|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
6.4.2007 7:11:41   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           -KlemeN
02.09. ZALA ADL            - Zala
            NATAŠI               -Timotej

03.09. TANYKA             Rene
            BUCHKA            - Filip

04.09. X_SREČKA_x      - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                  - Tilen
11.09 žIŽA                     - Urban
15.09. ALENKA11         - Aleksej
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA           - Benjamin
22.09.TEVŽA                -Matevž
23.09 SANJAS              -Maks Oliver
25.09. ROSE22            - Neja
26.09. AJNE                 -Ajda
27.09.DALIN               -Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA            - Tilen
03.10. *LINA*            - Tristan

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
6.4.2007 7:13:35   
Tanyka
Končno nova stranuser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa moram post skopiratuser posted image user posted image user posted image

user posted image   JUTRO

Sem pokonci že od 6, je Rene nekaj mrckal, sem mu hitro nardila flaško, zdaj pa še spančkauser posted image user posted image ,
Lara pa mu seveda dela družbouser posted image user posted image .Drugače pa je bila noč dokaj prespana, moje počutje je veliko boljše od včerajšnjegauser posted image user posted image .Otrokeca sta tudi že skoraj okuser posted image user posted image user posted image .Tako, da gremo naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image
Boma pa z Laro enkrat popoldne pobarvale jajčke za user posted image  na mizi, pa enih par za k blagoslovu, ostale pa kuham sprotiuser posted image , da ni potem prevelikih izpadov elektrike pri ritiuser posted image user posted image
Imamo pa tudi v vazi veje, in gor obešene plastične jajčkeuser posted image user posted image user posted image .Malo morajo otroci vedet za kaj se gre-predvsem tavečjiuser posted image user posted image user posted image .
STAREM BOM POBARVALA NOCOJ jajčke, PA ENKRAT PROTI JUTRI BOVA DALA KLOBASO V KOŠAROuser posted image user posted image , ostalo pa malo pred blagoslovomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . 

AMADEJ vse naj naj

user posted image

Bom vam kr sedaj zaželela

user posted image         user posted image , če mi slučajno danes več ne uspe na rr.No zvečer se beremo sigurno, ampak ne verjamem, da boste vse tu goriuser posted image  

Se tipkamo kasneje

ČAO ČAO

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
6.4.2007 8:05:34   
dalin
user posted image    Dobro jutro

Še jaz na hitro.Mi smo se tudi že skoraj pozdravili in upam da bomo imeli kaj od praznikov.Včeraj se še malo pospravljala po stanovanju,tako da imam zdaj nekaj časa mir.

Dajanax upam da je Vita že u redu.Saj zdaj bo pa mir za nekaj časa,nas pa tretja pikica še čaka.Sem pa tudi že jaz iskala kakšno pametno igračo,pa nič ne najdemuser posted image .Prosim,ko boš kje kaj staknila,povejuser posted image .

Zvečer bomo pa tudi pri nas jajčka barvali,za deca pa ne vem,če mi bo uspelo še pri njemu(Tanyka)user posted image user posted image user posted image .

Se še kasneje kaj oglasim,grem zdaj stroj naštimatuser posted image .

user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
6.4.2007 9:16:05   
princes
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo še jaz malo na hitro, nimam časa tud na wc it..user posted image
Skoz nekaj..

Lia je pa tako zoprna, da ni za prenašat, samo po rokah bi se nosila, sama ne more bit tud minute..Samo, da grem iz vidnega kota, v katastrofalen jok..Katastrofa..Skoz se dere, da me kakšen dan tako glava boli, da je za popiz...user posted image
Nevem, kaj je zdaj s temi glavoboli..user posted image
Tko, da jo bom sam ven v voziček napokala, pa naj bo zunaj..Še dobro da je sonček...user posted image

Vsem slavljenčkom user posted image ..

Pa vsem bolančkanim user posted image ...

