julam
|
Da se končno še mi malo javimo! Prazniki so bili in so še vedno izredno pestri in intenzivni, saj je naš očka že 10 dni doma (in bo še do konca tedna ). Smo vsi 4 vse dni okoli - malo tu malo tam. Novo leto sta fantiča lepo prespala, kljub kanonijadi, ki se je odvijala v našem naselju. Mi2 z sva pa zaspala pred tv. Dobro, da me je ob 23 zbudila naša trobentica , da sva dočakala polnoč in nazdravila. Sicer pa pri nas nič posebnega. Spanje je malo boljše, ampak ne bom hvalila - važno, da smo zdravi in fantka zadovoljna. Sem pa zaradi grožnje z razvojno (gremo v ponedeljek) začela malo bolj na hendling pazit in telovadit z malim, pa je že boljši - končno je ugotovil, kako se potegne z rokicami navzgor, glavica je pa tudi že stabilna. Krčki se tudi že umirjajo, ampak jaz še kar vztrajam na dieti - se kar bojim, da bi bilo spet kakšno sranje... Vam pa moram povedati, da je naš danes prvič jedel rižolinota - pri zajtrku sem mu dala ene 6-7 žličk, kakšnih 20ml (ostalo je zmazal bratec). 4m bomo praznovali sicer šele v petek, ampak je pikec že čisto pripravljen - razen jeziček mu še malce nagaja. Ga bomo počasi navajali, potem pa upam, da bo s časom tudi nočno hranjenje postalo manj pogosto. Drugače bomo pa tudi mi začeli z zelenjavico in jabučkom. V mislih imam najprej kakšno bučko, potem krompir, pa malo korenčka (se pa bojim, da ga bo napenjal, ker ima očitno bolj občutljiv organizemček) in jaboljko. Pa bo tudi že 6m, ko bomo vse to uvedli. Pa seveda rižolinota za večerjo. Alenka, naš prvi fantič je imel že lani in tudi letos pikice po celem teleščku, pa še take suhe lišajaste flekce. Kožo smo pozdravili s kortikosteroidi, zdaj pa ga mažemo s hladilnim mazilom(iz lekarne). Ima pa tudi na posameznih mestih lišajaste flekce, ampak brez pikic. Zdravnik pri tavelikem sumi, da je atopik - alergije se navadno pokažejo najprej na črevesju (krči pri ), potem na koži, nazadnje pa na dihalih (astma). Jaz srčno upam, da gre pri našem pobčku za kakšno "alergijo" na suh zrak, ker se je tudi lani pojavilo v zimskem času! Povej, kaj bo rekel zdravnik, prosim, da malo primerjam. Lina, a tvoj je ves čas odsoten, ali malo tu in malo tam? Meni bi se kar zmešalo, če bi moj delal daleč od doma! Glede imam pa podobne težave kot ti. Se bo treba malo sprostit, ni kaj! Ne pa skoz na študirat!!! Vsem vam naj na koncu zaželim še mirno, NASPANO leto 2007, podkrepljeno z močnimi živci in obilico smeha! Papa!
|