|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
19.10.2006 8:45:52   
Anonimen
Jutro!user posted image

kapica, sej jem v službi sadje...pa preden grem v službo si zjutraj pripravim grisolino...včasih imam to čist dovolj, včasih mepa zvije tako kot me je včerajuser posted image . Ampak je bilo vredno počakat, ker je bilo njami,njamiuser posted image user posted image .

mojca, uhuhu, to bi pa bil žuruser posted image Ampak jst v soboto praznujem,tko, da žal ne morem priti....če bo še kdaj priložnost se pa malo prej zmenimo pa bouser posted image .

MIŠEK, da ti povem kaj se je nam včeraj zgodlo..oz. naš user posted image je pobegnil!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ...midva z mojim sva  šla po hrano zanj, doma je bil pa od mojga oče in je nekaj nosil iz najinega stanovajna v svojega, pustil je vhodna vrata odprta in midva prideva domov in Jakyja nikjer, ga kličeva, z briketi ropotava, ker ponavadi vedno pride, ko sliši hrano in njega nikjeruser posted image .Men se je kr srce ustavu, iskal smo pa zvečer, po ulici, ga klical nič..spoh se ni oglasu, jst sem bla čist fertik, jst bi ga iskala celo noč, če bi  bilo treba in to sploh ni bilo prvič, že 2x je ušel, ker od mojga oče ni dovolj pazil, on kar misli, da bo itak takoj pršu nazajuser posted image user posted image halo??pa še cesta je čsit zraven in ga takoj lahko avto povozi...groza!!in potem ga jst iščem, kličem, jokam in ga vidim da sedi pod stopnicami najinega vhodauser posted image user posted image nisem vedla al naj se jokam al smejem..tolk sem si oddahnilauser posted image user posted image . Sem bila ful jezna na mojga tasta..mislim sej ni Jaky igrača, to je živo bitje in tukaj je potrebna odogovnost!Sej vem, da se lahko vskakemu zgodi, ampak da se ti pa 3x zgodi??
Hvalabogu, da sem ga našla, ker bi mi počlo srce, res...zdjle kr user posted image , če pomislim, da ga nebi našlauser posted image .

teri, hrana se imenuje Royal Canin(Feline health nutrition)INDOOR 27, toje zanjainga mucka ker je že 1 leto star in ta hrana je tudi prov za mačke,ki so vesčas v stanovanju...ti izberi iznjihove ponudbe Royal Canin Kitten(za male mucke).Midva sva ravnokar kupila še eno vrečo, res je super hrana..kupila sva jo v Tukanu v Ljubljani.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1401
19.10.2006 9:10:57   
Anonimen
Poopsie me je kar zbodlo v srcuuser posted image in sem prvo šla pokukat, če so kaki veseli smajliji nižje dol, da sme lahk nadaljevala z branjem. Se še kako dobro spomnim, ko smo mi našga user posted image zgubili. Jokala sva oba, takrat sem mojga user posted image videla prvič v življenju jokat.  Od polnoči pa do 3 zjutraj smo ga iskali, potem pa sva šal domov spat (bili smo pri prijatlih in za kužeka povsem neznan kraj, pa še 6 mesecev je mel, niti na ime ni slišal še). 2 uri "spanja" pa nazaj ga iskat. Najhuje je bilo, da je vratar reku, da je videl psa laufat ven v naravo, v gozd. Če bi bil to on, ga ziher ne bi našli. Ko smo že obupali, smo šli nekaj spit k prjatlu in na poti k njim sem s solznimi očmi zagledala v ozki uličici našga kužeka, kako caplja za eno žensko. Samo sekundica je bila potrebna, da sem ga videla, drgač avto itak hitro šibne mim. Zaderem se naj ustavi, skočim ven iz še vozečega avta in se derem, pa se pes ustavi, ženska me grdo pogleda, sem že mislila, da ni naš pesek, pol ko se je pa zagnal proti meni, pa sem vedela, da je on. Ženska me je še kar grdo gledala, sem imela filing, da so si ga že prilastili, ampak takrat je moj pesek prvič slišal na svoje imeuser posted image . Izkušnja, ko je nikoli ne pozabimo in ga zdaj pazimo 100 na uro, nas je izučlo. Kljub temu pa moj še zmeri jamra, saj je pes, saj bo pršu nazaj. Sam zdaj nas pa ne skrbi tolk, da s ebo zgubu, amapk da ga bo kter drug pes zagrabu in raztrgal. So ga že ene 5x, nazadnje je malo manjkalo, da bi bil konec. Hvala mojmu očiju, ki se je žrtvoval za njega, kot da bi bil otrok. V glavnem sta oba pršla krvava domov, na srečo atiju ni bilo preveč hudega, pesek pa ni mogel 2 tedna hodit. Naš priden malček na povodcu, agresivni psi pa prosto spuščeniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1402
19.10.2006 9:11:56   
Anonimen
Bravo za jakyjauser posted image user posted image user posted image , priden jakyuser posted image user posted image , če že dedi ni pridenuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1403
19.10.2006 10:06:03   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image za Jkayija, ja..mulc se sploh ne oglasi, sploh ni glasa spustil jst pa čist obupana in objokanauser posted image ..res tolk mij e bilo hudo, men bi se zmešal,d aga nebi našl, sploh ne smem pomislt.

