julam
|
Oj! Naš vikend je bil tudi precej aktiven. V soboto smo preizkusili Zbiljsko jezero in je res fajn! V nedeljo smo pa končno predstavili našemu našo pokljuško kočico. Ja, v 7ih mesecih nam ni do včeraj ratalo. No, mali je ful užival in upam, da smo otvorili sezono hribov. Sem ga nosila v nahrbtniku, pa je najprej vriskal, piskal, cvili, ... skratka žural do nezavesti, potem pa kar naenkrat jok - ne vem, ali mu ni šlo v račun, da lahko tudi tam zaspi (je bil namreč ful zaspan) ali pa mu ni bilo udobno . Kakorkoli, sem upala, da ga bo gorski zrak utrudil, pa je bila noč ena manj ugodnih (da se lepše izrazim). Ajne, še dobro, da je 6.! Vsaj po moje... .Čim prej se pozdravite! Glede piknika sem tudi jaz ZA, načeloma z obema fantoma, itak pa pričakujem kakšen vmesni dogodek (tako kot za ZOO) . Edino razmišljam, če je vsem vseeno glede datuma, pa če Ajne ne more edino v četrtek, a ni pol vseeno, če prestavimo na torek, da bosta lahko tudi Princes in Dalin prišli? No, ne vem, meni je vseeno glede dneva... CAmpiranje: meni je zakon. Samo za letos se malo bojim, da nam ne bo zneslo z dvema malima. Ne vem. Smo pa mi v šotoru, čeprav se mi zdi za male škrate prikolica bolj primerna. Tako da se strinjam s Tevžo. Prazniki: če bo vreme in zdravje, jo v petek pičimo v Zadar za nedoločen čas (odvisno od zunanjih dejavnikov), ker je bajtica frej. Upam, da vse zdrži - lani so nam jo zagodle norice pri tavelikem, bog ve, kaj bo letos. Ja, sem ratala totalna pesimistka. Zadnjič ste govorile o dojenju: se strinjam s Tevžo, tudi jaz mislim najprej zvečer prenehat potem šele zjutraj (tudi pri prvem je bilo tako). Edino, če nima gospodek drugačnih planov... Anika, že zadnjič sem hotela napisat, kako lepo pišeš poste. Je prav užitek brati. No, Tanja, smo na spisku, OK?
|