|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
3.5.2007 8:14:52   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           - KlemeN
02.09. ZALA ADL          -  Zala
            NATAŠI              - Timotej

03.09. TANYKA             Rene
            BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
07.09. ZVEZDA06         - Ema
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                 - Tilen
11.09 žIŽA                    - Urban
14.09 ANIKA_24          Lana 
15.09. ALENKA11         - Aleksej
15.09.*ANČ*                - Tristan
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA            - Benjamin
22.09. TEVŽA                 - Matevž
23.09. SANJAS               -Maks Oliver
25.09. ROSE22             - Neja
26.09. AJNE                  - Ajda
27.09. DALIN                 - Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA             - Tilen
03.10. *LINA*             - Tristan

18      user posted image in

10     user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
3.5.2007 8:27:12   
tevža
dobro jutro, punce!

najprej z Matvžem čestitava za vse obmesečnice user posted image  in vsem bolanim pikcem pošiljava en kup user posted image .
in seveda welcome vse novim čvekicam.

za nami pa je potepanje po Brdih (mmmmm), prvomajsko veseljačenje in priprava vikenda na novo sezono. skratka te aktivne dni lahko opišem s čisto 10!

upam, da ste tudi ostali preživeli te dni maksimalno dobro in nabrali nove moči....glede aktivnosti je pa tudi pri nas zelo pestro, a stojimo še ne. sicer se dviguje, vendar mu še vedno klecnejo kolenčka. počaaasiiii, imamo še celo življenje pred sabo user posted image .

ups...alarm za zajtrk....se slišimo kasneje.

pa-pa

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
3.5.2007 8:36:42   
Tanyka
Dobro jutro

Končno so prazniki mimo, in seveda tudi naše potepanjeuser posted image .Smo bili vsak dan nekje, in si pekli ko zmešani.Sedaj pa res en čas mir s tem žaromuser posted image .
Je pa naš ati doma še do ponedeljka-se bom pustila malo razvajatuser posted image
Sem pa se začela tudi skoraj vsak dan malo furat z bajkom, pa hrano sem omejilauser posted image user posted image user posted image user posted image , tako, da upam, da bom do morja na starih kg.
Če bo pa manj pa se tud ne bom pritoževalauser posted image user posted image

FILIP, TRISTAN vse najboljše ja pa Rene tudiuser posted image

user posted image

DALIN- me veseli, da ste doma, in ste se kolkotolko pošlihtali.Sedaj vam pa res želim zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MATEJČICA-pridete na srečanje?
Kdaj je Tomaž rojen-seznamuser posted image user posted image

ROSE22-kje pa siuser posted image user posted image
Daj se nam malo javi-barem pozdravi nasuser posted image , da bomo vedele, da si še z nami.Ti, ti porednica, prej pa si bila taka čvekauser posted image

Kaj pa na srečanje prideta, imata namreč res blizu?

Vse slikice so čuduviteuser posted image user posted image user posted image

Evo mali je že tečko pri ateji, ga moram it dat spat.

Lep dan vam želim

ČAO ČAO

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
3.5.2007 8:58:35   
Tanyka

SREČANJE (septemberke 2006)

user posted image  

11.05.2007 ob 11 h     ŠKALSKO JEZERO

TEJCHA- Tilen
Tanyka- Rene, Lara
BOROVNIČKA- Nik
DEJANAX- Vita
TEVŽA - Matevž
YENNIKA- Klemen
INCABINCA- Lovro
AJNE- Ajda, Neža
ALENKA 11- Aleksej
JULAM
- Amadej , Julijan
PRINCES- Lia
ŽIŽA- Urban, Sara
ANIKA_24-Lana

ADRIJANA.SARA-Sara

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
3.5.2007 10:40:06   
dalin
user posted image

