|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.3.2007 14:26:05   
Tejcha
Zdej pa ne vem, če ne bi kr torte spekla, pa vas vse skup lepo povabla nanjo. Sej bi naredla tako feeejst sadno, user posted image Domačim pa vsakmu posebej razlagam: "Veš, mi mamo pa dans pol svečke..." Pa komentar nazaj: " A reeeees?"

Alenka11, js sm mela pa zadnje dni kontra težave... pa se je tud pošlihtalo- sem pa že tud mislila, da me bo razneslo... Potem sem se pa nafilala z activio, donatom, suhimi slivami... uf.... mi tud ni blo fajn...

Incabinca, mi smo tudi prejšnji mesec vseeno "praznovali", zadnjega in fertik, :) Zarad enga strica, k si je zmislu, da ma februar sam 28/29 dni, pa naš mali že ne bo prikrajšan za obmesečnico. A ne? user posted image

Js sm mela pa dans namen berivko nasejat, in s tem prvič zaštartat "naš vrt", zdej pa tako vreme, da te mine do vsega... user posted image

Drgač pa smo v veselem pričakovanju: sestri od mojga (a je to pol moja svakinja? pa ne se režat.. )še čist mal manjka do PDPja in je danes  šla v bolnico zarad povišanega pritiska...  In zdej čaaaakaaaaaamo... men se pa film nazaj vrti... In kr ne morm verjet, da je že pol leta od takrat, ko smo čakali na našega lumpa. Ful me ima, da bi jo poklicala, da izvem, kaj se dogaja, pa se še živo spominjam vseh nadležnih klicev... in bom zato pridna in ne bom...

Grem še kej koristnega nrdit...

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
30.3.2007 16:28:07   
ZALA ADL
Tilen vsenajboljšeuser posted image !

Mi smo pa danes bili na plavanju. Joj kok ja mala uživala. Je ful z nogicami brcala, pol smo jo pa iz obroča ven vzel, je pa kar vriskat začela, pa z rokami je tako mahala. So jo une k so tečaj  vodile kr gledale, mala prvič na plavanju pa tako raztura.... Pol sem jo celo pot do doma animirala, da mi ni v avtu zaspala, ker sem jo hotla v postlo dat spat. In je revca se tok namatrala, da je pol spala kar 2 ure in pol v kosu, sem jo kr hodila gledat če še spi...

Vreme da dol padeš. Hvala bogu, da naslednji teden oblublajo zboljšanje. Ma moj user posted image  dopust. Komaj čakam, da bomo mal več časa skupaj. Bo pa tudi nama v jeseni 10 let kar sva skupaj, pa 3 leta kar sva poročena. Že celo večnost.....

Naj čimprej sonček posije, drugač bomo vsi depresivni ratal!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
30.3.2007 18:30:04   
Tanyka
TILEN-vse naj

user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
   [Brisano sporočilo]
30.3.2007 18:54:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rose22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2879
30.3.2007 21:26:32   
tevža
dober večer!

za nami je prijeten družinski dan...je bil user posted image  doma in naju je razvajal, tako da sva si oba malo opomogla. matevž je že drug dan brez vročine, tako da gremo jutri lahko (če ne bo deževalo seveda) za pol urce na zrak. komaj čakam....

vsem skupaj želim lep vikend!

user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
30.3.2007 22:12:42   
Tejcha
Čer.

Sej sm se že spokala z računalnika, sam tole vam pa morm povedat...

