|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
2.1.2007 11:33:31   
alenka11
Ojla user posted image
Kako ste? Naš pikec malo dremucka, jaz pa hitro na RR. Končno bo konec teh praznikov, mi grejo že malo na živce pa še tako slabo vreme je. Pri nas na dolenjskem dežuje o snegu pa ne duha ne sluha.
Polnoč smo imeli pri nas kar glasno, tako da se je mali zbudil. Hvala bogu je hitro zaspal nazaj. Midva z lubijem sva pa že ob desetih šampanjec odprla in nazdravilauser posted image  se nama ni dalo čakat tako dolgo. ob pol enih smo pa že vsi user posted image .
user posted image  sem danes že spila, kmalu bo treba pa že kuhat. Samo delamo kar naprej, za nas ni nič praznika. Jaz sem včeraj cel dan likala.  Skoraj bi pozabila Yenika HVALA za recepte. Bo treba kaj preizkusit. Še eno vprašanje. Meni je patronažna rekla, da je boljše začet z zelenjavo in ne s sadjem (jabolko)user posted image . A vam niso nič rekli s čim začet? Sem se odločila, da počakam do petega meseca potem pa začnemo. Upam, da mi bo do takrat uspelo samo dojenje. Malo me ta alergija skrbi. No lepo se imejte. Pa pa user posted image

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 801
   [Brisano sporočilo]
2.1.2007 18:58:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alenka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 802
2.1.2007 20:57:13   
julam
Da se končno še mi malo javimo! Prazniki so bili in so še vedno izredno pestri in intenzivni, saj je naš očka že 10 dni doma (in bo še do konca tedna user posted image user posted image user posted image ). Smo vsi 4 vse dni okoli - malo tu malo tam. Novo leto sta fantiča lepo prespala, kljub kanonijadi, ki se je odvijala v našem naselju. Mi2 z user posted image sva pa zaspala pred tv. Dobro, da me je ob 23 zbudila naša trobentica user posted image , da sva dočakala polnoč in nazdravila.

Sicer pa pri nas nič posebnega. Spanje je malo boljše, ampak ne bom hvalila - važno, da smo zdravi in fantka zadovoljna. Sem pa zaradi grožnje z razvojno (gremo v ponedeljek) začela malo bolj na hendling pazit in telovadit z malim, pa je že boljši - končno je ugotovil, kako se potegne z rokicami navzgor, glavica je pa tudi že stabilna. Krčki se tudi že umirjajo, ampak jaz še kar vztrajam na dieti - se kar bojim, da bi bilo spet kakšno sranje...
Vam pa moram povedati, da je naš user posted image danes prvič jedel rižolinota - pri zajtrku sem mu dala ene 6-7 žličk, kakšnih 20ml (ostalo je zmazal bratec). 4m bomo praznovali sicer šele v petek, ampak je pikec že čisto pripravljen - razen jeziček mu še malce nagaja.  Ga bomo počasi navajali, potem pa upam, da bo s časom tudi nočno hranjenje  postalo manj pogosto. Drugače bomo pa tudi mi začeli z zelenjavico in jabučkom. V mislih imam najprej kakšno bučko, potem krompir, pa malo korenčka (se pa bojim, da ga bo napenjal, ker ima očitno bolj občutljiv organizemček) in jaboljko. Pa bo tudi že 6m, ko bomo vse to uvedli. Pa seveda rižolinota za večerjo.

Alenka
, naš prvi fantič je imel že lani in tudi letos pikice po celem teleščku, pa še take suhe lišajaste flekce. Kožo smo pozdravili s kortikosteroidi, zdaj pa ga mažemo s hladilnim mazilom(iz lekarne). Ima pa tudi user posted image na posameznih mestih lišajaste flekce, ampak brez pikic. Zdravnik pri tavelikem sumi, da je atopik - alergije se navadno pokažejo najprej na črevesju (krči pri user posted image ), potem na koži, nazadnje pa na dihalih (astma). Jaz srčno upam, da gre pri našem pobčku za kakšno "alergijo" na suh zrak, ker se je tudi lani pojavilo v zimskem času! Povej, kaj bo rekel zdravnik, prosim, da malo primerjam.

Lina, a tvoj user posted image je ves čas odsoten, ali malo tu in malo tam? Meni bi se kar zmešalo, če bi moj delal daleč od doma! Glede user posted image imam pa podobne težave kot ti. Se bo treba malo sprostit, ni kaj! Ne pa skoz na user posted image študirat!!!

Vsem vam naj na koncu zaželim še mirno, NASPANO leto 2007, podkrepljeno z močnimi živci in obilico smeha!