Še jaz na hitro,ker imam potem tolikooooo delauser posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image !
Vsega mi tudi ne bo uspelo nareditiuser posted image ,se pozna da me ni bilo en teden domauser posted image .Poleg tega pa moram iti danes z user posted image  na kontrolo,da ga malo posluša,kako kaj njegova pljučka.
Matejčica jaz še vedno dojim,je pa tako kot sem napisala v enem postu,da je dojenje pri teh mescih samo še kot dodatek in ne kot samostojen obrok,ker baje so potem naše žabice slabokrvne saj dobijo premalo železa.Mi smo bili šele sedem mesecev stari,tako da kar se plazenja tiče,ni še nič,se je pa začel postavljati na vse štiri in hkrati ugotovil da se da nekam priti takouser posted image .Sicer malo po malo,pa še to rikverc.Da bi se pa postavljal na nogice,mislim da smo še daleč od tega.
Yennika jaz sem včeraj dala Žanu polento kuhano na vodi in potem zalila z deci KM,ampak prekuhanega.Mije najina P v eni od posvetovalnic rekla,da ko bo star 7 mesecev,mu lahko začnem redčiti hrano z prekuhanim KM.Baje je to sedaj dovoljeno.Se pa tudi jaz sprašujem s čim naj mu naredim čokolinouser posted image .V bolnici mi je zdravnica rekla,da naj s svojim mlekom,če ga imam dovolj.Mleka več kot preveč,ampak si nekako ne predstavljam kako naj to izvedem.Z idejami na planouser posted image .Ima pa moj user posted image isto igračo,kot tvoj Klemenuser posted image user posted image user posted image .
Kar se kopanja tičeuser posted image ,tudi naš uživa 300 na uro.Ko je bil pa majhen(novorojenček),pa ni smel vode niti videti,To je bilo joka,pa tudi previjal se ni raduser posted image ,samo odložila sem ga na previjalno pa je bila sirena.Potem pa je nekako prerasel vse skupajuser posted image .Mislim da ni imel občutka varnosti,ali kaj,ker ko sem ga slekla se je kar "lovil" .

Pa vsi ste bili nekje za prvomajske,edino mi smo bili domauser posted image user posted image user posted image ,zaradi bolezni.Upam da kmalu nadoknadimo vse skupaj.Saj vsak dan je večji in vsak dan bo lažjeuser posted image .
Imate pa vse same cukrčke,ko bom imela čas če jaz kaj prilimam.Dajanax moja tamlada, super zgledauser posted image user posted image user posted image .

Sem rekla da bom kratka pa še kar tolčem po tipkovnici.Grem,me delo čaka.
Za Reneja
user posted image
Za Tristana
user posted image
ČAO
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
3.5.2007 10:40:13   
yennika
A to je to?????

Ej, sem nardila dva požirka kofeja med branjem.Pa daj....

Kje pa ste vse ČVEKE?

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
3.5.2007 10:58:28   
Dajanax
Dobro jutro!!

Dalin res lepo da sta doma, da je potem tudi na RRju mal bolj pestro. izgleda da 27ti sept. ni bil neki hudo športen dan, naša žabica tud nič ne kaže znakov po lastnem pogonu!?!? Zna pa že papa dat!!!!! Smo se nekaj dni debelo gledali, al zdaj zna al se ji sam posreči in smo ugotovili da je to to! Bravo Vita!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj se učimo že ploskat!

Dalin! Naša mala do tridesetega ne bo mela nobenga frajerja! Oči pa mami bosta pa nadzorovala.

Mi imamo oz. jaz imam (mož je v službi) pa delavce... delajo fasado. Saj smo zmenjeni da jih ne rabim nič pedenat ampak že dve uri študiram če naj jim kaj skuham al neuser posted image user posted image  Cenej zato ne bo nič, se jim bo pa vsaj dobr zdelo, al pa tud ne... Mogoče za golaž pristavim.

Koliko vas še ni dobilo menstruacije??? jaz namreč še nimam, dojimo se od 3 do 5 krat na dan, odvisno od dneva, pa še kar ni (saj ne da bi jo kaj pogrešala).