pri nas imamo 3 dude in 2 za vsak slučaj (skupaj torej 5). Js približno vedno vem, kje so, zadnje čase pa se je začelo dogajat, da so začele izginjat... in danes.. ni blo nobene nikjer... Dobila sem že  ****is, bla jezna k user posted image , ker sem bila zihr, da jih ati pač pušča kje... Njegovih čudnih pogledov in mršenja, ko sem ga obtožila, sploh nisem upoštevala. Potem pa se lotim sesanja, premaknem kinderpet in... lej jo tičko... Najdem VSE DUDE in 2 plišeka, ki sta po moje mnenju že tud dobla noge....
Na posteljici je zaščita privezana tako, da je na strani, ki ni zraven postelje, vmes za eno rešetko, to je cca 5 cm, lufta in mali se je očitno odločil, da bo to njegovo skrivališče... Prej sem ga namreč dala spat - itak, da sem zaščito naštimala tako, da luknje ni bilo, grem čez nekaj časa gledat, če mali spi in... vidim, da ne. Imel je namreč precej veliko dela s tiščanjem svoje najljubše veveričke, brez katere noče zaspat, skozi špranjo... Svašta! Kaj šele bo... Pa da ne pozabim: dudo je tudi že "pospravil". In potem je bila na vrsti "huda mami", pa komaj sem zadrževala smeh, mali pa na obrazu izraz: "mami, kr navadi se"... JAOooo....

Predlagam, da če kej pogrešate, obrnite okrog posteljico, ker dvomim, da je naš prvi, ki se je spomnil delat nekje zalogo... user posted image

Tk, zdej pa res dost za dans.

NOčko!

Zdej pa

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
31.3.2007 8:31:42   
incabinca
user posted image

Se vidi,da je spet vikend, ko tu na RR vlada zatišje ;) Sem samo mal prišla počekirat, pa malo prbrat kaj ste včeraj napisale, zdaj pa letim z mojim otroškim zborčkom nekam pet.... po resnici povedano - totalno nič se mi ne da it. user posted image

papa

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
31.3.2007 9:00:46   
alenka11
Ojla

No včeraj zvečer se mi ni dalo it na RR, sem samo pokukala če je katera prijavljena pa ni bilo nobene.
Me kar malo vest peče ker sem včeraj čist egoistično samo svoje probleme napisala user posted image . Se moram malo poboljšat user posted image .

Tevža me veseli da je Tevžek že boljše. V primerjavi s tabo je naš zamašen nosek in malo vročine pravi ˝luksuz˝. Naš Aleksejči ima malega bratranca po imenu Tevž user posted image user posted image user posted image . Še eno lepo ime a ne?

Da se ne bo samo Dajanax hvalila s svojo sobico user posted image user posted image user posted image . Tukaj je še moje ročno delo:

user posted image

user posted image

Se moram malo pokazat kako izgledam pa nimam nobene pametne slikce, sem  vedno jaz za fotoaparatom tako da sem uporabila kar tole z Dajanox in Vito. Upam da ne bosta hudi user posted image . Slikica je malo starejša - od januarja. Jaz držim Vito, Dajanax pa Alekseja.

user posted image

včeraj sem imela še toliko stvari za povedat danes se pa ne somnim več user posted image . SSe še oglasim ko bo mali spal zdaj mu moram preveč rokice lovit po tipkovnici.

Lp

< Sporočilo je popravil alenka11 -- 31.3.2007 9:12:40 >

15. september 2006 - ALEKSEJ

Neposredna povezava do sporočila: 2883
31.3.2007 9:16:36   
alenka11
Sem hotla malo pomanjšat slikice pa ni uspelo user posted image . Ah bo vsaj več prostora zasedlo user posted image .

Še to, ko sem risala po sobici še nismo vedeli, da bo fantek. Mogoče bi narisala še kakšen avto user posted image user posted image user posted image

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
31.3.2007 10:53:45   
yennika
ALO BABIKE-u sorči kričim!user posted image

Tejči, ja naš mali ima tud svoje skrivališče, tudi jaz sem že iskala dude-jaz imam sicer samo 2, ampak točno vem kje se nahajata.user posted image
No, mali je našel skrivališče v spalnici.Ko gre ati zjutraj v službo in se mali zbudi ga dam k sebi na cartanje in tako spima pol še do 9ih,10ih.Imava dve vzmetnici na "zakonski" user posted image postelji in tako nastane zgoraj pri robu čisto majhna luknja, kjer se jogija stikata-uuuuu sem zakompliciralauser posted image , pa saj veste kaj mislim...no in tam not Klemen meče dude, ampak jo more fajn potisnit v luknjo, da pade skoz.Pa ne bi vedela, če zadnjič ne bi slišala poka.Pa gledam kaj je blo to....potem opazim, da dude ni nikjer in grem v akcijo, mi je kar takoj kliknilo.

