|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
25.4.2007 11:17:18   
ZALA ADL
Ja skoz nas neke težave pestijouser posted image . Ajne upam, da se čimprej pozdraviš, Tevža tudi pri vas upam da ni kaj hujšega. Drugač pa tudi midve z Zalo zadnje cajte skoz neki okrog dohtarjev hodva. V ponedeljek sem šla do svoje zdravnice, ker z ušesom še zmeraj ni nič boljš. Pa ima specializacijo ta teden in je ni. Pol sva včeri šle eni drugi, ki jo nadomešča. Dobila napotnico za ORL. Sva šle danes (bila ful hitro na vrsti, ker so me zaradi Zale naprej vzel) in sem dobila trak v uho in dvojne kaplice. Je pa rekla, da je vnetje sluhovoda, ki sem ga verjetno dobila na bazenuuser posted image user posted image user posted image . Je rekla nič se izpostavljat, pa zmeraj ušesa obrisat do suhega, pa niti pod razno z palčkami čarat kej okrog. No upam, da bo po 1 mesecu res kej boljš!!!!!! Pa še jutri imava razvojno z Zalo.

Mi je pa danes user posted image  sporočil, da bo moral delati v petek, pa še v soboto in bodo zato naši prazniki zelo okrnjeni.

Plavanje nam 2x zaporedoma odpade. Ga bomo imeli skoraj do konca junija. Na piknik pa verjetno z Zalo zdej ne bova pršle, ker imamo plavanje ob petkih in bi bil pol to že tretji teden brez.

Kot zgleda bo danes lepši dan, izkoristite ga maksimalno......

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
25.4.2007 12:38:32   
tevža
pri nas pa vedno bolj kaže, da bo tevži zakuhal user posted image . sem ga dala 11.40 spat in že se je zbudil, z jokom. očitno ga v ušesku resnično trga. zaenkrat še nimava vročine, je pa na meji (37). komaj čakam uro 4, da greva k P.

lep dan vam želiva!  

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
25.4.2007 16:23:48   
Tanyka
HELLO ženske

Imam ravno malo časa,da vas pozdravim. Maladva sta z atijem zunaj, jaz pa se odpravljam počasi na sestanek v vrtec.

ZALA ADL-škoda, da ne morta na srečanje
Kaj pa ostale, ko še niste povedle?
Rose22,....user posted image user posted image user posted image

Vsi bolančkani čimprej se pozdravite

user posted image

Neja vse najboljše (danes pa res)user posted image

user posted image

Nič grem drugače bom poznauser posted image

ČAO ČAO

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
25.4.2007 17:22:52   
tevža
juhuu, jupiiii - mi smo zdravi user posted image . P je rekla, da so to najbrž še zobki (kljub temu, da so že predrli, zna še boleti). tako da, če se zbudi z neutolažljivim jokom, mu lahko dam žličko calpola proti bolečini in bo.

takooooo sem happy!  user posted image

vas berem še zvečer.

letim....

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
25.4.2007 18:24:33   
Anonimen
dan punce,

vidim, da malim septembrčkom že pridno rastejo zobki. Mi smo zaenkrat še vedno pri štirih, sta pa dva zdej zdej na vrsti da priropotata ven.

Tevža - joj, kakšne zablode sta pa vidva imela. No, važno da je sedaj vse OK, da gre stanje na bolje. Ane kako je važno, da veš kaj je otroku in da nekako znaš odgovoriti zakaj je danes tako slabe volje in cmerav. Jest se sedaj kar na zobke zgovarjam. Al pa na luno. Ah, sej vedno je kaj...

Jah, pa za piknik ste se menle ? Ej superca. Ma tudi meni ni nič jasno kje je to. Verjetno je kakšen lep, umirjen kraj, kjer boste uživale. Midva se ga verjetno ne bova mogla udeležiti, ker odpotujemo.

Zala ADL - ušeska so pa res en user posted image . Se tako bojim, da jih bomo kaj prehladili, ko pa tem kapcam ušeska tako hitro ven uidejo. A je kakšen recept da se jih ne vname ?

Pa sedaj hodiva na plavanje. Sicer ne v skupinsko vadbo, ampak tako posamično, pač kadar imava čas in voljo. Ter seveda kadar smo zdravi.

