|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
18.10.2006 11:48:05   
teri
Glede kuhanja pa se res nimam kaj pritoževat.Moj user posted image je varianta Jamie Oliver.Res!Vedno kaj eksperimentira in je vedno dobro!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
18.10.2006 11:48:25   
kapica
Misek to pomeni verjetno da bo tudi tvoj user posted image  doma in ne bo rabil iti delat? Potem bosta imela pa nekaj dni sedaj samo za sebe. Fajn.
A da bo mesto polno v luckah? Fino, si kr predstavljam kako je to smesno, glede na to da je zunaj tako vroce, verjetno ni taknega bozicnega vzdusja. a praznujejo tudi bozic potem al tega nimajo?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
18.10.2006 11:49:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

kam se je pa Poosie  skrila, a je ona tudi na Cveku user posted image ?

Mogoče si je pa nove prjateljice našlauser posted image user posted image in je nas zapustilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
18.10.2006 11:50:50   
Anonimen
Pomoje oni sami bžiča ne praznuje, ker je to krščansko la niuser posted image . Bojo pa njbrž zaradi turistov in tujcev, ki tle živijo kaj naredili. Upam, če ne bo ful mim, kar nekiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1354
18.10.2006 11:52:01   
kapica
Teri a res? ves, to ne smes na glas povedat ker sem jaz kr faus user posted image . Saj prav , to je ze veliko ce ti nekdo kuhanje prevzame user posted image .
Misek, neee, Poopsie nam to ne bi naredila. Verjetno se je spomnila da more tudi kaj naredit na sihtu, pa zdaj dela, kaj ces.
Mislim da sem nekaj zamudila, ker nic ne vem o kaknem opravljanju o kom al kje user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
18.10.2006 11:53:52   
kapica
Ja misek pa res to glede bozica, vidis pamet blondinska user posted image . Potem si pac vidva sama naredita bozicno vzdusje. Glede na to da si tako nadarjena za stil in opremo, bos sigurno kaj lepega v stanovanje pricarala. Pa kaksno bozicno kosilce, vecerja, jelkica, pa je. vec pa tako ne rabis.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
18.10.2006 11:59:13   
Anonimen
jelko sva pozabila na kontejner dat in zato močno upam, da se bo dalo tle kupit. Moj itak ni krščen, in tudi ni imel potrebe po jelki.  letos se je krstil samo zato, da lahko gre v savdsko arabijo,ker tam ne dobiš vize, če nisi v kaki veri. Najhuje je baje če si ateist, potem pa če si žid. V najhujšem primeru te kamenjajouser posted image . No pa smo se malo zbali in je letos pri svojih letih šel na krstuser posted image . Neki bomo že našli, da bo vsak malo božiča čutit, če drugo ne pa vsaj darila bojouser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
18.10.2006 12:02:21   
Anonimen
Aja pa dajte mal božička spomnit, da pride tudi k nam v puščavo. Ga rabimo tudi tuuser posted image . a mislite, da gre res po celem svetu al nas tu izpusti, ker mu je prevroče v uni obleki. Pa še debel je, mogoče se pa boji da ga bo kap. Pa jeleni tudi nimajo kaj za pozobatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
18.10.2006 12:12:57   
Anonimen
kje ste moje pupikeuser posted image user posted image user posted image
seveda vas nebi zamenjala za nič na svetuuser posted image , MIŠEK hitr usta umit, ko tako grdo govorišuser posted image
no tale tvoj kontejner še do drugega leta ne bo pri tebi in jst bom še kr čakala, do takrat si pa svoje mislimuser posted image ..me prov zanima kolk bom uganilauser posted image

kapica a me povabiš na kosilo?user posted image sem tolk lačna in tole kar si skuhala se sliši...mnjami, njami...sem tolk lačnai n preden pridem domov in skuham bo ura 5...ojej sploh ne smem mislt na hranouser posted image

teri potem si pa lahko moj in tvoj srček podata roke, ker moj tudi odlično kuhauser posted image user posted image user posted image user posted image

