|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
19.10.2006 15:20:17   
Anonimen
MIŠEEEEEEEEEEEEEKKKKKK!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

končno ena dobra novica....veš kako sem vesela,iskreno!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa brž v eno kliniko in hitro nekaj zrihtat!!!

RES SEM VESELA ZATE!!

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
19.10.2006 15:20:24   
Anonimen
ja edino upam, da bojo tle tolk razumljivi, da mi bojo to res naredili. če pa dobim špike domov pol pa bom zelo v dvomih al si naj dam prej ali ne. če bojo ista zdravila najbrž, da bom, če pa ne, pol si pa vseen ne bi upala. kaj bi pa ve naredileuser posted image saj vem, da je brezveze zdaj neki govorit in upat, ampak sem čist not padla. iskala in iskala sem vzroke in načine kako pozdravit, zdaj ga pa mam, pa sem čist pafuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
19.10.2006 15:25:13   
Anonimen
kapica, ja sestra sem želela bit, uh pa učitlejica tudiuser posted image user posted image mi je mami kupila pravo uno roza redovalnico( se spomniš takšne kot smo meli v šoli) in se notri pisala oceni, jst sem šla celo tako daleč, da sem pisala kontrolke in jih sama rešila potem sem jih pa pregledovala in ocenjevalauser posted image ..pa krede sem si kupila in sem kr po črnih omarah pisala gor kokr na tablouser posted image
amapk resno sem pa razmišljala o zdravstveni šoli, pa sem se pol odločila za ekonomsko..zadnji letnik me je pa ful zgodovina mikala ampak potem nekakoni prišlo do tega.

A pri nas pa ni službe bilo nikjer za dobit?A je tolk preveč med. sestr?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
19.10.2006 15:26:06   
kapica
Misek verjamem da si noter padla, saj prav, joj, sem vesela, res. Pa se sama si resitev odkrila user posted image user posted image user posted image . Bravo user posted image user posted image user posted image .
Po mojem mnenju, ce ti njim lepo razlozis kaj vse so ti do sedaj ze delali in da ni bilo nic iz tega in da lepo prosis da bi rada to poskusla, da bi ze mogli zeljo uresnicit. Naredis pa tocno tako kot je ta pupa naredila, od katere imas to srecno novico. za poskusit je na vsak nacin.
Super Misek res, se mi zdi da kr cutim tvoj user posted image  kako hitreje bije in z svetlobno hitrostjo sedaj vse studiras in po internetu brskas.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
19.10.2006 15:26:36   
Anonimen
MIŠEK vem kako je to..iščeš in iščeš rešitve in potem ko poznaš pdgovor si pa spet čist zgubljenuser posted image ...

jst mislim, da jim moraš zaupati..
zakaj si pa nebi dala špik??.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
19.10.2006 15:28:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Super Misek res, se mi zdi da kr cutim tvoj user posted image  kako hitreje bije in z svetlobno hitrostjo sedaj vse studiras in po internetu brskas.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si lepo napisalauser posted image user posted image user posted image ...jst jo tudi kar vidim kako je cela naspidirana in prikupno zmedena..go mišek gouser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
19.10.2006 15:29:20   
kapica
Joj Poospie, jaz isto, jaz isto. sem mela to rdeco redovalnico, oz. roza barve je bla, pa se dnevnik sem mela zraven. Tako da je bila redovalnica v dnevniku, tako kto so ucitelji skoz nosli. Pa tako kot ti pravis sem resevala kontrolke in jih ocenjevala user posted image .  Moj ati mi je se tablo naredil, sem imela cez celo steno in sem po njej risala in pisala.
Pa sva res prave uciteljice ble, a? Mi je kr nerodno govorit o tem, ko se spomnim kake sem delala user posted image user posted image user posted image . Me tolazi da nisem bila edina user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
19.10.2006 15:31:10   
kapica
Jao Poopsie vidis to besedo sem iskala, naspidirana je Miska zdaj, se skrila za racunalnik in je ne bo vec ven user posted image . BRAVO