Glede navadnega mleka - začela bova enkrat po osmem mesecu. Skutic in podobno mu še ne dajem, bova pa počasi začela. Kdaj pa kdaj mu dam tudi kruhek ter kakšno željico, pa kekse, pa prepečenec,......V glavnem, začela bova skoz manj komplicirat in začela jesti vse po vrsti.

Pitje čez dan: zjutraj pije čaj ( planteks - je dober za prebavo in tako fino kaka ), čez dan pa navaden hipov
čaj ali pa vodo, ali pa kompot. Vsega po malem.

Aja, še komentar za plenice iz Lidl-a. So se obnesle in ni bilo nobenih problemov. Bi še nadaljevali, ampak niso več v akciji. Bomo nadaljevali kar z Mulerjevimi.

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
25.4.2007 20:26:08   
Dajanax
Dober večer!

Končno sem utegnila do računalnika pridet pa tudi kaj napisat. Mi smo bili včeraj tretjič pri dežurnem, ke je Vito nekaj hudo bolelo, kaj pa tudi zdravnica ni ugotovila. Jokala je kot bi jo kdo rezal v eno. Vročina je spet naraščala in sploh je bla čist adijo. testirali so jo če ima virozo, pa je nima, tako da morda so pa res ti presneti zobki. Danes je hvala bogu stanje veliko boljše, se celo že smeje!!! Tako da zdaj nestrpno čakam zobčka.

Za piknik se mi tudi po prebiranju Tejčinih navodil niti ne sanja kje bi to bilo. Za Velenje sicer vem, naprej je pa tema, bom sprintala pa na volan prpopala.

Kravjega mleka jaz ne bom dajala do enega leta, mlečne izdelke mislim da okrog devetega meseca (P je priporočala po 8-em.)  Kruh (in ostale glutenske zadeve) pa tudi okrog devetega meseca (tudi tu P svetuje 8). 8-mi mesec je OK če v družini ni nekih preobčutljivosti ali alergij na omenjeno hrano, če so, potem nič prej kot po enem letu.

Uf koliko eni že spijejo?!?!?! Vita spije max 1 dcl na dan, pa še to je fuul rekord. Res da se v povprečju doji še 4x na dan (kot samostojen obrok zjutraj, ostali pa so dodatek GH).

Morje-men nekako ne potegnejo kampi, kaj pa vem, vedno smo hodili v apartmaje, ko sva bila pa samo 2 pa v hotel. Na plaže sva se pa vedno vozila kam na samo... Gužva mi na morju kaj dost ne ugaja.

Grem še malo polikat, zadnje dni mi ni šlo nobeno delo kaj dost od rok...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
25.4.2007 21:06:28   
ajne
hojla,

evo, mi na grobo spet spakirani v potovalke in čakamo da jutri odrinemo... jupi!

tevža, super da je z matevžem vse ok. moj ziziland je tud boljše (ni še čisto ok, ampak jutri pa bo, sem se tako odločila!).

skratka, punce uživajte med prazniki in se beremo čez kak teden!

čau

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
26.4.2007 8:16:05   
tevža
počitnice so pred nami, tako da vsem skupaj želim obilo prijetnih trenutkov z vašimi najljubšimi.

UŽIVAJTE!

user posted image

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
26.4.2007 8:20:31   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           - KlemeN
02.09. ZALA ADL          -  Zala
            NATAŠI              - Timotej

03.09. TANYKA             Rene
            BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
07.09. ZVEZDA06         - Ema
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                 - Tilen
11.09 žIŽA                    - Urban
14.09 ANIKA_24          Lana 
15.09. ALENKA11         - Aleksej
15.09.*ANČ*                - Tristan
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA            - Benjamin
22.09. TEVŽA                 - Matevž
23.09. SANJAS               -Maks Oliver
25.09. ROSE22             - Neja
26.09. AJNE                  - Ajda
27.09. DALIN                 - Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA             - Tilen
03.10. *LINA*             - Tristan

18      user posted image in

10     user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
26.4.2007 8:44:24   
Tanyka
user posted image  

Vas nisem brala od včeraj popoldne, in sem se vsedla sedaj za računalnik pripravljena, da bo veliko za brat.
Pa vidim, da niste bile nič pridne user posted image  user posted image .
Sem bila včeraj ful utrujena, in smo bili ob 21h že vsi  vodoravnouser posted image .
Sedaj pa se mi zdi, da sem  CELO "preveč naspana", zato pa me sedaj lenoba daje user posted image  user posted image , in se potikam iz enega stola na drugega, Rene spi prvo rundo, Lara je v vrtcu, ati pa delauser posted image .

