posted image

Ja Bili škoda..user posted image Midva nisva hotla tam stat pa se za mizo grabit, tko da sva mal mimo po hinavsko hodila, pa ni noben vstal..user posted image Sem bila ful žalostna..Smo šli z dolgim noskom nazaj domov...user posted image
Ene sva poznala, sam so meli že celo mizo polno, sva jih napodila domov, da se bova midva usedla, so rekli, da se zdej ko so mizo dobil ne premaknejo 2 uri...user posted image user posted image

Danes je bila pri nas cel dan gosta megla, smo bili kar doma, moj user posted image je pa prišel iz Kranja, je rekel, da je bil tam ful lep sonček...user posted image Evo zdele pa vremenska, pa spet sončka napovedujejo...user posted image

Zdej grem pa moja dva sončka mal pocrkljat...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 913
16.1.2007 14:15:34   
yennika
JA BABE, KJE STE PA DANS VSE?????????
A VAM JE VSEM NET CRKNU AL KAJ?user posted image
KJE STE ROSE, SONČICA PRINCES, TANJA.......
Ne vem zakaj ravno meni zablokirajo smajlili in izbriše nekaj besedila.user posted image

ŽIŽA-pikapoka je bla namenjena tebi in tvojemu sončku za srečo v H!Sta že doma?

No, včerajšnji izlet v MB je odpadel, ker je ati prišel pozno iz službe.Gremo danes po nakupih.Me pa zanima a ve še oblačite male v sp. majčko+body?

ČE ŠE NISTE DOBILE TEGA MELJA VAM GA PRIPOPAM SEM.JAZ SEM GA DOBILA OD KOLEGICE...SEM DOBILA CMOK V GRLO....ŠE ZDAJ NE MOREM VERJET!

Pozdravljeni,
pred nekaj minutami sem iz dobrih virov zvedela eno zgodbo in
mislim, da jo morejo prebrati vsi starsi. Nocem pa nobenega strasit, samo povedati, kaj se dogaja tudi pri nas v Sloveniji.
Pred nekaj dnevi, so hoteli ugrabiti v enem nakupovalnem centru v
Ljubljani (ne bom delala slabe reklame v katerem) deklico, ki je
Nakupovala skupaj z babico. Ta deklica je stara stiri leta, ima lepe dolge blond lase.
Babica se je obrnila in vnukinje ni bilo vec. Ker je bila prisebna
in je ni prijela panika je to hitro javila varnostni sluzbi in oni so vsa
vrata zablokirali.
Deklico so nato nasli, ze postrizeno in obleceno v fantka. Bila je v
druzbi treh Italijanov.

PAZITE NA SVOJE SONČKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 914
   [Brisano sporočilo]
16.1.2007 15:26:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
16.1.2007 22:45:02   
princes
user posted image

Evo mene iz aerobike user posted image , sem že spravila pančkat našo pikico, zdej pa še mal na rr prečekirat..user posted image
Pa vidim, da neki štrajkate, kaj je zdaj to punce user posted image ...
Pa me na rt vrže yennika, ko sem tole zgodbo prebrala, ne morem verjet kaj se dogaja, pa to že pri nas, kaj šele bo???
Oo shit ej, groooooozzzzzaaaaa... user posted image .Da se ti kaj takega zgodi, ma jaz bi ga kar ubila pomoje...

Sem se zadnjič hvalila, kako se moja lubika samo po rokah nosi, pe ji je fino...
Smo mi tudi danes doživeli napad joka nad taščo...Jo je v roke prijela, Lia pa v tak jok, da smo jo komaj pomirili...
Zdej pa odpade varstvo...Je bila tašča čist paf, ji kar ni šlo v glavo da se je boji..user posted image Res se je prav ustrašla revica, pol ure je prav histerično jokala, sem jo pomirila, pa spet taščo zagleda, pa pade v jok...Je rekla, da bo zdaj vsak dan prišla pogledat...

