![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:42:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva dobila dva na poslovilnem žuru. eden ta pravi in eden krajša, lažja varianta. Sam dvomim, da se bom jaz ali moj spravla to kdaj čitat.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:48:53
|
|
|
|
Anonimen
|
no, če ne bosta prebrla se priporočam ! ko smo že pri knjigah, še zdejnisem začela brat Bele masajke ...zgleda da bo res moj srček moral it od doma, da bom za knjigo poprijela...samo imava res tolko opravkov čez teden, da zvečer sam padem vposteljo. drugače ful ful rada berem, žeod malega sem res skoz visela v knjižici in ati in mami stami za vsako darilo kupila knjige, ker sem si edino to želela ...imaš kakšno knjigo oz,ziher si že prebrala kakšno kjnigo, ki te je spremenila, navdušila, dala razmišlajti?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:58:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem hotla rečt, pa sem se bala, da mi boš spet očitala tako ko za kavo in slike. Jaz vem, da bom pozabila, ti pa me spomni, ko bom šla domov. Sem zelo pazabljive sorte in čist nehote. Jaz pa knjige , jaz sem od malega zuni letala, skakala, skrivala, lovila, pol ko sem zrasla, ap skori isto sam stvari in ljudje za katerimi sem skakala so se spremenile/i . Saj sem jih kar nekja prebrala, ampka so mi najbolj v glavi ostale 5 prijateljev in slovenske ljudske pravljice(vsaj 10x prebrane), ko sem bila še v OŠ, pol pa razne knjige o mafiji, te so mi bile zakon. Pravkar berem botra. V glavi pa mam še eno, Obala. Film z leonardom mi je bil butast, knjiga pa cool. No pa ta, ki jo boš ti kmal brala. Pa sigurno bi se ktera našla. nisem pa tip človeka, ki bi bral kake filozofske, psiholeške itd.itd. V začetku SŠ sem mela pa neko manijo čitat sveta pisma , samo stari del. No kot vidiš od pravljic, do svetega pisma pa mafije.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 13:01:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno obdobje sem pa mlela avanturistične knjige. . Vse se najde v mojem seznamu , ni da ni
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 13:02:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj bo pa treba ven pelat peseka. se slišmo kasnej, papa. pridno delaj
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 13:07:51
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, sej ti nič ne očitam no ..jst te hecam za kavo in slikce, sej veš to sem ti že rekla, jst kr neki prbijam ker mislim, da sem smešna pa nisem, očitno..no sama sebi sem 5 prijateljev, skor celo zbirko imam doma pa Botra sem tudi brala ..dober okus,ni kej! ti si bila razbojnik ha? jst pa ful pridna, pa knjigice, itak da sem bila ves čas zunaj ampak ko sem bila pa notri sem pa samo brala,pa z barbikami sem se igrala ...no zdej se pa drugače igramo ane ? no,le pelji ven svojega ljubimca, pa upam, da se ne bosta skuhala od vročine pridno bom delala, obljubim! papa
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 13:16:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Je od vsega hudega in joka zaspal. Jaz pa nisme imela barbik. Sam pištole pa tanke in avte. Eno punčko so mi kupili, pa sem jo imela za tarčo, da sem z tankom v njo streljala . Zdaj si pa misli o mojem otroštvu in kasnejšem življenju . Kakemu psihologu bi se sfrclalo, gelde na to, da sem tako fajn pupa ratala. Pridna da ni kaj . Pa sestra ni bila nič boljš . Bratov pa nimam, da si ne bi mislila, da sem se od njih nalezla. . Pravkar klicala, baje bo jutri kontejner. No ampak to je bilo žće včeri releno za danes, tako da se ne morem zanašat na njihove besede. Zdaj ap grem se je zbudu pa spet joka
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 13:22:44
|
|
|
|
Anonimen
|
men je pa to všeč, da si tud mal divjaka jst sem bila premalo v otroštvu ampak je pa res, da nisem tak tip... kakorkoli, tvoja ati in mami sta se fajn potrudila, ker si res zrasla v super punco!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 14:11:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa ste pupe? Vse zbežale ? No pa grem pol jaz tudi, grem mal kostanja narezat, mi je dragi obljubo, da mi jih b danes speku . Komi čakam, prvi kostanj letos. Pa še slovenski je , ga je prešvercal . Men je pečen tak dober, njami njami.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 14:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro ga pripravi in mi ga virtualno pošlji, jst sem še kar lačna
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 14:23:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Revica, mene je pa moj glih vprašu, če greva še prej na bazen, pa sem pogledala moj buši in rekla, s takim pa ne. Sem ga mal pogladila in pomislila, ko bi bila kaka pikica not . Tolk je velik, da bi lahk že kaj večjega od pikice bilo . Pa ni nič, razen en kup zmlete in premešane hrane.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 14:24:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj sem pa ratala taka čveka, da mam že 4 , sploh nisem opazila.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 14:25:07
