|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
24.4.2007 7:59:55   
dalin
Ma me nekaj za****va RR,me skoz ven meče,se kasneje oglasim

Žan 27.09.2006

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
24.4.2007 8:02:00   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: princes
Men je cool za srečanje tud v petek...user posted image
s sabo pa vsaka kaj dobrega prinese pa je, valda pekle zdej ne bomo če smo same babe, al kaj??
A kakšna roštilj obvlada..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
24.4.2007 8:05:12   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka

NEJA-vse najboljše

user posted image  

Ma sem jaz f.........user posted image user posted image

Sem datume spregledalauser posted image user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
24.4.2007 8:06:29   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           - KlemeN
02.09. ZALA ADL          -  Zala
            NATAŠI              - Timotej

03.09. TANYKA             Rene
            BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
07.09. ZVEZDA06         - Ema
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                 - Tilen
11.09 žIŽA                    - Urban
14.09 ANIKA_24          Lana 
15.09. ALENKA11         - Aleksej
15.09.*ANČ*                - Tristan
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA            - Benjamin
22.09. TEVŽA                 - Matevž
23.09. SANJAS               -Maks Oliver
25.09. ROSE22             - Neja
26.09. AJNE                  - Ajda
27.09. DALIN                 - Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA             - Tilen
03.10. *LINA*             - Tristan

18      user posted image in

10     user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
24.4.2007 8:07:14   
Tanyka

SREČANJE (septemberke 2006)

user posted image

08.05.2007 ob 11 h     ŠKALSKO JEZERO

TEJCHA- Tilen
Tanyka- Rene, Lara
BOROVNIČKA- Nik
DEJANAX- Vita
TEVŽA - Matevž
YENNIKA- Klemen
INCABINCA- Lovro
AJNE- Ajda, Neža
ALENKA 11- Aleksej
JULAM
- Amadej , Julijan
PRINCES- Lia
ŽIŽA- Urban, Sara

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
24.4.2007 8:53:22   
tevža
hojla!

no, midva sva že pred pol ure prišla od P. ker ima Matevž zelo suho kožo in neke lišajčke, sem se odločila, da ga peljem pokazat. moja mami mi je sicer rekla, da malo kompliciram, a jaz teram svoje (ja, zakaj pa imamo dr-je. čevlja tudi sma ne popravim, ampak ga nesem k čevljarju....dddduser posted image ). stvar ni samo v suhi koži, ampak ima atopični dermatitis, kar v bistvu pomeni, da je dobil reakcijo na neko hrano. katero, pa res nimam pojma user posted image user posted image . rekla je naj od sadja jeva samo jabolka, hruške in banane ter kopati ga ne smem z nobenim tekočim milom, samo s "trdim". in dobila sva kremico na belem hladilnem mazilu z 20 odstotki olivnega olja. to kremico poznam, ker sem jo sama kot šolarka (zaradi zelo suhe kože) tudi imela in je res fajn. ima še katera izkušnjo s tem, mogoče pri starejših otrocih? bi lahko bila to reakcija na navaden jogurt? skratka, zdaj moramo malo bolj paziti na te stvari, pa bo. če pa se stvar slučajno ne bi izboljšala, naju bo dala še na teste k dermatologu. no, ampak jaz upam na najboljše.

piknik - tudi nama načeloma petek odgovraja. je potem ta datum D-day? glede hrane pa mislim, da je lažje kar varianta "iz nahrbtnikov" (tokrat moram(o) poskrbeti tudi za kaj konkretnega) in se tako lahko bolj posvečamo čvekanju user posted image .

princes - valkanela je res fajn in imajo (skoraj) vse sanitarije na novo preurejene. in tudi gostinska ponudba je od lani posodobljena. jupiiii....predvsem je pa zelo čist kamp, kar se meni zdi zelo pomembno. držim pesti za vas! user posted image

uživajte!

pa-pa

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
24.4.2007 9:36:07   
Tejcha
Ojla!

joj, ste ble pridne. Sem komaj prišla skozi, zdej mi je pa časa zmanjkalo... Js se strinjam tudi s petkom.

