Tanyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tevža tanyka - tudi jaz ne maram takih obiskov. najbolj pa me , ko kakšna mamica ali pa oči reče: " ne, bo teta huda." joooj, ne, teta ne bo huda, mami ali pa oči morata zaropotati. in če zdaj slišim kaj takega, kar takoj povem. potem me ljudje sicer čudno gledajo, a boli me..... naj starši "odgovarjajo" za svoje otroke in če jim ne znajo razložiti, kako se obnaša na obiskih, potem jih naj pa raje na travnik vozijo, kjer se bodo lahko lovili, pa skakali. ne rečem, da mora otrok sedeti kot pribit, a vse ima svoje meje....pač sama zelo dobro ločim igro od norenja in zato bova tudi pri matvežu oba definitivno delala na tem, da bomo lahko šli skupaj povsod (v trgovino, cirkus, kino, v lutkovno gledališče, na veselico...). no, to je moje (skromno) mnenje. No točno takšna je bila ta mamica danes pri meni Točno tak, jaz imam svoja dva, in definitivno bom poskrbela, da bom lahko z njima šla povsod-pri Lari mi je to uspelo .Kapo dol, mala se zna povsod lepo obnašat .Ona mi ni enkrat nikjer odpirala nobenega predala, kaj je to hodit drugje v spalnico , po postelji drugje obut , metat igrače po celi bajti , dajat drugo dudico v usta -Mislim HALLO KAJ JE S TAKŠNIMI MAMICAMI, KAJ SI MISLIJO, KO NJIHOVI OTROCI TAKO POČNEJO? Jaz ne bi upala z nima nikamor dokler ne bi bila vsaj malo skolirana. Upam, da tudi pri Reneju ne bo večjih težav