Papa!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 803
3.1.2007 8:33:34   
ajne
hojla,

evo nas, naših praznikov je konec. ta velika je v vrtcu,a ti je v službi, tako da sva z ajdico spet sami. sem že v čistilnico nesla srajce... ajdica se trenutno blazno pogovarja tam pod mostkom. je fejst spregovorila zdej med prazniki... ves čas nekaj čeblja. sicer smo zdravi (TRKAM!) in smo se imeli med prazniki super. za novo leto smo imeli pri nas družbico treh parov, vsi z otroci, tako da smo imeli ornk žur... otroc so zaspali šele okoli dveh (no ajdica je zaspala že ob pol sedmih in se ni dala motit - zanjo je bila to čist običajna noč user posted image ). ta stari smo se spokal spat ob treh, in seveda se je ajdica ob petnajst do petih zbudila, ker je bila naspana - ajajaj, to je bilo potem veselo do sedmih, ko jo je spet zmanjkalo... no vsega skupaj sem spala ene tri ure in moram rečt, da sem očitno že (še?) navajena, ker ni bilo neke hude krize...

mi je pa med prazniki uspelo iti k frizerju (bravo mami) in h kozmetičarki (še enkrat bravo), tako da se sedaj nekokliko bolje počutim...

zdejle pa je ajda vklopila sireno, ker je lačna, tako da moram opravit materinsko dolžnost user posted image user posted image ... se javim še kaj kasneje

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 804
3.1.2007 11:06:20   
incabinca
Hojla!
No, pa smo dali tele praznike čez. :)
Lovro tudi non stop čeblja, cvili in se skoz smeje. Njegova nova zabava pa je pljuvanje. Zjutaj ko se zbudi se ne zajoka, ampak kar takoj začne pljuvat ;) Pa tudi že ful več pozornosti zahteva.
Zobki so pri nas očitno že kar na vidiku, saj se Lovro slini, drgne dlesni, zvečer pa tudi veliko joka - včer je imel kar malo vročine (predvidevam da zaradi zobkov).
Kar se goste hrane tiče, bom jaz tudi začela najprej z zelenjavo, sem imela v mislih kakšen korenjček za začetek. Rižolino mu pa jaz že nekaj časa dajem - 2 ali tri žličke v večerni obrok, zato da prespi celo noč. Pa se kar obnese, glede na to da gre spat ob ene pol osmih, pa potem spi do cca 5, potem pa potegne še do 8. Če se pa vmes zbudi pa dobi samo čaj.

Hja, zdej bo pa treba mal v akcijo stopit, pa se mal za faks zavzet in podobno..... sm kaj se je to težko spravt....

lp

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 805
3.1.2007 11:48:07   
yennika
Pozdravljene mamike!

Tudi jaz se strinjam z vami glede praznikov in žretja.Hvala bogu, da je mimo!Ta teden bom kuhala samo brezmesne, lahke jedi.Bomo bolj na juhicah in zelenjavi.Mesa imam že poln kufer!Vem, da bo atek kar zavijal z očmi, ko bo sedel za mizo...se bo že mogel prilagodit, ni kaj.
Sem si pa zapekla cd pilatesa in bo treba začet malo migat, vsaj za rito in trebuh, to me najbolj skrbi.

Mali je zaspal in to sam v posteljici.Sploh noče več, da ga jaz uspavam-no razen zvečer se rad malo požuli, meni pa tud paše!Ko ga položim vsega zaspanega v njegovo psteljico se mi prav nasmeji in oddahne, da je lahko malo sam.Vklopim mu vrtiljak in grem iz sobice.Ko pridem čez nekaj minut preverit kako in kaj, mali že veselo godrnja in drema...res je zlat otrok.
Glede hranjenja, vztrajam polno dojenje do 6 meseca, brez dodatkov.To pomeni, da mu niti čaja ne ponudim.Itak se najprej napije in potem naje mlekeca....Ni ga čez komot!
Tudi ponoči ga ne mislim posiljevati z vodo ali čajem...ko pač je lačen in mine vsaj 3 ure od obroka, mu ponudim zizo, ni važno al je mami zaspana in utrujena do nezavesti, vse za malega pišolinka.Ko smo se odločli za bebico, smo točno vedli kaj nas čaka-no približno, tudi neprespane noči....Sicer pa vedno, ko se približam k posteljici in me mali zagleda, se veselo nasmiha,me mine zaspanost in ga z veseljem podojim.Pa saj to ne traja več kot 15 minut.

Tako, zdaj pa si grem lase posušit.Popoldan me čaka nekaj groznega-DANES MAM ZOBARJA, MAMA BOŠ Z MANO ŠLA.....user posted image Eh, bo že, saj me ne boli kaj,tudi to je treba....