bogi tvoj pesek..pa kaj so tel ljudje neumni, da puščajo tkle pse da se zaganjajo v manjše pseuser posted image user posted image , jst mislim, da bi mogli bit vsi psi na podovcu...bogi revček, fejst ga čuvajuser posted image

no, danes sem zbrala pogum, šla do direktorja in vprašala za službo...
ful se mi je opravičeval, da sem ful fajn punca, da me je tudi pohvalil pri zaposlitveni agenciji(preko katere sem dobila to službo) in obljubil mi je da mi bodo napisali priporočilo, ker sem bila  res pridna in skoz mi je govoril kako mu je žal in tako dalje in tako naprej..
no pa sem uradno brez službe..se 2 tedna in to je to. Me je kar šokiralo, navadila sem se ...user posted image user posted image mi gre kar na jok...sem misla, dame nebo prizadelo..pa me jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
19.10.2006 10:14:42   
Anonimen
user posted image user posted image groza, groza, pa kaj je to mesec samih slabih novicuser posted image user posted image . Poopsie mogoče bo pa potem tlk boljš in se je moglo to zgodit z razlogom. Šla boš v nov postopek in mogoče ti bo glih to pomagalo da ti bo tokrat uspelo. Nikoli ne veš, ampak zakaj pa ne? Vse lepo in prav, če bo to seveda res naredil, glede priporočil, vendar ponavadi si lahk te sladke pocukrane besede kar zatlači v svojo kosmato,mozoljasto rituser posted image . Če si tako pridna, in jaz verjamem da si, zakaj te pol raje ne obdržiuser posted image .

Kako pa kaj nove službe? Čez 2 tedna potem novo življenje, mogoče pa ravo to rabiš, da pustiš za sabo slabe izkušnje, slabe stvari in obrneš v svoji kjigi življenja nov list in greš novim avanturam naproti z širokim objemomuser posted image in tudi z širokim trebuhomuser posted image

pa bravo za pogumuser posted image user posted image , tako naprej

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 19.10.2006 10:15:27 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1405
19.10.2006 10:26:27   
Anonimen
MIŠEKuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala ti, ker zmreaj najdeš prave besede, da me potololažiš, res si caricauser posted image user posted image .
Sej vem, da je to čas novih priložnosti in tudi to sem posmilila, da bom šla vpostopek spročšena, umirjena, brez napetosti in tega se res veselim, je pa vseeno malo šok...tko, sej sem pričakovala to ampak še zmeraj te zadane direkt v srce.
Ne morejo me obdržati, ker nas je baje že brez mene preveč in ko tko razmišljam res ne vem kam bime lahko dali...sej razumem, vse štekam samo vseeno mi je hudo. Upam, da jmi bodo res napisali priporočilo, tega bi bila res vesela, bomo videli.

Jah zdej bom začela intenzivno isakti nove službe, malo bomo vprašači okoli, če mi lahko kdo kaj uredi drugače pa bom gledala te internetne strani, moje delo.com in podobno...bomo videli kako bo ...najraje bi bila zdjle kak mesec doma, da dam čez to ponovno oploditev potem naslednje leto bi si panašla kaj..razen če bo kakšna dobra služba,ki mi bo res všeč pa zagrabim takojuser posted image

Kako bom pa potem čvekala z vami, ko me nebo več tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image ....groza na tos ploh nisem pomisla...zdej bom pa res brunila v jok..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
19.10.2006 10:34:30   
Anonimen
Boš imela pol velik časa in da se ti ne bo doma od dolgcajta rolalouser posted image in da ne boš počela kakih neumnostiuser posted image , boš končno vstopila v štacuno, pa ne v uno z cunjamiuser posted image , ampak v računalniško in boš kupila svoji škatli srce in pljuča, da bo končno zadihala in zaživelauser posted image .  Na ZS pa mi lahk napišeš kaj si po izobrazbi, bom probala svoje vire kaj vključit, če se bo dalo, nič obljub

