|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
3.4.2007 14:10:33   
Tanyka
Upam, da bo nocoj boljše

user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
3.4.2007 20:27:20   
tevža
dober večer!

midva sva preživela dan na sončku v LJ, v prijetni družbi (z dvema babama user posted image  - ajne, hvala za prispevek k dnevu). potem sva šla še k tašči nekaj prigriznit in domov. skratka dan je bil 10!

ima pa matevž zadnje dni toliko energije, da spi čez cel dan max. 2 uri. mogoče je pa v antibiotikih kakšno poživilo user posted image user posted image . skratka za svojo starost čez dan spi čisto premalo. no, moram pa priznati, da vseeno ni tečka. očitno mu je to dovolj in se ponoči pač naspi. bom imela pa več kondicije user posted image  

žiža - "stolček" sem dobila, a vem, da je 25eur. stvar pa si lahko pogledaš na tem naslovu http://www.slingmarama.com/.

jih mogoče tudi ve hodite gledat, ko spijo? jaz sebe (naju) ujamem, da ga grem kar "brezveze" pokukat in ga potem občudujem user posted image . no, moja eorija: od preveč ljubezni ni še nihče umrl. kaj pa ve mislite o tem??

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
3.4.2007 20:39:54   
ajne
hojla,

no jest sem moji dve končno spakirala spat (ja ati je spet na službeni poti) in sem takoj na rr mal počekirala.

tevža - vračam zahvalo! je blo res fino, ti pa povem, da mi faco še vedno mal skup vleče, tko da me je sonček res dobil... no, da ne govorim, da me je domov grede prav fino ena ploha ujela tik pred vrati, tko da sva bili prav lepo mokri... ampak, danes mi tudi to ni skazilo dneva user posted image . sicer pa se sedaj spravljam na prvo od onih osmih knjig o katerih sem ti pravila... verjetno bo dolga noč user posted image  k ne bom mogla zaspat ob razburljivem branju...

tko, zdej se spravim v pižamo, naredim nekaj finega za grizljat in knjigo v roke... uf, kok bo fino...

čauči

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
3.4.2007 21:27:04   
dalin
Mi smo pa rahlo vročino fasal,tako da po moje jutri cepljenje odpadeuser posted image user posted image user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
3.4.2007 21:30:55   
ZALA ADL
Če ne bom jst znorela, sem zdej en tako dol post napisala, pa mi je vse ven vrgluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom šla kar spat. Hvala za čestitke, pa čestitke Klemenu pa Reneju. Smo bli pri babici, pa smo se šele danes vrnili. Se tipkamo jutri. Zdaj res nimam volje vse še enkrat napisat.

Lahko noč!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
3.4.2007 21:55:14   
Dajanax
Dalin tudi mi imamo jutri cepljenje! Se morda spet srečamo :)

Kdaj sta naročena?

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
3.4.2007 22:02:36   
dalin
11.30-bom pa zjutraj prej poklicala ali naj sploh prideva

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
3.4.2007 22:08:26   
dalin
Mater sem tako jezna,pa ne na otroka saj ni on kriv,sem bila tako vesela da bomo dali še to cepljenje čez,pol pa mir za nekaj časa.Upam da je vročinca zaradi zobka in da ne bo spet kakšna viroza,kot pred dvema tednoma.Je bil tako siten cel popolan,pol mu grem pa dlesen namazati s calgelom,pa začutim zobek.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
3.4.2007 22:19:22   
Dajanax
No upam da se bo vročinica skrila in da bosta pripravljena na novo pikico. Me smo naročene že ob 8ihuser posted image  

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
3.4.2007 22:43:11   
alenka11
Oj

Katera je že fanica Dr. Housa?? Takoj k TV - na HRT 2 se čez 10 min začne. Novi deli!!!

Lepo spančkajte.

p.s. Dalin upam da ni kaj resneje z vročino.

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
4.4.2007 5:55:03   
incabinca
Jaz, jaz!! Dr. House je zakon! Sem šla spat, ampak so mi ga posneli. user posted image user posted image

Aja, DOBRO JUTRO!
Saj vem, da vse še pančkate, mene je pa danes nekaj zadelo in sem že malo pred peto vstala in šla popravljat jedilnike za picerijo...  Lovro pa upam, da bo vsaj še kako urico spal, sicer je prejle nekaj cmihal, ampak je zaspal nazaj.
Zadnjih par dni je nekaj protestiral zvečer  ko je bila treba spat, je bilo en kup enega jokanja, ampak nisem popustila in ga nisem vzela iz posteljice - včeraj je bilo že ful bolš, je samo še mal protesiral ko sem ga dala v posteljo potem pa takoj utihnil. user posted image user posted image Mu moram pa pustiti prigano eno lučko, tako da ni čisto tema - mu prižgem tisto od vrtiljaka, ki se poparih minutah sama ugasne.