Zaenkrat sam slikco pripopam, da boste vidle kje v velenju je ta reč... pa se kasneje še oglasim...,,

Evo:

user posted image

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
24.4.2007 13:08:56   
ajne
hojla,

nam trem tudi odgovarja v petek, tko da lahko mirne duše spremenimo.

tevža, jaz upam, da bo tale AD Matevžku čim manj časa nagajal in da bo dolgoročno ok. Vi imate dermatitis, jest pa sem si skoraj nakopala mastitis. in sem že od G, k mi je dala antibiotike in rekla, pumpat in praznit! ajda pa se je ravno zdaj odločila, da bo konkretno zmanjšala število podojev in se mi ves čas stran obrača, tako da poje pumpica. me je pa ponoči tako bolelo, da je bilo za znoret! upam, da bo tale terapija pomagala, drgač bom grr... user posted image  žiža, maš kak nasvet glede tega user posted image ?

princes, upam, da se bosta odločila za prikolico, men se zdi to tudi super ideja! pa pameten je nasvet da naj bo tako blizu, da vam ne bo težko it za vikende dol. težko pa ti kak kamp svetujem, ker mi hodimo na korčulo v en zelo divji kamp. predvsem pa je korčula predaleč za vašo varianto user posted image . poznam sicer tako čikat kot straško in valkanelo, pa ježevac v/na krku pa kamp v punatu in baški (bunculuka). pa tudi zaton pri zadru je super (samo je daleč).

čau, grem mal poležavat, k sem tko zmatrana, da je joj!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
24.4.2007 13:36:41   
tevža
midva sva s sprehoda in pojedla kosilo, zdaj pa matevž pridno panča. zunaj sva srečala "najino" patronažno in sem ji povedala za jutranji obisk pri P, pa je rekla, da to ni nibene panike. velika verjetnost je, da je to od mila in ne od hrane. pravi, da je pa malček zdaj že toliko star, da ni potrebno več tako komplicirat. če bi bil alergičen na jogurt, skuto (beri kravje mleko), bi se to že zdavnaj pokazalo v veliko hujši obliki. in tudi žemljica v roki ni nobene panike, kar se tiče glutena. skratka  tale teta me je več kot pomirila, pa še tevža je pohvalila, da je fejst fant in sploh in ohuser posted image .

ajne - sem slišala, da zna biti to zelooo tečno in držim pesti, da čim preje mine. take care! user posted image

sva pa s patronažno spregovorili tudi okoli navadnega mleka, saj sem ji pojamrala, da mi adaptirano mleko (poskusila in "vohala" pri svakinji) zelo smrdi in da si sploh ne predstavljam, da bi Matevžu, ko neham dojiti za večerjo ali zajtrk naredila npr. čokolino z adaptiranim mlekom. pa mi je rekla, da mu lahko dam navadno PREKUHANO mleko. no, pediatri pa pravijo, da do enega leta NIČ kravjega mleka user posted image user posted image . kakšne izkušnje oz. načrte imate ve s tem??

lep dan še naprej...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
24.4.2007 13:38:10   
žiža
Evo mene na brzino
Ajne, tegale ti pa nisem tud mal ne fovš. Matr mastitis je pa največji user posted image , ki me je kdaj koli zadel. Nimam ti kej svetovat, ker so me pacali tolk časa na take in drugačne načine, da so me na koncu morali operirati. Vsak je povedal svojo varianto kako pozdaviti pa ni nič palilo. PO mojem je Ok da si dobila antibiotike. Pa ne si preveč pumpat, samo tokl da popusti napetost. rajši pojdi pod vroč tuš in masiraj pa zraven na roke prazni. Joj res si boga, če te je tole ujelo. Moj se je pa zdej odločil, da bi se spet več dojil. Da ne govorim o tem, da mulc ne zaspi, če ni zizilanda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  groza Ni važno al je to zvečer, zjutraj, popoldne... Upam, da je to posledica zobkov. Imam namreč en kup težav, ki bi lahko naznanjali skorajšnji prihod 1. Ful je jokast, sploh v spanju veliko joka, pa driskica ga mal napada, pa rdeča rita...edino slini se nič pa na dlesni se tud nič ne vidi, d abi kaj ven lezlo. Ah bomo že.

piknik...zaradi mene je komot v petek. Hrana.... definitivno iz ruzaka.

