|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
17.4.2007 7:52:46   
dalin
user posted image
Jaz sem tudi že pridna in sem že na RR.Za nami je prespana nočuser posted image .Otroci so že v šoli in vrtcu,jaz pa čakam serviserja,ker se mi je pralni stroj pokvariluser posted image .Imam same stroške zadnje čase.user posted image
Tanyka a pri vas kar lahko pustite otroka v vrtcu pri starejšem bratcu/sestrici ali je bil vse skupaj hecuser posted image
Dajanax tudi jaz sem bila včeraj v Pikapolonici.Spet se nisva srečali.Bom poslikala našega porivalčka,da boste vidle kakšnega imamo mi.
Nič grem zdaj malo na kup zmetat,se še kaj oglasim.
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
17.4.2007 7:53:48   
dalin
O,nov pejđ

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
17.4.2007 10:02:46   
tevža
jutro oz. že dan!

matevž se je ponoči odločil, da se bo igral in pel user posted image  in tako smo se 2x zbudili za žurko. ni jedel, ne jokal, ampak veseljačil. nimam pojma, kaj se mu je dogajalouser posted image   in tako sva, borovnička, na žalost zamudila MB. ker sva potem oba spala do 8h. drugič....

jaz sem za ponovno druženje....celjska je zdaj v odličnem stanju...imajo lepo za posedet, pa tudi ponudba je dobra. je pa tudi za savinjo lepo...

letim....

se oglasim še kasneje

pa-pa

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
17.4.2007 12:01:03   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: dalin

Tanyka a pri vas kar lahko pustite otroka v vrtcu pri starejšem bratcu/sestrici ali je bil vse skupaj hecuser posted image

Ja res sem ga pustila.So zelo fajne vzgojiteljiceuser posted image user posted image , če pa ga nimam drugam za dat v varstvo.
Pri gineku opravla, zdaj še samo počakam na menzo, da mi vstavi maternični vložek, potem pa upam , da bo mir pred gin. za tri leta, ko je ponovni pregleduser posted image user posted image

Piknik ,ja moram še malo preštudiratuser posted image

Včeraj se je v podjetju, kjer dela moj
user posted image  zgodila delavna nesreča.Dva delavca sta pri montaži oken padla iz 4 nadstropja v globino.Eden je bil takoj mrtev, eden pa je poškodbam podlegel v bolnišnici.Bo zvečer pri dnevniku na pop tv.Oba sta ful mlada, en je oče treh otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Moj sicer ne dela na montaži, ampak sploh si ne predstavljam, kaj doživlja sedaj ženska, ki je ostala sama s tremi otrokeciuser posted image user posted image user posted image .

OK punce se oglasim kasneje

ČAO ČAO

čao čao

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
17.4.2007 13:05:27   
princes
dan..

fak Tanyka, to je pa res grozno, sploh pomislit ne morem...user posted image user posted image

jaz sem bila pa v nedeljo s prijateljicami v Cankarjevem domu na predstavi 5 žensk.com
z eno sva bili mal več kot pol ure, pa sva šle ven..kar nekaj..sva šli raje na pizzo..user posted image
So se kmalu še ostale pridružile, in pol smo čvekale do 1h ponoč..user posted image

ja organizirajte srečanje..user posted image prideva..

No baje da bo še danes sonček, potem pa poslabšanje..user posted image pa tko je fino..

Tevža, bom še jaz danes Lii tole z skutko pa bananami naredila...user posted image
No dejte še kakšen receptek napisat, men zmanjkuje idej..user posted image user posted image

Lina, tud Lia je že ful bolj pridna, zgleda da je tud ona bila mal sitna po cepjenju, al pa je imela obdobje, ko ji ni bilo jasno, da kar zginem, pa se je ustrašla..
No zdej je spet moja pridna lubica..user posted image
da se ne bom preveč hvalila..user posted image

Lep dan...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
17.4.2007 15:14:28   
incabinca
Jaaaa!!!! Jaz sem čist za za srečanje, pa zarad mene če je v prekmurju ;)))))) Se še zdaj sekiram da sem ZOO zamudila. :((((

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
17.4.2007 21:24:04   
ZALA ADL
Evo še mene!

Najprej čestitke za 7 mesecev vsem, ki ste praznovali v teh dnehuser posted image . Pa pozdravljam nove čvekiceuser posted image user posted image . Ja sva tako zasedene z Zalo, da kr ne uspeva na forum. Saj preberem še, pol sem pa tako v zaostanku, da kar ne vem kaj napisat.

