Tejcha
|
Jutro! No, al pa že dan, :) Mi smo res lenobno štartali v tale praznični dan, zdej pa šibam rože zalit, pa cote s sušil spravit, pa posesat, potem pa na sprehod (po vsej verjetnosti v Mozirski gaj, tk da poročam, kakšno je stanje). za vsako novo čvekico, kr tako naprej. Js sm tud najprej navijala za Saro, če bi bla punčka. Pol smo šli pa prek Špele do Maše. Z Mašo sva se potem oba strinjala. Ima pa moj nečaka Kristjana in moja mami enkrat izstreli stavek:" V nedeljo gre kristjan k maši." In smo kr zaključili in končno pristali na Tamari... No, na Tilnu, če sm čist natančna... Če se bomo pa še šli tole (js srčno upam, da se bomo), je pa za punčko obveljala Zoja (mi je všeč tista iz Roli Polija, :) ). Borovnička, vse naj naj! Prav tako tudi malim slavljenčkom! Ajne, lepo pot! Sončica, pri nas so tudi "tavelike" flaše popularne. Noter mu dam nekaj, da ropota, in je mali čist srečen... Aja... Zadnjič sva bila s tamali pri naših in Tilen gleda reklame in jih cufa, slini... Čez čas opazim, da ima košček papirja v ustih. Tako kot vedno, če mu moram kej ven potegnit, rečem: "aaaaa" in mali odpre usta... S kazalcem sežem po papirček, v tistem pa je mali ugriznil.... Punce, do krvi me je! Zdej pa šibam v akcijo, drgač bo spet čist prekratek dan. Pozdravčki od naju, T&T Papa!