Tevža moja tavelika ima tud AD. Zoprna reč, sploh če srbi. Noši seka ven po nogah in na zapestjih je čist lišajasta in  spraskana do krvi. Veš pa  ni nujno, da je hrana razlgo. Lahko je tudi prevelika občutljivost kože na mraz, vročino, suh zrak, vodo, prah... Pri nas je to. Pri nas pomagajo oljne kopeli in redno mazanje z mastnimi kremami. Uporabljam pa kolekcijo Linola Fet N. Ko je pa res kriza pa Elocom mazilo, ki ga dobim na recept.
ok zdej pa šibam, gremo na en rojstni dan.
lp

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
24.4.2007 13:46:33   
žiža
Tevža jaz sem prejšnji teden začela tamalemu jogurte dajat in skuto pa ni blo nobene reakcije . Tako, da se mi zdi da bo kravje mleko čist Ok prenašal. Bomo pa začeli po 9ih mesecih. tako sem se nekako jaz odločila, kako se ja pa sine je pa drugo vprašanje. No do morja bo ga rada na kravje navadila, ker je čist preveč dela z adaptiranim. Pa kravjega cel liter zavreš pa še mrzlega lahko pije.  No, ne toplega pa ne iz hladilnika user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
24.4.2007 14:20:20   
dalin
Samo na hitro.....
Midva sva od zdravnika in sva zopet na ventolinuuser posted image user posted image .Nima glih bronhitisa,so pa prisotni piski in temu se reče stanje po prebolelem bronhitisu.Sem pa že ponoči vedla,da nekaj ne štima,ker je tako kašljal da je kar bruhal zraven.Zdaj,hvala Bogu,ločim nedolžen kašelj in hud kašelj,tako da sem še taprav čas šla k zdravniku z njim,ker če bi čakala bi bilo samo še slabše.
Ajne vem da nisi mislila resno ampak vseeno,niso to IZGOVORI,da ne morem.Pri štirih otrocih imam vsak dan tako zapolnjen z obveznostmi,da težko najdem kakšno luknjo.Moj pa itak cele dneve dela.
Pa ko sem že pri tem,žal ne morem ne 8. ne 11.5.
8.maja imava zuser posted image  osem let poroke in komaj si je za ta dan izboril dopust,da ga bova skupaj preživela,še v šoli bom poskusila izboriti prost dan za Reneja,saj mora biti tehten razlog(tako so mi vsaj rekliuser posted image ) in bomo družinsko nekam šli.
11.maja pa Rene praznuje v TUŠ-u rojstni dan s svojimi prijatelji ob 16.uri popoldne,ker sem ta mesec prepozno klicala in je bilo že vse zasedeno,tako da je bil edino ta dan in termin še nezaseden.Za dvojčka,ki imata naslednji mesec roj.dan,pa še sploh rezervirala nisemuser posted image .Pa tudi na user posted image  se ne morem takrat zanesti,ker gre od 10.do 14.maja službeno na Pag,da bodo s sodelavci uredili apartmaje za poletno sezono.
Tako da zame se ne sekirajte,upam da kdaj drugičuser posted image  bom pa lahko.
Zdaj pa grem,upam da se zvečer oglasim.
Aja Tevža:Rene ima tudi atopijski dermatitis,pa ni od hrane,vsaj tako so rekli.Je pa imel ko je bil še dojenček,glih tako lišajčke,kot tvoj Matevž.Zdaj ga v glavnem najbolj nogice srbijo in letošnjo zimo ter pomlad se kar vleče vse skupajuser posted image .Prejšna leta,je imel mogoče samo po dva tedna,letos se pa ne ustavi in ne ustavi.Jaz ga minimalno štirikrat na teden namakam v kopeli olivnega olja in je kar OK koža.
Toliko..........

< Sporočilo je popravil dalin -- 24.4.2007 14:24:56 >

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
24.4.2007 14:23:32   
Tanyka

SREČANJE (septemberke 2006)

user posted image  

11.05.2007 ob 11 h     ŠKALSKO JEZERO

TEJCHA- Tilen
Tanyka- Rene, Lara
BOROVNIČKA- Nik
DEJANAX- Vita
TEVŽA - Matevž
YENNIKA- Klemen
INCABINCA- Lovro
AJNE- Ajda, Neža
ALENKA 11- Aleksej
JULAM
- Amadej , Julijan
PRINCES- Lia
ŽIŽA- Urban, Sara

[/quote]

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
24.4.2007 14:28:59   
Tejcha
Ojla.

Spet na hitro, grem potem kuhat.

Tevža, Tilen ima (oziorma je imel) tudi nekaj suhih flekcev, pa je rekla P, da ima suho kožo in da nimam razloga za paniko... Ima pa moja sestra fuuul probleme s kožo in so testirali milijon reči, pa nobena ne pokaže nič... Vmes so bili en čas problem mački, pa jagode... sedaj, pri 18., smo opazili, da ima velike probleme s te, ko je punca pod stresom...  En stric, h kateremu je hodila na lasersko akupunturo, pa je ugotovil alergijo na konzervanse, sladkor... Tako kot je napisala Žiža, tudi tamali pomagata Linola in Elocom.