Zdravstveno stanje pri nas ni blestečeuser posted image , Zala smrka, jaz imam pa že en teden antibijotik za moje uho. Pa zgleda, da ne bo nič bolš in me bo zdravnica v Lj poslala. Ste spraševale nekaj strani nazaj, kako z zamašenim noskom. Sem kupla raspirator, al kako se reče uni napravi na baterije, za smrkl vn vlečt. Pa je super, res celga user posted image  ven potegneš, k na ročno res ne moreš tolk vn dobit. Pol pa zvečer Operil, pa še Fitobalm bimbi namažem.

Sem ukinila dojenje en teden nazaj. Če se je zbudila ponoči, se je še dojila, pol pa je ene par noči prespala, pa ji je bla zjutraj moja joška ta sedmo čudo user posted image  in sploh ni hotla. Tako da je najino dojenje končano. Spimo celo noč, no včasih se zbudi pa neki joka, se mi zdi da se ji ful neki sanja. Zaprte učke, pa ful jok. Taprvič jemo od 7 do 8. Zvečer gremo pa spat ob 8.

Kako imate oblečen škrate ponoči za spat? Zala je v body-u z dolgimi rokavi, pa v zimskem žaklu nič pokrita, pa se mi zdi, da ji je še vroče.

Zobka ni še nobenega pa spregled, sedimo tudi še ne samostojno. Nogice si ne daje v usta, zadnje čase jih tudi ne prijema več. Plazenje je še zelo daleč. Me že kar malo skrbi. Razvojno so mi pa prestavili na konec meseca. Stara je že 7 mesecev in pol pa se mi zdi da jo že 6 mesečniki prekašajo. No bomo vidli na razvojni. Morm kr mal zatežit, da naju naj da ene dvakrat na fizeoterapijo, da nam mal vaje pokažejo.

No dovolj za danes.

< Sporočilo je popravil ZALA ADL -- 17.4.2007 21:25:40 >

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
17.4.2007 21:31:43   
incabinca
ZALA ADL - ne sekiraj se, vse ob svojem času... še prehitro boš pogrešala te čase ko je bila Zala bolj pri miru ;)

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
17.4.2007 21:32:19   
ZALA ADL
Sem pa tudi jaz za srečanje pa

user posted image

Aja a že znate dati pa-pa?  Mi se učimo že neki časa pa nam glih ne rata. Sej neki maha, sam ne pa-pa, ampak kr mal brez veze. 

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
17.4.2007 21:57:44   
tevža
dober večer!

danes smo imeli takooo lep dan....je user posted image  že ob 11.30 prišel domov in smo skupaj pojedli kosilo, potem pa jo na 2-urni sprehod mahnili. prišli domov še malo pomalicat in previt rito in potem k prijateljem na kavico in sladoled na teraso. jupiii...krasen dan!

zala adl - tale vajina "prigoda" z dojenjem je pa zanimiva user posted image . jaz imam plan ukiniti dojenje nekje do 10 meseca. upam, da ne bo pretežko, saj se matevž zjutraj takoooo zeloooo rad priklopi, da se kar malo bojim da bomo to težko izvedli. a glede na to, da sva dojenje čez dan ukinila brez težav....upam na najboljše. 

dajanax - sem zasledila tvoj komentar glede rolanja z vozičkom in se s tabo popolnoma strinjam. glede na to, da imam vaditeljski tečaj za rolanje, lahko rečem, da tudi sama obvladam rolanje, pa tega ne prakticiram. če si zaželim rolanje, dam vozek user posted image  in gremo. no, sicer pa vsak po svoje...a sama pri varnosti pač ne poznam kompromisov.

a ste za srečanje mislile piknik v pravem pomenu besede (žar, pivo, ipd...) ali podobno kot zadnjič? če imate v mislih pravi piknik, je moj možek dal idejo in sicer da najamemo plac pri jami Pekel v Šempetru (v Savinjski dolini). mesek bi zrihtala midva, pijačko vsi po malo....to bi bilo potem družinsko srečanje septembrčkov. kaj pravite?

grem še malo posurfat....

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
18.4.2007 0:26:11   
Dajanax
Dober večer!!