Še je katero ujela spomladanska lenoba?user posted image
Upam, da odpotuje čimprej, da mi ne pride v navadouser posted image user posted image

Ajda in Nik vse najboljše

user posted image

Ok grem premagovat lenobo user posted image

Vsem želim lep dan, in seveda lep dopust

user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 26.4.2007 8:45:01 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
26.4.2007 9:14:18   
Anonimen
dobro jutro punce,

Tanyka - se ti lahko pridružim v klub spomladanskih lenobic ? Meni se ne ljubi nič. Bi mi pasal en dober in dolg oddih, pod kakšno palmo, na ležalnem stolu, brez otrok, brez moža, čisto sama.....no sej vem, da bi mi to zadolščalo za pet minut, ker bi jih potem že preveč pogrešala, ampak je pa dobra misel...

Dejte mi tiste, ki hodite kaj v Celovec ali v Trst pomagat. Jutri bi se z dragim odpravila nekam v sosednjo deželo, da bi nakupila malo cunjic zame in zanj. Pa seveda kaj malega za bejbiko. Pa kje se sedaj najbolj splača, ali pa kje imajo malo večjo izbiro ? Ne bi rada tekala od ene trgovine do druge, ampak bi najraje šla v en tak šoping center in tam dobila vse ? A sploh obstaja kaj takega ?

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3311
26.4.2007 11:02:58   
julam
ojla!

Tanja, mene daje pomladanska "utrujenost" (= lenoba) že dalj časa user posted image . Ampak odkar se naš user posted image zbuja s kurami, sem tudi jaz bolj frišna - očitno mi jutranje poležavanje škoduje.

Vidim, da se že vsi nekaj odpravljate na počitnice. Mi jo mahnemo v soboto, da bomo jutri v miru spakirali. So pa pred šoping centri že prave predpraznične norišnice, še dobro, da mi ni treba v trgovino user posted image !

Lina, jaz sem mislila, da ste vi že čez lužico. Mi smo parkrat nakupovali v Trstu, Torri d'Europa - tak dost velik šoping center čisto ob obvoznici, ni težko najti. V Celovcu je pa treba bolj po mestu šetkat pa iz trgovine v trgovino skakat.

Naš žabec ima tudi rad jogurt - mu dam navadnega z banano. Včeraj sva poskusila melono, v dopoldansko kašico pa sva dodala še suhe marelice (tiste nežveplane). Tako da počasi dopolnjujem jedilnik. Kravjega mleka me je še malo strah, verjetno zato, ker je imel tavelik reakcijo in sem bila previdna. Dokler bom imela za jutranje dojenje (iskreno povedano mi že zmankuje), bom še kar odlašala, potem pa bomo mogli počasi začeti z mlekom, ker adaptiranega NE MARA!!!!! Jao, ga pogrunta na daleč.

Kaj pa kaj za večerje dajete? Mi2 sva kar na polenti pristala, ker mu izredno tekne. Grisek bi sicer prišel v poštev, ampak jaz bi kaj drugega. Ideje?

Amadejči pije NIČ. Razen dojenja. On je pojem "gosta hrana" vzel dobesedno in vse , kar je tekočega, izpljune! Magični lonček je igrača, navaden kozarček pa za mehurčke delat user posted image . Torej...

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
26.4.2007 11:16:44   
žiža
Lina v celovcu imaš nakupovalni center Sud park. Tam so trgovine HM, CA, vogele, adessa, bipa, merkur... in trio-igrače
V centru imaš pa Arkaden center. Tud ful trgovin tam je tud zara. Mah izbire dost.
Jaz glih zdele pakiram, ker grem s tamlima dvema v Celovec. Gremo k tastu na obisk, ker je gor v bolnici.  

