|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
18.4.2007 23:39:26   
Anika_24
Čer!

Uh, tu je pa skorajda mrk, k sreči ga preprečujejo svetle izjeme. user posted image
Tevža, sem hotela že za danes popoldne predlagat sprehod, pa je vreme ponagajalo. user posted image  Z Lano sva se namreč sprehajali, potem pa zavili v trgovine (ženski pač user posted image ). Jutri žal ne morem, itak bo pa še za kaj takšnega veliko priložnosti.
Glede rolanja, jaz že en čas nisem, ampak bi se verjetno po parih vožnjah spet naučila. Me pa kar malo zmrazi, ko vidim mamice, ki drvijo z vozički celo med sprehajalci. Jaz si ne bi upala, nimam pa nič proti tistim, ki so/ste tako prepričane vase oziroma vešče, da si to upate. Dobro, počasi še gre, ampak pri večji hitrosti je pa lahko problem že majhen kamen na pločniku.
Tako, sedaj grem pa tudi jaz v deželo sanj, še prej pa že stotič (po)gledat Laniko kako sladko spančka. Mene do tega stanja čaka še branje.

Sladke sanje! user posted image

Mi2

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
19.4.2007 8:18:38   
Tanyka
user posted image

Kje pa ste vse  ??????????

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
19.4.2007 8:56:06   
ajne
hojla, res čisto zatišje tu gor.

me smo se včeraj cel dan potepale, smo prišle domov šele ob pol devetih, potem pa tamalidve takoj v mižule, jaz sem še nekaj brala, pa me je tud že pred deseto zmanjkalo... ati je seveda spet službeno odsoten user posted image .

sicer se nič posebnega ne dogaja, zobkov pri nas še ni na vidiku in jih res ne pričakujem pred 10 mesecem (tko je bilo tudi pri taveliki). se pa ajdica res intenzivno že poskuša dvignit ob opori, sicer obstane na kolenih, pa vseeno poskuša. je tok luštna, ko se tko zaganja gor...

no, tok da se mal javim.

žiža, kje si?

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
19.4.2007 9:15:51   
tevža
hej, punce!

no, danes je pa bolj turobno vreme, tako da sonček ni izgovor, da zanemarjate RR. ku-ku?!?

mi smo pa s svetlobno hitrostjo dobili prvi zobek. še včeraj sem pisala o lupi, danes pa že čutim levo enkico. user posted image . in očitno je bil to tudi razlog za zbujanje.... mu oprostim user posted image

kako je pa kaj z našim srečanjem?

midva se greva zdaj obleč in malo na zrak.

uživajte!

ciao 

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
19.4.2007 10:50:01   
ZALA ADL
Tevža čestitam za zobekuser posted image . Bom še jaz malo pojamrala, pa ga mogoče tudi mi dobimo. Ne hec. Sej mi je vseeno kdaj, sam da jo ne bo ful matral.

Spimo zadnje čase kar lepo, trkam, tako da se obe zjutraj zbudiva polne energije. No zdaj spi svoj dopoldanski spanec.

Za piknik sem za. Lokacija super, imamo sorodnike v bližini, tako da jih bomo lahko šli še malo obiskat po pikniku.

Rolanje pri nas opa brate ODPADE. Nimam pojma!!!! Sicer imam rolarje, sam se bolj ubijam z njimi kot vozim. Bomo pa rajši šli na kolo, ko Zala malo zraste.

Vidim da ste že vse pridno shujšale, pri meni pa ni nobenih rezultatov. Hujšam, hodim v fitnes 3x tedensko, pa ni nobenega učinka. No razen tega, da se počutim ODLIČNOuser posted image user posted image user posted image in sem polna energije. No tudi to je nekaj. Blagor tebi Anika!!! Še prehitro pridejo odvečni kg, sem tudi jaz bila bolj med preklami (imam 180 cm), pa me zdaj poglej, bunkica da ni kaj. Pa sej bo, samo volje ne smemo zgubiti pa bo.