Sem mal pozna, pa čekiram če ste kaj napisale. Sem se v dohodnino vrgla in imam še 3 "to go"user posted image user posted image user posted image

Piknik - mislim da bi tokrat šlo! Če lahko dodam svoj glas, glede na to da sem prejšnjič manjkala - jaz bi raje v Celjskem koncu ( tudi Velenje, Mozirje,... bi šlo) kot pa v MB (samo zaradi bližine, nimam nič proti MB!!!). Aha tudi družinska varianta bi bla dobra. Čeprav bi se za solo najbrž lažje zmenile...

Tevža - če bom uspela do rolanja pridet z vozekom bo zihr k men obrnjena, pa počasi. Kakšne hude vragolije ne planiram delat.

Dalin škoda da se nisva videle, al pa sva se, pa sva obe že tako spremenile postavo (na minus kg seveda), da se nisva več poznaleuser posted image user posted image user posted image  (jaz še posebejuser posted image user posted image ). Nazadnje sva še imele mal trebuščka ko sva se srečale.

Zala Adl in  Alenka - tudi jaz bi rada počasi zmanjševala ampak zadnji teden se kljub želji po zmanjševanju dojimo 5x dnevno...

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
18.4.2007 0:29:19   
Anika_24
Živjo punce!

Verjetno se me ne spomnite še iz »kluba nosečk«, ker se Vam odkar imam mojo največjo srečo ob sebi, še nisem javila. Prebiram Vas redno, to ste nekajkrat tudi že opazile, zdaj pa je skrajni čas, da še kaj napišem.
Rok sem imela 12., popravljenega na 19. september in rodila nekje vmes. Štirinajstico si je izbrala najina Lana in te sreče ne znam opisat niti danes, ko smo že prešli polovico prvega leta. Joj, kako hitro čas beži. Včasih se mi zdi, da sem bila še prejšnji mesec noseča, danes pa se čudim že tako veliki punčki in se sprašujem kdaj je zrasla.
Rodila sem po naravni poti (v Celju), vse je potekalo po pričakovanjih, k večjemu še lepše, kot sem si takrat upala želeti. Polno dojili sva se dober mesec, potem začeli uvajati dodatek – sprva le enkrat dnevno in potem vse večkrat. Pred dvema tednoma pa je zaloga pošla, zmagala je steklenička, seveda z uvajanjem goste hrane. Mleko je še vedno številka ena, sicer pa malice že imava na žličko in bova kmalu prešli na samostojne obroke goste hrane. Začeli sva z mlečnimi jedmi, nato z sadjem in zelenjavo, tudi perutnino je že poskusila.
Pri napredovanju je v koraku z Vašimi malčki: vedno bolj je radovedna, vse je zanimivo, še posebej igrače, ki to niso, nogici že skoraj dva meseca prinese do ust, vse bolj se postavlja na noge (seveda še ne dovolimo), dotakne se vsega kar doseže in če le more nese v usta, brbra, čeblja, poje, vriska, se smeje, zna pa tudi jokat in se razjezit. Zadnje dni vse bolj šipa in vleče za lase (mi ne pomaga niti čop). Po praznikih sva dobili tretjo pikico – vse tri je dobro prenašala, ponosni smo pa tudi na dva zobka, ki sta hkrati pokukala na plano. Da ne pozabim najnovejših mer, 71 cm in 8630 g. Te dni sva oziroma smo večinoma zunaj, trenutno je poleg vozička najbolj zanimiva gugalnica. Drugih ljudi se ponavadi ne boji, redko joče in želi k nama, tako, da upam, da se že kaže njena družabnost. :-)
Pa kaj bi govorila, saj veste, za naju je največji zaklad, ki me vsako jutro prebudi z nasmehom, preseneča iz dneva v dan in tako napolni baterije za ure, ko ne smem iz njenega vidnega polja, da ne bi stokala.
Toliko zaenkrat na splošno. Joj, ko je pa toliko reči, da bi lahko napisala kar nekaj strani. Se bom pa potrudila in sproti sledila aktualnim temam ter prilepila kakšno slikico.
Upam, da naju boste vesele in, da se kmalu ulovimo na kakšnem srečanju. Mimogrede, Tevža, ko si omenila Savinjsko dolino se mi je kar nasmehnilo, jaz sem namreč iz teh koncev, prav blizu Šempetra, kjer je Jama Pekel, čeprav sedaj živimo v okolici Celja.
Tistim, ki praznujete - vse najboljše, bolnim in žalostnim (Julam) - čimprejšnje spremembe na bolje, prav VSEM pa pozdravček od naju. Pa čimbolj prespane noči in čimveč (varnega) sončka čez dan! Vse dobro do naslednjič!

