|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
18.10.2006 12:42:25   
Anonimen
Midva sva dobila dva na poslovilnem žuru. eden ta pravi in eden krajša, lažja varianta. Sam dvomim, da se bom jaz ali moj spravla to kdaj čitat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
18.10.2006 12:48:53   
Anonimen
no, če ne bosta prebrla se priporočamuser posted image user posted image !
ko smo že pri knjigah, še zdejnisem začela brat Bele masajkeuser posted image ...zgleda da bo res moj srček moral it od doma, da bom za knjigo poprijela...samo imava res tolko opravkov čez teden, da zvečer sam padem vposteljo.
drugače ful ful rada berem, žeod malega sem res skoz visela v knjižici in ati in mami stami za vsako darilo kupila knjige, ker sem si edino to želelauser posted image ...imaš kakšno knjigo oz,ziher si že  prebrala kakšno kjnigo, ki te je spremenila, navdušila, dala razmišlajti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
18.10.2006 12:58:04   
Anonimen
Sem hotla rečt, pa sem se bala, da mi boš spet očitala tako ko za kavo in slike. Jaz vem, da bom pozabila, ti pa me spomni, ko bom šla domov. Sem zelo pazabljive sorteuser posted image in čist nehote.
Jaz pa knjigeuser posted image , jaz sem od malega zuni letala, skakala, skrivala, lovila, pol ko sem zrasla, ap skori isto sam stvari in ljudje za katerimi sem skakala so se spremenile/i user posted image . Saj sem jih kar nekja prebrala, ampka so mi najbolj v glavi ostale 5 prijateljevuser posted image in slovenske ljudske pravljice(vsaj 10x prebrane), ko sem bila še v OŠ, pol pa razne knjige o mafiji, te so mi bile zakon. Pravkar berem botra. V glavi pa mam še eno, Obala. Film z leonardom mi je bil butast, knjiga pa cool. No pa ta, ki jo boš ti kmal brala. Pa sigurno bi se ktera našla. nisem pa tip človeka, ki bi bral kake filozofske, psiholeške itd.itd. V začetku SŠ sem mela pa neko manijo čitat sveta pismauser posted image , samo stari del. No kot vidiš od pravljic, do svetega pisma pa mafije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
18.10.2006 13:01:23   
Anonimen
Eno obdobje sem pa mlela avanturistične knjige. user posted image . Vse se najde v mojem seznamuuser posted image , ni da niuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
18.10.2006 13:02:30   
Anonimen
Zdaj bo pa treba ven pelat peseka. se slišmo kasnej, papa. pridno delajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
18.10.2006 13:07:51   
Anonimen
MIŠEK, sej ti nič ne očitam nouser posted image ..jst te hecam za kavo in slikce, sej vešuser posted image to sem ti že rekla, jst kr neki prbijam ker mislim, da sem smešna pa nisem, očitno..no sama sebi semuser posted image

user posted image user posted image user posted image 5 prijateljev, skor celo zbirko imam domauser posted image pa Botra sem tudi bralauser posted image ..dober okus,ni kej!

ti si bila razbojnik ha?user posted image jst pa ful pridna, pa knjigice, itak da sem bila ves čas zunaj ampak ko sem bila pa notri sem pa samo brala,pa z barbikami sem se igralauser posted image ...no zdej se pa drugače igramo aneuser posted image ?

no,le pelji ven svojega ljubimca, pa upam, da se ne bosta skuhala od vročineuser posted image
pridno bom delala, obljubim!
papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
18.10.2006 13:16:46   
Anonimen
Je od vsega hudega in joka zaspal. Jaz pa nisme imela barbik. Sam pištole pa tanke in avte. Eno punčko so mi kupili, pa sem jo imela za tarčo, da sem z tankom v njo streljalauser posted image . Zdaj si pa misli o mojem otroštvu in kasnejšem življenjuuser posted image . Kakemu psihologu bi se sfrclalo, gelde na to, da sem tako fajn pupa ratala. Pridna da ni kajuser posted image .  Pa sestra ni bila nič boljšuser posted image .  Bratov pa nimam, da si ne bi mislila, da sem se od njih nalezla. user posted image . Pravkar klicala, baje bo jutri kontejner. No ampak to je bilo žće včeri releno za danes, tako da se ne morem zanašat na njihove besede. Zdaj ap grem se je zbudu pa spet joka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
18.10.2006 13:22:44   
Anonimen
men je pa to všeč, da si tud mal divjakauser posted image user posted image jst sem bila premalo v otroštvu ampak je pa res, da nisem tak tip...
kakorkoli, tvoja ati in mami sta se fajn potrudila, ker si res zrasla v super punco!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1383
18.10.2006 14:11:16   
Anonimen
Kje pa ste pupe? Vse zbežaleuser posted image ? No pa grem pol jaz tudi, grem mal kostanja narezat, mi je dragi obljubo, da mi jih b danes spekuuser posted image user posted image . Komi čakam, prvi kostanj letos. Pa še slovenski jeuser posted image , ga je prešvercaluser posted image . Men je pečen tak dober, njami njami. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1384
18.10.2006 14:20:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image dobro ga pripravi in mi ga virtualno pošlji, jst sem še kar lačnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
18.10.2006 14:23:42   
Anonimen
Revica, mene je pa moj glih vprašu, če greva še prej na bazen, pa sem pogledala moj buši in rekla, s takim pa ne. Sem ga mal pogladila in pomislila, ko bi bila kaka pikica notuser posted image . Tolk je velik, da bi lahk že kaj večjega od pikice bilouser posted image . Pa ni nič, razen en kup zmlete in premešane hrane.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1386
18.10.2006 14:24:41   
Anonimen
Kdaj sem pa ratala taka čveka, da mam že 4 user posted image , sploh nisem opazila. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1387
18.10.2006 14:25:07   
teri
MMMMMM....je kdo omenil kostanje?Jaz sem nora na njih.V čet mi jih je moj prinesel domov že spečene.Kaakooo so bli dobri!!!!Eno tako lepo presenečenje mi je naredil,že ki se pritožujem da mi jih ne dela!V sob smo bli pa na enem roj dnevu in so pekli kostanje.Sem jih pojedla največ od vseh.Še ko so se ohladili sem jih edina jedla.Meni je to tako dobro,samo kaj ko pri nas jih nimaš kje nabirat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
18.10.2006 14:28:25   
Anonimen
Pr nas še manj, lahk 100000 km narediš pa ne najdeš kostanjauser posted image . Razen v nekaterih štacunah. Sam nimam pojma iz kje so jih uvozili in kaki so, zato pa mi jih je moj dragi prinesu iz slo.user posted image