No uživajte lep dan, zgleda da se bo razjasnilo!!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
19.4.2007 11:05:51   
alenka11
Oj

Danes je pa res čudno vreme - smo se kar hitro navadili na sončka. Pri nas je šele zdaj malo posijal sonček.

Moram se malo olajšat, ker sem ponoči spet živce zgubljala user posted image . Vpisujem našega pikca v klub tečnobic, da ne bo ostal klub brez članov user posted image . Očitno bomo KONČNO tudi mi dobili zobke zgoraj. Res, da to govorim že več kot en mesec ampak zdaj ima pa že kar otečene dlesni in tečen je kot user posted image . Upam da bodo čez par dni zunaj drugače bom znorela. Cel dan in noč samo nekaj tečka in se dere. Pa saj vem da ga boli revčka. Ko vsaj ne bi bil tako težak - kar naprej prenašat teh 8 kg pa tudi ne gre.

No zdaj se že malo boljše počutim user posted image  - bomo že preživeli....

Imamo še vedno zamašen nosek. Zvečer mu ga lepo sčistim s sterimarom, špricnem operil in ga namažem s fitobalmom. Vse lepo in prav dokler ne začne jokat in se mu seveda spet zabije nosek. Drug teden imamo spet poskus cepljenja pa nič ne zgleda da bo bolje.

Aja za piknik sem pa tudi jaz za. Samo povejte kdaj. Prejšnje srečanje sem zamudila tako da se moram za naslednje res potrudit.

Toliko za zdaj. OGLASITE SE KAJ ,da ne bo dolgčas user posted image user posted image user posted image .

LP A&A

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
19.4.2007 11:22:13   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           - KlemeN
02.09. ZALA ADL          -  Zala
            NATAŠI              - Timotej

03.09. TANYKA             Rene
            BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
07.09. ZVEZDA06         - Ema
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                 - Tilen
11.09 žIŽA                    - Urban
14.09 ANIKA_24          Lana 
15.09. ALENKA11         - Aleksej
15.09.*ANČ*                - Tristan
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA            - Benjamin
22.09. TEVŽA                 - Matevž
23.09. SANJAS               -Maks Oliver
25.09. ROSE22             - Neja
26.09. AJNE                  - Ajda
27.09. DALIN                 - Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA             - Tilen
03.10. *LINA*             - Tristan

18      user posted image in

10     user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
19.4.2007 12:01:30   
tevža
hojla!

prvi sprehod je že za nama. matevž zdaj spi, jaz pa malicam in čekiram RR. no, malo bolje že je user posted image

alenka11 - naš sicer zdaj zaradi zobkov ni tečkal, a te čisto razumem....imajo dan (še dobro, da je takih pri nas bolj malo), ko so takeeee tečkeee, da bi ga človek za kakšno urco ali dve kar nekam nesel, postavil v kot in mir, huhhh.

no, čeprav je Tevž večinoma veseljak, ima pa težavo zaspat. mora biti ful zelo močno fejst utrujen, da se odloči, da bo zaspal. sicer ga vedno položim v posteljico in grem iz sobe, a potem on še rogovili in se pogovarja še kakšne pol ure. in tudi v vozičku vedno manj spi...skratka, če čez cel dan spi 2-2,5h, skačem do neba.

včeraj sva z user posted image  jedla za kosilo golaž in polento (skuha ga on, ker obvlada meso user posted image ) in sem malo polente polila samo z omakco (brez mesa) in dala Matevžu. kako je z veseljem usta odpiral! njamiiiii... očitno bo bolj po očiju: meso, meso, meso user posted image  (zelenjava in sadje pa bolj za okus).

zdaj grem pa še kaj pametnega naredit, preden bo malček spet pokonci.

pa-pa

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
19.4.2007 12:21:00   
incabinca
Dan!