Navadno mleko: za pit mu ga sicer še ne ne dajem,

pire krompir pa je takšen kot ga jeva midva (vključno s kislo smetano in maslom), špinačo zalijem z njim, pa polento skuham na mleku, je skutice, jogurt, mlečnega riža tud ne kuham z Aptamilom.. Vse to bi se po pravilih moralo pripravljati z adaptiranim... Blek!

Ajne, tud js ti ne zavidam tega user posted image ... Js sm, ko se je začelo "nekaj kuhat" prakticirala vroč tuš in masažo in je pomagalo... Ja, in počivaj!

Drgač pa bomo počasi flaše fliknali proč. Mulc namreč res lepo pije iz kozarca, magičnega lončka  in po slamci. V BCju sem zato zadnjič  kupila stekleničko s slamco (fajn se pokrije). Zadeva laufa! Za jutranje mleko še tako uporabljamo flašo, drgač pa ne.

Kaj jim pa dajete za pit čez dan? Js zjutraj skuham čaj (enkrat sadnega, drugič zeliščnega), imam tudi Hippovo instant zadevo okusom gozdnih sadežev, fruteki itak, pa kakšna Zala tudi prileti vmes. Vode same noče pit! Pljuva ven in se kremži...

Piknik: bom prilimala še natančno fotko, kje se je treba peljat po Velenju. Predvidevam, da boste prišle vse iz Arje vasi. Sicer se da iz LJ smeri priti tudi čez Polzelo (izvoz Šempeter), vendar je enostavneje, pa še slabo vam ne bo (po polzelski strani: ovinki, da je jooj...)

Kar se pa hrane tiče: po moje je najboljš varianta z nahrbtnika, razen, če bo katera s sabo pripeljala user posted image , da bo špilal kuharja.

Js se pa javim za muffine in kofetek, pa koruzne žemljice za lumpke bom prnesla.

Zdej grem pa kosilo pripravit, ker user posted image s kosilom v obliki foruma glih ne bo zadovoljen...

Papa

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
24.4.2007 14:30:28   
Tanyka
OK

Potem pa je res 11.05 zadnji datum, razen, če bo slabo vreme.

Če še katera ni na seznamu pa pride, mi naj napišeuser posted image user posted image user posted image

Vsi bolančkani majhni in veliki čimprej se porihtajte

user posted image

Danes pa je res kislo vremeuser posted image , celo nekaj dežja je bilo vmes med vetrom.
Se pač bolj v bajti držimouser posted image , in lenerimo

Jaz mu dajem že nekaj časa alpsko mleko, in ni hvala bogu nobenih reakcij(TRKAM TRKAM TRKAM).
Tega vsaj pije adaptiranega pa sploh ni maral

Čao čao

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 24.4.2007 14:33:28 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
24.4.2007 15:01:03   
Tejcha
Gledam tole karto in je še meni, ko točno vem, kje gre pot, glupa...

No, takle:

Na izvozu Arja vas zavijete proti Velenju. Peljete se po glavni cesti cca 16km, mimo table Velenje in v prvem semaforiziranem križišču (pod skakalnico in gradom) peljete naravnost. V naslednjem križišču zavijete desno. Peljete se naravnost po cesti (mimo Renaulta na desni, čez tračnice, mimo semaforiziranega križišča), malo v hrib do krožnega križišča, kjer greste ven pri  3. izvozu.
Peljete se ob parku na desni strani do naslednjega krožnega, kjer greste ven pri 2. izvozu.

Čez cca 150 m zavijete desno in ste že skoraj na cilju. Še malo se peljete naravnost in se držite levo do velikega makedam parkirišča. Voila!

Jao, moja južna...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
24.4.2007 15:05:20   
borovnička
Helou!

