Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:20:17
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEEEEEEEEEEEEEKKKKKK!!!!!!!!! končno ena dobra novica....veš kako sem vesela,iskreno!!! zdej pa brž v eno kliniko in hitro nekaj zrihtat!!! RES SEM VESELA ZATE!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:20:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ja edino upam, da bojo tle tolk razumljivi, da mi bojo to res naredili. če pa dobim špike domov pol pa bom zelo v dvomih al si naj dam prej ali ne. če bojo ista zdravila najbrž, da bom, če pa ne, pol si pa vseen ne bi upala. kaj bi pa ve naredile saj vem, da je brezveze zdaj neki govorit in upat, ampak sem čist not padla. iskala in iskala sem vzroke in načine kako pozdravit, zdaj ga pa mam, pa sem čist paf
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica, ja sestra sem želela bit, uh pa učitlejica tudi mi je mami kupila pravo uno roza redovalnico( se spomniš takšne kot smo meli v šoli) in se notri pisala oceni, jst sem šla celo tako daleč, da sem pisala kontrolke in jih sama rešila potem sem jih pa pregledovala in ocenjevala ..pa krede sem si kupila in sem kr po črnih omarah pisala gor kokr na tablo amapk resno sem pa razmišljala o zdravstveni šoli, pa sem se pol odločila za ekonomsko..zadnji letnik me je pa ful zgodovina mikala ampak potem nekakoni prišlo do tega. A pri nas pa ni službe bilo nikjer za dobit?A je tolk preveč med. sestr?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:26:06
|
|
|
|
kapica
|
Misek verjamem da si noter padla, saj prav, joj, sem vesela, res. Pa se sama si resitev odkrila . Bravo . Po mojem mnenju, ce ti njim lepo razlozis kaj vse so ti do sedaj ze delali in da ni bilo nic iz tega in da lepo prosis da bi rada to poskusla, da bi ze mogli zeljo uresnicit. Naredis pa tocno tako kot je ta pupa naredila, od katere imas to srecno novico. za poskusit je na vsak nacin. Super Misek res, se mi zdi da kr cutim tvoj kako hitreje bije in z svetlobno hitrostjo sedaj vse studiras in po internetu brskas.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK vem kako je to..iščeš in iščeš rešitve in potem ko poznaš pdgovor si pa spet čist zgubljen ... jst mislim, da jim moraš zaupati.. zakaj si pa nebi dala špik??.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:28:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Super Misek res, se mi zdi da kr cutim tvoj kako hitreje bije in z svetlobno hitrostjo sedaj vse studiras in po internetu brskas. kako si lepo napisala ...jst jo tudi kar vidim kako je cela naspidirana in prikupno zmedena..go mišek go
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:29:20
|
|
|
|
kapica
|
Joj Poospie, jaz isto, jaz isto. sem mela to rdeco redovalnico, oz. roza barve je bla, pa se dnevnik sem mela zraven. Tako da je bila redovalnica v dnevniku, tako kto so ucitelji skoz nosli. Pa tako kot ti pravis sem resevala kontrolke in jih ocenjevala . Moj ati mi je se tablo naredil, sem imela cez celo steno in sem po njej risala in pisala. Pa sva res prave uciteljice ble, a? Mi je kr nerodno govorit o tem, ko se spomnim kake sem delala . Me tolazi da nisem bila edina .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:31:10
|
|
|
|
kapica
|
Jao Poopsie vidis to besedo sem iskala, naspidirana je Miska zdaj, se skrila za racunalnik in je ne bo vec ven . BRAVO
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:31:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ne morem verjet da dve punci, ki ju spoznam na RR in ki sta mi tako pri srcu sta tako daleč stran od mene ...kaj bi dala da bi vaju lahko vidla... zdej sem malo razmišljala kako bi bilo lepo deliti veselje z vama osebno.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:35:02
|
|
|
|
kapica
|
Poopsie mas prav, tri punce ki se super na internetu razumejo, a vsaka na svoji strani sveta. Saj prav, mogoce si pa prav zato tako zaupamo, ker smo tako dalec narazen in se ne poznamo. S kom od domacih se tako ne morem pogovarjat. Mogoce nam pa res uspe kdaj kaksno kavico spit, ce ne prej ko bomo mamice . Bi bilo zanimivo ni kaj, vaju v zivo videt.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:35:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, ja hudo kapica jst sem bila ista..dnevnika sicer nisem imela,sam da sem jst imela redovalnico..takrat se jih je dalo v mladinski knjigi kupit in je bilo fino. naj te ne bo sram, a ni bilo lepo kako smo se igrali...jst se pa prov rada spomnem tega..zdej otroc dame lumparije počnejo ..pridni sva bili,ni kej.. pa zmeraj sem dajala slabe ocene tistim, ki mi niso bili všeč ..luštn je blo!!! zdej imamo pa skrbi,pa delamo in zmeraj nas kaj tare...kaako je bilo lepo biti otrok, res ampak je tudi sedaj lepo...življenje je itak lepo, če pogledaš s prave strani
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:38:28
|
|
|
|
Anonimen
|