Jaz tud mojega škrata vpisujem v klub malih tečnobic. Včeraj je ven pokukal še drugi zobek. Ampak danes je pa še kar tečen. Upam, da ne bo kaj zbolel, ker malo kašlja pa smrka...

Spanje.... če vstaneva ob sedmih, gre Lovro prvo  kitico odspat okoli desetih do pol enajstih, potem pa spet po kosilu, to je malo pred eno in spi do pol štirih, štirih. On osmih pa spet spat. user posted image   No, ampak danes so ene izredne situacije, tako da je že ob dvanajstih sladko spančkal. Ga pa zdaj dajem tudi popoldan v njegovo posteljico. Zaspi zdaj kar hitro sam od sebe, včasih je malo še pojokcal prej, zdaj pa tudi to zelo redko.

Kje so vse ostale čveke????? x_srečka_x se ni oglasila že sto let, pa SOncIca, Princes, Rose, *Lina*.... dajte se malo javit no!!

Rolarji+voziček - še nisem prakticirala, ampak deinitivno pa bom, jaz se v bistvu v rolerjih počutim še boljš kot v čevljih tako da... ne mislim pa drvet z njim, ali se iz Kamniške Bistrice dol z njim spuščat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
19.4.2007 12:48:05   
princes
Dan..

Pri nas pa je sonček..user posted image

Jaz sem se pa danes končno spravila do G., po tabletke, tko da se bomo zdaj lahko slončkali na veliko..user posted image
Sem vzela Yarina, in sem dala 20 EUR za dve škatli..user posted image So kao ene ful blage, ko se ne zrediš, tko da so plačljive..
Bom videla, če ne jih sam črtam..user posted image

Zala adl pridna, saj to je važno da se the best počutiš, a ni user posted image po telovadbi...Kolikokrat sem čist sitna že ob koncu dneva, pol se grem pa mal zlaufat, in sem spet nasmejana..user posted image
saj boš tud kile zgubila, to gre zdej še bolj počasi, samo volje ne smeš izgubit..user posted image jaz morem tud še 3kg dol, da bom kot prej...user posted image

Vidim, da mamo še eno novo čvekico..
Anika user posted image

Men je tud to najlepše ko me Lia objame, jo kar polubčkam..Kok mi je fino, k je tak crkljavček, da se skoz mal cartava..user posted image

Tejcha cd je pa res fin, take lepe pesmice..user posted image Hvala..user posted image

Danes greva pa na kosilo k moji mami, saj se vsak dan kaj spomnemo, zvečer sva pa zdej gledala tretjo sezono Prison break na dvd-ju, tko da ni blo časa za RR..user posted image
Je pa res Tevža, sem že kar rjava, ker se skoz sončkam..user posted image

pa pa

user posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
19.4.2007 13:38:37   
yennika
Oooooooo princeska je pokukala gor.Kako lepotička?A 3 kile imaš še preveč, ja kake mere pa maš...če ni skrivnost.Na fotki prav lepo zgledaš!user posted image Meni je ostala še kilca in pol.Velika sem 167 imam pa 53,5.Morem pa se pohvalit,da zdaj po pilatesu izgubljam šlaufek.Do morja bojo že ploščice.user posted image

Srečanje?Ja če bojo prikolice zraven pol bo mogla kaka sobota past, ker drgač bojo mogli dopuste jemat.user posted image Al kako ste si umislile?

Včeraj se je naš mali lump prvič sam posedel.Iz ležečkega se lepo pobere in se usede.Sem kar gledla.Pa sem ga nazaj položla na povijalni, ker sem misla, da je bil to pač slučaj.In glej, dete ponovi vajo.user posted image Plazi se pa če je na vseh 4 in sicer nazaj.Bravo Klemen.

Pri nas pa je lep sončen dan, samo malo hoče veter ga sračkat.Včeraj smo imeli pa tako nevihto, ki je trajala dobrih 5 minut.Celo grmelo je.