Tanja, čuj, petek je super!user posted image Se bova spet na istem placu dobile pa gremo a ne? Tokrat peljem jaz za tabo, ker se mi niti na približno ne sanja kam moramo. Še v Velenju nisem bla nikoli.user posted image

No, mi smo s plavanja. Seveda jaz spet bolj utrujena kot mali. Ta voda ima kontra učinke, ker Nik poka od energije.user posted image

Princes a nas ti mal dražiš z morjem a? Mi kampiramo že odkar zase vem in ni lepšega kot to.user posted image Si ne predstavljam dopust preživet v hotelu. Tak, da če je prikolica lepo ohranjena in če jo še po ugodni ceni dobita, samo zagrabita.user posted image Vama ne bo žal.user posted image

Aja, tiste, ki vas prejšnjič v ZOO ni blo, mi javite, da vam naredim priponke z imeni.user posted image No, če jih bomo imele?user posted image

Tak, zdaj pa gremo enega smrdeka iz pleničke ven spravit.user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
24.4.2007 20:35:05   
yennika
IZVIRNO SPOROČILO: borovnička

Aja, tiste, ki vas prejšnjič v ZOO ni blo, mi javite, da vam naredim priponke z imeni.user posted image No, če jih bomo imele?user posted image

Meni, meni...

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
24.4.2007 21:45:52   
tevža
dober večer!

sem bila pridna in zlikala, kar sem oprala čez vikend. zdaj vas še na hitro pozdravim, potem še malo pred TV in pančat.

tejcha in žiža - sta me kar malo pomirili...upam, da je tudi pri matevžu samo malo problematična koža (tudi sama sem jo imela v mlajših časih) in da se bo uredilo. se mi zdi, da je alergija na katerokoli živilo res tečna stvar; sploh če so v družini taki gurmani kot sva midva z user posted image ....njamiiii user posted image

in super, da nisem edina, ki ji adaptirano mleko "ne diši" in zdaj bom kar z malo lažjo vestjo uvrstila tudi mleko na jedilnik. sicer bom še malo počakala, a vseeno...hvala za pogum user posted image

ja, najine priponke že čakajo na D-day.....

lepe sanje!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
24.4.2007 21:52:33   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: borovnička

Tanja, čuj, petek je super!user posted image Se bova spet na istem placu dobile pa gremo a ne? Tokrat peljem jaz za tabo, ker se mi niti na približno ne sanja kam moramo. Še v Velenju nisem bla nikoli.user posted image

čer
Velja, pred pikapolonico.Boma izmenoma vozile, ker tudi jaz ne vem kje je touser posted image user posted image

Tejcha-koliko časa pa rabimo me iz Mb do tja?

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
24.4.2007 22:34:21   
incabinca
Dober večer!

Meni tudi petek odgovarja, v bistvu še bolj kot torek... user posted image user posted image

Kar se tiče mleka - jaz mu že nekje od 6. meseca dalje dajem skutice in jogurtke in vse dobo prenese, jogurte in podobno naravnost obožuje. Po moje bi bil zadovoljen če bi se non-stop samo z jogurti futrala. Adaptirano mleko je kar naenkrat totalno skenslal, ni variante da bi ga še potegnil - saj ima prav, je tako zanič - sem poskušala z navadnim mlekom v flaši, pa mu ni ravno preveč všeč. Tudi čokolinote in podobno mu naredim z navadnim mleko, čeprav čokolina ali kakšnega gresa nima ne vem kako rad. Najraje ima sadje, jogurtke pa zelenjavo, še posebej zelenjavno župco. user posted image

Za pit čez dan mu običajno dam bebe čaj, včasih pa tudi malo jabolčnega soka z veliko vode - stvar pride bolj kisla, ampak je Lovru ful všeč.
Koliko pa vaši kaj spijejo - Lovro tam okoli pol litra na dan.

Vsem bolančkanim - ČIMPREJ SE POZDRAVITE!!

Zdaj pa pančkat!

Lahko noč

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
24.4.2007 23:40:02   
Tejcha
Čer,

Vidim, da nism edina, ki še strašim tu gor... Sam pr men je tak, da ne morm zaspat, če prej ne ščekiram, kaj ste naklofale... Moj pravi, da se grem zvečer še enkrat zadet, ko se spravim pred compa, da potem lažje spim...

Tanyka, iz MBja nucate cca 1 uro in 15 min (to je direkt do jezera).

Glede morja pa: js enostavno preskočim te teme, ker... user posted image se mi kar sline cedijo...  Pri nas pa je stanje tako, da vprašanje, če ga bomo letos videli za kaj več kot za kak vikend  - v planu imava še en avtek, tako da bo malo huda... Je pa tudi meni všeč varianta s prikolico. Z našimi smo sicer ves čas hodili v apartmaje, le 2x v prikolico, sem bila pa zagrizena tabornica in mi tak izi dopust ful paše. Edina stvar, brez katere se o morju skor ne morm, so ventilatorji oziroma klima... To se pa tud že da poštimat...

nč, zdej sm se nadozirala, zdej pa šibam pančkat...

