|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
2.4.2007 8:12:35   
Tanyka
user posted image

Ponedeljekuser posted image .Kak dnevi bežijo, da sploh več ne sledim ničesar.Se mi zdi, da je naenkrat večer, zunaj pa še ful svetlo.Ta ura me je čisto iztirila.Še dobro, da ni Reneja nič zmedla-to je najpomembnejeuser posted image user posted image .
Drugače je ponoči spal dokaj lepo, enkrat vmes je jedel......
........zobek je še vedno samo eden...........
drugi je na pohodu,ga fejst muči...................

Jajčke boma midve z Laro pobarvale samo enobarvno, mogoče boma naleple kakšne slikice, druge packarije pa se mi ne da delat.Nisem najbolj za te štoseuser posted image

ZALA-FOR YOU
user posted image

Ja nič grem nekaj pospravljat..................

ČAO ČAO pa pišite kaj

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 2.4.2007 8:13:44 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
2.4.2007 8:35:24   
dalin
user posted image

Evo še mene.Smo bile pa res bolj lene ta vikenduser posted image ,se nismo skoraj niš tipkale.Se pa strinjam s tabo Tanyka da dnevi letijo kot bi mignil.

Kar se tiče barvanja jajčk se mi letos ne da nič delati v tej smeriuser posted image .Sicer bomo naredili pirhe,ampak bolj zaradi otrok in  njihovega veselja,pa tudi kakšno šunko bomo skuhali.To pa je tudi vse,saj bo drugje vsega dovolj,ker imamo kar nekaj poti v planu.Se bomo pa tam nažiraluser posted image user posted image user posted image .Jaz sicer ne kar od včeraj hujšam,je že skrajni čas.

Nič,grem zdaj perilo obesituser posted image ,pa drugi stroj naštimatuser posted image ,ob pol enih pa moram dvojčka peljati k zobarju,da bosta imele lepe zobkeuser posted image .

Zala ADL-za Zalo
user posted image
Se pišemo

user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
2.4.2007 9:53:04   
alenka11
ojla

Pri nas je vikend minil bolj klavrno. Sicer smo imeli včeraj lep sonček samo je biluser posted image  nekaj bogi pa ismo šli nikamor. Danes bo pa spet lep dan juhuuuuu.

Tevža super, da je Tevžek veliko boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Soncica pri nas je tut aktualno ležanje na puzzle in je končno zadovoljen in nasmejan ko se prevali na trebuh in obratno. Prej je bilo to bolj kazen, če je moral bit na trebuhu.
Aleksejči je tudi včasih zaprt zaradi GH. pol mu pa skuham par sliv pa jabolko pa zmeljem v kašo al mu dam sok za popit in ser kmalu pokaka. Pa termometer tudi mi uporabljamo.

Zala vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz več nimam idej kaj bi naš pikec še jedel. Sem se kar zasidrala pri hrani za 4 mesečnike user posted image . Zdaj se dojiva samo še zjutraj in zvečer ostalo pa GH al pa po flaši Aptamil. Danes se končno nataknila navaden moderc user posted image user posted image user posted image . KONČNO sem se znebila tistega za dojenje. Sem pa klicala ginekologa zaradi menstruacije (je še vedno nimam) pa je sestra rekla naj prej naredim test nosečnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . JOJ ŠE TO.

Sem pa zelo žalostna user posted image user posted image , ker sva bile v soboto z Dajanox na predavanju za plavanje z dojenčki in sta bili tisti vaditeljica in predavateljica nekam čudni in neprijazni, da se nisva odločile za tečaj. Čist sva bile razočarane user posted image  user posted image  user posted image . Namesto da bi nas tam prepričali in pritegnili so naredili ravno obratno. Bo trba naredit solo tečaj.

A lahko PROSIM tiste ki hodite na tečaj malo napišete kaj ste delali prvo uro, da ne bom kaj narobe naredila in čist prestrašila otroka. Grem ta teden kupit Fredov obroč pol pa hitro v toplice.