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1407
19.10.2006 10:57:31   
Anonimen
sej tega se bojim, dolgčasauser posted image
a bi res to naredila???sem brez besed res, sej vem da mine moreš nič obljubiti ampak že to da si se ponudilami je vzelo sapo, resuser posted image user posted image ..hvala ti!!

obljubim, da bom zrihtala rač. OBLJUBIM!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1408
19.10.2006 12:10:00   
Anonimen
Sem šla mal po tvojga jakya, da te spravi mal v dobro voljouser posted image user posted image . Kaj res vaš jaky počne ko je sam, najbrž ne kaj podobnegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1409
19.10.2006 12:20:38   
Anonimen
MIŠEK!!!!!!!!!!!tale mačkonar je čisti Jaky, ko je bil star ene pol letauser posted image user posted image joj kaka kepica lepauser posted image ...moj zlati piščanček,zdej ga pa v iber pogrešamuser posted image user posted image user posted image !
havla ti, res si pojavauser posted image
raj ne razmišljam kaj počneko je sam doma..hehe..sva mu včeraj kupila miško, ki se navije in potem divja po bajti..in naš Jaky sploh ne trzne, briga njega, jst sem mislia kako se bo zaganjal..pha..mal je povohal miš, s  tačko malo brcnil to je blo pa tud vse...in potemje šel spat name. Briga njega za cel svet. Ima pa ful rad jo-jo! S rem se pa ful igra pa za vrvico tečeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
19.10.2006 14:26:04   
Anonimen
user posted image kaj pa je zdej to..kje ste pupe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1411
19.10.2006 14:34:41   
kapica
Zivjo punce!
Danes sem pa jaz malo prej pobegnila iz sluzbe in sem ze na prostem user posted image .
Poopsie, a taksno si imela se vceraj z muckom. Groza no, res sama sreca da ste ga nasli user posted image user posted image . Pa se to z novo sluzbo,meni se tudi ne zdi slaba ideja da si doma do postopka, potem pa zagrabis in zavihas rokave. Jaz bi ti tudi rade volje kaj pogledala za ponudbe, pa kot ves zakaj sem sla v tujino, ti torej pri iskanju sluzbe ne morem pomagat ker je  se sama nisem nasla. Ampak drzim pesti da ne bos predolgo cakala nanjo in da bos dobila delo ki te bo res veselilo in bo prav za tebe!
Mojca a na piknik nas vabis? Joj, jaz bi res tako rada prisla, ker imam kostanje zelooo rada in jih ze celo vecnost nisem jedla. Ampak zal je 850 km prevec, da bi se peljala na piknik user posted image . Ampak srcno hvala za povabilo.
Misek, a ti si ze zjutraj palacinke jedla. az bi jih tudi, imam tiste z nutelo najraje, mjami, pa ne smem. Se ze zmerom drzim tega da pazim na kile in se drzim nazaj kolko se da.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
19.10.2006 14:36:21   
kapica
Poopsie jaz sem tu, Misek pa je verjetno z user posted image  na sprehodu al pa je svojga dragega napadla user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
19.10.2006 14:53:30   
Anonimen
sem mogla najprej možeku kosilo postreč, pol me je zmasiral, pol sva letela v štacuno, pa še na sprehod, zdaj pa so glih kontejner pripelali, tak da šibam pomagat. jupi kontejner je tuuser posted image user posted image user posted image . naše malo bogastvouser posted image user posted image . ajd pupe, mejte se in smejte se

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1414
19.10.2006 14:55:01   
Anonimen
proklet računalnikuser posted image user posted image user posted image sem že odg.napisala in potem nič
kapica ti še 1x napišem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1415
19.10.2006 14:56:48   
kapica
O Misek a da je kontejner prispel? No sedaj bos pa imela kaj za delat, a? Velik veselja.
Poopsie , bom pocakala, par minut ti se dam user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
19.10.2006 14:59:38   
Anonimen
včeraj  smo imeli pravo tragedijo doma zaradi mucka.jst sem se tolk prestrašila, celonoč nebi spala, če ga nebi našli in sem ziher, da bi celo noč iskala mačkona porednegauser posted image ko sem ga pa našla me je pa samo bedasto gledal, češ kaj se pa dereš sej sem tukajuser posted image