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
18.10.2006 14:31:26   
Anonimen
ja, jst sem še zmeraj lačnauser posted image ampak grem danes prej domov in grem takoj skuhat in papcat...rižotko si bom naredila,ker jo imam takoo radauser posted image user posted image user posted image

ti, si itak čveka v iber..kako si lahko sploh presenečenauser posted image kraljuješ na našem foromuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1390
18.10.2006 14:49:40   
Anonimen
Jaz pa čveka, to pa ne bo držalo. Ponavadi sem bolj tih in me vsi sprašujejo zakaj sem taka tiha miška. Pol pa ko nekoga spoznam, pol pa mogoče, da sem čveka, mogočeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1391
18.10.2006 14:53:22   
Anonimen
jst grem pa domovuser posted image user posted image user posted image papcat
pridne boditeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
18.10.2006 15:16:43   
teri
No končno,ki si bla tolko lačna.Lep dan še naprej pa dober tek!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
18.10.2006 16:04:09   
Anonimen
Poopsie tolk časa lačna, ampak ziher si zdaj dobla boljš za jest kot jaz. Tile kostanji so bili user posted image user posted image user posted image user posted image in jaz sem ostala brez user posted image user posted image . Teta, ki je poslala kostanj je dala zmrznjenega in midva nisva vedela, če bi, ga sploh ne bi nesel s sabo. Fuj so nagravžniuser posted image . Vse sva vstran zmetala, jutri p av štacuno in bova tle kupila, upam, da bojo vsaj malenkost boljši. Slabši ziher ne morejo bit. 

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1394
18.10.2006 20:19:07   
kapica
Poopsie a potem nic ne jes cel dan dokler ne prides domov? Jaz ne bi mogla zdrzat.  Pa vsaj kak koscek kruha si vzames zraven, pa jogurt, da vsaj nekaj pojes.
Misek, kostanj bi jaz tud jedla. Pa tu jih nikjer ne najdem. Se mi zdi da jih ze par let nisem jedla.
Uh, saj bo tud to.
Koncala z sihtom za danes, juhu.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
18.10.2006 20:52:47   
Sulfinija
Ojla!

Punce jaz sem pa sedaj jedla kostanjev pire,kostanje sma pa sama nabrala.Lahko pa pridete k meni na ranč si bom o tam spekle in žurale malo je pa blizu Moravskih toplic tale naš ranč.Ste za akcijo v soboto torej???4.osebe pa lahko tam kar prenočijo če jih ne bo preveč zeblo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
19.10.2006 6:03:29   
Anonimen
Oh mojcika kako lepo povabilo, bi že zaradi mojih staršev in sestre, nečaka, šougora šla v prekmurje. Pol pa še seveda zaradi kostanjevuser posted image ,mošta, vina... vendar ne gre, ste predalečuser posted image . Ti mi pa lahk poročaš kako kaj v republiki prekmurjeuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1397
19.10.2006 6:04:58   
Anonimen
Sem vedela, da nisem največja čveka tle, poopsie, poglej mojcouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
19.10.2006 8:19:05   
Sulfinija
Ojla!

Najprej vsem eno lepo dobro jutro.Ja Mišek imaš prav jaz zelo,zelo rada čvekam sploh pa tlle gori,samo sploh ne vem lai spadam pod tole rubriko,samo si pač krajšam dneve in še mesece si bom mogla prden se učakam meseca marca,.................Ups kje je še tole vendar upam,da bo hitro minilo.
Sedaj grem proti G.Radgoni,pa v Avstrijo zavijme mogoče si kaj lepega kupim za oblečt in nato domov ter na naš ranč,da mni dan čimprej minil,ko se učakam jutršnjega dne,ko pride moj možek domov.
Jutri pa grem spet na izlet mogoče še kaj koristnega naredim pol pa čakanje,ko bo spet večer in padem v bojem.Čez vikend pa bom malo manj tlle gori visela,ker bo moj dragi doma in upam,da mi ne boste zamerile.Joj tolko nas je tlle gori,da niti slediti ne morem vsega no.
No punce tolk na kratklo me malo čas priganja.
Punce za vse,ki ste bližje meni pa povabilo velja:apartma oddam za 4.osebe,pa tole ni reklama,ker bo brezplačno pa kostanjev piknik z belim in rdečim mošto,velja?

Vsem skupaj en lep malo hladen pozdrav!!!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
19.10.2006 8:31:35   
Anonimen
Kolk sem pa jaz neolikana, zmeri pozabim dobro jutro zaželetuser posted image user posted image . Bom pa user posted image skuhala in polačinke speklauser posted image , pa vam bom lep dan zaželela, takega z sončkom obsijanegauser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.