Za vse, ki ste dobile recepteke pa poročajte kako in kaj.Sicer pa z veseljem delim take stvari z vami vsemi!

LP,J

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 806
3.1.2007 12:24:12   
ajne
hojla še enkrat,

Lina, se je bilo težko odločit za selitev? pri nas je sedaj zelo aktualna varianta, da bi tudi šli čez lužo za eno leto (sicer šele septembra, ampak ravno takrat zaključim tudi s porodniško), pa nekako ugotavljava ali bi to šlo ali ne... boš tudi ti tam kaj počela ali boš samo mamica? jest si ne predstavljam, da bi bila potem še eno leto doma in le skrbela za otroke (no pa zase). sva ugotovila, da če bova tudi zame našla kako varianto, potem 100% gremo, drugače bova pa še razmislila.

a ste se že navadle na evre? meni je totalno čudno... danes mi je v čistilnici rekla, da je 9780 za plačat, pa me je kar obrnlo... pol pa je pogruntala, da je v bistvu 9,78... ful bo treba pazit, kaj bodo v pos terminale vtipkavali, k se mi zdi, da bodo imeli na začetku precej problemov... mi je v tujini čist logično da so evri, pri nas pa mi še niso domači... včeraj sem itak še s tolarji plačevala in bom po mojem še cel teden, da se znebim gotovine... sem kar odlašala s tem, zdaj pa imam predvsem drobiža še tolk, da bom morala verjetno kar na banko, če nočem, da me kaka blagajničarka s tisto mojo vrečko z drobižem po glavi ne useka user posted image .

eko, Lina, res ti bom hvaležna za kako info.

yennika, a si ti pošiljala receptke? bi lahko še men poslala? ti na zs sporočim mail...

čau

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 807
3.1.2007 14:42:31   
žiža
KU-KU SPET SMO TU!
Ekla prazniki so mimo in vse je spet v starih tirnicah. Če čist po pravici povem mi kar paše.
Praznike smo začeli in končali bolj klavrno. V petek pred božičem je zbolela Sara, sicer nič hudega le dva dni je imela 39 vročine. V soboto pred božičem sem jaz morala k dežurnemu zobarju, ker me je tako grozno bolel zob, ki mi ga že 2 meseca zdravi. Boleti je nehal šele po dveh dneh.
Sveti večer smo preživeli doma. Tamala dva sta zvečer zaspala. Midva sva se šla Božička in sva zavijala darila. Okoli polnoči se je pa Sara zbudila in smo potem do 3h čakali Božička user posted image  No tiste dni pred Silvestrom smo se malo potepali. Smo iskali sneg in ga komaj kaj našli na Pokljuki.
Novo leto smo pričakali pri moževem bratu, da so otroci imeli drušno. Itak sta oba dočakala polnoči. Urban je vemes dvakrat po pol ure oddremal in končno zaspal okoli 2h. Ta večji otroci so pa pospali kmalu po polnoči. Mi štirje smo ga pa žingali skoraj do 4ih. In 1.1. sem bila čist povožena. Napadel me je en prehlad in kašljam kot en star fotr. no danes sem že kr v redu.
Sem pa kar malo pogrešala RR. Včeraj sem si vsaj tolk vzela časa, da sem vse za nazaj prebrala.
Yennika receptki bi tudi moji kuhinji prav prišli, tako da če ti ni odveč se priporočam (matejkola@email.si)
Kar se tiče dojenja in uvajanja GH imam podoben načrt kot yennika. Dojila bom dekler bo zadeva funkcionirala. Z žličko pred 5 mesecem sigurno ne mislim začet. Šele zdej v drugo ko mi dojenje res ne dela nobeniih težav, vidim kako super je dojiti. Ni ga čez komot, pa če s tem še koristim otroku pa še tolk bolje.
Že 3 tedne se celo brez nastavkov dojiva. Ma moj mali je pravi zizek. ne morem verjeti, da moje skromno bogastvo premore tak tampo.
Jah nič, za danes bom počasi zaključila. mogoče zvečer spet mal uletim.
Za konec pa še
naj vsak dan sreča srečo sreča....
SREČNO 007user posted image

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 808
   [Brisano sporočilo]
3.1.2007 16:04:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
3.1.2007 19:18:01   
Dajanax
Ojla, pa sem končno prišla na svoj račun: Vita je zaspala, user posted image se na fuzbal rihta, jaz pa na RR in čas je da spet kaj napišem.