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
26.4.2007 11:49:36   
julam
Glede pikinika sem razmišljala: a čmo se vse, ki smo doma na drugo strani Trojan, dobit na počivališču pri Lukovici? Dajana, a greš ti preko LJ ali na Krško? Žiža, ti greš na Brnike?
Torej, vse, ki gremo preko/iz LJ, bi se lahko tam dobile 10.15...
Meni se po Tejchinem opisu približno sanja, ampak vseeno ne bi sama lutala.

No, sej časa je še dovolj, tako da je samo ideja...

papa

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 13:38:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu julam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3315
26.4.2007 21:34:16   
Tanyka
OJ

Kaj zdaj kje ste septemberske čveke???????

Dvigujem povprečje, da ne pademo na 2 stran

Ostajam zvesta rruser posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha vidim, da Anika24 tudiuser posted image user posted image user posted image

ČAO ČAO

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
26.4.2007 21:42:39   
Anika_24
Dober večer!

Dneva je konec in po tednu dni za spremembo pišem v (zame zgodnjih) večernih urah. Lana že eno uro pančka, jaz pa čakam user posted image . Je večinoma pridna, kdaj sitka, ampak se igrava, pojeva, pleševa in se hitro spomni, da ni fino jokcat. Spi cele noč, redko podava dudo, da spi naprej, je rada, mlečne izdelke ji že dajem, samega kravjega mleka pa ne. Sploh so pa nasveti tako različni, da se je najbolje kar sam odločit. Ne bomo še takoj začeli z njim, pa tudi dvomim, da bomo čakali do prvega leta, nekje vmes. Čaja pa dnevno spije od enega do (redkeje) tri deci.
Dopoldne smo se potepali, kupili avtosedež Maxi Cosi in prenosno posteljico. Popoldne sem pospravljala, sedajle me pa čaka pakiranje. Jutri ima moja mami rojstni dan, od tam pa odpotujemo na dopust. Sicer ne gremo zelo daleč, ampak morje bomo pa vseeno videli, komaj čakam. Upam, da se ga bom do srede naužila vsaj toliko, da bo lažje zdržati do avgusta. user posted image
Ko ste ravno govorile o kampu, sama sem bila le dvakrat pri prijateljih, enkrat v Dalmaciji in drugič v Poreču (mislim, da kamp Lanterna), ta je bil celo nudističen, čeprav nisem nudistka. Zelo umirjen kamp in tudi nikogar ni motilo, ker sem bila v kopalkah, kopat smo se hodili pa v bližnji Solaris. Sicer mi je bilo všeč, ampak kaj ko nikjer nisem rada dlje kot pet, maksimalno sedem dni. Boste rekle idealno zame, greš in se vračaš, že, ampak jaz ne bi bila ves čas na isti lokaciji. Če bi se pa odločila za to varianto, pa vsekakor (kot ste že rekle) čimbližje zaradi vikend dopustov – Istra oziroma najdlje kje v Kvarnerju.
Tevža, mi smo tudi čez vikendi družinski, izjema je bila vikend, ki sem ga omenila. Sem pa zelo vesela, da Matevž ni zbolel. Držim pesti, da tako ostane.
Aja, pa hvala za kompliment, tudi Tebi Julam, pišem kar se mi/nam dogaja in lepo, da je »cute«.
Piknik – jaz sem za, načeloma je izvedljivo, razen, če kaj nepričakovanega pride vmes. Bi pa nekaj vprašala. Imam prijateljico, ki ima od Lane le pet dni starejšo punčko Saro (rojena 09.09.06). Sicer ni tu med Septemberkami, se nam pa morda pridruži. A lahko tudi ona pride zraven? Kolikor Vas poznam, ste vesele vsake »nove«. Pa me bomo že našle, ker smo iz okolice (15 km stran).
Borovnička, lahko prosim tudi za naju priponko? Hvala. Če bo prišla še Sara z mamico, sporočim.

Nik, najstarejši med malčki, vse najboljše, enako Ajdi! Kako meseci bežijo, Nik jih ima že osem.

Vsem kar se da lepe praznike, uživajte na sončku in z Vašimi najdražjimi, pa kjerkoli že boste. Saj veste, pomembna je družba.
Če ne prej, se beremo po praznikih! user posted image

Mi2

< Sporočilo je popravil Anika_24 -- 26.4.2007 21:47:29 >

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
26.4.2007 21:46:33   
Anika_24

O, Tanyka, bravo za naju, user posted image  da množiva poste in morda še nocoj odpotujemo na drugo stran. user posted image  Kakorkoli, naj se nam čimveč dogaja, pa če to zapišemo ali ne – pa upam, da vsaj delček!

Papa!

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
26.4.2007 22:11:15   
adrijana.sara
Lep pozdrav vsem septemberkam!

Sem Adrijana, malo prej me je omenjala Anika. Nikoli se še vam nisem pridružila pri pogovru, včasih kaj prebiram, aktivno pa redko sodelujem.

IN SICER imam tudi sama punčko Saro, ki je rojena 9.9.2006, in nikoli nisem bila pozorna, da ste vse septemberke na kupu. Pohvalno!

Anika mi je povedala za vaša srečanja in tudi midve s Saro bi se vam z veseljem pridružile, če bi naju sprejeli. Imama radi družbo drugih otrok, če so pa približno enako stari, je še pa toliko bolj zanimivo.

Lep pozdrav in se še oglasima kdaj!

Adrijana in Sara

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
26.4.2007 22:25:42   
Tanyka
adrijana.sara--------

user posted image

Seveda smo vesele vsake nove čveke, lepo, da si se oglasilauser posted image user posted image user posted image , in upam, da boš čim več klepetala na rr med septemberkamiuser posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
26.4.2007 22:27:33   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           - KlemeN
02.09. ZALA ADL          -  Zala
            NATAŠI              - Timotej

03.09. TANYKA             Rene
            BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
            ANIKA_24        - Lana
06.09. JULAM               - Amadej
07.09. ZVEZDA06         - Ema
08.09. NEN                   - Neža
09.09. ADRIJANA.SARA- Sara
            BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                 - Tilen
11.09 žIŽA                    - Urban
14.09 ANIKA_24          Lana 
15.09. ALENKA11         - Aleksej
           *ANČ*                - Tristan
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA            - Benjamin 
             TEVŽA                 - Matevž
23.09. SANJAS               -Maks Oliver
25.09. ROSE22             - Neja
26.09. AJNE                  - Ajda
27.09. DALIN                 - Žan 
            DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA             - Tilen
03.10. *LINA*             - Tristan

18      user posted image in

10     user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 26.4.2007 22:32:15 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
26.4.2007 22:33:22   
Tanyka

SREČANJE (septemberke 2006)

user posted image

08.05.2007 ob 11 h     ŠKALSKO JEZERO

TEJCHA- Tilen
Tanyka- Rene, Lara
BOROVNIČKA- Nik
DEJANAX- Vita
TEVŽA - Matevž
YENNIKA- Klemen
INCABINCA- Lovro
AJNE- Ajda, Neža
ALENKA 11- Aleksej
JULAM
- Amadej , Julijan
PRINCES- Lia
ŽIŽA- Urban, Sara
ANIKA_24-Lana

ADRIJANA.SARA-Sara

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 22:35:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3323
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 23:02:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3324
26.4.2007 23:20:20   
žiža
Adrijana .sara seveda si dobrodošla med nami. user posted image
Pa še tale naš seznamček postaja malo bolj rozast user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa moram pohvaliti izbiro imena user posted image   Sem ne dolgo nazaj ugotovila, da poznam precej deklic z imenom Sara in v glavnem so vse ene zelo, zelo, zelo živahne navihanke.
Moja je neverjetna, se samo še čudim njenim pogruntavščinam. Bova na pikniku kakšno na to temo rekli user posted image
jaz sem danes spet sama. Moj je imel košarko, zdej pa še en rojstni dan praznujejo. Meni pa danes kar malo paše, da sem sama. Malo sem pospravila, zdej bom v miru malo za nazaj RR pregledala potem bo pa že moj doma.
V glavnem popoldne smo bili v Celovcu. Tasta so napadli žolčni kamni in je bil danes operiran. jaz sploh ne vem, če se bo tole pri nas kdaj nehalo. Sej samo še po bolnicah letamo. Mah pa ne bom zdej o tem. Ful sem vesela, da imamo zdej 1 teden uživancije pred sabo.
nič, za zdej vas prav lepo pozdravljam in vam želim lepe praznike.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?