Tud jaz si bom umislila, tole vrečko za na stolček...user posted image

Tevža frizura je user posted image ..Tko kot sem si zamislila..user posted image

Mi ne bomo nič potice pekli, tud nisem jedec potic..
Pa tele velikonočne dobrote, me čisto nič ne mikajo..user posted image
Jajčk se bomo že drugje najedli, jih bomo pa drugo leto z Lio barvali..user posted image

Lep dan..

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
6.4.2007 10:31:02   
ajne
hojla,

mi smo imeli spet bolj švoh noč. se je kar naprej zbujala. ma sej ni da bi govoril.

glede velikonočnih dobrot pa je pri nas tako, da jih ni user posted image . s taveliko samo pirhe pobarvamo, lani sem sicer pekla potico (prvič in mi je odlično uspela), sam je pa cel dopoldne trajal. tko da mi je škoda časa za to... no ja.

ajdici so izpuščajčki že malo izginili, vendar ene dva-tri pa še ima. se mi zdi, da bodo le šli stran. lahko da je bilo revici res vroče user posted image .

sončica, za plavanje pa ni nič posebne logistike. tko kot če greš sama plavat, sam da še otročka zrihtaš (vse za previt in preoblečt in brisačo moraš imeti seveda s seboj). pa zlo fino je, da imaš s seboj lupinico ali pa nekaj drugega, kamor otročka lahko odložiš (na tečaju imamo blazine, kamor jih polagamo, če si sam, pa je res priročna lupina, če otroček še ne sedi samostojno). v plavalne pleničke je najbolj pametno, da ga oblečeš na bazenu, do tja ga neseš v bodyu, da se zunaj ne prehladi, ker garderobe ponavadi niso pretirano tople. in to je to. za v freda boš najprej najbrž potrebovala vsaj še očka, da ti pomaga tamaučka notri namontirat, potem pa vaja naredi mojstra in lahko gresta tudi sama. freda kupiš lahko tudi preko neta:

http://www.plavanje-dojenckov.com/

stane pa 24 EUR. je pa res, da večina dojenčkov vseeno najbolj uživa v vodi brez vsega v trdnem naročju mamice ali očka (samo potem moraš res ves čas pazit, da ima ustka zunaj in da ti ne zdrsne).

za morje za prvo leto jaz zelooo priporočam vsaj neoprenske kopalke, če že ne obleke, ker večina otročkov nima rada mrzle morske vode. v neoprenu pa se počutijo ko riba v vodi. no vsaj pri nas se je obneslo (mi smo sicer imeli samo hlače, pa smo potem kupili tudi obleko).

a ja, po plavanju so navadno zlo lačni in utrujeni, tko da je fino imet kaj s seboj za pojest, potem pa samo še v mižale... user posted image

tko, ajdica drema prvo kitico (sva namreč že iz sprehoda) in pričakujem, da se bo vsak hip zbudila.

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
6.4.2007 16:56:22   
tevža
hoj!

najprej za vse slavljence user posted image ...

vsi palčki malčki, ki ste bolani, pa čimprej okrevajte, da vas bodo mamice lahko vozile kilometre in kilometre po sončku.

pri nas pa je danes kar mali kaos; Matevž že dva dni noče jesti nič "slanega" (ne zelenjave, ne same polente, ne krompirčka, niččččččččč). pa sem mu skuhala "plehko" (beri brez vseh dodatkov) zelenjavo, pa ni jedel (to mi je razumljivo), pa pire s korenčkom in žličko kisle smetane, pa ni jedel (to mi ni razumljivo), pa polento, pa spet ni jedel, pa bučke s cvetačo in smetnco, pa spet! ni jedel. ko pa sem odprla plastičen korenček (beri Hipp kašico) jo je pa pojedel kot za šalo. no, to mi pa sploh ni razumljivo! user posted image user posted image  sploh ne vem, kaj naj še probam...se mi zdi, da sem vse finte uporabila (od tega, da je imel žemljico v eni roki, do aviončkov, da sem čepela pod mizo...skratka animacije še in še, pa nič). ne vem v čem je fora, da "plastiko" je, sveže kuhanih stvari pa ne. sadje pa normalno je (tako sveže, kot kuhano). kakšen nasvet???
bom še malo vstrajala, a če ne bo šlo, mu bom pač zelenjavo dajala kupljeno in "svežino" nadomestila s sadjem. upam, da ga ta kaprica kmalu mine, ker so meni osebno Hippove zelenjave naravnost bljak.