Yenika tudi moja frčefelca je brez nastavka sam nekaj lizala bradavičko, pa v prazno lovila, sem mislila da sploh ne bo šlo, smo se prve dneve kr konkretno namatrale da je nekak zagrabla pa jedla (čudno ampak je šlo). Zdaj pa sva že prave carice, ni lepšega kot hranjenje brez nastavkov.

Tudi pri nas smo se namenili čimdlje zdržati brez GH, upam da bomo zdržali do 6. meseca, če ne pa vsaj do 5. Sem prebrala da do 4. meseca naj sploh ne bi dodajali GH, potem pa se je potrebno odločiti za uvajanje če: teža ne narašča pravilno ali če je dojenček izgubil refleks potiskanja jezička ven ali če se časi med podoji začnejo krajšati. Pri nas je glede tega še vse proti GH. Se mi pa zdi da smo zdaj res zeloooo komot, ko ni treba kašic pripravljat, pa čaja, pa soka,...

Mi imamo pregled in cepljenje 10.1. Pre novim letom sem jo tehtala pa je imela 6.100 kg , dolga pa je približno 64 cm. Bomo videli kako bodo zmerili in stehtali v ambulanti.

Yennika in Sončica vidim da iamte tudi težave z zobmi, jaz sem se za naslednji teden naročila, ker imam eno luknjo zadaj, sem ves čas odlašala, zdaj pa že kar boliiiiiii!!!

Evri...meni so včeraj v enem kafiču kar tolarje vrnili?!?!? Toliko o 100% pripravljenosti nanje... V eni trgovini pa so imeli veeelike plakte obešene, da tavelikih bankovcev ne jemljejo!?!? Svašta...

Prejšnji teden sem dobila Vzajemnin CD vaje za dojenčke in mamice. No ja, prav huuudo dober tud ni, je pa par stvari gor, ki so kar zanimive, prevsem kako spodbujati otroka k hitrejšem razvoju, le da tudi o tem ni bogve koliko povedanega. O hendlingu je tudi nekaj, samo mislim, da smo me vse že malo mimo tega. Telovadba z dojenčkom se pa pri meni ne obnese. Mogoče ga bom uspela dat za nekaj časa na strežnik pa vam link povedala, da si ga dol snamete. Vam javim...mogoče pa bo kateri bolj zanimiv kot meni.

Še faks!!! Jaz sem podpiplomca zaključila pred 14imi dnevi, sem imela zagovor dela!!! Jupi, sam da je konec user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat ste se pogovarjale o letih...no, jaz sem rodila stara 29, zdaj sem pa že tridesetletnica!!

Še srečno in zdravo Novo leto vam želim!

< Sporočilo je popravil Dajanax -- 3.1.2007 19:20:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 810
3.1.2007 20:03:03   
Anonimen
Pridne, pridne ste punce ! Sem vas mogla kar mal razkurit da ste začele pisat..

Dajanax - svaka čast ! In čestitke za opravljen zagovor ! Mene še čaka, sam ne vem kdaj....sploh se mi nič, ampak zares nič ne da...Pa še tole s stopnjami so nam znižali in me je vse skupaj minilo. 

Jest mu tud ne dajem AD3 kapljic, mater če je pa imel krče. Smo pa kupili oleovit in te mu pridno dajem. Sem ga pa včeraj doma tehtala ( 8500 g ) in zmerla ( 67 cm ). Raste tale naš dečko ko norc.... Pa kaj ne bi, če vsak obrok na tri ure poje 160 ml...

aha, gosta hrana...  Ma jest bi mu pa kar po 4. mesecu začela dajati. Moram pa zares še malo prebrati minuske in pluske....

Zobki so pa našemu že čisto na vidiku...skoraj....tiste bele zverinice za čeljusti se že vidijo, ampak čutijo pa še ne.

Danes smo pa šli z našim možičkom na morje. Smo se sprehajali po Strunjanu, potem se šli v Supernovo previt ( pokakakani do amerike.... ) in jest v Interšpar. Ma super sončen dan, pa še morje smo videli prvič po ne vem kolko času...

Ajne - glede selitve se ni bilo težko odločit, ker je to znano že nekaj let, da se bom pač enkrat mogla. Vprašanje je bilo samo kdaj in kaj bom gor počela. Tako sva se odločila za otroka in če ne drugega bom še eno leto več z malim. Ker pa imam kar dobro plačano službo, ki me še zeloooo veseli, smo se nekako zmenili da bom delala na daljavo. Saj veš, notebook, email, internet, kamerca pa imamo lahko videokonferenco. Edini problem je varuška, ki pa je zares svinjsko draga. Vrtci recimo stanejo cca 1500 EUR/mesec. Po 17 uri stane vsaka dodatna ura 50 EUR. Tko da to bom zares še dobro razmislila, ali se mi sploh splača kaj delat.  Glede služb je pa tako....veliko se dela v oglaševanju, potem dela na televizijah ( CNN, NBC, HBO, Hallmark, NBA, .... mislim tega je ogromno ), tajnice, prodajalke, .....mah vse se da. Sam če boš hotla. Do zdej je še vsaka našla nekaj zase.