Ja ni kaj , vse imate take čedne, res luštkane sobice.Meni pa atek sploh ni dal možnosti, da kaj narišem...je kar sam čisto potiho ustvarjal in me poklical pogledat, ko je bilo že vse pobarvano-v novo stanovanje smo se selili, ko je bil Klemen star 2 meseca .Mi je kar mrak na oči padeluser posted image , no ne me narobe razumet, saj se je zeeeelo potrudil,po moško pač, jaz bi seveda kaj dodala, pa je rekel, da fantek more imet bolj močne, trde linije.user posted image Pa še finta rudi, prek je nanesel tisti lak sloj, da se lahko stena obriše, tak da če želim oz. mali želi kdaj drugo barvo, bo treba najprej to dol zbrusit.jaooooo.Da vidim, če je kje kaka pametna slika.Eh, nč pametnega.....user posted image
user posted image

Princeska, ko sem brala tvoj post sem dobila knedl v grlo in solzne oči....ne vem mene bi kap.Je mala bla pol ok?Jaz bi kar popenla, pa saj nič ne moreš, se zgodi...te jajce so še posebej nevarne.....lani-ko sem bila še v službi, je tud en mlad par prpelal dojenčico na urgenco, ker je ateku padla ven iz jajčke, ko jo je iz avta ven jemal, nepripasano.Sta bla zelena v obraz.Pa je blo vse ok, punčko so poslikali in imeli na opazovanju, če bi bruhala....O šit, res!

Nč, mejte se!

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
31.3.2007 17:50:45   
princes
dan..

Yennika saj sva bila midva tud čist zelena..Jokala se je kake 3 min, pol je bilo pa ok..
Malo sem jo potem opazovala, če bi bilo kaj, sam je bilo ok..
Sreča v nesreči..Hvala bogu..Še modrice in buške ni nobene..user posted image
Ja je treba kar skoz privezane imet..

Tevža, me veseli za Tevžka..
Če bom jaz mela kaj časa tisti dan ko boš prišla v Lj., bom z veseljem šla na kavico...user posted image

Lia je pa spet mal tečka po cepljenju, še dober da jih je konec za pol leta..

Ja kok mate lepe sobice, sem se čist navdušila, sem že mojga naštimala, da bova tud midva poslikala..user posted image

Kakšen beden vreme, upam, da bo ta teden kakšno izboljšanje, da gremo malo ven na zrak..user posted image
Mi se tud cartamo doma, ker smo vsi skupaj..user posted image user posted image

No lep dan še naprej...

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
1.4.2007 11:42:48   
incabinca
Hojla!!

user posted image

Se vidi, da je nedelja, je tukaj gor taka tišina, da me je že kar strah. Midva sva ravno prišla iz cerkve, sva butarico nesla :))
Zdaj pa se Lovro igra, mamica pa za kosilo pripravlja...

Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
1.4.2007 12:41:17   
tevža
hojla!

ja, res je zatišjeeee, a jaz sem si vseeno vzela minutko, da vas malo pozdravim.

mi smo že skoraj ok. matevža uho ne boli več (ko mu pritisnem, ne reagira več), kašlja pa še vedno. a dr. mi je rekla, da bo to trajalo kar kakšne 14 dni. še vdno delalva nhalacije in jemo antibiotik. nam je pa tale bolezen popolnoma zrušila navade; ponoči se zbuja za dojenje user posted image  in tudi sam ne zaspi več. prej sem ga dala v posteljico, lupčka, zaželela lahko noč, šla iz sobe in je zaspal. zdaj pa to ni več moderno user posted image ; no, upam, da bova to ta teden sanirala in prešla na star urnik in navade.

in dopoldan je nehal spati! očitno ne rabi več - ja, korenjak....

uh, šibam...mi je možek skuhal kosilo..njamiiiiii

se tipkamo večer ali pa jutri.