Se je pa naš pikec v enem tednu čist spremenil user posted image user posted image . Nič več ni toliko po rokah, rad se sam igra v stajci , na tleh, kar naprej prepeva in se pogovarja pa tut sedi že zelo lepo. Ne še samostojno ampak ni več tak pijanček je že zelo stabilen. Kaj pa vaši malčki, se kaj spreminjajo?

Lep dan vsem skupaj.

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
2.4.2007 10:47:34   
tevža
hojla!

in je vikend za nami....in midva sva do četrtka sama. je oči odšel na nizozemsko. no, ampak glede na to da je napovedano lepo vreme, bodo dnevi hitro minevali.

matevž pa samo še kašlja, tako da sva tudi inhalacije znižala na 12h. super smo tole prestali. bi lahko bilo veliko huje - še dobro da sem hitro odreagirala. in od zdaj naprej bo vedno tako.

zaradi GH pa še ni bil zaprt, tako da moram hitro potrkat. in kot je rekla alenka11, slive res najbolj pomagajo. no, vsaj matevžu in meni tudi user posted image

alenka11 - tudi jaz še nimam M, a se sploh ne sekiram. v bistvu mi je celo fajn....mi je pa G rekla, da lahko pride tudi šele po 10, 12 mesecih. ko bo bo. no, ob dejstvu, da izvajava varno romantiko user posted image
tudi jaz sem opazila, da se tevž spreminja iz tedna v teden; vedno več prepeva, pa na roke se tako vleče, da je mimogrede na drugem koncu sobe (pa ima 24 kvadratov). se mi zdi da je tako močen v rokah. in na veliko je začel poplesavat v naročju.

za zalo.....
user posted image

ne spomnim se, katera je zadnjič na post prilepila sack n sit. nam ga je včeraj prinesel dedi (moj oči) in moram reči, da sem nad zadevo navdušena. mislim, da nam bo prišla prav na vseh obiskih, pa restavracijah, na morju,....in tudi če ima stol previsoko naslonjalo, daš pod ritko blazinico in je stvar rešena. širina zgornjega dela je pa dovolj široka, tako da tu mislim ne bi smelo biti problema. imamo pa zelenega. za osvežitev spomina - to je to...

user posted image

zdaj pa že malo bla, bla, ne???user posted image

pinces - mislim, da bova šla jutri v LJ. zvečer ti zadevo potrdim.

ciao

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
2.4.2007 11:07:42   
ajne
hojla,

mi po solidno prespani noči zdejle spet malo dremamo, mami pa hop na RR...

tevža, tud midve bi šle na kak čajček (kofe ni zame), sporoči kdaj boš v LJ.

sicer pa ajdica že kake tri tedne samostojno sedi, zdaj se je koooončno začela tudi pogovarjat (jest mislim, da kliče mama in ajda, ampak ati pa sliši ata). pa ves čas se smeji. smo jo pa v egiptu očitno mal razvadili z nošenjem po rokah, tko da kr mal sitka in izsiljuje nošenje, odkar smo doma. zobka nimamo še nobenega, je pa praktično vse kar ji ponudim. danes bova midve kuhali ajdovo kašo (potem jo bom za nas naredila z gobami, za ajdo pa z jabučkom in slivami). glede kotaljenja pa je naša frčafela bolj pri lenih. če jo dam na trebušček, potem itak pleza okoli (rikverc!), s hrbta pa pride le na bok, potem pa se ji ne da več in na trebuh se ne prekucne, pa da je ne vem kaj... no ja, upam, da ni to kaj hudo narobe. sicer pa pridno nabira centimetre s "puzanjem" rikverc. ritko že fajn dviguje, tako da bo po mojem kmalu na kolenih. no, dajmo času čas.

midve greva v četrtek prvič na plavanje in glede na izkušnje mislim, da ne bo težav. bomo videli. julam, res se začne šele 5.4., so očitno prestavili za en teden. meni je super, da nisva nobene ure zamudili.

tko, zdaj počakam, da se zbudi, potem pa morava v štacuno s kolesarsko opremo po zračnico za voziček, ker se nam je drugi dan dopusta na pesku precvikala in smo cel teden vozičkali brez zračnice... in je kar šlo...