Mi je  pa kar fino in kar komaj čakam, saj bom lahko končno z mojim dragim vsak dan in da bomo lahko vsaj za nekaj časa nekje obstali...

Ok, se še beremo, zdej grem pa malega spat dat..

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 811
   [Brisano sporočilo]
3.1.2007 22:30:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
3.1.2007 22:36:18   
princes
user posted image Klikni na smeška!', 'white', 150)" onmouseout="hideddrivetip()" border="0">

Da še jaz mal stran poslikam...user posted image Ime smeška: smileKlikni na smeška!', 'white', 150)" onmouseout="hideddrivetip()" border="0">

Mi smo pa že začeli suser posted image Klikni na smeška!', 'white', 150)" onmouseout="hideddrivetip()" border="0"> , danes sem kupila korenčkovo, pa sem dala pred večernim obrokom, no s kašnim veseljem je ni jedla..Bom mal recepte od Yennike pregledala, pa bom kakšno naredila..
Pa sokec sem ji kupila od hipp-a, banana in jabolko, ga je pa z veseljem popila...Jaz si sploh ne predstavljam, da ji ne bi dajala nič za popit, moja je tko žejna, da čez dan celo flaško tekočine popije, res pa je da je umetno mleko drugače od materinega...Je ful žejna po tem mlekcu...user posted image

No danes je pa tud Lia naredila prevalčke iz trebuščka na hrbet...user posted image
Pa skoz hoče sedet, ji čist dogaja...user posted image Kolk je že luštkana, res je en user posted image Ime smeška: kjshdjkdhjkdKlikni na smeška!', 'white', 150)" onmouseout="hideddrivetip()" border="0">
moj...

danes je bil spet tak lep sonček, sva bili zunaj, pa na kavici, super imamo tale vreme zrihtan, jaz prav nič snega ne pogrešam...Zdej še plavat začneva 15., upam da ga ne bo, jaz ga ne bom nič pogrešala...user posted image

Zdej grem pa
user posted image Ime smeška: zaspanKlikni na smeška!', 'white', 150)" onmouseout="hideddrivetip()" border="0">

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 813
3.1.2007 22:37:24   
princes
O shit kva pa je to zdej

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne no, kašni so pa tile smeški.....

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 814
3.1.2007 22:40:38   
žiža
Dober večer damice mamice user posted image
Moja najmlajša sta končno zaspala. Urban mal prej, Sara se pa ni dala do zdajle, je obupala nad dedkom Mrazom, ki ga še vedno vsak večer vstrajno kliče user posted image user posted image user posted image  Možek je na odbojki, jaz sem mal Tv pogledala in poslušala tamalo kako se sama sebi poje pesmice, res je faca.
Soncica, tale moj zob je res en user posted image  Spomladi mi je začel bolet in mi ga je zdravila (zaplombiran je bil itak že iz vseh straniuser posted image ) No in ker me ni in ni nehal bolet me je poslala na rentgen. Potem je rekla, da bo treba uničit živc in oktobra je s tem tudi začela. no pred prazniki naj bi stvar končala pa očitno živc še ni čist uničen. zdej imam zob odprt (delo dežurnega) naročena sem pa šele februarja. Pa sem srečala asistentko še med prazniki in mi je rekla naj pokličem da se bova zmenili, da bom prej prišla. Ah pa se kr ne morem odločiti, da bi spet brskala po zobu, ker zdej je spet dobr in nič ne boli. Edin ta luknja me mal moti. Mi je pa na začetku zdravljenja dala v zob eno zadevo, ki zob umrtviči, tako da me sam poseg ni bolel, le čutiš eno pritiskanje. En sam user posted image  je s temi zobmi. Dobro, da smo zdej precej bolj osveščeni o pravilni negi zob že pri čisto majhnih otročkih in upam, da naši škratje ne bodo imeli več takih težav z zobmi. In predvsem, da jim bomo znali vcepiti v glavo, kako važna je ustna higina. Matr sem tole učen povedala user posted image
Joj punce ste dobre, da se podaste v takele avanture. meni bi se bilo že grozno selit iz preljube gorenjske user posted image  kaj šele nekam daleč čez lužo. No sej če si enkrat na tem in če je to rešitev za boljše in enostavnejše življenje je verjetno res lažje. kar tako iz ljubega miru al pa iz firbca pa se jaz v to sigurno nebi podala.
Dajanax jaz imam tud ta DVD od vzajemne in res ni nevem kaj. Z malo domišlije se lahko mamica sama spomni kakšne boljše vaje za miganje.
Nastavki jaz sem se jih rešila čist preprosto. Med dojenjem sem ga včasih dol vzela pa je lepo naprej zagrabil. POtem sem ga pa zadnjič doma pozabila in sem pač morala dojit brez in je šlo, mal sva se matrala ampak nama je uspelo. Potem sem pa kr vstrajala in zdej gre gladko brez kakšnih težav. Je pa čist odvisno tudi od otročka. Jaz sem isto probala pri ta prvi, pa ni šlo.
Joj jaz ne vem, ali so meni tamalega zadnjič v posvetovalnici mal narobe pomerili al je res tak mali škratek. Pri 3h mesecih so mu namerili 57,5 cm. Ga moram jutri sama pomeriti pa bomo videli. Drugače ima pa naš tudi zabasan nosek, spet. Sem že tolk fiziološke ponucala, kot jo za Saro nisem v dveh letih. Ne vem al je res tale suh zrak kriv, ali pa tale nora zima. Namesto, da bi bilo mrzlo, da pomori tele viruse in bacile. Dobr da letos ni ptičje gripe, bi bila večja nevarnost, da bi se virus razširil, pa dalj časa bi preživel.
Kar se tiče pa evrov sem jaz še čist mlečna. V trgovini letos še nisem bila, na bankomatu tud ne, tako da nimam še niti najmanjšega centa. Sem pa videla danes kakšna blazna vrsta je bila na pošti, ker so kovance nosili menjat user posted image
Oh, zdej sem že kr fest zaspana, tako da grem postlo pogret za mojga potepuha user posted image
fajn se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
   [Brisano sporočilo]
3.1.2007 23:08:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
4.1.2007 8:25:30   
Tejcha