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 2888
1.4.2007 15:13:39   
dalin
Yennika-Klemnu za 7 mesecev
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
   [Brisano sporočilo]
1.4.2007 15:27:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
1.4.2007 15:56:48   
yennika
HVALAAAAAA!

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
1.4.2007 18:32:40   
ajne
čauči moje čvekice...

evo, pa je minil naš dopustek. bilo je super. vse ok. mali dve sta obe v ponedeljek sicer zakuhali na 38.5, pa smo dali svečko in calpol in je bilo čez noč že vse ok. potem smo se v torek mal bolj pazili in to je vse, kar je bilo problemov. drugače pa same pohvale. dahab je čudovit, smo bili samo mi in še ena slovenska familija od slovencev, vsi ostali z aviona so šli v SSH. ogromno otrok je bilo na letalu. uf, si ne predstavljam gužve, ki je tam. dahab je tako staro beduinsko mestece, ki je cvetelo v 60's, tko da je vse še flower power... ampak noro dobro. hotelček super (tak mini, da je že skoraj intimen, k te vsi poznajoin se ful trudijo okoli tebe), predvsem pa so vsi nori na otroke. tavelika je itak prodana dol. imajo za otroke vsak dan animacije in jih lahko mirne duše pustiš tam v varstvu. ajdice seveda ne, tavelika pa je bila ves čas z njimi. pa so pekli pizze in si barvali obraze, noreli in se skratka zabavali. sploh ni pogruntala, da se v bistvu sploh ne razumejo kaj si govorijo. vse so se zmenli! pa na blond punce so pa itak mahnjeni. tko da so mi za ajdico čez 20 let že ponujali kamele in koze za doto user posted image user posted image . hrana božanska... ma smo uživali res 100 na uro. mislim, da se bomo gotovo še vrnili tja.

tko, zdej pa perem cunje, ati kopa ajdico, tavelika pa spi, k še ni čist prišla k sebi od včerajšnje poti, ker smo precej pozno prileteli v LJ.

jutri pa nov teden in vse po starem... pa v pričakovanju prvomajskega smučanja... takega življenja bi se človek res kar navadil... user posted image user posted image user posted image

čau

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
1.4.2007 19:36:46   
Anonimen
čer in še moja malenkost,

najprej čestitke Klemnu za 7 mesecev.

Ajne - superca. Sam da je vse štimalo. Kje se bili to ? Saj vem, da si že enkrat pisala, ampak daj še enkrat, da se malo slinim...Ma mi smo tudi eni taki popotniki. Meni je sploh zakon avion in to. Sem čist nora. Se moram kar vsakih par mesecev nekam odpeljat, če ne sem kar bolna. Ok, zdej ko imamo tamalega še sploh ni bilo časa, ampak prej pa skoz. Tko da, komaj čakam, da se malo odpeketamo.

Drugače pa nič novega. Deževno, dolgočasno nedeljsko popoldne. Dopoldan smo nesli butarco k maši, pa mami je skuhala kosilce, popoldan pa smo malo šetkali ( vmes, ko ni padal dež ).

Tko da nič, lepo se imejte, stisnite se k svojim najdražjim, pa se jutri kofetkamo.

PS: pa od jutri naprej je prepovadano nabiranje regrata. Baje, da je evropska komisija za kmetijstvo, zaradi ogrožanja te rastlinske vrste, prepovedala po vsej Evropi. Inšpekcije začnejo jutri delovat na polno.

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
1.4.2007 19:38:54   
Anonimen
Sončica -  a je Beni že kakal ?

Kakšno svečko iz putrčka to misliš ?

Drugače sem mu pa jest kar ene dvakrat termometer v ritko dala in je bilo veselo. Cel dan je kakal. Zdej mu sicer kuham jabolčni kompot, pa mal klinčkov, pa cimet, pa malo janeža, pa tud veselo kaka. Tko da, držim pesti !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2894
1.4.2007 19:55:17   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

PS: pa od jutri naprej je prepovadano nabiranje regrata. Baje, da je evropska komisija za kmetijstvo, zaradi ogrožanja te rastlinske vrste, prepovedala po vsej Evropi. Inšpekcije začnejo jutri delovat na polno.

1. APRILuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
1.4.2007 20:23:08   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           -KlemeN
02.09. ZALA ADL            - Zala
            NATAŠI               -Timotej

03.09. TANYKA             Rene
            BUCHKA            - Filip

04.09. X_SREČKA_x      - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                  - Tilen
11.09 žIŽA                     - Urban
15.09. ALENKA11         - Aleksej
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA           - Benjamin
22.09.TEVŽA                -Matevž
23.09 SANJAS              -Maks Oliver
25.09. ROSE22            - Neja
26.09. AJNE                 -Ajda
27.09.DALIN               -Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA            - Tilen
03.10. *LINA*            - Tristan

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 1.4.2007 20:28:31 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
1.4.2007 20:26:57   
Tanyka
KLEMNU za 7 mesecev

user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
1.4.2007 21:27:48   
Tanyka
KJE PA STE VSE?
Grem spat, ker imam že samogovore, pa še user posted image  me čaka user posted image , in moram izkoristituser posted image

user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
1.4.2007 22:11:17   
Tejcha
Klemen, user posted image !

Sej sm smotana, ker ne limam slikic, sam ves čas uporabljam firefox, pa se mi explorer nekak ne  dopade...

Princes: ja, tole z lupinico je pa moral bit orng šok. Sam, da je vse OK.

Vikend minil bolj lenobno kot ne, sedaj pa štartamo v precej naporen teden. Grem pod tuš pa v mižule.
Jutri imamo cepljenje in plavanje - sem čist pozabla in mislim, da bomo skenslali in se jim pri čofotanju pridružili čez 14 dni, v torek sem js naročena pri G, v sredo, četrtek in petek pa bom laufala po osnovnih šolah. Vmes pa še mal miganja in bo spet teden naokrog.

Kaj boste pa pripravile za veliko noč? Js bom po vsej verjetnosti spekla kokosovo potico in skuhala kračo, bomo pa menda pri naših doma, tak da bo zagotovo vsega dovolj. Letos bom tudi prvič v lastni režiji barvala jajčke - kupila sem ene pastelne barve. Mika me, da bi nanje namesto nalepk z "napihljivimi" flumastri sama narisala zajčke, piščančke... Na njih nič ne piše, a mislite, da bi blo to lahko strupeno? Namenjeni so otrokom...

Butarca pa: včeraj smo jo kupili, moj je zjutraj zgasnil na fuzbal in ko sva bila z malim že spravljena, da bova šla do cerkve na sprehod v času cele procesije, ugotovim, da mi je moj odpeljal voz. Streljala bi... Sicer pa pri nas nihče ni ravno zgleden, kar se tega tiče, tako da bomo tudi letos preživeli brez "požegnane" butare... V soboto pa bomo potičko in jajčke odnesli vsi trije, pa če se moj potem na glavo postavi... Pa  ve?

Ajne, WB!

No, tolk o mojem hitrem skoku na RR. Že spet sem naklamfala cel roman...

Grem spat. Mirno nočko!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
2.4.2007 7:58:58   
incabinca
user posted image

Jap, pa je spet ponedeljek tu....
Midva sva danes spala do sedmih, s tem da se ponoči nisva čisto nič zbudila. Je pa začel Lovro s trmarjenjem pred spanjem - ko ga položiš v posteljo začne tuliti tako, kot bi ga nekdo hudo mučil. Ko prideš zraven pa seveda smeh. user posted image user posted image

Tejcha jaz sem tudi razmišljala da bi letos jajčka mal po svoje pobarvala... bom šla mal v trgovino pogledat če imajo kaj pametnega.
Potice pri nas nismo pekli že sto let, zdaj jo kar kupimo in po moje bo tudi letos tako. V bistvu se nikomur ne da kej posbej s hrano ubadati, saj imamo že v picieriji dovolj opravka z njo ;)

ZALA ADL - za Zalo user posted image

user posted image

Letim zajtrkovat, jaz sem zjutraj zmeraj lačna kot volk!!!!!!

Oglasite se kaj!
papa

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?