Mamike uživajte, pa pišite kaj.Jaz grem zdaj nekaj v lonec vrečt.Danes boma imela puranje zrezke v smetanovi omaki, njoke in solatiko.Klemen pa zelenjavno juhico-standard.user posted image

Dijo

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
19.4.2007 14:03:39   
princes
Yennika jaz mam pa 166 cm, pa 56-57 kg..Tok nikol nisem imela, stare hlače še vedno ne grejo gor, čez stegna..user posted image grejo, sam so kot pajkice...user posted image Tud jaz bi rada do 53-54 kg..  Hvala za pohvale..Sem takoj za en cm zrasla..user posted image user posted image

zdej se je pa fifi zbudila, tko da šibava na kosilo, hvala bogu ni treba kuhat, mi gre ful na živce, raj pospravljam cel dan, kot pa v kuhinji viset..user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
19.4.2007 14:55:18   
Dajanax
Ojla, evo še mene na RRju.

IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka

DEJANAX-vidim, da si prisotna

user posted image

Jap Tanyka včeraj si me pa našla, sem samo malo gor pokukala, če ste kaj novega napisale potem pa hitr na sedežno, me je mala čez dan takoooo zmatrala, da sem bila čist adijo. Ja tudi jaz vpistujem Vito v klub tečnobic!! Zdanje dva dni ga nekaj sračka... Čez dan še nekak gre, jo mal poturim če kdo na obisk pride, pa mal greva ven na teren pa gre. Ponoč pa se je danes že drugo noč zapovrstjo zbudla ob pol štirihuser posted image user posted image user posted image  Sem kar zvezde vidla, saj sem šla ob polnoči pa jaz spat, prevčerajšnjim pa celo mal čez eno. Sem si mislila Ok, ti zdaj dam jest pa boš pol zjutraj dlje spančkala. Aha, se mi zdi da res...mal čez šest je bla že sirena... grrrrrrrrrrrrr Bi jo res najraje mal sosedovim odnesla, jaz pa hop med rjuhe. Sem totalno neprespana te dni. Komaj čakam vikend, da me bo očka mal nadomeščal zjutraj. Je tako super ko jo odnese ko začne pet pa se v dnevni špilata, jaz pa drnjoham. Sva se kr malo zmenila da en dan jaz dlje spim, en pa on, pa je spet ponedeljek...

Yenika si mi dala mal volje za pilates, zdaj ene 14 dni nisem nič delala, šlaufek pa ne morem več gledat, me kr zmrazi ko se primem za odvečno kožo - tega prej ni blo!!

Se bom še kaj zvečer javila, zdaj moram kuhat, dokler se mala na tleh še ni začela kaj dost bunit.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
19.4.2007 14:57:45   
Dajanax
Še nekaj!!! Drug teden dobimo majstre za fasado!!! Šit barve pa še nimam zbrane... Katera ve kakšne so zdaj in??? Robov okrog oken ne bomo dali (najbrž), mislim pa kombinirati dve barvi: zelo svetlo in temnejšo. kombinacija barv bo vertikalna.

Dajte plizzzz kakšno idejo, ali pa če imate kakšne dobre fotke jo prlimajte, pošljite, karkoli....

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
19.4.2007 14:59:17   
Dajanax
Kaj pravite na tole???

user posted image

BTW: hiša ni naša...

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
19.4.2007 15:47:57   
Tejcha
Ojla!

Princes, men so tud ble zlo všeč pesmice. Kot lahk vidiš so z različnih CDjev (izbrala sem talepe, ker vsega pa tud ne bomo sukali, :) ) in sem še vedno na preži, če najdem kje kaj luštnega.