|
|
|
|
teri
|
MMMMMM....je kdo omenil kostanje?Jaz sem nora na njih.V čet mi jih je moj prinesel domov že spečene.Kaakooo so bli dobri!!!!Eno tako lepo presenečenje mi je naredil,že ki se pritožujem da mi jih ne dela!V sob smo bli pa na enem roj dnevu in so pekli kostanje.Sem jih pojedla največ od vseh.Še ko so se ohladili sem jih edina jedla.Meni je to tako dobro,samo kaj ko pri nas jih nimaš kje nabirat!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 14:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pr nas še manj, lahk 100000 km narediš pa ne najdeš kostanja . Razen v nekaterih štacunah. Sam nimam pojma iz kje so jih uvozili in kaki so, zato pa mi jih je moj dragi prinesu iz slo.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 14:31:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, jst sem še zmeraj lačna ampak grem danes prej domov in grem takoj skuhat in papcat...rižotko si bom naredila,ker jo imam takoo rada ti, si itak čveka v iber..kako si lahko sploh presenečena kraljuješ na našem foromu
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 14:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa čveka, to pa ne bo držalo. Ponavadi sem bolj tih in me vsi sprašujejo zakaj sem taka tiha miška. Pol pa ko nekoga spoznam, pol pa mogoče, da sem čveka, mogoče
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 14:53:22
|
|
|
|
Anonimen
|
jst grem pa domov papcat pridne bodite
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 15:16:43
|
|
|
|
teri
|
No končno,ki si bla tolko lačna.Lep dan še naprej pa dober tek!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 16:04:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie tolk časa lačna, ampak ziher si zdaj dobla boljš za jest kot jaz. Tile kostanji so bili in jaz sem ostala brez . Teta, ki je poslala kostanj je dala zmrznjenega in midva nisva vedela, če bi, ga sploh ne bi nesel s sabo. Fuj so nagravžni . Vse sva vstran zmetala, jutri p av štacuno in bova tle kupila, upam, da bojo vsaj malenkost boljši. Slabši ziher ne morejo bit.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 20:19:07
|
|
|
|
kapica
|
Poopsie a potem nic ne jes cel dan dokler ne prides domov? Jaz ne bi mogla zdrzat. Pa vsaj kak koscek kruha si vzames zraven, pa jogurt, da vsaj nekaj pojes. Misek, kostanj bi jaz tud jedla. Pa tu jih nikjer ne najdem. Se mi zdi da jih ze par let nisem jedla. Uh, saj bo tud to. Koncala z sihtom za danes, juhu.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 20:52:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce jaz sem pa sedaj jedla kostanjev pire,kostanje sma pa sama nabrala.Lahko pa pridete k meni na ranč si bom o tam spekle in žurale malo je pa blizu Moravskih toplic tale naš ranč.Ste za akcijo v soboto torej???4.osebe pa lahko tam kar prenočijo če jih ne bo preveč zeblo. LP Mojca
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 6:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh mojcika kako lepo povabilo, bi že zaradi mojih staršev in sestre, nečaka, šougora šla v prekmurje. Pol pa še seveda zaradi kostanjev ,mošta, vina... vendar ne gre, ste predaleč . Ti mi pa lahk poročaš kako kaj v republiki prekmurje
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 6:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem vedela, da nisem največja čveka tle, poopsie, poglej mojco
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 8:19:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Najprej vsem eno lepo dobro jutro.Ja Mišek imaš prav jaz zelo,zelo rada čvekam sploh pa tlle gori,samo sploh ne vem lai spadam pod tole rubriko,samo si pač krajšam dneve in še mesece si bom mogla prden se učakam meseca marca,.................Ups kje je še tole vendar upam,da bo hitro minilo. Sedaj grem proti G.Radgoni,pa v Avstrijo zavijme mogoče si kaj lepega kupim za oblečt in nato domov ter na naš ranč,da mni dan čimprej minil,ko se učakam jutršnjega dne,ko pride moj možek domov. Jutri pa grem spet na izlet mogoče še kaj koristnega naredim pol pa čakanje,ko bo spet večer in padem v bojem.Čez vikend pa bom malo manj tlle gori visela,ker bo moj dragi doma in upam,da mi ne boste zamerile.Joj tolko nas je tlle gori,da niti slediti ne morem vsega no. No punce tolk na kratklo me malo čas priganja. Punce za vse,ki ste bližje meni pa povabilo velja:apartma oddam za 4.osebe,pa tole ni reklama,ker bo brezplačno pa kostanjev piknik z belim in rdečim mošto,velja? Vsem skupaj en lep malo hladen pozdrav!!! LP Mojca
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 8:31:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolk sem pa jaz neolikana, zmeri pozabim dobro jutro zaželet . Bom pa skuhala in polačinke spekla , pa vam bom lep dan zaželela, takega z sončkom obsijanega
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.