Dalin - upam da se situacija izboljša

Tevža - jaz ga ne hodim gledat, obvezno ga pa pogledam ko grem spat.

No, zdaj pa naprej jedilnike popravljat.

papa

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
4.4.2007 7:18:51   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           -KlemeN
02.09. ZALA ADL            - Zala
            NATAŠI               -Timotej

03.09. TANYKA             Rene
            BUCHKA            - Filip

04.09. X_SREČKA_x      - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                  - Tilen
11.09 žIŽA                     - Urban
15.09. ALENKA11         - Aleksej
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA           - Benjamin
22.09.TEVŽA                -Matevž
23.09 SANJAS              -Maks Oliver
25.09. ROSE22            - Neja
26.09. AJNE                 -Ajda
27.09.DALIN               -Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA            - Tilen
03.10. *LINA*            - Tristan

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
4.4.2007 7:22:20   
Tanyka
user posted image

Ravno kofetkam, Rene, in Lara pa sta v stajici.Nocojšnja noč je bila veliko bolj mirna od prejšnjeuser posted image user posted image .Tak, da sem se kr naspala.
Sma pa se včeraj z user posted image  nekaj sporekla, in sem še danes jezna kot user posted image user posted image user posted image .
No saj me bo minilo.
Danes pa bo za nagrado, ker se je včeraj lepo obnašal, ostal brez kosilauser posted image user posted image .
Saj ne, tak nesramna pa spet ne bi mogla bit.Bi se mi smilil, da bi na koncu šihta ostal brez jestiuser posted image .

DALIN-upam, da ste odpravili vročino, in je danes vse ok

user posted image             user posted image             user posted image            user posted image            user posted image            user posted image             user posted image

Vesna     in         Lovro

user posted image

Grem sedaj zrihtat Laro za v vrtec.

čao čao

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
4.4.2007 9:35:18   
žiža
Dobro jutro user posted image
Jaz sem danes na hišni negi. Otroke mi čuva soseda, jaz pa pred  računalnikom z nogo v luftu sedim in se sama sebi smilim, ko komaj do WCja prikrevsam. No sej za spoznanje je danes že boljše tako da upam, da bom jutri vsaj na pol že lahko stopila na nogo.
Tanja jaz se včasih prav nasmejim, ko preberem kaj se pri vas dogaja.Kot bi o naši familiji pisala. Tudi mi smo danes po 4ih dneh končno malo bolje spali. Očitno je luna popustila.
Sem opazila, da uporabljete ene nove slikce. Sem za nazaj bolj nahitro vse preletela in očitno spregeledala iz kje jih kopirate. A bi bila katera tako prijazna pa še enkrat link napisala. So mi tako simpatične.  
tak dober namen sem imela da bom ta teden okna pomila, pa je zdej vse skupaj v vodo padlo. Samo moram pa pohvaliti mojega soproga, da se je odpovedal svojim rekreacijam in me pedena od spredaj in zadaj user posted image  Ugotavljam, da v sebi skriva neodkrite talente user posted image
Zdele grem pa malo pobrskat po netu, za kakšno fino velikonočno dekoracijo. Očitno bom imela le dovolj časa, da tudi  v tej smeri kaj naredim. pa probat grem, če znam likat v sede.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
4.4.2007 11:32:02   
Tanyka
user posted image

Kje pa ste danes vse?
Nikjer nobeneuser posted image .Borovnička javi se kaj.
Pa xsrečkax-kje se ti skrivaš?
Pa še ene par pogrešanih?
ROSE22-ti tudi ne tipkaš večuser posted image , prej si še včasih kak mail poslala-daj se malo javituser posted image .

Sem misla že prej prit malo počvekat, pa sem imela obisk.Bi lahko rekla iz divjine.
Od sestrične "frocla" je kot divja zverca.Jaz sem misla že vmes it pojest en tablet za živce.Naštima vse mogoče.Prava šmrklja razvajenauser posted image user posted image .Imam ful rada otročke, ampak to to pa je
višek vsega.Ona pa tudi mirne volje sedi, pije kavo, pa ji nič ne reče.Jaz pa si bom morala zdaj vzet 2 uri cajta, da vse pospravim na svoje mestouser posted image user posted image .Čimmanj takih obiskovuser posted image user posted image user posted image user posted image

ŽIŽA-zate, upam na čimprejšnje okrevanjeuser posted image .

user posted image

No zdaj pa moram it res hišo postavit nazaj v normalno stanje

user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
4.4.2007 13:20:53   
tevža
hojla, punce!

lovro najprej zate ena velikaaaa user posted image . vse naaaaj, naaaaaaaaaj....

midva sva že s sprehoda in pojedla kosilo, zdaj pa malček že veselo panča. mi je v teh dneh uspelo uvesti nazaj star režim(hmm,user posted image kako vojaško se sliši ), da spet sam zaspi, ko ga dam v posteljico. bravo, mami!

žiža - še drugo nogo in obe roki daj od sebe in se pusti cartati do nezavsti user posted image . take care!

tanyka - tudi jaz ne maram takih obiskov. najbolj pa me user posted image , ko kakšna mamica ali pa oči reče: " ne, bo teta huda." joooj, ne, teta ne bo huda, mami ali pa oči morata zaropotati. in če zdaj slišim kaj takega, kar takoj povem. potem me ljudje sicer čudno gledajo, a boli me..... naj starši "odgovarjajo" za svoje otroke in če jim ne znajo razložiti, kako se obnaša na obiskih, potem jih naj pa raje na travnik vozijo, kjer se bodo lahko lovili, pa skakali. ne rečem, da mora otrok sedeti kot pribit, a vse ima svoje meje....pač sama zelo dobro ločim igro od norenja in zato bova tudi pri matvežu oba definitivno delala na tem, da bomo lahko šli skupaj povsod (v trgovino, cirkus, kino, v lutkovno gledališče, na veselico...). no, to je moje (skromno) mnenje.

princes - frizura???!? user posted image
ajne - knjiga(E)?? user posted image

grem še malo po stanovanju postorit...

pa-pa

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
4.4.2007 13:34:50   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: tevža

tanyka - tudi jaz ne maram takih obiskov. najbolj pa me user posted image , ko kakšna mamica ali pa oči reče: " ne, bo teta huda." joooj, ne, teta ne bo huda, mami ali pa oči morata zaropotati. in če zdaj slišim kaj takega, kar takoj povem. potem me ljudje sicer čudno gledajo, a boli me..... naj starši "odgovarjajo" za svoje otroke in če jim ne znajo razložiti, kako se obnaša na obiskih, potem jih naj pa raje na travnik vozijo, kjer se bodo lahko lovili, pa skakali. ne rečem, da mora otrok sedeti kot pribit, a vse ima svoje meje....pač sama zelo dobro ločim igro od norenja in zato bova tudi pri matvežu oba definitivno delala na tem, da bomo lahko šli skupaj povsod (v trgovino, cirkus, kino, v lutkovno gledališče, na veselico...). no, to je moje (skromno) mnenje.

No točno takšna je bila ta mamica danes pri meniuser posted image user posted image user posted image

Točno tak, jaz imam svoja dva, in definitivno bom poskrbela, da bom lahko z njima šla povsod-pri Lari mi je to uspelouser posted image user posted image user posted image .Kapo dol, mala se zna povsod lepo obnašatuser posted image user posted image .Ona mi ni enkrat nikjer odpirala nobenega predala, kaj je to hodit drugje v spalnicouser posted image , po postelji drugje obutuser posted image , metat igrače po celi bajtiuser posted image , dajat drugo dudico v ustauser posted image -Mislim HALLO KAJ JE S TAKŠNIMI MAMICAMI, KAJ SI MISLIJO, KO NJIHOVI OTROCI TAKO POČNEJO?
Jaz ne bi upala z nima nikamor dokler ne bi bila vsaj malo skolirana.
Upam, da tudi pri Reneju ne bo večjih težavuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
4.4.2007 14:05:51   
Tejcha
Tanyka in Tevža, se popolnoma strinjam z vama! Tud naš mali bo "za vsepovsod"!

Žiža - pust se razvajat in poskusi čimbolj izkoristit tole za počitek. Sej se mal grdo sliši, sam men bi tud pasalo mal da off vse skup dat. Je taka gužva, da sama sebe komaj lovim.

Včeraj je bila pri nas patronažna. Rekla je, da se ji zdi, da se Tilen drži malo v levo stran in da naj opazujem, če se  pogosto - če se, morm po napotnico za fizioterapijo, pa me zanima, če katera ve, kakšne vaje se tam delajo v takem primeru. Itak, da zdej še sam to gledam... pa včasih je, včasih ni... 