čau

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
2.4.2007 11:14:57   
incabinca
Hoj!

Moj miško ravno spi svojih 45 minut, jaz si pa tle glavo razbijam kaj naj skuham..... nagibam se k rižoti z radičem, sam to nič za Lovra prav ne pride... ali pač? Ah, še eno juhico bom vzela iz skrinje pa notr kaj zakuhala, če bo pa želel bo pa mal rižka pri meni poskusil...
Kaj pa bo pri vas danes na mizi?

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
   [Brisano sporočilo]
2.4.2007 11:16:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2907
2.4.2007 11:48:07   
julam
Ojla!
Ajne! user posted image user posted image user posted image Ti si zame 100% carica. Jaz se z malima komaj spravim ven na naši vasi, vi pa kar v Egipt. Sem vas imela cel teden v mislih user posted image - sama si sploh ne predstavljam trenutno kakšnega potovanja družinsko. No, ja, sta še malo premala. Kasneje pa ni hudič, da je ne bomo kam mahnili. VI kar pridno hodite in poročajte, mi bomo pa potem na preizkušenih krajih uživali za vami user posted image user posted image user posted image ! Super, da ste se imel super, sedaj pa dobrodošla nazaj v kruti vsakdan user posted image ! Upam, da me bodo v čet poklicali in mi sporočili veselo novico, da je še eno mestece frej za naju v Atlantisu!

Tevža, bravo,da ste se popedenali! Mi nismo bili ta vikend nič na vašem koncu. Sva se pa v četrtek z user posted image sprehajala ob Savinji in mi je bilo prav žal, da je bil tvoj Tevžek bogi, da te nisem mogla vem zvabit. No, pa drugič, a ne? Ja, jaz bi se tudi pridružila na kakšnem srečanju, ampak jutri bom imela še delo. Če bi bilo možno kakšen drug dan...

Ah, no, mojega škratka se mi zdi, da vedno samo "šimfam". Ga moram potihem tudi pohvalit.  GH mu je totalno zalaufala in poje povprečno 180/obrok. Zjutraj se dojiva, potem kašica s sadnjem v kompotu (najrajši ajdova), potem kosilo (vse sorte zelenjavica) - včeraj sem mu prvič dala makarončke (brez jajc), zvezdice od Barille, mu je ful sedlo. Popoldne mu dam zaenkrat samo jabolko, čakam, da mu dodam še skuto/jogurt. Potem pa mlešna kašica (rižolino, polenta) in še dojenje za lahko noč. Že par noči se  več ne  dojiva, parkrat je celo prespal user posted image user posted image user posted image , danes ga je pa neki sračkal. A je LUNA? Skratka, gre nam na bolje, se vidi, da poje veliko več in ni lačen.
Proseno kašo sem jaz že probala. V kompotu ali juhici se je dobro obnesla, zalita z mlekom je bila pa tako FUUUUUUj, da bogi moj mišek. Mogoče je pa jaz ne znan prav narediti???
Čebule pri nas še ne prakticiramo, namesto nje imamo por. Mali ga dobro prenaša. Nasploh dobro prenaša GH, edino tudi on zadnje dni težko kaka. Dva dni sem mu dajala banano, pa zgleda, da ni ok. Tako da sva jo za nekaj časa črtala.

Tevža, tale stolček tudi mene mika. Me pa zanima, če paše tudi na ožja naslonjala, pa na okrogla,...?