jah, služba..kaj naj rečem...je pa res,d a bom imela mir in bom sproščena šla v postopek in najbolj srečna sem da imam najboljšega fanta, kime tako podpira,d ame vsakič znova preseneti.user posted image

kapica zakaj pa si šla v Nemčijo?jst nič ne vemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1417
19.10.2006 15:00:30   
Anonimen
juhuhu kontejner je tuuser posted image user posted image user posted image user posted image
MIŠWK zdej pa hop na delo, pa pridna bodiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1418
19.10.2006 15:01:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

juhuhu kontejner je tuuser posted image user posted image user posted image user posted image
MIŠWK zdej pa hop na delo, pa pridna bodiuser posted image user posted image

MIŠWKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
19.10.2006 15:04:36   
kapica
Poopsie a ne ves? se mi zdi da sem ravno v vcerajsnjem postu nekje odgovarjala, se mi zdi da Teri user posted image .
No v glavnem sem tu v Nemciji, ker v Slo nisem dobila sluzbe. In sva se oba z mozem sem spravila, imava enak poklic in sva imela sreco da sva dobila sluzbo v isti bolnici.
Zato pa pravim da ti pri iskanju sluzbe ne morem pomagat, ker je se za sebe nisem znala najt.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
19.10.2006 15:10:12   
Anonimen
super, da sta si saj našla službe,čeprov tako daleč od doma ampak važno da sta skupaj aneuser posted image user posted image
sej meni ni problem najti službe,sem v stroki, kjer zmeraj kaj rabijo...meni je bolj pomembno kakšna je lsužba, meni veliko pomeni kakšni so ljudje...

ti si medicinska sestra ane?to sem si jst želela in še danes mi je žal da se nisem vpisala na zdravstveno šolo...
a ti v vaši bolnici ne morejo nič pomagati glede oploditve, da bi bila prej na vrsti pa to..user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1421
19.10.2006 15:11:59   
Anonimen
poopsie sedi na ušesih pa nič ne ve. to o nemčiji pa se ja že dolgo šušljauser posted image . No pakistanci razovarjajo in nam ne pustijo, da bi mi delaliuser posted image . Mam občutek, da tle še zmeri suženjsvo obstajauser posted image .
V glavnem punce jaz sem danes zvedela odlično novico in bi jo najraje celemu svetu raztrobilauser posted image . Neeeee, nisem nosečka. Sem pa zvedela, da je imela ena isti problem kot jaz, da je imela velik foliklov in nič jajčec in so ji potem podaljšali čas od stopa pa do punkcije in je takoj pridela ogromno jajčk. A ni to vesela novicauser posted image user posted image . Jaz kar do stropa skačem. Tudi če mi ne uspe, bom vsen lahk šla v postopek bolj  optimistična z upanjem, da bom tako kot una pupa, ki ji je uspelo. Mogla sem vam to sporočit, če glih nima kaj preveč časa. Vsaj ena dobra novička te dniuser posted image user posted image user posted image . če s ebo pa uresničila bomo pa videli. Zdaj mam tudi že vizo, tak da moramo samo izbrat kliniko in it na razgovoruser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1422
19.10.2006 15:14:20   
kapica
Ne Poopsie, nasa bolnica nima nic z ginekologijo in porodnistvom pa te stvari. Tako da nimam tu kaj z mojimi problemi iskat.
Sicer pa pri meni ni problem cakanje, ker nisem rabila nic cakat z ivf-jem. saj sem ga sama placala, tukaj sploh ni druge moznosti, zavarovalnica ti nic ne krije. Sedaj v drugo pa morem cakat zato ker so moji hormoni zmesani in ne zaradi njih. Tako da kar se umetne oploditve tice se mi zdi da imajo tukaj kr red in dobro postimano. No ja, saj tud placas ko hudic user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
19.10.2006 15:16:31   
kapica
MISEK BRAVO ; JUHUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vidis da se obstaja upanje. Pa tudi BRAVO za vizo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj pa kr posci pravo kliniko in hop v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
19.10.2006 15:19:14   
kapica
Poopsie a ti si hotela biti sestrca? Za mene je pa kr moja mama odlocla, je rekla v Nemciji sestrce vedno rabijo.
Jaz pa sem hotela biti uciteljica, sem se vedno v svoji sobi igrala tovarisico in se kregala na medote ki so sedeli na postelji, pa kontrolke za njih pisala pa take vragolije user posted image . Ceprav nikoli ne ves, mogoce pa se bom kdaj.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?