ajne
|
hojla, danes pa sem tudi jaz med naspanimi . sem ajdico uspela prepričat, ko se je ob 5.00 zbudila za dojenje (so vaši tud točni, da bi po njih lahko uro naravnal?), da je še mal potegnila, tako da smo se vsi skupaj zbudili šele ob 6.45. Uau, pravi luksuz. Mi pa ni kaj veliko do tega, da bi jo selila k nama v posteljo (mava tako bolj majhno, pa še svojih izkušenj se spomnim, k sem k staršema v spalnico hodila še v osnovni šoli - jao, kako sta me le lahko prenašala). je pa ajdica že nekaj sitkasta zdejle, tako da bo verjetno eno oddremala. julam, na korčulo hodimo v en privat kamp v smeri iz Korčule proti Račišču (to je ob pelješkem kanalu). imamo že rezerviran svoj del kampa in šotorimo pod oljkami in smokvicami.... mami čist znori, k ma tok rada fige... sicer pa smo res med bolj potujočimi familijami, k sem ugotovila, da sta tud tamalidve dost bolj pridni, če smo okoli, kot pa če se doma "dolgočasimo". Sporoči kako bo danes v RA. Midve imava jutri posvetovalnico in ne vem, če bo dobila pikico, ker še vedno malo kašlja. bomo videli. evo, danes bom naše počitnice (druge v nizu) še plačala (prva smučarija je že plačana), morje v šotoru pa je itak zakon. zakaj se bojite šotorov? mi smo bili s ta prvo v šotoru, ko še ni imela eno leto in je ravno dobro shodila. bi človek rekel oh groza, ne? pa je bilo super. mala je uživala, sploh v vodi, v kampu pa tudi,ko je raziskovala vse kar je le lahko - od suhih oliv in kamenčkov, do iglic in zemlje... je sicer ene dvakrat užgala po tleh, ampak se je naučila previdnosti po neravnih tleh. kaj pa vem, nam je bilo super in bomo letos ponovili tudi z ajdico. bomo videli. je pa res, da je ta kamp tak bolj divji in ni ravno veliko ljudi (max ene 20 šotorov) in je veliko prostora za otroško "rajanje". pa še spijo ko ubiti, k so skoz na luftu. apartmaji so men dost bolj stresna zadeva, ker imam fiksno idejo, da so precej bolj umazani, kot šotor, ki je vendarle naš. in tudi preživljanje uric, ko nisi na plaži (mi smo res bolj malo, le za kopanje in surfanje gremo dol), je v kampu dosti bolj prijetno, kot da si omejen le na apartma in tistih nekaj m2 terase, ki so okoli, če imaš srečo. sej zato me prav zanima, kako bomo preživeli tale surfarski egipt marca, k gremo v hotel (v 10 letih, kar sva skupaj bodo tole prve počitnice v hotelu). Sončica, glede kuhinje sem se spomnila, ko sva midva hodila okoli in delala izrise, so bile cene tudi ajajaj... smo prišli na cca. 12.500 EUR. potem pa sva poklicala enega kolega, ki je mizar, mu prinesla načrt kuhinje in nama jo je naredil za 4200 EUR. enako kot bi jo v npr. Harveyu dobila za 12.500 EUR. Tako da mogoče kakega mizarja vključi, ker ni res, da so dražji kot vsi tile Rutarji in Lesnine in ne vem kaj še vse. No taka je najina izkušnja. Razprodaje - kaj je to? jest se tega ne grem. mi je mem že ideja, da moram po plenice v Mullerja, ker jih bo zmanjkalo, pa ravno zdaj ko so se začele R. Itak so celo leto neki popusti in kaj vem kaj vse, tako da razprodaje niso več to, kar so še nekaj let nazaj morda bile. Lina a si padalstvo čist opustila? moj pravi, da ko ne bo mogu več surfat in plezat, bo postal jadralni padalec. je čist navdušen (ene parkrat je probal). jest še nisem, pa ne vem če bi. se bojim ravno tega, kar si napisala, da se je zgodilo tebi. ej, punce a katera uporablja kengurujčka? mi smo ga zdaj na novo odkrili in gremo tudi na sprehod ven v njem. danes bom peljala ta veliko na telovadbo, ajdico pa v kengurujček. sem jo včeraj dala proti večeru notri, da sem naredila večerjo, in je bila čist navdušena in je brez joka zdrsnila v spanec. jo je posnel, ker je bila tako smešna, ko so se ji okice zapirale in jih je na silo hotela obdržati odprte, da ne bi kaj zamudila . tako, ajdica spi, danes bo bolj klavrno s sprehodi, k pri nas nekaj dežuje zunaj. upam, da bo nehalo, ker cel dan doma je pa kar tuga, ne?
|