tevža
|
hoj! najprej za vse slavljence ... vsi palčki malčki, ki ste bolani, pa čimprej okrevajte, da vas bodo mamice lahko vozile kilometre in kilometre po sončku. pri nas pa je danes kar mali kaos; Matevž že dva dni noče jesti nič "slanega" (ne zelenjave, ne same polente, ne krompirčka, niččččččččč). pa sem mu skuhala "plehko" (beri brez vseh dodatkov) zelenjavo, pa ni jedel (to mi je razumljivo), pa pire s korenčkom in žličko kisle smetane, pa ni jedel (to mi ni razumljivo), pa polento, pa spet ni jedel, pa bučke s cvetačo in smetnco, pa spet! ni jedel. ko pa sem odprla plastičen korenček (beri Hipp kašico) jo je pa pojedel kot za šalo. no, to mi pa sploh ni razumljivo! sploh ne vem, kaj naj še probam...se mi zdi, da sem vse finte uporabila (od tega, da je imel žemljico v eni roki, do aviončkov, da sem čepela pod mizo...skratka animacije še in še, pa nič). ne vem v čem je fora, da "plastiko" je, sveže kuhanih stvari pa ne. sadje pa normalno je (tako sveže, kot kuhano). kakšen nasvet??? bom še malo vstrajala, a če ne bo šlo, mu bom pač zelenjavo dajala kupljeno in "svežino" nadomestila s sadjem. upam, da ga ta kaprica kmalu mine, ker so meni osebno Hippove zelenjave naravnost bljak. no, drugače smo pa zdravi kot ribe in je vse ok. mali veselo razgraja po stanovanju in začel je nogice k sebi vleči, ko leži na trebuščku. tako da zdaj uporablja že roke in noge skupaj; mislim, da se bo začel plasti v manj kot mesecu dni. no, zdaj pa je že ratal crancky..grem. ciao
|