Danes sem dala Viti že drugič polento z Aptamilom, včeraj je še kar nekaj pojedla, danes pa sam ven pljuvala, sem potem naredila še hippovo kašico in je več kot 100 ml popapcala. Imam že zdaj izbirčno cvetko...

KM - pri nas še ni na meniju.

Zdaj pa grem tudi jaz mal po hiši se sprehodit da naredim pospravljalni plan, pa perila imam spet cel kup še za oprat... Kot da bi nas bilo 10 ne pa da smo 3je.

Dijo!!!!!!!!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
3.5.2007 11:00:06   
Dajanax
Sem včeraj končno tegale naročila:
user posted image
Upam, da bo dober nakup...

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
3.5.2007 11:26:47   
dalin
IZVIRNO SPOROČILO: Dajanax

Dalin! Naša mala do tridesetega ne bo mela nobenga frajerja! Oči pa mami bosta pa nadzorovala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
3.5.2007 11:47:04   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: dalin

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak čisto res!!user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
3.5.2007 12:10:04   
dalin

IZVIRNO SPOROČILO: dalin

Ampak čisto res!!user posted image

Zdaj pa res ne vem ali se hecaš ali čisto zares mislišuser posted image .Kaj čem,sem "bukova"!

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
3.5.2007 12:21:04   
Dajanax
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vsaj tebe sem skor prepričala!! Jupiiii

Eh, se mi zdi, da bomo  mame srečne, če vsaj v vrtcih še ne bodo poparčkani...jaojaojao kam gre ta svetuser posted image

Sosedove punce so pri 10ih že v puberteti!!!! Jaz do srednje šole nisem vedla da dvoje sort ljudi po svetu hodi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
3.5.2007 12:27:14   
dalin

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vsaj tebe sem skor prepričala!! Jupiiii

user posted image  Ti,ti teta

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
3.5.2007 12:41:49   
Anonimen
hudo babe...jest pa upam, da naš ne bo ena taka mevža, da bo pri 30 - ih šele na zmenke začel hodit

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3389
3.5.2007 13:23:16   
Tanyka
ALO

Mali mi spi drugo rundo, jaz pa si moram sedaj živce ohladit.
Sem divjauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Moj stari sedaj, ko ima dopust, namesto, da bi doma kaj porihtal lazi okrog, in svoji teti dela žaluzije na okna.To me vedno razuser posted image , ker nonstop stoji tam, ko si sprne.
Svojega deda pa ima glih tolko, da lahko rečejo, da ima nekoga,.........................................
...........................user posted image
Vsa dela pri hiši pa ji opravlja mojuser posted image .
Mislim, kdo, in kaj je ona več od meneuser posted image user posted image  Danes jih bo poslušal-user posted image  dedji.
Sedaj pa se res počutim odrinjenouser posted image

Pa še tašča me je za praznike spravla v ture, (da o tastu sploh ni govorauser posted image user posted image user posted image )
Se je obnašala do Lare kot, da ji je mama.Mene pa sploh ni upoštevala.Mali je kr rekla pridi grema na igrišče (6km ) od nas
Halo
Pol pa mi je počlo.Pa sem vprašala, če se mame pa ateja nič ne vprašauser posted image user posted image
No saj pol nista šle, ampak,......................................

OK mi je že boljšeuser posted image user posted image
 ne bom vam več gnjavilauser posted image , grem skuhat do konca, danes bomo imeli piščančjo obaro.Bo še mali lahko kr to jedel, jaz pa itak neko solato al pa kajuser posted image

Ajd čao čao pa tipkajte kaj user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 3.5.2007 13:25:49 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
3.5.2007 13:38:04   
Anonimen
Tanyka - mene tud razp... taščine fore... Ti se pri nas kar spucaj, ti bo potem upam da odleglo... Jest npr. sovražim, ko pridemo domov, pa prileti tašča in začne malega spraševati : ja kje si pa bil, kaj si pa videl, .....mislim, glih on ti bo zdej odgovarjal..ggrgrgrg....ampak mene pa ne upa vprašat. Že vidim, kako bo to potekalo... ko bodo pa otroci večji, jih bo pa šuntala. Ampak takrat jih bo pa videla....