Ana&Lana

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
18.4.2007 0:49:46   
Dajanax
Anika dobrodošla!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko sem brala tvoje pisanje sem kar čutila tvoje veselje in srečo, ki jo doživljaš z Lano, se mi je pa tudi zdelo kot da berem svoje misli. Res so nam tile škratki prinesli čisto novo dimenzijo v naše razmišljanje, ali pa bi lahko rekla drugače: misli brez Vite v njih skoraj ne poznam več!!

Grem pančkat tudi jaz, user posted image   mi je pobegnil v posteljo pred pol urce, jaz sem pa še tazadnjo dohodnino pregledala, preračunala, vpisala,... Brrrrr upam da nobene več ne dobim.

Se beremo, jaz najbrž ne še kmalu...

Nočko!

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
18.4.2007 0:58:24   
Dajanax
Sem si dovolila še seznam popravit:

Seznam septemberskih čvekic in naših  

user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           - KlemeN
02.09. ZALA ADL          -  Zala
            NATAŠI              - Timotej

03.09. TANYKA             Rene
            BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
07.09. ZVEZDA06         - Ema
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                 - Tilen
11.09 žIŽA                    - Urban
14.09 ANIKA_24          - Lana
15.09. ALENKA11         - Aleksej
15.09.*ANČ*                - Tristan
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA            - Benjamin
22.09. TEVŽA                 - Matevž
23.09. SANJAS               -Maks Oliver
25.09. ROSE22             - Neja
26.09. AJNE                  - Ajda
27.09. DALIN                 - Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA             - Tilen
03.10. *LINA*             - Tristan

203204   user posted image  in     206207user posted image

Upam, da se bo počasi nabralo dovolj pikic za vseh 18 pikcev!!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
18.4.2007 1:01:30   
Dajanax
Nikakor ne morem popravit tistih čudnih cifer pred fantkom in punčko grrrrrrrrr, me nonstop ven meče. Kot da bi mo računalnik hotu povedat naj se spat spokam...

Hotela sem napisat:

18 fantkov in 10 punčk!!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
18.4.2007 8:20:43   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           - KlemeN
02.09. ZALA ADL          -  Zala
            NATAŠI              - Timotej

03.09. TANYKA             Rene
            BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
07.09. ZVEZDA06         - Ema
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                 - Tilen
11.09 žIŽA                    - Urban
14.09 ANIKA_24          Lana 
15.09. ALENKA11         - Aleksej
15.09.*ANČ*                - Tristan
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA            - Benjamin
22.09. TEVŽA                 - Matevž
23.09. SANJAS               -Maks Oliver
25.09. ROSE22             - Neja
26.09. AJNE                  - Ajda
27.09. DALIN                 - Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA             - Tilen
03.10. *LINA*             - Tristan

18      user posted image in

10     user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
18.4.2007 8:33:08   
Tanyka
user posted image

ANIKA_24

user posted image

DEJANAX-user posted image user posted image  za seznam, sem tudi jaz poskušala, in tista varianta ne deluje-moja pa greuser posted image user posted image

Zdaj pa je šlo tole s št.

user posted image user posted image user posted image jaz

Mi imamo 4 zobekuser posted image user posted image user posted image
Zdaj pa en čas dovolj, sranja, neprespanih noči, in sitnobnih dnevovuser posted image user posted image .Seveda, dokler se ne bodo začeli podočniki prebujatuser posted image user posted image

Ja drugače pa je naš mali "živo srebro"
Nonstop se stavi pokonci , v posteljci ga najdem zmeraj na nogah, sedi sam, jemo že vse,se plazi, kaže (ne ne),zdaj ga tudi hecamo, da bi pokazal pa pa, ampak se napravlja kot bi prah pobiral po zraku, pa daje v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem, da naši otročki napredujejouser posted image user posted image