Zdej grem pa hitr v mižule, sem kar mal zmatrana, sem danes dve uri trenirala...res sem čist not padla...user posted image user posted image

Žiža, hitr sporoč kako je bilo, čakamo lepe novičke...user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 916
   [Brisano sporočilo]
16.1.2007 23:26:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 917
17.1.2007 7:12:25   
rose22
Dobro jutro babe!user posted image

Jaz se nisem cist nikamor zgubla,vs redno berem,samo napisem pa res bolj malo.
Ja midve sva pa imele predvcerajsnjim UZ kolkov in so okuser posted image ,tko da ni treba vec povijat na siroko.No saj do tretjega mesca sem tko kot je bilo naroceno,pol pa se sam ponoc.Se mi je user posted image kar smilila ker ni mogla tolk brcat kot bi hotla.Danes imava pa fizioterapijo.ker je nekoliko trda.Bova ze navsezgodaj telovadile.Sam mami se more se zraven spravit,da bojo sle mal kile dol.
Nasa je pa tak dobrovolcek.Ze zjutraj me zbudi z nasmehom,pol pa cel dan baloncke dela in prdi z usti.Ne znam drugace povedat.
Aja pa enga lustnega fanta sem prek neta spoznala in sva se vidla prek kamerce in je res lustn,pa se poslihtano ima v glavi tko kot je treba.In sem mu zadnjic pokazala tamalo na slikcah in je naravnost navdusen nad njo.Mogoce pa bo kaj.Nikol ne ves.
No zdej se morem pa pocas zrihtat,ker morem bit ob 8h ze tam.
Se beremo

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

Neposredna povezava do sporočila: 918
17.1.2007 7:27:46   
Tanyka
user posted image
Upam, da mi bo uspelo kaj napisat, predno se naš fakin zbudi.

SONČICA-evo čisto isto je pri nas glede spanja.Nonstop nekaj mrcka, jamra...............
Pred kako uro sem ga našla obrjenega ne trebuh, jamral je tak, da je groza-pogledam in vidim, kakšne akrobacije počne.
Celo noč je nemirn, ampak tak kot praviš, kr v spanju- nimam pojma-mogoče pa je polna luna, al kaj za user posted image  je zdaj to?????????????????

YENNIKA-pa saj človek ne more verjet??????????
Je bilo kaj po tv?
Verjetno nič-slaba reklama za ta nak. center.
Opozorili bi pa vseeno lahko.

Kaj pa se spoznavanja tiče, pa imamo tudi mi ful probleme.Včeraj ga je moj bratranec vzel na roke,.......................
dretje pa tako, da sem ga komaj potolažila.

Evo je že gor....................
.............
.............
Sem ga obnila, pa dudo poturla, zdaj pa še malo dremucka.

Drugače že pridno papca GH.Ko samo vidi žlico, se začne kar trest.Sem včeraj dala otroški gris, pa se je fakin bunil zraven, sem mu potem dodala malo sadne kašice in je mu bilo zelo všeč.

ZOBKI,ZOBKI,ZOBKI
Joj kak ga muči, Lare sploh ni nič, naenkrat je imela prvi zobek in nato drugi,..........sploh nisem vedla kaj so to težave z zobki, dokler,........
ja mali si celo rokico tišči v usta, se slini, zraven joka skratka živa groza.
Sem kupla v lekarni colgel, pa ne pomaga nič.
Upam da ga ne bo tak mučlo pri vsakem naslednjem zobku.

ŽIŽA-upam, da ste že doma, s samimi lepimi novičkamiuser posted image

Vreme pa imamo res super- upam, da sedaj tudi tak ostane.Se vsak dan pridno vozičkamouser posted image user posted image .Eni še zmeraj napovedujejo sneguser posted image user posted image .Pa menda za user posted image  ga ja ne bo zdaj večuser posted image user posted image

Ok dovolj bo, grem na hitro nekaj pojest, pol pa malo pospravit,..
Ve ženskice pa le napišite kaj, je vse takuser posted image user posted image , če ni kaj za brat.

user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 919
17.1.2007 7:47:48   
Tejcha
user posted image
Žiža, sta zrihtala? Ja, res čakamo na lepe novičke... user posted image

Tanja in Sončica, to zbujanje ponoči bi naj spadalo k zobkom... user posted image  tud pr nas mamo iste akcije...

