Tejcha
|
Ojla. Spet na hitro, grem potem kuhat. Tevža, Tilen ima (oziorma je imel) tudi nekaj suhih flekcev, pa je rekla P, da ima suho kožo in da nimam razloga za paniko... Ima pa moja sestra fuuul probleme s kožo in so testirali milijon reči, pa nobena ne pokaže nič... Vmes so bili en čas problem mački, pa jagode... sedaj, pri 18., smo opazili, da ima velike probleme s te, ko je punca pod stresom... En stric, h kateremu je hodila na lasersko akupunturo, pa je ugotovil alergijo na konzervanse, sladkor... Tako kot je napisala Žiža, tudi tamali pomagata Linola in Elocom. Navadno mleko: za pit mu ga sicer še ne ne dajem, pire krompir pa je takšen kot ga jeva midva (vključno s kislo smetano in maslom), špinačo zalijem z njim, pa polento skuham na mleku, je skutice, jogurt, mlečnega riža tud ne kuham z Aptamilom.. Vse to bi se po pravilih moralo pripravljati z adaptiranim... Blek! Ajne, tud js ti ne zavidam tega ... Js sm, ko se je začelo "nekaj kuhat" prakticirala vroč tuš in masažo in je pomagalo... Ja, in počivaj! Drgač pa bomo počasi flaše fliknali proč. Mulc namreč res lepo pije iz kozarca, magičnega lončka in po slamci. V BCju sem zato zadnjič kupila stekleničko s slamco (fajn se pokrije). Zadeva laufa! Za jutranje mleko še tako uporabljamo flašo, drgač pa ne. Kaj jim pa dajete za pit čez dan? Js zjutraj skuham čaj (enkrat sadnega, drugič zeliščnega), imam tudi Hippovo instant zadevo okusom gozdnih sadežev, fruteki itak, pa kakšna Zala tudi prileti vmes. Vode same noče pit! Pljuva ven in se kremži... Piknik: bom prilimala še natančno fotko, kje se je treba peljat po Velenju. Predvidevam, da boste prišle vse iz Arje vasi. Sicer se da iz LJ smeri priti tudi čez Polzelo (izvoz Šempeter), vendar je enostavneje, pa še slabo vam ne bo (po polzelski strani: ovinki, da je jooj...) Kar se pa hrane tiče: po moje je najboljš varianta z nahrbtnika, razen, če bo katera s sabo pripeljala , da bo špilal kuharja. Js se pa javim za muffine in kofetek, pa koruzne žemljice za lumpke bom prnesla. Zdej grem pa kosilo pripravit, ker s kosilom v obliki foruma glih ne bo zadovoljen... Papa