A je slučajno katera gledala kakšne sedeže za kolo ? Zdej je verjetno še malo prekmalu, ampak za čez poletje bo pa glih prov kajne ?

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3391
3.5.2007 13:42:15   
Tanyka
                 user posted image  

26.08.  BOROVNIČKA    - Nik 
  01.09.  YENNIKA           - KlemeN 
  02.09.  ZALA ADL          -  Zala 
                 NATAŠI              - Timotej 
  03.09.  TANYKA             - Rene
                 BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
                 INCABINCA       - Lovro 
  06.09.  JULAM               - Amadej 
  07.09.  ZVEZDA06         - Ema 
  08.09.  NEN                   - Neža 
  09.09.  BUDA                 - Tilen
 10.09.    PRINCES            - Lia
               KA_TY                 - Tilen
 11.09     žIŽA                    - Urban
 14.09    ANIKA_24          Lana 
 15.09  . ALENKA11         - Aleksej 
             *ANČ*                - Tristan
 16.09.    MAJA 81            - Lara Marie
 22.09.    SOncICA            - Benjamin 
              TEVŽA                 - Matevž
 23.09.    SANJAS               -Maks Oliver
 25.09.   ROSE22             - Neja
 26.09.   AJNE                  - Ajda
 27.09.   DALIN                 - Žan 
             DEJANAX           - Vita
 30.09.   TEJCHA             - Tilen
 03.10. *LINA*             - Tristan

18      user posted image in

10     user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 3.5.2007 13:49:28 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
3.5.2007 13:57:03   
žiža
No, da se še jaz javim po teh prazničnih dneh. Kljub temu, da nismo nikamor odpotovali smo se imeli super. No V ponedeljek smo šli na izlet v Rosegg v Avstrijo. imajo en tak svojevrsten živalski park. Predvsem imajo domače živali (koze, ovce, osle, zajce...) nekaj je tud malo eksotičnih (lame,bizoni, noji, opice)Pa super gozdno pot imajo, kjer srečaš srne, jelene, prašičke, race... Da ne omenjam otroškega igrišča in previjalnice user posted image user posted image user posted image user posted image
Res priporočam. Je dosti manjši kot naprimer ZOO v Lj. ampak meni je veliko bolj simpatičen. POtem smo šli še do Vrbskega jezera, kjer smo se malo najedli in potem še v Celovec v šoping.
zdej je pa spet vse po starem. Gospod oče soprog je zaštartal še v zadnje tedne letošnjega šolskega leta. sploh ne morem verjeti, da ima samo še pet tednov pouka potem en teden šole v naravi in šolsko leto 06/07 bo končano.
Joj, moram povedati, da smo končno dobili odločbe o stanovanju in smo na 3. mestu. PO enih info. sem slišala, da je za 4čl. družine na voljo 5 stanovanj, kar pomeni, da smo ga dobiliuser posted image  Upam. Zdej teče 15 dnevni rok za pritožbe. Sem tako na trnih. Če ga dobimo naredim eno vselitveno žurko samo za RR septemberke user posted image
Sicer pa že komaj čakam naš štajerski piknik. Tja do 11. 5. se bo vreme glih spet lepo uštimalo user posted image  Naš Urban bo pa za rundico daluser posted image  Vau, sej to je že jutri teden... super...