Rose, kje sta pa imeli slikanje? Kolk prej so te pa poklicali? Js sam upam, da ne bo to naslednji teden, ko imam kolokvij...  Nism povijala široko  - a se lahk zgodi, da bom morala zdej? S kolki je bilo v štartu vse OK..

Js si pa na aerobiko še ne upam, it... sm s kondicijo še tak bolj blizu psa... Vsak dan sicer delava z vozičkom 5km ture, pa včeri sva se s kolegico spravile plavat - 45 min sva šibale sem in tja po bazenu... na koncu nism bla več zihr, če bom lahk ven zlezla, dans se pa res odlično počutim. Gre tole v tedenski plan. Pa od ponedeljkih začnem nazaj s Taekwondojem... to je blo tud zdej ene 5 let pavze... zdej bova z user posted image  ponovno skupi hodla... Se že veselim... Aerobika pa pride na vrsto po moje čez ene 14 dni...

Tanja, men tud tole vreme fuuuul paše. Sisploh ne znam predstavljat, da bi ble ceste poplundrane... Že če je dež, sm slabe volje, pa greva vseen ven... Sneg je zamudila svoj cajt, če ga ni blo za božič, mu tud zdle ni treba sračkat...

Alarm...

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 920
17.1.2007 8:22:19   
ajne
hojla,

pri nas je noč minila kar mirno, predvsem pri ajdi, ta velika pa ga je nekaj sračkala. je bila včeraj doma, k se mi je kar fino prehladila. no, danes pa kot bi odsekal. malo še kašlja, pa ni hudega in ko sem jo vprašala, če bo doma, je rekla, da ne, da gre v vrtec. ok, in je seveda šla. sam da mi ne bo kaj zakuhala, k gredo v ponedeljek za en teden v kranjsko goro (smrkolini stari 3-4 leta). joj, ne vem če bom jaz preživela cel teden brez naše frklje...

ajda je nehala kašljat, sem in tja še malo pokiha, pa ni hudega. zobkov pri nas še ni na vidiku in jih še ene par mesecev ne pričakujem. še vedno pa so nogice zakon, pa kotaljenje iz trebuha na hrbet, pa nošenje igračk v usta...

ej a ve tudi toliko perete? predvsem tiste z dvema ali več otroci? men se kar keglja. sem ravno ugotovila, da zlijem 3 litre praška v dveh tednih v stroj... ne vem če ne operem po 10 strojev na teden. A smo res samo mi taki packi al pa jest pretiravam. to je že čist za pop*****

ta zgodba o šoping centrih pa se vsake pol leta po mailih pojavi, tako da jest temu prav zelo ne verjamem. verjamem pa, da se kaj takega lahko zgodi, zato previdnost gotovo ni nikoli odveč.

moja rekreacija je še vedno omejena na sprehode, mal hribolazenja (če temu tako lahko rečemo, glede na to, da moramo še z vozičkom) in plezarijo v kleti. pa mal trebušnjake user posted image  delam (glih če jih 30 skupi spravim) in to je to. aerobika ni zame. predvsem zato, k se mi sami ne da hodit, tuki pa ni nobene, k bi hodila.

Rose, upam, da je to to... držim pesti, da se ti izide... joj, kok je fajn, ko so metuljčki v trebuhu in tista prijetna nervoza ... ooooohhhh... pa dobro zrihtajta z malo na FT!

ŽIŽA čakamo na novičke, k smo tko držali pesti...user posted image

čau

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 921
17.1.2007 9:35:05   
rose22
Evo midve sa nazaj.Je bla user posted image ful pridna,sodelovala ko tavelika.Ampak je bla ze na konc tolk utrujena,da je bla cist mehka in takoj ko sem jo dala v lupinco je zaspala in se spi zaenkrat.
Tejcha midve sva slikale v Velenju v ZD dol k je rentgen.Dela Vidoviceva.So me pa poklical v petek,da morem prit v ponedeljek ob 17h.Si pa itaq v petih minutah fertik.
Tko zdaj grem pa hitr eno kavico skuhat,pol bo pa ze verjetn tamala hotla jest.