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
19.10.2006 15:31:41   
Anonimen
ne morem verjet da dve punci, ki ju spoznam na RR in ki sta mi tako pri srcu sta tako daleč stran od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj bi dala da bi vaju lahko vidla...
zdej sem malo razmišljala kako bi bilo lepo deliti veselje z vama osebno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
19.10.2006 15:35:02   
kapica
Poopsie mas prav, tri punce ki se super na internetu razumejo, a vsaka na svoji strani sveta. Saj prav, mogoce si pa prav zato tako zaupamo, ker smo tako dalec narazen in se ne poznamo. S kom od domacih se tako ne morem pogovarjat.
Mogoce nam pa res uspe kdaj kaksno kavico spit, ce ne prej ko bomo mamice user posted image . Bi bilo zanimivo ni kaj, vaju v zivo videt.
user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
19.10.2006 15:35:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ja, ja hudo kapicauser posted image user posted image
jst sem bila ista..dnevnika sicer nisem imela,sam da sem jst imela redovalnico..takrat se jih je dalo v mladinski knjigi kupit in je bilo fino.
naj te ne bo sram, a ni bilo lepo kako smo se igrali...jst se pa prov rada spomnem tega..zdej otroc dame lumparije počnejouser posted image ..pridni sva bili,ni kej..
pa zmeraj sem dajala slabe ocene tistim, ki mi niso bili všečuser posted image ..luštn je blo!!!

zdej imamo pa skrbi,pa delamo in zmeraj nas kaj tare...kaako je bilo lepo biti otrok, resuser posted image user posted image
ampak je tudi sedaj lepo...življenje je itak lepo, če pogledaš s prave straniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
19.10.2006 15:38:28   
Anonimen
točno to kapica...lažje nam je, ker vse preživljamo isto in ker smo daleč in se ne poznamo si lahko marsikaj zaupamo, ker vemo, da nobena ne bo nikoli nobeni očitalauser posted image
super je, da se poznamouser posted image
in ko bomo mamice si dolgujemo, če ne prej, da spijemo eno kavo..po moje bi bilo ful dobr pa še zabavno...3 blondinke na kupuuser posted image user posted image