MIŠEK če prov razumem...v Dubaju te kamenjajo, če nisi v nobeni veri in tvoj se jemoral zato dati krstitiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1359
18.10.2006 12:14:20   
kapica
Ne ne Misek, ne se bat. Bozicek vsakega najde kerga hoce, tako da bo tudi do vaju prisel. Ce mu bo pa vroce, si bo pa kratke hlace oblekel user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
18.10.2006 12:19:32   
Anonimen
Poopsie sem si jih z milom podrgnilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
18.10.2006 12:20:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

user posted image user posted image tole je pa že manjša kriza...da ne štekam kaj mislišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
18.10.2006 12:20:57   
kapica
Ja Poopsie dobro jutro, kje si pa bila? Sem skoraj huda postala, danes imela priliko z vami cvekat, tebe pa nikjer, a ne misek? user posted image
A nimas nic pavze da bi kaj pojedla, do petih bos mogla cakat? Ja potem si pa res ubogica.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
18.10.2006 12:23:22   
kapica
Poopsie, ne vem zakaj bi k meni hodla na kosilo, ce pa tvoj tako dobro kuha? Z njim se sigurno ne morem kosta, ce je taksen kod od Teri (a la jamie oliver) user posted image user posted image .
jaz pa morem koncat, morem it v sluzbo, sedaj sem se na hitro se zrihtala, sem pravi cas videla da imam roza zokencke oblecene, bi bilo malo hecno ce bi se taka v sluzbi pojavila user posted image .
Lepo se cvekajte naprej pupe.
Pozdravcek

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
18.10.2006 12:25:16   
Anonimen
Poopsie vzam atlas v roke takoj ko prideš domov. nič prej kosila, najprej atlas. dubaj ni v savdski arabiji. Zato te v dubaju ne kamenjajo, ZAE kjer je dubaj, je čist druga država kot savdska arabija. jojojojojojoj pa geografija. V savdski noben aženska, niti turistka ne sme bit brez rute, tako strog režim imajo tam. Kolega od mojga je šel na en sestanek tja in je preživel 3 mesece v zaporu, ker se je amabsada neki zmotila pri vizi. Hvala bogu, je bil v hišnem zaporu, ap vseen. Skoćiš na enodnevni sestanek, pa ostaneš tam 3 meseceuser posted image . Ja pa enga so tudi zaprli, ker je imel revijo, ko so not bile izivalno oblečene ženske, pa napol gole. Dobil je 6 mesecev. Jaz se kar bojim za mojega, ker bo kar nekajkrat šel. Ne tolk za revije, ker jih ne kupuje, sam nikoli ne veš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
18.10.2006 12:26:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

user posted image user posted image tole je pa že manjša kriza...da ne štekam kaj mislišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja rekla si naj si grem usta umit, in jaz sem si šla z milom, da bojo bolj čistauser posted image . kaj pa je tle za razumetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
18.10.2006 12:26:54   
Anonimen
sem mogla veliik delat, ne bit hudauser posted image ! evo, zdej sem pa samo vašauser posted image !
sej imam malico samo ne jem nič toplega, ker itak pol skuham kosilo in 2x pa ne morem tolk jest tko. da si v službo prinesem jabolka in podobno in včasih me kar malo zviije, ker sem toolk lačna in sadje ni dost, samo če bi pa zdjle jedla nekaj toplega potem pa kosilat ne morem, imam pa rada da z dragim skupaj pojeva tko, da se malo žrtvujemuser posted image . mi ful pomeni, da se usedeva za mizo, pojeva kosilo, debatirava in tako...

kako pa to, da si ti danes že tako hitra kapica?ponavadi prideš okoli 15h?

