ajne
|
hojla, hvala bogu da je včerajšnji dan za nami... ta velika je bila pri nas tako sitna, da sem čist zgubila živce . za pop***. vidim, da bo potrebno poostriti vzgojne ukrepe, drugače bo zrastla čez glavo... jest bom to, ne jest tega ne bom ampak bom to, bom šla na telovadbo, ne bom šla na telovadbo, bom jedla štruklje, ne ne bom jih jedla, bom to, ne bom tega... grrrrr... pa še glava me je bolela in je bilo res tu mač... za finale se je zaprla v kopalnico in je ni bilo ven eno uro. ko se pojavi, pa je imela na glavi ves žele, ki ga premore moja malenkost, predvsem se je napacala z "wet look", da je bila čist kot bi jo polil z vodo. in seveda je bila tudi našminkana ko en klovn. in je šla taka tud spat in danes v vrtec. me zanima, če bo še kdaj eksperimentirala s tem. ajdica še malo kašlja, pa mi je včeraj po telefonu sestra pri pediatru rekla, da naj kar prideva v posvetovalnico, da samo kašljanje ni nič... in torej greva danes, da vidiva kolk je kej zrastla in kolk ima kaj kilc. pri nas se naš tamauček tudi slini ko polžek, ampak nikakor še ne pričakujem zobkov. ta velika je prej hodila, kot pa je dobila prvi zob . ne, res ga je dobila prvega pri 8 mesecih. in mislim, da pri ajdici ne bo nič drugače. se pa ne spomnim, da bi ta velika tako intenzivno cuzala palček. ga moram kar naprej iz ustk ven rint, da se ne bi preveč navadla nanj. ah ja, kozmetika... hm... tega je pa res malo pri nas. kopam jo s trdim milom - kaj vem katerim, enim iz lekarne, mažem jo ne, ker ima kožico zelo lepo, tudi kopeli ne uporabljamo, prisegamo na vodo brez dodatkov , za ritko imam hladilno mazilo iz lekarne, pa praško pasto in bepanten za vsak slučaj. a je možno, da je to vse? a ja, pa vlažilne robčke pampers sensitive za ritko. Sterimar pa je itak kot preventiva obvezen za obe, taveliko tamalo in tamalo tamalo (tko ju kliče moj ) - vsaka ima svojega. Billi, sem tud jest pomislila na to, da pa res ne bi bilo fajn kupit padala od Line . sicer pa še nismo tako daleč, da bi kaj več kot razmišljali o tem. Hrbet pa me precej manj boli, če jo nosim v kengurujčku, kot pa če jo vlačim po rokah. imam tud štorkljo doma, pa je po mojem ne znam prav uporabljat, k mi je ob edinem poskusu otrok skoraj ven padu. pa raje ne probavam več. naj bi bila pa ravno štorklja najboljš tako za mami kot za otročka... kaj pa vem, meni ne paše. KATJA IN TAJ, DOBRODOŠLA!!!!! Sončica, ja maš prav, visoki sijaj pa mizarjem res dela težave, tako da ta opcija potem res odpade... no ja, upam, da pogruntata kako ugodno varianto. Ja, sporočite kako je kaj s sprehodom ta teden. jest danes in jutri ne morem, sem pa absolutno za... a ste imeli danes vsi ok noč, ker mislim, da je en v zraku. pri nas se je ajda namreč danes ponoči zbujala na 2 uri, tako da nisem ravno v najboljši koži. hvala bogu, da je spala do pol sedmih, ker če bi ponovila vajo spanja do petih, bi se mi pa verjetno itak skegljalo... no zdej je že boljš, ta velika je v vrtcu, ajdica dremucka, jest pa na rr na hitrco... tak, če se kaj zmenite za sprehod, se z veseljem pridružim. čau
|