Šibam!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
2.4.2007 13:22:15   
tevža
hoj!

matevž panča opoldanski spanec, jaz pa na hitro na RR, ker moram biti potem zelo pridna, saj mi je dragi naložil en kup dela (sem kot ena asistentka user posted image ).

ajne - welcome back!! me veseli, da ste uživali. se pa strinjam, da je treba čim prej s tamalimi naokoli, da se hitro navadijo na današnji tempo življenja user posted image

julam - na ožja naslonjala gre definitivno, saj imamo mi doma ožja in smo že stestirali in je ok. po mojem bi šlo tudi na okrogla, ker je stvar iz blaga in mislim, da to ne bi smelo igrati bistvne vloge. bom pa nekje staknila okroglo naslonjalo in probala. ti sporočim....glede sprehoda za savinjo pa kadarkoli.

pri nas doma pa nimamo nobenega vegija več user posted image  - je možek tevžu v nedeljo skuhal riž, korenček in piščančka. bilo je za znoret dobro; smo vsi trije jedli rižoto....najmiiiii....

zdaj pa moram pa-pa

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
2.4.2007 13:43:00   
Anonimen
helu,

Sončica - sem vesela, da je že bolje. Hm, zanimivo. Tudi naš se je danes tako nekam napenjal, ko je kakal. Je bil čist rdeč. Na koncu je še malo zajokal. Pa sem pogledala in mater cela klobasa. Ni več tistega zenfastega drekeca.

Drugače pa sva tudi midva še vedno pri GH za štiri mesece. Ma ne vem, sam sploh ne upam kej več nadaljevat. Imam občutek, da moram kar malo bolj pazit. Sploh ker sva čisto na začetku imela tiste krčke. Ampak bom delala kar po občutku in kar bo bo.

Sicer pa najini obroki izgledajo nekako takole:
zjutraj za zajtrk: 100 ml rižolinota + 60 ml samo mleko.
malica: en frutek ( z banano, hruškami, ......)
opoldne, kosilo in čas za spanje: 160 ml mleka s polnozrnato kašico in banano
malica: zeljenjava ali pa kaj z mesom ( to je ponavadi po opoldanskem spancu )
popoldan nadaljujeva samo z mlekom ( 160 ml )
večerja: 250 ml mleka s polnozrnato kašico in banano

Ponoči pa tako tako. Včasih se zbudi ( recimo danes ) včasih pa tudi ne. Mu pa dajem lažje obroke npr. 130 ml mleka, potem ko najprej poskusim s čajčkom.

Tako, toliko o tem. Zdej grem pa še jest malo delat. Pišem ( oz. zdej se pregledujejo ) dohodninske napovedi. Sem preklicala men se zdi že pol davčne uprave pa še kaj zraven. Pa so kar prijazni, jih moram letos kar pohvalit.

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 2910
2.4.2007 18:11:25   
Tejcha
Ojla!

Mali preživel "čebelico". Nove mere: 68cm in 7200.

Zdej mam pa kr gužvo, tk da vas pridem še zvečer kej pogledat.

Vse najlepše, Zala!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
2.4.2007 22:09:57   
incabinca
Čer!

Ja kje pa ste vse????? Saj ni več vikend! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
2.4.2007 22:24:47   
dalin
Jaz trenutnouser posted image  in čekiram če bo katera kaj napisala

Žan 27.09.2006

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
2.4.2007 22:49:37   
Tejcha
Js sm tu še sam z eno učko. Že lezem proti postelji...

Fajn spančkite!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
3.4.2007 7:08:56   
tevža
dobro jutro!

pijem čaj in gledam, če ste bile zvečer kaj pridne, a so bili tudi že boljši dnevi na RR user posted image

najprej....

za Reneja

user posted image

potem...
tejcha in tilen, user posted image  za pikico.

mi smo noč preživeli več kot uspešno in upam, da se bo tako, v starih tirnicah, tudi nadaljevalo; matevž je spal od 19h pa do 6h. juhuuuuu. sva pa zjutraj malo spremenila najin ritual; prej sem ustala in ga dojila v dnevni na fotelju, zdaj pa ga vzamem k sebi v posteljo in malček je. jaz se tako čisto prebudim, potem se pa še cartava...user posted image

lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
3.4.2007 8:01:18   
žiža
Dobro jutro
danes sem pa jaz kar zgodnja. Sara me je ob 7ih iz postelje vrgla, ker jo je lulat in sem bila končno enkrat tolk, da nisem nazaj v posteljo zavila.
Joj meni sploh več ne znese, da bi na RR prišla. Pa vsa kar pogrešam.
včeraj sem mal na hitro preletela, o čem ste klepetale, pa sem zdele že vse pozabila.
Tevža, tole za na stol pa ful fajn zgleda. Kje si pa to kupila in kakšn je cena? Imam občutek, da bi naši scrkljani rit kar pasalo. Madona vsak dan bolj ugotavljam, da je Urban ena velika mazica. Ves čas bi se crkljal. Da ne govorim o spanju v svoji posteljici... DO plnoči še gre potem pa konec. Je tako dretje dokler ne pride v najino, da se ga sliši po celem naselju. Mi je včasih že nerodno zunja, ker imam občutek, da vsi za mano gledajo. češ, glej jo, teli se otrok vsako noč dere...  Ampak jaz se ne dam. ga bom natrenirala, da bo spal v svoji postelji pa konec. Bi še razumela, dabi bil lačen, pa da se zato zbudi. Ampak ni. Takoj ko začuti, da leži pri meni lepo zapre oči in v momentu zaspi.... in spi do jutra. Danes recimo še nič ne izgleda, da bo kaj kmalu odprl učke.

Danes sem prav fajn volje, ker je končno posijal sonček. Tako, da se bomo prav hitro zrihtali in šli ven.
zato, bo najbolje da se skidam iz računalnika in grem še mal pospraviti, dokler mali še spi.
Fajn se imejte pa user posted image za vse, ki ste in boste praznovali v teh dneh

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
3.4.2007 8:08:35   
incabinca
Dobro jutro!

Rene:

user posted image

Tejcha user posted image za čebelico.
7200g... joj, kdaj je imel moj Lovro že toliko :(  Zdaj ima pa že 10 kg.    Se včasih kar mal sekiram...

Tevža - jaz tud Lovra zdaj k sebi zjutraj vzamem, pa ga v moji postelji nahranim, potem se pa tudi midva še mal crkljava.

Ok, Lovro kliče, očitno se je že naveličal stajice.

Papa

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
3.4.2007 8:10:25   
princes
user posted image

Evo mojih 5 min ob kavici..user posted image

Midve sva vstali ob 7:15, čeprav je že od 6h pokonci..Samo jaz tudi približno ne morem vstati, pa jo vedno k nama vzamem, da se še mal cartamo..Ponavadi nama kakšno zapoje..user posted image

Lia se tudi vsak teden kaj novega nauči, in spozna..
Sedi še ne samostojno, zdej poje ba-ba, pa mi-mi, pa ji čist dogaja..
Mi je pa ful smešno to, ker je kar od kakšnega dneva čisto drugačna...Samo mi je pa ful luštna sedaj, se že tko vse zaveda, pa reži, pa skoraj čiča že sama..user posted image

Včeraj, je bila polna luna je bila sitna kot user posted image , še enga posta nisem mogla napisat..user posted image user posted image
Non stop, smo se morali ukvarjati z njo, pa še to ni blo haska..Pol smo šli pa konjičke gledat, je bilo pa cool, se jih sploh ni bala, je kar rokice stegovala, pa jih božala...user posted image

Reneju

user posted image

Ajne, hello...user posted image

Danes pa lepo kuka sonček, tko da bomo mal voziček zalaufali..user posted image

Zdej pa je Lia že čist živčna, greva ritko previt, pa se mal zabavat, pol gre pa mami k frizerju...user posted image user posted image

Lep dan...

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
3.4.2007 10:46:40   
incabinca
Lovro tudi pančka svojih 45. Sva bila prejle v Merkatorju, pa sem mu kupila pametnega kuža, imam kar slabo vest, ker sem že tako ali tako finančbo bolj na psu.... ampak kaj ko pa Lovro kar vriska zraven!!! Sem mu ga že v Merkatorju pokazala in mu je bil takoj všeč in se mu je smejal, tako da nisem mogla da ga ne bi vzela....
Kolk je danes spet lepo vreme!!! Juhu!!! Midva sva bila že na sprehodu, zdaj Lovro kar zunaj pančka. Po kosilu pa spet greva.
Kako kaj shujševalke? Ste že začele? Jaz se zdaj malo nazaj držim pri sladkarijah, veliko vode spijem, zdaj pa  ko je lepo vreme pa še tečt pa na rolarje.... 90 dnevna dieta pa pri meni sploh ne vžge, meni se ne da ubadati s tem. Imam pa tisti dve knjigice in včasih kaj iz njih skuham, so kar luštni receptki.