Glede hrane pa: v ponedeljek eni nasveti, včeraj malo drugačni, tk da sem ji na konc rekla:" Hvala, da ste prišli, poskusila bom čimbolj upoštevat vaše nasvete, 100% se jih pa zihr na bom držala." V ponedeljek mi je sestra namreč rekla, da lahko začnemo z mesom 2X na teden, v brošurci, ki jo je včeraj prinesla PS, pa, da se z mesom začne pri 8 mesecih. Kaj zdej? Najprej sem bla tih, pol sm pa  povedla, kaj vse mali je... Ja, in gluten...Zakaj ga ne smejo? Ker se na 100 otrok pojavi eden, ki je lahko nanj alergičen. in to bo tak al tak, ne glede na to, a ga je prej užival al ne... In zato otroci ne smejo jest kruha... Ok. Nadaljevala sem z vprašanjem, če ajdovega in koruznega, pa lahko... In ja! In zdej bom pekla koruzne žemljice!

Zdej grem pa hitr pogledat, kaj bomo imeli danes za kosilo, potem pa spet ven na luft in po atija. Dans sm bla celo jutro leteča in mam še tud v stanovanju sledi atomske...

Lovro, Vesna: user posted image

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
4.4.2007 15:19:44   
Anonimen
helu,

aha vidim, da naju niste prav nič pogrešale včeraj, ko sva imela 6 mesecev. Ja pa kaj, če sva najmlajša !!!! user posted image user posted image user posted image

Midva dobiva pikico ( tretjo ) drugi teden. Upam,da bo mali zdrav in da damo samo še tole skozi.

Joj, pa tale naša selitev. Za popzuser posted image user posted image user posted image . Skoz se neki zmišljujejo in igrajo s celimi družinskimi življenji. Veliko naše robe je namreč že v NY, a oni se igrajo in zavljačujejo. Mater a  ne vedo, da imamo pol leta starega otroka ....grgrg...včasih sem pa res prov jezna. Mislim, da še čisto malo manjka, pa sploh nikamor ne bom šla. Pa da bi šli služit vsaj milijone, tko pa - skoraj nič ne bomo na boljšem kot doma. Razen tega, da nam ne bo treba skrbet za stanovanje, pa žarnice, pa vrtec, pa avto,....so pa zato ostale stvari toliko dražje da si potem tam tam...

GH - midva takole vsake sto let pojeva malo meska. Dugače pa kar na sadju in zelenjavi. Pa še itak mu vse pretlačim, prezmiksam ne glede na vse skupaj.

Obnašanje otrok - ja, tudi midva ga bova poskušala vzgajati lepo in primerno vsaki priložnosti. Ne dam pa roke v ogenj, da bo kateri mamici tudi to šlo na živce al pa da bo enostavno tak '''živček'' da se mu bo ravno kje na obiskih zrolalo.

Nč, grem nahranit enega malega otroka, pa potem pripravit kosilo za možeka ( bomo imeli kar špagete z gobovo omako in pršutom ).

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2944
   [Brisano sporočilo]
4.4.2007 16:32:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2945
   [Brisano sporočilo]
4.4.2007 16:34:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2946
4.4.2007 18:54:20   
yennika
Ojla mamike.

Najprej hvala za vse vaše čestitke v imenu Klemna.user posted image

Tristan, Rene, Filip ,Vesna, Lovro-vse najboljše za obmesečnico.user posted image

Tudi jaz danes praznujemuser posted image .Letos imam zadnjič dvojkico spredaj.user posted image

Lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
4.4.2007 19:28:07   
Anonimen
o Yenika - potem pa vse najboljše ! A sva isti letnik kaj ?!!!

No tole je pa naš slavljenec ! Sva ga z očijem včeraj nazdravljala hehehehe ! Ja no, kaj čmo, da bo dec zdrav.

user posted image

Aja, pa nisem noseča. Se je slabost končala z obiskom user posted image . Ampak so pa bili simptomi enaki, kot pri nosečnosti. No, sej hvalabogu, ker se pa res še hočem malo spočiti od tavelikega trebuha, pa ritoplazenja h G, pa testi, pa jojojoj....no, čez pet let mogoče ....

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2948
4.4.2007 19:41:58   
incabinca
Yennika - VSE NAJBOLJŠE

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
4.4.2007 19:43:26   
incabinca
*Lina* - Tristan ima pa ful dober slinček ;)

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?