točno to kapica...lažje nam je, ker vse preživljamo isto in ker smo daleč in se ne poznamo si lahko marsikaj zaupamo, ker vemo, da nobena ne bo nikoli nobeni očitala super je, da se poznamo in ko bomo mamice si dolgujemo, če ne prej, da spijemo eno kavo..po moje bi bilo ful dobr pa še zabavno...3 blondinke na kupu mogoče enkrat...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:39:40
|
|
|
|
kapica
|
Ja Poopsie res imamo sedaj skrbi in sluzbo, pa sodelavce z katerimi ne mores delat in te stvari. Ampak nazaj v otrostvo se pa ne bi za nic na svetu vrnila. res sem se lepo igrala in vse, ampak tisti druzinsko, kar je slabega prislo zraven, tega ne bi mogla se enkrat prenest.Tako da sem zelo vesela da sem koncno odrasla in imam odralse skrbi in sluzbo, itd. Ceprav sem vedno hotela iti vstran od doma, od maminega rezima in komandiranja, se mi zdi kot porocena tudi nimam ravno neke svobode, ne vem. Ampak biti otrok, ne ,nikoli vec.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:42:16
|
|
|
|
kapica
|
Kako se to lepo slisi, biti mamica. Mhhhm, meje kr pogrelo in misel na majhne pikice ki so ´tako nemocne in so tebi prepuscene. Res si nic ne zelim bolj kot biti mamica. Danes je sodelavka postala babica, je bilatako vesela, jaz pa seveda vesela za njo in hkrati zalostna, sem dobila kr solzne oci in mehka kolena.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:42:44
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jst nebi za nič na svetu menjala vsega tega, res ne. tudi jst imam nekaj slabih spominov in jih nočem več podoživljat. sem bila celo osnovno šolo bolj zalita oz. močne posave ins em poslušala zbadljivke in nesramne opazke,...tko da tudi jst se nebi več vrnila.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:45:37
|
|
|
|
kapica
|
Si kr mislim Poopsie, otroci znajo biti prav zlobni. Mene so zkos zbadali z doloceno opazko, ker sem imela oci kao malo drugace . Tako da na srecanja z osnovnosolci sploh ne hodim, mi niti na pamet ne pride.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ja otroci so res lahko zlobni in jst bom poskrbela da moj otrok nikoli ne bo delal norca iz drugih, drugačnih...nikoli!!!!preveč bolijo te opazke in vem kako je tudi tebe moralo boleti, ker vem kako je mene. in potem ti uničijo samozavest, jst sem rabila preveč časa da sem si jo nazaj zgradila...groza. tud jst ne hodim na srečanja samo 1x sem šla in to takrat ko sem toliko shujšala in me niso do takrat videli in so imeli vsi jezike na tlleh...in potem sem se obrnila in šla, ja prišla sem se pokazat in dobila sem zadoščenje...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:57:13
|
|
|
|
kapica
|
Poznam vse to, se predobro, res. samozavest je tako zgodba zase. jaz sem tudi ze mislila veckrat , grem enkrat na srecanje, za svoje zadovoljstvo, pa nekako se kr nisem, sedaj imam pa tako manj moznosti, ko sem tako dalec. Tisto si cisto prav naredila, res, verjamem da so jeziki do tal viseli. Prav takoo.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
pupici moji zlati , kako lepo pišeta, se kar strinjam z vama. Saj vidita, da vas ne morem pust, pa četudi nisem ne septemberka in ne novemberka, pa če glih me moj spet nadira naj mu že grem enkrat pomagat . Sestavlja posteljo, jaz pa čakam, da bo sestavljena, da sprobava če je ok . En mora kontrolo naredit . Pa vinčka nam niso našli, tak da se lepo že hladi v hladilniku . tolk vaju mam rada
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 15:59:53
|
|
|
|
teri
|
Bravooo poopsie Tako se dela!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 16:01:16
|
|
|
|
teri
|
Mišek:On jo sestavlja,ti mu boš pa pol pomagala sprobat če je ok.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 16:02:43
|
|
|
|
kapica
|
Ah Misek, saj jaz tudi nisem septembrka, ce bom novembrka se ne vem, tako da sem jaz tudi na napacnem mestu . Ampak nam je fajn, a ne da je? Jaz sem tudi mojmu pustila da posteljo sam sestavi, tako da ce je kaj narobe, nisem kriva . No do sedaj je se vse zdrzala . a vincka ste tihotapili, packi, saj prav, sicer pa glede na to da ga ti cisto malo spijes, ga verjento veliko niste cez mejo vlekli. se ne splaca
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 16:02:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: teri Mišek:On jo sestavlja,ti mu boš pa pol pomagala sprobat če je ok. ja punce jaz ne vem kako je to pri vas, ampak pr nas je tako
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 16:04:06
|
|
|
|
kapica
|
O Teri a ti se pa skrivas danes, a? Al je bilo pa v sluzbi prevec guzve, pa nisi imela casa za ringarajo .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 16:06:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica če pa so eni ljudje mal mim. Vsem smo lepo povedali, da naj nam ne nosijo daril in vina na poslovilni piknik, ker itak ne moremo vsega tja pelat, še osebi alkohol in kaj ti prinesejo, vin in kič . kam pol z vinom . ap smo nekaj flašk mal zalošili med cunje, saj če povemo po pravici tu pa tam bo še kak fajn pasal slovenski vinček. celo danes k kostanjem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Določitev spola.
пеперутка16
Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: