Anika_24
|
Dober večer! Dneva je konec in po tednu dni za spremembo pišem v (zame zgodnjih) večernih urah. Lana že eno uro pančka, jaz pa čakam . Je večinoma pridna, kdaj sitka, ampak se igrava, pojeva, pleševa in se hitro spomni, da ni fino jokcat. Spi cele noč, redko podava dudo, da spi naprej, je rada, mlečne izdelke ji že dajem, samega kravjega mleka pa ne. Sploh so pa nasveti tako različni, da se je najbolje kar sam odločit. Ne bomo še takoj začeli z njim, pa tudi dvomim, da bomo čakali do prvega leta, nekje vmes. Čaja pa dnevno spije od enega do (redkeje) tri deci. Dopoldne smo se potepali, kupili avtosedež Maxi Cosi in prenosno posteljico. Popoldne sem pospravljala, sedajle me pa čaka pakiranje. Jutri ima moja mami rojstni dan, od tam pa odpotujemo na dopust. Sicer ne gremo zelo daleč, ampak morje bomo pa vseeno videli, komaj čakam. Upam, da se ga bom do srede naužila vsaj toliko, da bo lažje zdržati do avgusta. Ko ste ravno govorile o kampu, sama sem bila le dvakrat pri prijateljih, enkrat v Dalmaciji in drugič v Poreču (mislim, da kamp Lanterna), ta je bil celo nudističen, čeprav nisem nudistka. Zelo umirjen kamp in tudi nikogar ni motilo, ker sem bila v kopalkah, kopat smo se hodili pa v bližnji Solaris. Sicer mi je bilo všeč, ampak kaj ko nikjer nisem rada dlje kot pet, maksimalno sedem dni. Boste rekle idealno zame, greš in se vračaš, že, ampak jaz ne bi bila ves čas na isti lokaciji. Če bi se pa odločila za to varianto, pa vsekakor (kot ste že rekle) čimbližje zaradi vikend dopustov – Istra oziroma najdlje kje v Kvarnerju. Tevža, mi smo tudi čez vikendi družinski, izjema je bila vikend, ki sem ga omenila. Sem pa zelo vesela, da Matevž ni zbolel. Držim pesti, da tako ostane. Aja, pa hvala za kompliment, tudi Tebi Julam, pišem kar se mi/nam dogaja in lepo, da je »cute«. Piknik – jaz sem za, načeloma je izvedljivo, razen, če kaj nepričakovanega pride vmes. Bi pa nekaj vprašala. Imam prijateljico, ki ima od Lane le pet dni starejšo punčko Saro (rojena 09.09.06). Sicer ni tu med Septemberkami, se nam pa morda pridruži. A lahko tudi ona pride zraven? Kolikor Vas poznam, ste vesele vsake »nove«. Pa me bomo že našle, ker smo iz okolice (15 km stran). Borovnička, lahko prosim tudi za naju priponko? Hvala. Če bo prišla še Sara z mamico, sporočim. Nik, najstarejši med malčki, vse najboljše, enako Ajdi! Kako meseci bežijo, Nik jih ima že osem. Vsem kar se da lepe praznike, uživajte na sončku in z Vašimi najdražjimi, pa kjerkoli že boste. Saj veste, pomembna je družba. Če ne prej, se beremo po praznikih! Mi2
< Sporočilo je popravil Anika_24 -- 26.4.2007 21:47:29 >
|