Lepe sanje,
js

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
25.4.2007 6:34:17   
tevža
dobro jutro!

joj, kako sem zgodna....imeli smo bolj slabo noč, ker se je Matevž 2x zbudil z jokom kot bi ga nekaj bolelo. sumim, da ima spet vnet desen ušesek user posted image user posted image . tako da imava danes ponovno v planu P. in če so moje domneve točne, adijo naš prvomajski dopust. jah, ni kaj...samo da bi bil čimprej zdrav. dopustov bo še veeelikoooo.

Tevž čez dan pije samo vodo, ker drugega sploh noče. ponoči kdaj pa kdaj spije požirek čaja, a to je vse. spije pa caa. 3-4 dcl.

se še tipkamo...

pa-pa

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
25.4.2007 8:18:41   
ajne
hojla,

joj dalin jasno da je bil joke!!! men si abs. carica, da štimaš pet možakarjev... jaz mam sam enega za poštimat, pa mi ne znese vedno user posted image ...

moje bolečine so se mičkeno umirile, še vedno pa ni ok. tko, da bomo videli kaj se bo izcimilo. ajda se kar stran obrača in sem zato včeraj šla kupit aptamil, da jo s tem nafilam, če bo sila. ajda fullllllll malo pije (razen dojenja, mogoče spije pol deci v celem dnevu. ji zato delam kompotke in jo po žlički in kozarčku matram, pa kar ven pljuva in to vse od vode do sokcev. kriza. no, jo bom že počasi navadila tudi pitja!).

Sicer je bila nočka mirna, tko da sem se vsaj naspala, k včeraj sem bila po neprespani noči kot zombi.

Sva pa včeraj ugotovila, da če bo šlo pri user posted image  z dopustom skozi, bova v začetku junija najela avtodom za ene 10 dni, pa jo bomo mahnili v Francijo (predvsem v tiste konce okoli Chamonixa). ima moj možek v službi varianto, da dobi avtodom za dost normalno ceno. pa sva rekla, zakaj pa ne bi tega enkrat izkoristila... tko da držim pesti že za naš naslednji dopustek... moram izkoristit porodniško, k pol ne vem kako bo z mojim dopustom user posted image

tak, midve jo danes mahneva v tivoli, potem pa zvečer pakiranje in jutri navsezgodaj odrinemo proti našemu prvomajskemu cilju... komi čakamo vsi skupaj!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
25.4.2007 8:34:49   
princes
Dobro jutro..
Tud mi se zbujamo že ob 6h 6:30h, jo nič ne morem nahecat da mal potegne...user posted image
Je pa tudi Lia danes ponoči štrajkala, se je zbudila zajokala, pa sem ji dudko dala, pa je pol mal mrmrala, pol je pa nazaj zaspala..
Tko, da sem tud jaz slabo spala, pa še moj smrči..ggrr, in sem ga mogla parkrat ruknt, da se je obrnil...user posted image

Tevža pomoje tud ni hrana, ma ful suho kožo zgleda..
Na preiskavah pa itak nič ne ugotovijo ponavadi..user posted image Tko da boš mogla sama mal dogajanje spremljat...

Ajne, upam da se ziziland kmalu pozdravi..user posted image

Kaj boste pa za tamavčke sabo vzele za papat??
Jaz verjetno kakšno zelenjavno juhico v termovsko, pa kakšno sadno kašico, pa kakšen piškotek, pa če Tejcha kruhka prinese uff bo imela dost..user posted image

Lia pije instant čaj, al pa če ji kompot skuham, pa tud spije tam okoli po litra..
Ji pa tudi jaz dam pire krompir isti kot naš s smetano, maslom, mlekom..
Pa skuham ji mlečni gres tudi na alpskem mleku...Pa skutke pa jogurte tudi že je, jih ma ful rada...v bistvu ji dam že skoraj vse, razen svinjine, na testenine tud ne gledam da so brez jajc...

Danes gremo pa na plavanje, upam da bo bolj uživala zdej je bila že ene dvakrat sitna..Ni ravno ena ljubiteljica vode..user posted image

No danes bo več sončka..
Jaz sem včeraj že rožice posadila pa jih na okna dala, pa pred vrata..user posted image
Upam, da mi bojo lepo rastle..user posted image

pa pa

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?