no, drugače smo pa zdravi kot ribe in je vse ok. mali veselo razgraja po stanovanju in začel je nogice k sebi vleči, ko leži na trebuščku. tako da zdaj uporablja že roke in noge skupaj; mislim, da se bo začel plasti v manj kot mesecu dni.

no, zdaj pa je že ratal crancky..grem.

ciao

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
6.4.2007 21:48:22   
tevža
ku-ku??
se vidi, da je petek in da so prazniki pred vrati...

se pa tipkamo po praznikih....UŽIVAJTE!

pa-pa user posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
6.4.2007 21:59:24   
dalin
Julam-za Amadeja
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
6.4.2007 21:59:47   
dalin
Kje pa ste vseuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
6.4.2007 22:13:44   
dalin
user posted image OJ!
Mislim da je imela Tevža prav.Približuje se vikend in vse ste mrknile.

Ja nič,mi smo jajčka pobarvaliuser posted image ,oziroma so jih kar tavečji trije.Sem jim pokazala kako in so ustvarjali.Joj kako so bili veseli.Vsako leto sem bila tako natančna kako morajo pirhi zgledati,da danes niso mogli verjeti da jih lahko pobarvajo kakor hočejo.So me,mislim da,25 vprašali če sem sigurna v to kar govorimuser posted image .Ma,sem rekla,barvajte kakor hočete.In moram jih pohvaliti,zelo so se potrudiliuser posted image .

Tevža tudi našmu kdaj pa kdaj kaj ne paše.Mogoče ima samo tako obdobje.Sicer jaz ga poskušam zamotiti kolikor se da,samo da bi jedel.Danes,recimo sem proti koncu obroka že klovna špilala,ker ni hotel jesti,pa mi reče Rene:misliš da nima že dovolj.Pol grem pa vseeno malo zmeriti koliko je pojedel in je bilo daleč "to much".

Ajne kje se kupijo te neoprenske kopalkeuser posted image

Zdaj pa še malo prečekiram RR,pol grem pa spat,če ne bo nobene.
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
7.4.2007 12:25:46   
rose22
No evo midve imamva slikce iz osebne izkaznice.sem jo dobila v treh dneh(veze in poznanstva).Takole pa zgledava na slikci

user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
7.4.2007 12:40:50   
julam
oj

našemu 7-mesečniku je pa zajček prinesel posebno darilo - norice! Vsaj zgleda tako! Ah, ja, brez komentarja!

Tevža, jaz bi mu poskusila dati izmenično - 1 žličko hippa, eno domače paštice.

Lepe praznike vsem!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
7.4.2007 17:47:23   
alenka11
Ojla

Tevža tudi midva imava vsak dan ceremonije s hrano. Pred parimi tedni sem se hvalila kako vse poje zdaj se pa skoraj za vsako žličko preganjava user posted image . Prej je brez problema sedel v Bumbotu in jedel, zdaj ga hranim v lupinici, ker se edino tam ne izmika toliko. Prej je bil čist slinast ko je zagledal žličko zdaj gre pa v jok user posted image . Upam da je takšno obdobje.

Sirena!!!! PA pa

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
8.4.2007 8:16:57   
princes
user posted image

No mi smo se včeraj po žegenčku že najedli...Tko, da mam zdej spet dost za eno leto..user posted image
Smo bili skupaj z Lio in je bila zelo pridna..user posted image

Je pa Lia še vedno sitna, če se ne ukvarjamo z njo..
Sama se čisto nič ne zna igrat, da jo dam v stajico, pa da se stran obrnem..uuueeeeeeeeeee...user posted image

Zdej ko so pa vaši začeli protestirat pri hrani, pa Lia lepo papa...
Kako so smešni..
Mah to imajo pomoje obdobja..user posted image
Je pa res, da Lia prej zmiksane hrane sploh ni marala, zdej ko ji z vilčko zdrobim, pa že pojeva za en obrok..user posted image
Je pa res čisto drugačen okus hrane, kot zmiksana..user posted image
Pa kar normalno ji že začinim, se mi zdi da kar raje je...user posted image
Se pa ne bom preveč hvalila, ker je iz tedna v teden drugače..user posted image

Lepe praznike..