Pa še vse čestitke slavljencem pa dobrodošlica matejčici. Sva pa soimenjakinji, če si mateja. Pa najine tavelike bejbe tudiuser posted image  
Dajanax jaz sem dobila menstro 31.3. zdej pa spet ni nič sltuiti, da bi se kaj pripravljalo. Pa tud jaz še dojim vsaj 3x na dan ampak ne več za celoten obrok. tako malo  za pocrkljat
A katera mogoče ve, kdaj se lahko začne tabletke jesti. Tole moje dojenje ni več nevem kaj in sploh ne vem koliko mleka še priteče. Je priklopljen 2 minuti in zraven spušča take glasove zadovoljstva, potem ko pa opazi prvo zanimivo stvar okoli sebe je konec. Adijo joška, čez 10minut pa zmaže cel krožnik česar koli. Bom šla verjetno kar v lekarno danes vprašat. Ker recept že imam. začele so me pa že skušnjave napadat, tako, da bodo za enkrat tabletke nujno zlo.
jao kolk spet klofam, šporget pa še prazen user posted image
brž letim kuhat. Če bo pa zvečer vse pod kontrolo pa pridem kakšno rečt.
čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
3.5.2007 14:02:07   
žiža
Sem tole pozabila... že zadnjič opazila pa ni bilo časa napisat...
Preverite na 134 strani Benjamina v stolčku in Reneja v posteljici...
A NISTA ISTA?user posted image user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
3.5.2007 14:16:24   
Tanyka
Ja usta imata res oba odprta, samo moj Rene ima malo bolj štrleče uhice-bogiuser posted image user posted image
Ob rojstvu pa jih je imel čist prilimaneuser posted image
Pa ata tud ni istiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -Sončicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Xsrečkax- zaj pa hitro nekaj naklofaj-sem te izšunjarilauser posted image
Prideta na srečanje?

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 3.5.2007 14:18:52 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
3.5.2007 14:32:08   
Anonimen
user posted image user posted image ..kaj sta face...

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3396
3.5.2007 14:49:54   
buchka
Ojla, ojla, midva s Filipom sva pa za kakšen mesc kar mrknila s foruma, ampak sva pa še živa in zdrava. Samo jaz kar ne pridem do računalnika, je tako lepo vreme in preveč aktivnosti sva si naštimala, da vas niti brat nimam več časa.

Danes smo stari osem mesecev (Hvala za častitke, Tanyka.) in meni se zdi, da sploh ne dojemam, kako hitro se Filip razvija in raste. In tudi ne dojemam, kako hitro bom morala spet v službo.

Nisem na tekočem, če imate odprto kakšno debato o hranjenju. Zanima me, če pripravljate oz. kuhate ta malim posebej, al jedo isto kot ve? Jaz sem mu do sedaj pripravljala strogo samo prilagojene jedi in kašice, vse spasirano, pa skoraj neslano, pa se mi zdi, da mu ni dobro. Sej tudi meni ni, če sem prav iskrena. Zbiram pogum, da bi mu kar dajala isto, kar skuham za naju. Se razume, da ne kakšnega ocvrtega zrezka al pa pice ipd., ampak ostale jedi pa kar. Si prav želim, da bi z veseljem jedel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
   [Brisano sporočilo]
3.5.2007 15:40:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3398
   [Brisano sporočilo]
3.5.2007 15:45:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
3.5.2007 18:58:49   
Anika_24
Hejla!

Prazniki so mimo, dopust minil več kot krasno in čas za RingaRajo je spet tu. Tokrat le na hitro, ker me čaka še razpakiranje.
Lana je bila na dopustu en sam smehec, joka skoraj nismo poznali. user posted image  Tudi midva oziroma mi smo se imeli krasno in si napolnili baterije. Sedaj pa utečeno nazaj in naprej v stari ritem. Upam, da ste se tudi ostali imeli lepo, predvsem bolnim, veliko, veliko zdravja in čestitke za obmesečnice!
Dalin, me je kar zmrazilo, ko sem brala o Žanu – upam na najboljše.
Borovnička, hvala, pa še info: Anika – Ana – Lana.
Več prihodnjič.

Papa!
Mi2

< Sporočilo je popravil Anika_24 -- 3.5.2007 19:00:13 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?