|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 8:45:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! kapica, sej jem v službi sadje...pa preden grem v službo si zjutraj pripravim grisolino...včasih imam to čist dovolj, včasih mepa zvije tako kot me je včeraj . Ampak je bilo vredno počakat, ker je bilo njami,njami . mojca, uhuhu, to bi pa bil žur Ampak jst v soboto praznujem,tko, da žal ne morem priti....če bo še kdaj priložnost se pa malo prej zmenimo pa bo . MIŠEK, da ti povem kaj se je nam včeraj zgodlo..oz. naš je pobegnil!!! ...midva z mojim sva šla po hrano zanj, doma je bil pa od mojga oče in je nekaj nosil iz najinega stanovajna v svojega, pustil je vhodna vrata odprta in midva prideva domov in Jakyja nikjer, ga kličeva, z briketi ropotava, ker ponavadi vedno pride, ko sliši hrano in njega nikjer .Men se je kr srce ustavu, iskal smo pa zvečer, po ulici, ga klical nič..spoh se ni oglasu, jst sem bla čist fertik, jst bi ga iskala celo noč, če bi bilo treba in to sploh ni bilo prvič, že 2x je ušel, ker od mojga oče ni dovolj pazil, on kar misli, da bo itak takoj pršu nazaj halo??pa še cesta je čsit zraven in ga takoj lahko avto povozi...groza!!in potem ga jst iščem, kličem, jokam in ga vidim da sedi pod stopnicami najinega vhoda nisem vedla al naj se jokam al smejem..tolk sem si oddahnila . Sem bila ful jezna na mojga tasta..mislim sej ni Jaky igrača, to je živo bitje in tukaj je potrebna odogovnost!Sej vem, da se lahko vskakemu zgodi, ampak da se ti pa 3x zgodi?? Hvalabogu, da sem ga našla, ker bi mi počlo srce, res...zdjle kr , če pomislim, da ga nebi našla . teri, hrana se imenuje Royal Canin(Feline health nutrition)INDOOR 27, toje zanjainga mucka ker je že 1 leto star in ta hrana je tudi prov za mačke,ki so vesčas v stanovanju...ti izberi iznjihove ponudbe Royal Canin Kitten(za male mucke).Midva sva ravnokar kupila še eno vrečo, res je super hrana..kupila sva jo v Tukanu v Ljubljani.
|
|
|