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
8.4.2007 8:19:30   
Tejcha
Počasi pakiram, se tud mi spravljamo na "žegn"...

Vesele praznike!

Mi 3je

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
   [Brisano sporočilo]
8.4.2007 12:53:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2991
   [Brisano sporočilo]
8.4.2007 13:31:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2992
8.4.2007 18:51:12   
pupika
ojla, se še jaz javim po dolgem času. Jaz sem rodila 8.9 in je danes dopolnil 7 mesec. Se na veliko crkljava in uživava . aja naj vam sporočim, da sem rodila fantka Gal-a. Je zelo živahen in moj sonček ki mi sveti vsaki dan.

Kako kaj vaši otročički spiijo ponoči, moj se je še prejšnji teden zbujal bna uto in hotel jesti , mi je pediater rekel, vi mu kar dajte, on ni lačen on vas rabi, ker se crklja. Jaz pa kot zombi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
8.4.2007 20:53:28   
Tanyka
PUPIKA IN GAL

user posted image

Od kod sta?

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
9.4.2007 9:29:30   
Dajanax
Dobro jutro ženske!!

Pupika pozdravljena in vse najboljše Galu za 7. mesečnico!!

Se res vidi da je bil vikend pa še porazniki hkrati na forumu pa nič kaj dosti novegauser posted image . Mi smo bili ves čas terenski, na obiskih pri babicah, na potepu z vozičkom. Ja pa k žegnu smo tud šli, vsi trije. Je bila Vita tako pridna, se je vsem smejala, ki so za nami sedeli.

Zdaj pa vidim da je sonček že tako lepo topel, da se gremo že zdaj vozičkat!

No pa šibamo, lepo izkoristite "še eno nedeljo"!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
9.4.2007 12:18:36   
incabinca
Hojla punce!

Moji prazniki so minili dokaj klavrno - pa o tem kdaj drugič, ko bom bolj pri volji za o tem razpravljat...
Ja, res je zatišje tukaj na RR, ampak saj to je logično. Punce sam ne pa čist pozabit na nas:)

Uživajte v lepem sončku!
papa

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
9.4.2007 19:26:31   
Anonimen
ma helu punce,

jah prazniki in seveda zatišlje tukile gor. Mi smo uživali sto na uro. Pa na obiskih, pa na žegenj sva šla, danes pa smo obiskali muzej v Bistri. Sva imela namreč še karte, ki sva jih dobila za poroko ( ker sva se tam uživala ) in je prav fino. Bomo zagotovo še ponovili. Še mali je prav užival. Mu je bilo tako zanimivo tisti avtomobili, pa traktorji, kolesa, motorji, pa seveda račke in še in še..... Zdej je pa že čisto omagal in upam da spi do jutra.

Sem pa blazno vesela, da smo zdravi, čeprav me je kar malo skrbelo, ker je tako toplo, ampak ko pa zapiha veter, so pa lahko mimogrede kakšna ušeska na prepihu, tko da....nikoli ne vem, kako ga naj oblečem, da se ne bo al prehladu, al da mu bo prevroče.

V četrtek imamo še cepljenje, pa joj spet toliko letanja in urejanja....

No, pišite kaj, da bomo imeli kaj za brat.

Pupika in Gal - dobrodošla med nami !

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2997
9.4.2007 22:23:52   
alenka11
Ojla

Ja praznikov je konec... Mi smo se kar lepo imeli - vsaj včeraj in danes. Pa tako lepo sončno toplo vreme je. Jaz tudi nisem čist ziher koliko oblečt malčke, pa kapo al ne kape.....