Da še z ostalimi deliva našo BIBO, ker je res taboljša verzija:
Zadnjič našla tole(no, mnde je blo tak - lahk sm pa mal priredila... nimam pojma, ker ne vem več, kje sem brala):

Biba leze, biba gre,
da bi prišla do gore.
Do gore, do Biser gore,
kamor nihče drug ne more.  (tole sem znala že od prej)

Biba leze, biba, kamor pride, vse poje.
Tovor nosi, osel ni, hiško nosi polžek ni,
brke nosi, pa ni muc...
Biba dela: BUC - BUC - BUC!
(tole mi je pa kjut in tud  Tilen se smeji kot navit, :) )

Srečke ste tiste,  ki se "borite" s parimi kilogrami... (men se itak zdi, da vam nč ne fali... :) ) Js sem se sebe sedaj resno lotila in imam do poletja namen spravit dol še 15, potem pa še najmanj 10... ampak.. kje je še to...  :( Se pa moji obiski fitnesa precej poznajo pri moji kondiciji in tud šlaufek počasi izginja... Že prej sem poskušala milijon načinov, kako se spraviti v red, pa sem potem vedno dobila več nazaj... Upam, da bo zdej tole viden napredek...

Rolerji+voziček: men se to ne zdi nič hudo strašnega, če seveda govorimo o "turistični" vožnji in  ne dirkanju... Sama še nisem poskusila, ker morm najprej zamenjat kolesa na rolerjih (ta pa še niso pršla na vrsto...)sva pa tudi s tem namenom vzela voziček z zavoro.

Dajanax, meni so sicer najbolj všeč bele fasade (mogoče v kombinaciji s sivo), všeč mi je pa tudi (res nežna) pistacija ali pa marelična v kombinaciji z belo . Ko razmišljaš o barvi fasade, je po mojem mnenju ključnega pomena, da preceniš, kako se bo ta barva vklopila v celotno naselje... Pri nas (še doma doma) so namreč sosedje izbrali tole barvo..Sej vem, da nobenga nč ne briga, sam...  user posted image mal je bla huda. In to pred 10imi leti, ko s bile "moderne še klasične barve.".. Zdej pa ne znam normalne črne nazaj naštimat... user posted image

Grem še solato pripravit, ker pride potem že user posted image iz službe, js pa  šibam migat.

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
19.4.2007 17:19:31   
incabinca
Princes daj plis poročaj kako se obnsejo tabletke, ker jaz se po vseh ful slabo počutim, pa takoj dobim glavobole.... :( Mi je pa G tudi te omenjala...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
   [Brisano sporočilo]
19.4.2007 17:51:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3193
19.4.2007 21:10:29   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha

Srečke ste tiste,  ki se "borite" s parimi kilogrami... (men se itak zdi, da vam nč ne fali... :) )  imam do poletja namen spravit dol še 15, potem pa še najmanj 10... ampak.. kje je še to...  :(

user posted image user posted image user posted image
 kje je še to za mene
user posted image user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
19.4.2007 21:25:28   
ajne
hojla

kako smo zdaj z piknikom? nisem zasledila, da bi bil že kak termin določen. me tri bomo skoraj 100% same, naš ati dvomim, da bo za, ga niti vprašati še nisem uspela, k je na službeni. mogoče me pa preseneti in bo tudi on za družinsko varianto. kakorkoli, me tri ziher pridemo, sam dejmo se že zment kam in kdaj, da si rezerviramo termine user posted image user posted image . men je kul tako piknik varianta kot tudi samo srečanje. če bo piknik, potem moramo definitivno razdeliti kaj kdo prinese, k drugače bo vsega spet tuuuu mačččč... no, jaz predlagam enkrat v maju ali zgodaj junija, kasneje so res že dopusti. pa dajmo na glasovanje ali vikend ali med tednom! jaz sem za med tednom.