Dobro jutro. user posted image
Sem se kar precej nasmejala, ko sm našla tega Garfilda - zgledam približno tak (pa sem celo noč spala). Zgleda, da hodi za mano vse tisto prej, ko sem bila takoj po porodu cela naspidirana). Ko se odločmo še za enga, stavka: "Sej nism invalid" sploh ne uporabim več... Pa tolk so mi vsi težili, da je treba izprežt in se spočit, ker potem ne bo časa... Pa imam... no, k sreči je moj do 15. doma, tako da se mi bo v tem času verjetno upelo naspat. Mali je sedaj že tretjo noč potegnil od 9ih zvečer pa do pol osmih zjutraj. Napapcala sva se, sedaj pa sedi v blazini za dojenje, žveči neko gumijasto zverinico in gleda risanke... Sej mamo TV čist na drugem koncu dnevne, pa tud predolg mu ne pustim. Je pa to ena izmed trenutno najljubših dejavnosti. Če je vklopljen TV, ga nobena druga reč ne premami... Šmrkuc... Čist po atiju.

No, zgleda, da še neki časa ne bo nč s:
user posted image

žalostno... Pa taka zima... Čeprav moram priznat, da mi pa glede sprehodov pa kr paše... Vsaj plundre ni...
Zdej ma pa dost TVja... Grem v akcijo.

Lupčke vsem,

T&T

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

Neposredna povezava do sporočila: 817
4.1.2007 9:54:33   
ajne
hojla,

joj, hvala bogu za rr, k me je dajanax spomnila, da bi bilo pametno da dam nalogo končno vezat, da ne bom dobila datuma zagovora, jest pa še z nevezano nalogo...ajajaj, tok sem si oddahnnila, ko so mi jo potrdili, da sem kar pozabila nanjo...user posted image

sicer pa imamo pri nas zdaj eno čudno navado, da gre ajdica spat že ob sedmih in potem je ob petih zjutraj budna ko sokol in nimam šans, da bi zaspala nazaj. se vmes sicer le 2X zbudi, ampak ob petih je pa konc. jest pa že škilim, k tko zgodaj vstajam. tudi midve se izključno dojiva, nobenih vodic in čajčkov. dokler bo šlo tako, bomo vztrajali. ji bom pa skoraj zagotovo pred 6m ponudila kako kašico (korenček ali nekaj takega, pa kak rižolinček).

princes, a vidve gresta že zdej na plavanje? midve sva za to rundo baje še "premladi", ker morajo imeti dopolnjene 4 mesece, tako da bom vprašala, če je kak termin v februarju ali pa v marcu. a sta se odločila za balaton? če bosta šla, si faca, ni kaj. jest je ne bi mogla pustit en teden same doma... bi bila verjetno nazaj, preden bi se odpeljali...user posted image