Aja kar se pa tice fth je pa ful super.Ti pokaze kako jih sprostis,pa kako jih obracat,pa nosit,skratka jaz sem ful vesela,da morva hodit.Priporocam vsem,ker se nasim doma ni dalo nic dopovedat in je babi sla danes zraven,da ne bo pol spet sukala z ocmi ko bom zoprna,da naj jo drgac prime.Pa se tamale ful utrudis in pol spijo ko polheki.user posted image user posted image

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 922
17.1.2007 10:50:43   
princes
user posted image

No tole mi je pa že bolj všeč, da imam vsaj kaj za prebrat, ko Lia zaspi...user posted image
Čeprav mam itak celo bajto za pospravit, sam se minč ne da..user posted image , mamo tako, kot bi bomba padla, tko da sam molim, da ne bo kdo na obisk prišel...user posted image Drugače pa pri nas tud user posted image na vsake dva dni...Kaj šele bo, ko nas bo več...user posted image
Jaz sem pa itak mal obrisana na te stvari, če se petkrat na dan preoblečem, grejo zvečer vse cune v koš, tko je tud z mojim user posted image pa Lio tud...Pol se pa valda nabere..user posted image

A smo že pri zobkih?? user posted image
Pri nas še ni jokanja ponoči, se pa že ful slini k en kuža, pa tako belo pikico ima na dlesni, kot da se bi že zobek kazal tam spodaj, pomoje bo kar kmalu ven pokukal....user posted image

Mknuple, ti maš pa res celo akcijo doma...user posted image

Rose22, tebi pa želim veliko sreče pri spoznavanju novega user posted image , držimo pesti za user posted image ...

Žiža, jaz sem že čist živčna, kaj je bilo?? A si kar tam ostala???

user posted image

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 923
17.1.2007 11:25:48   
Anonimen
Helou ženkice, jojoojjj kolk tud jest poznam tale jok od naših user posted image ... Vsak jutr sam molim, da ne bi imel kakšnega izpada glih takrat ko bi najmanj bilo treba.... Pa ponoči tudi...meni se zdi, kukr da v sanjah govori ( beri ''''grgra''' ), kr neki zacvili, pa očke mu šibajo sem in tja ....pa še smrči, kukr en star dedc...

Rose....jupi....user posted image user posted image user posted image ...držim pesti, da je tale tapravi.....glej da nas povabiš na ohcet....sam bo mogla bit zjutraj, da bomo lahko prišle z malimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Pranje, pranje, pranje....mi smo trije, pa vsak dan lahko operem dva stroja brez problemov...kaj bo šele ko nas bo pet.... Jest pa kar komaj čakam, da bomo imeli še enega, ker tole je pa tako luštno. Sem se skoz bala, kako bo potem ko bom doma, pa da bom vsa zamorjena, pa brez službe,,, pa moram rečt da tko uživam, kot še nikoli v življenju. Ne vem kaj sem tolko časa sploh čakala.

Sicer pa sem danes imela zdravniški pregled. Tak od nog do glave. In je vse Ok. Sam pritisk imam pa tko nizek, da je sestra kar tisto škatlo malo butala če sploh prov kaže. Sem spila dve kavi, pa sem prišla do 80/110, drgač mam še bolj nizkega.  

No se še beremo, bova šla danes z malim malo v City Park, ker je vreme glih za šopingirat......pa bodo spet šeli cekinčki mater.....

Vi pa kaj napišite, da bomo imeli zvečer kaj brat.....

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 924
17.1.2007 12:36:50   
rose22
Ve ste vse cist zmesane.user posted image user posted image user posted image .Saj se se nic ne dogaja.Se sploh se v zivo nisva vidla,samo prek kamerce.Se pa pripravla tud to.A ve bi me par na ohcet poslaleuser posted image user posted image .
Ja no saj takega bi pa Neji za ocita privoscla.Saj seb tud,ampak najprej je ona.In je bil ful navdusen nad tem.Zdaj bomo ze o tem zacele govorit.Se vidi da smo babe.Sam upam da ne bo pol slabga vremena k tolk cvekamo.

Lep pozdravcekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?