kile - hm, ja jest sem že na -1. tko da tale moja rekreacija (beri kilometrski sprehodi z ajdo, sem in tja tek in hoja v hribe) kr deluje. predvsem pa deluje to, da se ajda tako pridno doji. pri mojih 168 cm imam trenutno 52kg. kul. ko se bo nehala dojit pa pričakujem, da bom šla nazaj na mojih 53 kilc. hm...sam ravno ko tole pišem se bašem z biftkom in bakalajem, tko da ne vem če ne bodo šle kile gor že prej kot šele po dojenju user posted image user posted image

a ja, ko že ustanavljate klub tečnobic. jaz ajde ne morem vpisat, k je še vedno tak dobrovoljček (edino jaz trenutno ne smem iz vidnega polja, če ne je joj - ampak to je faza, k gredo vsi čez njo). sem pa zadnjič eni kolegici rekla, da če misli, da je res tolk dela z edino hčerjo, ki jo ima, da naj hitro naroči še enga otročka, ker drugi otrok je res balzam. kajti vse ki jih poznam (razen naše julam) pravijo, da so drugi otročki pravi cukri in pol manj tečkasti kot prvi. no pri nas je sigurno tako. tavelika je potrebovala precej več pozornosti in je bila precej bolj sitna, kot je ajdica. tko da punce go for it! ne pa o kontracepciji razmišljat!! (ne sej se hecam, vsakemu svoje, ne?). ampak to o drugih otrocih je pa res, vsaj pri nas je tako.

tako zdaj pa grem počasi proti postelji...

nočko!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
20.4.2007 0:36:58   
Anika_24
Hejla!

Verjetno že vsi sladko spite, jaz pa nočna ptička – na(raz)vada študentskih dni. Zjutraj ob sedmih, osmih, ko se bo Lana zbudila, bi pa še malo poležala. Še dobro, da me zbudi sonček in petje ptičkov, da je prav lepo vstat in ne zamudit krasnih juter.
Moj okus glede fasad, meni so za stanovanjske objekte všeč nežne barve; predvsem rumena in marelična. Je pa res, da je veliko odvisno od lokacije, oblike hiše in tudi ujemanja z naseljem. Za poslovne in trgovske centre so mi pa fantastične čimbolj žive barve.
Kontracepcija – ker sem dojila, sem dobila depo inekciji (druga je bila očitno zadnja). Sprva sicer nisem bila za, ker ta čas naj ne bi imela menstruacije. Sliši se fino, ni pa verjetno zdravo za telo. Ampak me je ginekologinja z argumenti za, prepričala. Jo pa imam kljub temu, vendar zelo blago.
Joj, o kilogramih pa raje ne bom več, razen, če ima katera dieto s katero bom pridobila kakšen kilogram? user posted image Jem namreč (skoraj) vse in ogromno. Veliko sladkarij, mesa bolj malo.
Piknik - glede na to, da ste bile nazadnje v okolici Ljubljane, bi bila mogoče sedaj najbolj primerna okolica Celja? Naslednjič pa Maribor? Malo za hec malo za res, treba je bit lokalpatriot in navijat za svoj kraj. user posted image   Meni najbližja Jama Pekel je dober izbor, prav tako Celjska koča, Mozirski gaj, Velenjsko jezero, Logarska dolina je že malo odročna, je pa krasna, sploh poleti … Predlagajte! Čeprav sem bolj kot ne nova, se Vam vseeno lahko pridruživa(mo), a ne? user posted image

Nežno prebujanje!

Ana

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
20.4.2007 7:52:12   
Tejcha
Jutro!

Ana, ti si pa res nočna ptička, :)

Mislim, da sem js tista, ki mi je Jama Pekel sedaj najbližje (cca 5 min z avtom), sam lokacije, o kateri pa pišeš ti, Tevža, pa ne poznam. A to je čist piknik varianta? Me firbec matra, tk da bom šla pogledat, kje bi naj to blo...

Js predlagam, da se dobimo v Velenju na jezeru, tam, ko je nogometno igrišče, gremo na sprehod okoli, potem pa dekne na travo... Za streljaj stran je restavracija, mislim pa, da je varianta, ki smo se je lotile v ZOOju, kar posrečena. Kofetki  in malica iz nahrbnikov. Parkirišče je urejeno, prostora je dovolj. Potka je urejena, tako da tudi tiste z majhnimi kolesi spredaj ne bi smele imet problemov... user posted image

Tud js predlagam med tednom.  Četrtek, 10.5. bi bil kul?