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1367
18.10.2006 12:28:42   
Anonimen
no, jst pa ravnokar sprašujem kako to da si doma?user posted image lepo se imej in naj ti čimprej mineuser posted image
k tebi bi pa prišla, ker zdjle mojega ni doma in mi ne more nič skuhatuser posted image , je pa boljši od jamie-a oliver-ja , on je zame najboljši kuharuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1368
18.10.2006 12:29:13   
Anonimen

Poopsie vzam atlas v roke takoj ko prideš domov. nič prej kosila, najprej atlas. dubaj ni v savdski arabiji. Zato te v dubaju ne kamenjajo, ZAE kjer je dubaj, je čist druga država kot savdska arabija. jojojojojojoj pa geografija. V savdski noben aženska, niti turistka ne sme bit brez rute, tako strog režim imajo tam. Kolega od mojga je šel na en sestanek tja in je preživel 3 mesece v zaporu, ker se je amabsada neki zmotila pri vizi. Hvala bogu, je bil v hišnem zaporu, ap vseen. Skoćiš na enodnevni sestanek, pa ostaneš tam 3 meseceuser posted image . Ja pa enga so tudi zaprli, ker je imel revijo, ko so not bile izivalno oblečene ženske, pa napol gole. Dobil je 6 mesecev. Jaz se kar bojim za mojega, ker bo kar nekajkrat šel. Ne tolk za revije, ker jih ne kupuje, sam nikoli ne veš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1369
18.10.2006 12:30:41   
Anonimen
Mogoče ma pa popoldanski šiht al pa je dežurala prejšnje dniuser posted image , te medicinke majo itak vse pomešanouser posted image . ko jaz rabim mojo teto, pol je ziher dežurnauser posted image , najbrž je isto pri kapici

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
18.10.2006 12:30:52   
Anonimen

nisem dobr prebrala nouser posted image ..jsts em misla da to rabiš za v Dubaj,s ej zato mi je pa bilo čudno...geografija je pa poleg zgodovine moja največja strst,tko da zelo dobro vem kje so Združeni Arabski Emirati in kje Savdska Arabija...
napačno sem prebralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
18.10.2006 12:32:51   
Anonimen

Ja rekla si naj si grem usta umit, in jaz sem si šla z milom, da bojo bolj čistauser posted image . kaj pa je tle za razumetuser posted image

no vidiš in v trenutku sem pozabla da sem ti to reklauser posted image ...tak dan je..zoprn, slabo sem spala,pa sem čistuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
18.10.2006 12:33:01   
Anonimen

no, jst pa ravnokar sprašujem kako to da si doma?user posted image lepo se imej in naj ti čimprej mineuser posted image
k tebi bi pa prišla, ker zdjle mojega ni doma in mi ne more nič skuhatuser posted image , je pa boljši od jamie-a oliver-ja , on je zame najboljši kuharuser posted image

POopsie nehi ga tolk hvalit, ker se bo pokvaru. Vsaj potrkaj na les, sma da ne boš pol mislila, da ti kdo na vrata trkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
18.10.2006 12:37:20   
Anonimen
drugače pa kar dobro poznam razmere iz arabskih dežel oz. muslimanskih dežel, sem se dost zanimala zato, pane zato, ekr bi rada postala muslimankauser posted image ampak zato,ker me ful privlačijo svetovne  religije in sem dosti prebrala zato se mi je zdelo čudno da to počnejo v Dubaju.Sem bila že čist an tem, da kupim Koran samo azto, ker me zanima filozofija muslimanov in nasplošno me verske ideologije ful privlačijo, tud krščanska, pa budizem, pa judovstvo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1374
18.10.2006 12:39:02   
Anonimen

POopsie nehi ga tolk hvalit, ker se bo pokvaru. Vsaj potrkaj na les, sma da ne boš pol mislila, da ti kdo na vrata trkauser posted image

sej maš prov, takoj trkatuser posted image nikol se ne ve, ziher je ziheruser posted image ,da se ne bo potem zgodilo, da bom prišla domov in bo im el noge na kavču, bral cajtnge in mi rekel: stara kva bo za kosilo...user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol bi pa videl hudiča!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.