No sedaj pa še malo pogledam po ostalih forumih in potem spet sledi pranje cunj...........................
To je pri nas na dnevnem reduuser posted image
user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
18.4.2007 9:54:24   
dalin
user posted image
Žan spi prvo kitico,jaz pa hitro na RR,da me ne boste pogrešaleuser posted image .
Noč je bila mirna in upam da bo tudi v bodoče tako.Sem pozabila zadnjič napisati,da po tretji pikici ni imel vročine,edino malo rdečine je bilo dva dneva,ima pa tudi malo bulice na mestu vboda,upam da tudi to kmalu zgineuser posted image .
Se pa naš pikec že veselo obrača na levo in desno,tako da ni šans da bi ga pustila kje drugje kot na tleh,pa še tam ni varno,saj je včasih kar kakšen bum po laminatih,potem pa v jok.En zobek že imamouser posted image ,drugi pa mislim da bo glih kar ven pokukal.Zelooo rad si sezuva copatke in jih potem daje v ustauser posted image ,pa tudi nogice so zanj trenutno najboljše grizalouser posted image .Sedi že skoraj samostojno,mu še vedno sicer "rata" pasti,tako da ga samega še na morem pustiti in iti v drugi prostor.Najraje se tudi igra z kockami,tako da mu jaz sestavim stolp on pa ga veselo podreuser posted image .Pa-pa ga sicer učim,ampak zgleda bolj tako kot da bi muhe lovil po zrakuuser posted image .Zelo rad pa ščiplje in cuka,tako da sem že pošteno spraskana po vratu.Je zadnjič ena vzgojiteljica v vrtcu kar bulila vame,si je verjetno tudi mislila svoje.
Sicer pa našuser posted image  obožuje zelenjavo vse vrste,sadja pa niti ne tolikouser posted image ,mu je treba včasih kar siliti.
Kar se pa tiče hujšanja,sem jaz spravila komaj dve kili doluser posted image .Dobim pa danes sobno kolo in veselo na delouser posted image .Tako da,Dajanax,moj šlauf mi je še vedno zvestuser posted image ,ampak se ga bom poskušala rešiti.Pravijo,da je najboljše zjutraj na tešče telovaditi,ker potem telo maščobo porabi za energijo.No jaz sem zjutraj vedno sama,tako da ni šans,da bi otroke pustila za pol ure in šla ven tečt ali pa na kolo,zato sem si tudi nabavila napravo za doma.Sem pa poskušala v teh dneh z strogimi dietami,pa je bilo posledično manj mleka,tako da sem s tem nehala in začela in začela z manjšimi obroki petkrat na dan,večinoma sadje in zelenjavo.Mi je sicer tašča sprintala v službi 90-dnevno dieto,ampak se je ne grem.Bi pa rada do prvega julija,ko gremo na morje spravila dol še kakšnih 10-13 kg in pa seveda moj zvesti šlaufuser posted image .Zdaj jih imam trenutno 69 kg,na mojo žalost,rada bi pa imela,tam cca 55-56 kg.
ANIKA_24
  user posted image
Grem zdaj še kaj pospraviti.Se še oglasim.
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
18.4.2007 12:49:36   
Anika_24
Dan!

O, hvala za dobrodošlico in kot vidim, sva že uvrščeni na seznam – lepo. user posted image
Se vidi, da je lepo vreme in posledično zatišje tukaj. user posted image
Lana sicer že en čas spi od devetih do sedmih, osmih, to noč je pa nemirno spala in se zbujala. Mogoče gre za vpliv spremembe vremena, ki se nam baje obeta. Najin ritem je pa nekako tak: nočno spanje sem že omenila, dopoldne gre spat nekje od desetih, enajstih za urico, največ dve, popoldne pa nekje od štirih do petih tudi za kakšno dobro uro. Bravo Lana! user posted image  Tudi vozičkanje jo največkrat popelje v sanje. Se pa trudim, da mi ne drema od šestih naprej, ker se mi zdi, da potem lažje zaspi ob devetih. Sicer je pa sedaj še dokaj spremenljivo tako spanje kot prehrana. Enkrat spi več, drugič manj, enkrat je vse, spet drugič ne. Ampak zaenkrat samo trkam, kakšnih večjih preobratov nimamo ali pa so hitro mimo. Tudi bolna še ni bila, razen povišane temperature eno noč, ko sta vztrajala kar oba zobka naenkrat.
Tanyka, ko si omenila živahnost, jaz se že sedaj sprašujem kako jo bom krotila čez leto, dve. Ko jo imam v naročju, skače, se odriva z nogicama, glava sem, glava tja, grabi povsod in za vse. Je pa najlepše, ko me objame z obema rokicama in se stiska k meni. Na trebuh se prekucne zelo hitro, obratno gre pa bolj počasi, ampak gre. Tudi ritko že dviguje, tako, da prav kmalu pričakujem plazenje.
Pa še malo o dietah, hrani in kilogramih. Zase bi lahko rekla, da sem prej suha kot ne. Res ja, da sem kar visoka (170 cm) in, če omenim 60 kg bi marsikatera rekla, da je to idealno, ampak očitno nimam močnih kosti. Nisem hudo presuha, ampak vsaj enih pet kilogramov bi se pa rada zredila. Sem upala, da se bom v nosečnosti. Ja pa ja, samo trebuh se je večal, ostalo je ostalo isto. No vidite, ene imamo pa kontra želje. user posted image

Lep preostanek dneva, čao!