SOncica, naša ajdica ima pa točno tega mucka s tole žogico doma... sam je tale žogica čist nič ne zanima... jo bolj zanima tista ropotuljica, ki je tudi zraven... ampak kok je pa cortkan tale tvoj user posted image

Lina, a so tele cene varstva za enga pamžka? ker potem bomo pa še bankrotiral... jao meni, bom očitno res kar gospodinjila, če se za tole odločiva. pri meni namreč služba na daljavo ne pride v poštev, tako da si bom pač nekaj morala najti tam.

eh, zdej grem pa spet mal pojest, k že dolgo nisem (btw. kako kaj uresničujete novoletne zapovedi in obljube?) user posted image , pol pa na en sprehodek počasi...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 818
4.1.2007 11:08:59   
rose22
Ojla punce!

Evo midve sva iz posvetovalnice,sva velike 60cm in tezke 5670g(od zacetnih 47cm in 2490g)user posted image user posted image .Prave babe sva ze.Sva bile pa cepljene in je zajokala sele pol k je blo vsega konecuser posted image .Me je pa spet razocarala pediatrinja k se je drzala kot da bi imela kumaro v riti,niti odzdravla ni ko sva prisle noter,potem pa je sam nejevoljno rekla,da ima glavico zalezano in da je se trda,da bova mogle na fizioterapijo.Pa huda je bla ko sem ji omenla UZ kolkov.Ona bi kar spustila to.Drgac pa moja vsevedna pediatrinja ni vedla kaksne kapljice so Oleovit D3user posted image in je rekla da pri nas niso registrirane.Halo ce so avstrijske.Sem ji komaj dopovedala.
No zdaj pa Neja pancka,ol bova pa rito previle,pogledle pikico in se danes mal bolj cartale.Tako za zdaj naj bo dovolj.Se beremo.

Tole je pa moj smejavcek
user posted image

Evo pa se ena ko se spravljava ven

user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

Neposredna povezava do sporočila: 819
4.1.2007 15:57:53   
princes
Ne rose22, a se ****???
jaz bi jo takoj zamenjala, če bi bila na tvojem mestu, verjetno je še kašna druga pediatrinja???

Ajne ne veva še bova pol vidla, kakšna bo situacija, pomoje bova šla sama ja...
Pa saj en teden hitro mine, v spomin na stare čase...user posted image Saj bo težko, ne rečem...user posted image

Obljube, ja midva sva začela hujšat, drug teden grem na fitnes, tko da to kar drži, bomo videl, če bomo zdržal...Še šolo morem začet pedenat, pa se mi kar ne da...user posted image user posted image

user posted image
pa še moja božička...user posted image

Se še zvečer javim...

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 820
4.1.2007 16:15:59   
rose22
Princes sploh ne zafrkavam.Saj je jaz naceloma sploh ne bi vzela,ampak pri nas so same "super" pediatrinje.Pa vse so polno zasedene.Tko da je bila samo se ta frej.Saj sem rekla,da ce bo prevec tezila,da bom vzela kartoteko,pa raje tamalo vozim v lj v posvetovalnico.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 821
4.1.2007 18:54:53   
alenka11
Ojla

Včeraj smo bili pri zdravniku zaradi alergije in nisem nič novega izvedela.

Julam tudi Aleksej ima takšne lišaje kot si jih opisala. Včeraj je že izgledalo da gre na bolje. So bili vsi lišaji čisto posušeni in brez pikic. Danes popoldne so se pa spet pojavile rdeče pikice user posted image . Pediater je rekel, da je za testiranje prezgodaj user posted image , ne vem pa kdaj bo to testiranje možno. Testirajo samo mleko in jajca.
Začela sem pisat kaj vse pojem in ne morem ugotovit od česa bi to prišlo. Mleko in jajca jaz zaužijem samo v predelani obliki. Očitno tudi to ne smem. Sem čisto brez idej kako naj ugotovim, ne bi pa rada prenehala z dojenjem.

Sirena. Pa,pa

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 822
4.1.2007 20:52:12   
princes
No Lia že pridno pančka, jaz pa tud kar šibam, ker sem lačna, pa grem rajši spat...

Joj danes sem se vagala, sem se spet zredila, tko da zdele je pa tale dieta že res potrebna...Sem tud mal na orbitreku potrenirala...

Ja Ajne midve mava že zdaj termin,bova že 4 mesece user posted image , tko da začneva 15, naslednji termin je pa pol marca mislim...