Mi smo danes preživeli dan na morju - jupiiiiii. Smo se zjutraj odpravili iz Dolenjske proti Primorski in pristali v Izoli. Za Portorož je bla prevelika gužva. Naš pikec je prvič videl morje, je kar vriskal od veselja. Cel dan se je naglas smejal tako da mu je očitno morski zrak malo zmešal glavo. Komaj čakamo dopust, če sodim po današnjem dnevu nam bo zares luštno.
Še dobro, da nisem malega sprehajala brez kapice, je imel ves čas bolj široko kapuco na glavi, je naš očka čist zapalen po obrazu in rokah. Mali in jaz imava pa samo rokice bolj rjave. Je že kar nevarno sonce.

Zdaj grem pa kar v posteljo je bilo dovolj za danes. Jutri se pa kaj oglasite!!!!

Pa pa

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
10.4.2007 6:54:26   
Tanyka
user posted image

Ja, prazniki so mimo.Zadnji čas, ker mi gre šunka pa te stvari že pošteno na bruhanje.Upam, da bomo sedaj spet malo več na rruser posted image .Vsakič, ko sem šla pogledat med septemberke, je pisalo
uporabniki na tej temi-NIHČEuser posted image user posted image .
Se vidi da ste se pustile razvajat-razen mene sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Moj user posted image  je doma še celi tedenuser posted image user posted image user posted image , in  bomo malo zunaj urejali okolje, nekaj sprememb pride,.............
No, in ko bom imela cvetlične gredice dokončane, vam pripopam kakšno fotkouser posted image .

Rene je priden, ima dva zobka, čakamo zgornje-ima že vse ful odebeljeno pa belo,...........
Probal je tudi nekaj plazit-pa ne ve kako bi rokice premakniluser posted image user posted image user posted image , da bi šlo naprejuser posted image ,.....

Drugače pa smo zdravi (TRKAM,TRKAM,TRKAM), in smo te dni izkoristili sončka max.

Danes pa se nam že tudi smejčka izza hribčka.

Za vse, ki ste te dni praznovali, in za LIO danes

user posted image

Grem, ker mi moj pravi, da bom tipke skurlauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 10.4.2007 6:55:16 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
10.4.2007 8:58:09   
ajne
hojla,

prazniki so za nami in pred nami očitno čudovit teden. midve jo morava danes mahnit na občino in na AMZS, k sem končno uspela prodat mojega rdečega ferarija.

včeraj se je pri meni zgodil prelomni trenutek in sem šla tečt. jebela, sem sicer pretekla mojo običajno traso, ampak sem pa danes vsa polomljena. kaj bo šele jutri. se ne dam, k bi res šla oktobra na polmaraton. no, bomo vidli.

ajdica je v povprečju sicer zelo pridna, imamo pa zdele ene 14 dni pravo paniko, če mami slučajno za kako sekundo izgine iz vidnega polja ali če jo bognedaj vzame v roko kdo drug razen mene. atija še nekak upošteva, pa mojo mami in očeta tud, vse ostale, ki jih ne pozna, pa ne tolerira in tuli in kriči, če jo vzamejo v naročje. jajajaj, upam, da bo tole res samo prehodnega značaja, k je kar obremenjujoče, pa vsi bi jo crkljali, ona pa vpije ko jeshar!

sva jo pa začela odvajat od nočnega dojenja in je uspelo že po prvi noči (prvo noč je sicer tulila pol ure, sedaj pa ne več - jest sem imela pa čepke v ušesihuser posted image ). tko da zdaj spi od osmih do treh in potem potegne do pol sedmih. no to je bilo sedaj 4 noči, trkam.

v soboto smo bili na Nanosu. tavelika je hodila, ajdica se je nosila v ruzaku in je prav uživala.  tko da žiža, midve sva pripravljeni na kak sprehod po slovenskih kucljih.

ajidca zdaj drema prvo kitico, jaz grem tud mal še vodoravno, potem pa veselo dnevu naproti user posted image user posted image .

se beremo!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?