To je moj predlog, itak pa, da so fuuuul zaželeni še drugi!  Tk da , babe, možgančke v akcijo...

Midva prideva, kjerkoli že bo dokončna lokacija in timing...

Sončica, tale hiška je pa tud men všeč.

Incabina, js sm tud imela fuuul probleme z glavoboli zaradi tablet. Nekaj časa sem uporabljala obliže in je bilo veeeeliko bolje.

Tanyka, js mal preveč plačujem fitnes, da se na koncu ne bi nikjer poznalo. Ravn zarad tega sem se spravila, ker drugače itak ne bi ničesar nrdila. V lastni režiji mi vedno zmanjka časa in volje, tam pa me res "gonijo" in grem z veseljem, ker vem, da bom v tistih dveh urah naredila nekaj dobrega zase. Sej pravim, na kondiciji se že fuul pozna, pa šlaufek počasi izginja, ne pričakujem pa čudeža v enem mesecu...ker tisti čudeži, ki sem jih že prej kdaj preizkušala, so se vrnili dvojno...user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa mal v cote, ker se pri nas že kaže sonček in greva pol veeeen.

Papa od naju,

T&T

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
20.4.2007 8:00:10   
tevža
dobro jutro!

z matevžem pa ustanavljava klub nočnih tečkic. ne vem, ali so krivi zobki ali kaj, ampak tole prebujanje ob 3h, 5h  in vstajanje ob 6.30 mi pa res ne paše user posted image  pa tako lepo smo že mesec dni spali 10-11 ur v kosu, zdaj pa user posted image .. kakšna ideja, so res lahko to zobki???

anika - sprehod?

kilogrami - če sem čisto odkrita se nikoli ne tehtam, ker vso stvar čekiram po hlačah. ta trenutek se počutim kar fajn, le rada bi vse skupaj utrdila. jah, vaje za moč pa bo. trebuh mi pa nikoli ni delal "težav" in tudi po nosečnosti mi ni ostalo nič šlaufka.

alaaaarmmm....

punce lep dan vam in vašim pikcem

user posted image

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
20.4.2007 8:38:08   
Tanyka
user posted image

Naš palček še spi, jaz pa nikjer drugje kot na rruser posted image .

Danes bo zopet en čudovit dan-spet boste imele izgovore za rruser posted image user posted image .
Ja pri nas je že sedaj

user posted image .user posted image user posted image user posted image

Sedaj čakam, da se Rene zbudi, ga zrihtam,peljem mojim v varstvo, in potem grem v Mb malo po trgovinah.Sigurno se najde kaj za meneuser posted image user posted image user posted image
Zvečer pa imam malo ( izklop )-gremo s kolegicami malo čagat.
To mi delaj, že tak nekaj časa nisem bila čagi.Malo se morajo možgani odpočit od teh napornih dni, krivci za te dni pa so seveda nihče drug kot zobki.Imam občutek, da nas več ali manj utrujajouser posted image .

Zagotovo mine (še prehitro)user posted image .
user posted image

No sedaj pa moram končat-malček že stoji v svoji postelji, in kliče ( čeblja, da ne bo pomote)user posted image .

Imejte se lepo, in uživajte na sončku

user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
20.4.2007 8:42:44   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: incabinca

Kje so vse ostale čveke????? x_srečka_x se ni oglasila že sto let, pa SOncIca, Princes, Rose, *Lina*.... dajte se malo javit no!!

In še več je takšnih izgubljenih duš na našem seznamu???????????

Pa res punce, kje ste?JJJJJJJJAAAAAAAAAAVIIIIIITEEEEEEEEEE     SSSSSSSSSEEEEEEEEE

user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?