dalin
|
Še jaz na hitro,ker imam potem tolikooooo dela , , , , , , ! Vsega mi tudi ne bo uspelo narediti ,se pozna da me ni bilo en teden doma .Poleg tega pa moram iti danes z na kontrolo,da ga malo posluša,kako kaj njegova pljučka. Matejčica jaz še vedno dojim,je pa tako kot sem napisala v enem postu,da je dojenje pri teh mescih samo še kot dodatek in ne kot samostojen obrok,ker baje so potem naše žabice slabokrvne saj dobijo premalo železa.Mi smo bili šele sedem mesecev stari,tako da kar se plazenja tiče,ni še nič,se je pa začel postavljati na vse štiri in hkrati ugotovil da se da nekam priti tako .Sicer malo po malo,pa še to rikverc.Da bi se pa postavljal na nogice,mislim da smo še daleč od tega. Yennika jaz sem včeraj dala Žanu polento kuhano na vodi in potem zalila z deci KM,ampak prekuhanega.Mije najina P v eni od posvetovalnic rekla,da ko bo star 7 mesecev,mu lahko začnem redčiti hrano z prekuhanim KM.Baje je to sedaj dovoljeno.Se pa tudi jaz sprašujem s čim naj mu naredim čokolino .V bolnici mi je zdravnica rekla,da naj s svojim mlekom,če ga imam dovolj.Mleka več kot preveč,ampak si nekako ne predstavljam kako naj to izvedem.Z idejami na plano .Ima pa moj isto igračo,kot tvoj Klemen . Kar se kopanja tiče ,tudi naš uživa 300 na uro.Ko je bil pa majhen(novorojenček),pa ni smel vode niti videti,To je bilo joka,pa tudi previjal se ni rad ,samo odložila sem ga na previjalno pa je bila sirena.Potem pa je nekako prerasel vse skupaj .Mislim da ni imel občutka varnosti,ali kaj,ker ko sem ga slekla se je kar "lovil" . Pa vsi ste bili nekje za prvomajske,edino mi smo bili doma ,zaradi bolezni.Upam da kmalu nadoknadimo vse skupaj.Saj vsak dan je večji in vsak dan bo lažje . Imate pa vse same cukrčke,ko bom imela čas če jaz kaj prilimam.Dajanax moja tamlada, super zgleda . Sem rekla da bom kratka pa še kar tolčem po tipkovnici.Grem,me delo čaka. Za Reneja Za Tristana ČAO