Ma ja rose22, s temi dohtarji je res en shit...Sam tale tvoja je pa res mal za cajtom...user posted image Da ji morš ti razlagat...user posted image

Nič šibam, kaj napište, da se bom jutr mal zamotla, da nam sam o hrani razmišlala...user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 823
4.1.2007 23:02:20   
žiža
ojla, spet jaz pozno večerna ptičica. Itak spet mojega čakam, danes je na sporedu košarka in po njej.... No v roku pol ure upam da bo doma.
Pri nas je ara tud okoli 3-4 meseca začela dobivati suhe lišajčke po celem telesu. Najbolj izraziti pa so bili za ušesi, na zapestju pod koleni... tipično za alergijo. In sva šli na testiranje, ko je bila stara 5 mesecev. Šli sva k dr. Voduškovi, kjer lahko testiranje opraviš tud samoplačniško. Test je pokazal izrazito jajčni beljak (točnih vrednosti ne vem več ), pšenico in kravje mleko in postavljena je bila diagnoza Atopičnega dermatitisa.  tako je imela do 1 leta strogo dieto in mleko Pregomin na recept. No zdej pri 2 letih je test pokazal samo še jajce in precej manj. Zdej ji tud jajc občasno dam, pa ni več nobenih reakcij. Atop. derm. pa je še vedno prisoten, sploh zdej ko je tako suh zrak je vsa lišajasta in jo moram zelo pogosto mazati z mastno kremo. Zelo fajni so izdelki Linola Fet N. Enkrat na teden tud oba kopam v tej oljni kopeli in po njej imata res lepo kožo. Sploh Urban nima nobenih težav s kožo. Zaenkrat, trkam 3x.
Princes dobra sta, da bosta kr za cel teden šla. Jaz nebi mogla. Sej tavelko bi še pustila, tamalega pa ni šans. Sara je letos poleti prvič bila sama tri dni z mojima na morju.
Sem jo pa prvič pustila prespati pri tašči, ko se je poročila moja sestra in je bila stara 8 mesecev.
Sej ne da mojim al pa moževim staršem ne bi zaupala, itak vem da nobenemu ne bi bilo hudega. Samo enostavno ne morem it več sama uživat. Tud zdaj, ko greva z Urbanom na recimo kakšen izlet Saro seboj vzamem. Mi je hudo, da bi jo samo zato dala v varstvo, ker je bolj enostavno iti samo z enim. Če ne morem iti z obema raje sploh ne grem. Ok, če bi bila v vrtcu je to druga zgodba. Ah, še prehitro bo prišel čas, ko nebosta hotela več z nama hodit.
Plavat bova midva tud šla, samo kasneje. Sem vidla pri taprvi, da je boljše če je kakšen mesec starejši, precej bolj sodeluje. Al je pa tud od otroka odvisno. Naša ( 5 mesece) je samo slonela na tistem šlaufu, kaj dosti brcala, tisti okoli 7,8 mesecev so pa že fino brcali za račkami in žogicami.
v nedeljo imamo pa krst in sem danes po celem Kranju iskala svetlo moder puloverček al pa jopico pa nimajo nič. Tako, da bom jutri še v Lj. letela. Upam, da bom kaj dobila.
jutri je pa že petek...pa petega smo user posted image user posted image user posted image  moj ma plačo user posted image user posted image user posted image  končno!
fajn spite user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 824
5.1.2007 1:10:49   
borovnička
Madonca ste pridne.user posted image Preden začnem pisat, rabim kar nekaj časa, da vse preberem, da sem mal na tekočem.user posted image Najin knofek že nekaj časa spi, jaz pa še kar ne morem.user posted image

No, jaz Nika še vedno dojim.user posted image Mleka imam za izvoz. Sem zgleda spet en naval dobila. Kako kašico pa dobi sem pa tja pa kak sokec al pa čaj, da se mal navadi na drug okus in pa da se mu ne zrola od mleka.user posted image
Nik kar veliko popije čez dan, kljub temu, da ga dojim. Kupim mu Hipp-ov sok, pa vedno z vodo mešam, ker so ti sokovi ful sladki.

Rose, kaka lepotička!user posted image user posted image user posted image Moram mal Niku pokazat, da bo vedel kam se hodit ženit čez ene par deset let.user posted image user posted image user posted image user posted image

Princes, to si se pa super spomnila... plavanjeuser posted image . Jaz sem na to skor pozabila.user posted image A se je treba to dost prej prijavit? Kolk pa to kej stane? A katera ve, kje se to v MB izvaja?

Bi šli mi tud mal plavat.user posted image Nik je nor na vodo. Ko ga kopam, je vode več na tleh kot pa v banjici, ker tolk brcauser posted image . To bi blo super za njega.

Pridkane bodite pa lepo nočko vsem.user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......