dalin
|
Jaz sem spet tukaj.Ja,še sem med živim.Sem imela tako pester teden,da sem bila psihično in fizično čisto na dnu.Ampak počasi se normaliziram. Najprej so bili prazniki in polno obiskov.Potem sem se v torek od vsega skupaj malo spočila.V sredo zjutraj kličem kdaj lahko Žana pripeljem na cepljenje,pa mi reče sestra da ga lahko v roku ene ure,ker da itak nimajo gužve.Madona,sem rekla,to je pa hitro .In ko tako letam po bajti ko strgan bik,pri vratih pozvoni.Grem odpret in pred vrati stojita dva tipa.Eden od njiju reče,da sta prišla rubiti,zaradi neplačanega računa pri Bofexu .Pa sem se spomnila,da sem res en njihov račun plačala z zamudo,pol so mi pa naknadno poslali,da je še tri jurje(sem še vedno v stari valuti ),obresti za plačati.Pa sem pospravila račun v predal z mislijo bom že.In ta,bom že,je zrasel s treh na devetnajst jurjev plus stroški iztrerjave,pa je bilo na koncu 65.000 jurjev za plačati.Sem mislila da bom znorela.Pa reče eden da če nimam toliko naj si grem sposoditi,če ne bosta par stvari v hiši zarubila.Na srečo sem imela denar doma.Pol mi pa še eden od njiju govori,da ima tudi on pet mescev starega otroka doma,pa bla,bla,bla,...Sem mu rekla da me to sploh ne zanima in da ni za to tukaj,da naj napiše do konca kar ima,mi da potrdilo in ADIJO.Kaj me briga,kaj imaš ti doma.Ne glede na mojo krivdo,bi me pa vseeno lahko poklicali in me spomnili,da nisem plačala računa,ne pa takoj rubežnika poslati na vrata.V tisti trgovini me ne bodo več videli.Moram pa poklicati moža od naše direktorice,ki je prav tako izterjevalec in ga vprašati kako potekajo takšni postopki,ker kolikor se spomnim mi tudi službene izkaznice nista pokazala.In če je bil kakšen kiks,se bom pa jaz čez njiju pritožila.Zame zadeva še ni končana,bodo že videl!!!Lahko pa si mislite kakšna sem šla potem v ZD na cepljenje. Julam tudi jaz ti izrekam sožalje. Incabinca moj Žan ima tudi rutko,čeprav mi vsi govorijo da so rutke za punčke.Pol sem pa zadnjič rekla,da ker jaz nimam punčke,sem si jo pa sama naredila . Pupika,Anč in Zvezda06 Ajne jaz imam za Žana baby love plenice in so mi čisto u redu.Jih pa v DM prodajajo tudi po dve skupaj za probat. Pogovarjale ste se tudi o menstruaciji in dojenju.Jaz je še nimam,dojiva se pa še vedno.Ima tri obroke GH čez dan,včasih po obroku še doji večinoma pa mu zadostuje samo GH.Ponoči pa kar lepo spi,tudi če se zbudiga ibrnem na drugo stran in spi naprej. Tevža mislim da je treba večerno dojenje,kot zadnje ukiniti,kolikor sem jaz informirana o tem.Najprej vsa druga,čisto na koncu pa še večerno,tako da poskusi najprej jutranje ukiniti.Sicer pa je to čisto tvoja odločitev jaz sem samo svoje mnenje povedala. Za LIO Za Urbana Za Alekseja in Tristana Čeprav prepozno je vseeno iz srca.Je ptudi moj najstarejši včeraj praznoval sedem let.Kam čas beži .Pa sem rekla da letos ne bom nič doma rihtala,ker da si itak želi v Tušu praznovati z prijatelji,pa me je moj prepričal,da bi vseeno malo zapekli .Je rekel da meni ne bo treba nič,bo vse sam.Aha figo,skoz sem letala sem in tja.Daj to,prinesi tisto,daj še to,....Toliko o tem da bo vse sam . Zdaj imam pa alarm,tako da nimam več časa pisati.Upam da se od danes naprej malo bolj redno oglašam.Pa hvala ker me niste pozabile.