julam
|
Ojla! Ajne! Ti si zame 100% carica. Jaz se z malima komaj spravim ven na naši vasi, vi pa kar v Egipt. Sem vas imela cel teden v mislih - sama si sploh ne predstavljam trenutno kakšnega potovanja družinsko. No, ja, sta še malo premala. Kasneje pa ni hudič, da je ne bomo kam mahnili. VI kar pridno hodite in poročajte, mi bomo pa potem na preizkušenih krajih uživali za vami ! Super, da ste se imel super, sedaj pa dobrodošla nazaj v kruti vsakdan ! Upam, da me bodo v čet poklicali in mi sporočili veselo novico, da je še eno mestece frej za naju v Atlantisu! Tevža, bravo,da ste se popedenali! Mi nismo bili ta vikend nič na vašem koncu. Sva se pa v četrtek z sprehajala ob Savinji in mi je bilo prav žal, da je bil tvoj Tevžek bogi, da te nisem mogla vem zvabit. No, pa drugič, a ne? Ja, jaz bi se tudi pridružila na kakšnem srečanju, ampak jutri bom imela še delo. Če bi bilo možno kakšen drug dan... Ah, no, mojega škratka se mi zdi, da vedno samo "šimfam". Ga moram potihem tudi pohvalit. GH mu je totalno zalaufala in poje povprečno 180/obrok. Zjutraj se dojiva, potem kašica s sadnjem v kompotu (najrajši ajdova), potem kosilo (vse sorte zelenjavica) - včeraj sem mu prvič dala makarončke (brez jajc), zvezdice od Barille, mu je ful sedlo. Popoldne mu dam zaenkrat samo jabolko, čakam, da mu dodam še skuto/jogurt. Potem pa mlešna kašica (rižolino, polenta) in še dojenje za lahko noč. Že par noči se več ne dojiva, parkrat je celo prespal , danes ga je pa neki sračkal. A je LUNA? Skratka, gre nam na bolje, se vidi, da poje veliko več in ni lačen. Proseno kašo sem jaz že probala. V kompotu ali juhici se je dobro obnesla, zalita z mlekom je bila pa tako FUUUUUUj, da bogi moj mišek. Mogoče je pa jaz ne znan prav narediti??? Čebule pri nas še ne prakticiramo, namesto nje imamo por. Mali ga dobro prenaša. Nasploh dobro prenaša GH, edino tudi on zadnje dni težko kaka. Dva dni sem mu dajala banano, pa zgleda, da ni ok. Tako da sva jo za nekaj časa črtala. Tevža, tale stolček tudi mene mika. Me pa zanima, če paše tudi na ožja naslonjala, pa na okrogla,...? Šibam!
|