ok, grem še kaj pospravit, pa malo za kosilo začet pripravljat!

papa

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
3.4.2007 10:51:27   
dalin
user posted image

Imam pet minut časa dokler se Žan ne zbudi.

Danes imata dvojčka sistematski pregled za v šolo in nisem uspela prej na RR priti,dokler jih nisem pošlihtala,da so šli.Ju je pa user posted image  peljal,saj ne vem če biuser posted image  toliko časa brez mene zdržal.
Sem bila pa včeraj pri zobarju z njima in sta kar malo jokalauser posted image .Nista bila tako pogumna,kot sta rekla da bostauser posted image .Pa kaj čmo,še odrasli se bojimo zobarja,kaj šele tamali.

Nimam pa nobene ideje,kaj bi danes user posted image  skuhalauser posted image .Kaj jim pa ve kuhate?Mene je moja memorija čist zapustila user posted image .

Tevža user posted image  da ste se pozdravili.Tudi jaz sem za vsako ustajala in dojila v dnevni,zdaj pa ne več,je bolj fajn leže pa še dremam lahko zravenuser posted image
Ajne tebi pa dobrodošlica nazaj
Tejchauser posted image  za pikico in nove mere.
Tanyka-za Reneja
                                     user posted image
Zdaj grem pa Žana zrihtat,da bova šla na en sprehodekuser posted image .
Aja pa ko ste se pogovarjale o klobasah v plenicahuser posted image :naš jo zlahka naredi,je pa res da mu banane še nisem dala probat,se bojim da bi ga zaprlauser posted image .

user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
3.4.2007 13:16:04   
Tanyka
user posted image

Mi pa smo imeli ponoči celi direndaj.Nonstop se je drl, metal sem, tja,............
Pomoje ga je luna dajala, al kaj user posted image .
Jaz pa sem spet nekaj prehlajena, kašljam, glava me boli,..........
Vse me juser posted image .
Zdaj pa bi že bil čas, da se ti virusi že končno enkrat izselijo iz naše bajteuser posted image .

Drugače pa sma danes bila že po trgovinah, sem šla pogledat tudi v Lidla.Imajo ful lepo sadje, in zelenjavouser posted image .Cene pa se mi zdi, da so nekje iste kot v ostalih trgovinah.

Hvala vsem za čestitkeuser posted image

Zdaj sem ravno dala pečt pečenko, tamaladva pa sta na balkonu-imamo ful lepega sončekauser posted image

Se tipkamo

user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
3.4.2007 13:57:14   
dalin
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka

Mi pa smo imeli ponoči celi direndaj.Nonstop se je drl, metal sem, tja,.........

Mi tudi

< Sporočilo je popravil dalin -- 3.4.2007 13:59:17 >

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
3.4.2007 13:59:35   
Tanyka
DALIN-vi tudi al kajuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
3.4.2007 14:01:00   
dalin
Sem prehitro pritisnila Tanyka,velja samo prvi del.user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
3.4.2007 14:08:21   
žiža

Joj sem jaz ena nerodna mati user posted image  Smo bili zunaj z vozičkom in na buggiju sem porivala Saro. Sva se nekja trapale in šibale in jaz stopim na kolo od vozička in adijo moja noga user posted image user posted image user posted image  Imam cel nart zatečen in me ful boli. Ne morem hodit in sem čist adijo. Zlomljeno ni, ker sem šla kar slikat pa s kostmi ni nič narobe. Očitno sem si nategnila kakšne vezi user posted image user posted image user posted image
Ah user posted image  gre vedno na kup srat, zakaj bi zdej drugam hodil, ko je pri nas tako lepo user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?