Mi2

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
18.4.2007 12:50:11   
tevža
hojla!

evo, naju...sva bila že pri tašči na zajtrku in kavici, malo na sprehodu in sedaj spimo opoldanski spanec.
eni že štejete zobke v množini, ko mi pa še z lupo user posted image  gledamo in čakamo prvega. hmm, zanimivo...

tudi pri nas smo na vso moč aktivni in poskočni...pa-pa še ne znamo, a pove pa celo abecedo, no pri r se mu malo zatakne user posted image user posted image

anika - juhuuu, celje....mi živimo v centru CE, tako da se lahko dogovoriva za kakšen sprehod za savinjo.

princes - pazi da te sonček preveč ne ujame, ko si rr zapustila user posted image .

ajne - ko bova v LJ, se seveda javim. pa tudi če "dobesedno"ponoviva, bo odlično. mi piace....user posted image

lep dan vsem skupaj!

< Sporočilo je popravil tevža -- 18.4.2007 13:05:08 >

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
18.4.2007 13:06:27   
Anika_24
Hej, Tevža.

Glede zobkov in nasplošno vsega je tako, eni prej drugi kasneje. Sem pa mnenja, sploh kar se hoje tiče, bolje kak mesec kasneje kot prej.
Sprehode pa jaz obožujem tako, da se bova zmenili, prav?

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
18.4.2007 13:51:33   
tevža
anika, saj se sploh ne sekiram zaradi zobkov. smo jih še vsi dobili in ni user posted image , da jih ne bo tudi Matevž user posted image . se pa strinjam, da ima vsak otrok v razvoju svoj čas. do poroke bomo sigurno vse obvladali user posted image

če bo z vremenom kazalo lepo, se lahko dobiva že jutri....če si za, mi piši na zs.

zdaj letim še lase oprat, ker potem bo pa že moj korenjak pokonci...

ciao

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
18.4.2007 14:41:32   
yennika
Dober dan!

Kako mamike?Malo nam danes vreme nagaja, vsaj tukaj pri nas na koroškem ga nekaj sračka.Ni ne tič ne miš.user posted image

Moram vam povedati, da smo danes ponoči prvič premočili pampersko.Je pa res, da mali zdaj popije veliko čajeka ponoči, tako, da to pripisujem temu.
Včeraj je knedlček malo zakuhal, na 38 merjeno v rituli.Po mojem so spet zobeki na pohodu, ker se nenormalno slini v usta pa ne pusti pogledat.Spodnjo usnico zopet vlećče not-tako kot je pri prvih dveh zobkih in z jezičkom skoz neki mleje po dlesnih.Srotek moj, se mi res smili, ker je res občutljiv in razdražljiv.Ponoči se je 2x dojil, drugače spimo celo noč.Ah, bomo videli no.

Dajanax, jaz tudi razmišljam o rolanju z vozičkom, imamo quiniya speedi z ročno zavoro, tako da bom poskusila. Tevža, seveda po pameti.user posted image

Anika-dobrodošla.Ko sem brala tvoj post sem mislila, da berem sebe.user posted image Ni večje ljubezni kot je ljubezen do bebe, čeprav sem prej mislila, da imam user posted image  najraje na svetu.Pa ne okol govort!

Družinski piknik, dober predlog Tevža.user posted image Sem za!Moja boljša polovica tudi!user posted image

Zdaj pa pičim v kopalnico, grema z malim na predstavitev otroške kozmetike.

Lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
18.4.2007 22:28:07   
Tanyka

user posted image

Kje ste danes vseuser posted image ?

user posted image

Vse spite?
No, potem pa grem še jaz

user posted image

Lahko noč

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 18.4.2007 22:30:30 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
18.4.2007 22:33:17   
Tanyka
DEJANAX-vidim, da si prisotna

user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?