mogoče enkrat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
19.10.2006 15:39:40   
kapica
Ja Poopsie res imamo sedaj skrbi in sluzbo, pa sodelavce z katerimi ne mores delat in te stvari. Ampak nazaj v otrostvo se pa ne bi za nic na svetu vrnila. res sem se lepo igrala in vse, ampak tisti druzinsko, kar je slabega prislo zraven, tega ne bi mogla se enkrat prenest.Tako da sem zelo vesela da sem koncno odrasla in imam odralse skrbi in sluzbo, itd.
Ceprav sem vedno hotela iti vstran od doma, od maminega rezima in komandiranja, se mi zdi kot porocena tudi nimam ravno neke svobode, ne vem.
Ampak biti otrok, ne ,nikoli vec.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
19.10.2006 15:42:16   
kapica
Kako se to lepo slisi, biti mamica. Mhhhm, meje kr pogrelo in misel na majhne pikice ki so ´tako nemocne in so tebi prepuscene. Res si nic ne zelim bolj kot biti mamica.
Danes je sodelavka postala babica, je bilatako vesela, jaz pa seveda vesela za njo in hkrati zalostna, sem dobila kr solzne oci in mehka kolena.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
19.10.2006 15:42:44   
Anonimen
tudi jst nebi za nič na svetu menjala vsega tega, res ne. tudi jst imam nekaj slabih spominov in jih nočem več podoživljat. sem bila celo osnovno šolo bolj zalita oz. močne posave ins em poslušala zbadljivke in nesramne opazke,...tko da tudi jst se nebi več vrnila.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1440
19.10.2006 15:45:37   
kapica
Si kr mislim Poopsie, otroci znajo biti prav zlobni. Mene so zkos zbadali z doloceno opazko, ker sem imela oci kao malo drugaceuser posted image . Tako da na srecanja z osnovnosolci sploh ne hodim, mi niti na pamet ne pride.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
19.10.2006 15:48:47   
Anonimen
ja otroci so res lahko zlobni in jst bom poskrbela da moj otrok nikoli ne bo delal norca iz drugih, drugačnih...nikoli!!!!preveč bolijo te opazke in vem kako je tudi tebe moralo boleti, ker vem kako je mene.
in potem ti uničijo samozavest, jst sem rabila preveč časa da sem si jo nazaj zgradila...groza.
tud jst ne hodim na srečanja samo 1x sem šla in to takrat ko sem toliko shujšala in me niso do takrat videli in so imeli vsi jezike na tlleh...in potem sem se obrnila in šla, ja prišla sem se pokazat in dobila sem zadoščenje...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
19.10.2006 15:57:13   
kapica
Poznam vse to, se predobro, res. samozavest je tako zgodba zase.
jaz sem tudi ze mislila veckrat , grem enkrat na srecanje, za svoje zadovoljstvo, pa nekako se kr nisem, sedaj imam pa tako manj moznosti, ko sem tako dalec.
Tisto si cisto prav naredila, res, verjamem da so jeziki do tal viseli. Prav takoo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
19.10.2006 15:59:38   
Anonimen
pupici moji zlati user posted image user posted image , kako lepo pišeta, se kar strinjam z vama. Saj vidita, da vas ne morem pust, pa četudi nisem ne septemberka in ne novemberka, pa če glih me moj spet nadira naj mu že grem enkrat pomagatuser posted image . Sestavlja posteljo, jaz pa čakam, da bo sestavljena, da sprobava če je okuser posted image . En mora kontrolo naredituser posted image . Pa vinčka nam niso našli, tak da se lepo že hladi v hladilnikuuser posted image .
tolk vaju mam radauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1444
19.10.2006 15:59:53   
teri
Bravooo poopsieuser posted image user posted image user posted image Tako se dela!!!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
19.10.2006 16:01:16   
teri
Mišek:On jo sestavlja,ti mu boš pa pol pomagala sprobat če je ok.user posted image user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
19.10.2006 16:02:43   
kapica
Ah Misek, saj jaz tudi nisem septembrka, ce bom novembrka se ne vem, tako da sem jaz tudi na napacnem mestu user posted image . Ampak nam je fajn, a ne da je?
Jaz sem tudi mojmu pustila da posteljo sam sestavi, tako da ce je kaj narobe, nisem kriva user posted image . No do sedaj je se vse zdrzala user posted image .
a vincka ste tihotapili, packi, saj prav, sicer pa glede na to da ga ti cisto malo spijes, ga verjento veliko niste cez mejo vlekli. se ne splaca user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
19.10.2006 16:02:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teri

Mišek:On jo sestavlja,ti mu boš pa pol pomagala sprobat če je ok.user posted image user posted image

ja punce jaz ne vem kako je to pri vas, ampak pr nas je takouser posted image

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
19.10.2006 16:04:06   
kapica
O Teri a ti se pa skrivas danes, a? Al je bilo pa v sluzbi prevec guzve, pa nisi imela casa za ringarajo user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
19.10.2006 16:06:39   
Anonimen
Kapica če pa so eni ljudje mal mim. Vsem smo lepo povedali, da naj nam ne nosijo daril in vina na poslovilni piknik, ker itak ne moremo vsega tja pelat, še osebi alkohol in kaj ti prinesejo, vin in kičuser posted image . kam pol z vinomuser posted image . ap smo nekaj flašk mal zalošili med cunje, saj če povemo po pravici tu pa tam bo še kak fajn pasal slovenski vinček. celo danes k kostanjemuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: