Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:48:05
|
|
|
|
teri
|
Glede kuhanja pa se res nimam kaj pritoževat.Moj je varianta Jamie Oliver.Res!Vedno kaj eksperimentira in je vedno dobro!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:48:25
|
|
|
|
kapica
|
Misek to pomeni verjetno da bo tudi tvoj doma in ne bo rabil iti delat? Potem bosta imela pa nekaj dni sedaj samo za sebe. Fajn. A da bo mesto polno v luckah? Fino, si kr predstavljam kako je to smesno, glede na to da je zunaj tako vroce, verjetno ni taknega bozicnega vzdusja. a praznujejo tudi bozic potem al tega nimajo?
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:49:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica kam se je pa Poosie skrila, a je ona tudi na Cveku ? Mogoče si je pa nove prjateljice našla in je nas zapustila
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:50:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomoje oni sami bžiča ne praznuje, ker je to krščansko la ni . Bojo pa njbrž zaradi turistov in tujcev, ki tle živijo kaj naredili. Upam, če ne bo ful mim, kar neki
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:52:01
|
|
|
|
kapica
|
Teri a res? ves, to ne smes na glas povedat ker sem jaz kr faus . Saj prav , to je ze veliko ce ti nekdo kuhanje prevzame . Misek, neee, Poopsie nam to ne bi naredila. Verjetno se je spomnila da more tudi kaj naredit na sihtu, pa zdaj dela, kaj ces. Mislim da sem nekaj zamudila, ker nic ne vem o kaknem opravljanju o kom al kje ?
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:53:52
|
|
|
|
kapica
|
Ja misek pa res to glede bozica, vidis pamet blondinska . Potem si pac vidva sama naredita bozicno vzdusje. Glede na to da si tako nadarjena za stil in opremo, bos sigurno kaj lepega v stanovanje pricarala. Pa kaksno bozicno kosilce, vecerja, jelkica, pa je. vec pa tako ne rabis.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 11:59:13
|
|
|
|
Anonimen
|
jelko sva pozabila na kontejner dat in zato močno upam, da se bo dalo tle kupit. Moj itak ni krščen, in tudi ni imel potrebe po jelki. letos se je krstil samo zato, da lahko gre v savdsko arabijo,ker tam ne dobiš vize, če nisi v kaki veri. Najhuje je baje če si ateist, potem pa če si žid. V najhujšem primeru te kamenjajo . No pa smo se malo zbali in je letos pri svojih letih šel na krst . Neki bomo že našli, da bo vsak malo božiča čutit, če drugo ne pa vsaj darila bojo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja pa dajte mal božička spomnit, da pride tudi k nam v puščavo. Ga rabimo tudi tu . a mislite, da gre res po celem svetu al nas tu izpusti, ker mu je prevroče v uni obleki. Pa še debel je, mogoče se pa boji da ga bo kap. Pa jeleni tudi nimajo kaj za pozobat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:12:57
|
|
|
|
Anonimen
|
kje ste moje pupike seveda vas nebi zamenjala za nič na svetu , MIŠEK hitr usta umit, ko tako grdo govoriš no tale tvoj kontejner še do drugega leta ne bo pri tebi in jst bom še kr čakala, do takrat si pa svoje mislim ..me prov zanima kolk bom uganila kapica a me povabiš na kosilo? sem tolk lačna in tole kar si skuhala se sliši...mnjami, njami...sem tolk lačnai n preden pridem domov in skuham bo ura 5...ojej sploh ne smem mislt na hrano teri potem si pa lahko moj in tvoj srček podata roke, ker moj tudi odlično kuha MIŠEK če prov razumem...v Dubaju te kamenjajo, če nisi v nobeni veri in tvoj se jemoral zato dati krstiti
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:14:20
|
|
|
|
kapica
|
Ne ne Misek, ne se bat. Bozicek vsakega najde kerga hoce, tako da bo tudi do vaju prisel. Ce mu bo pa vroce, si bo pa kratke hlace oblekel .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:19:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie sem si jih z milom podrgnila
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:20:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Poopsie sem si jih z milom podrgnila tole je pa že manjša kriza...da ne štekam kaj misliš
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:20:57
|
|
|
|
kapica
|
Ja Poopsie dobro jutro, kje si pa bila? Sem skoraj huda postala, danes imela priliko z vami cvekat, tebe pa nikjer, a ne misek? A nimas nic pavze da bi kaj pojedla, do petih bos mogla cakat? Ja potem si pa res ubogica.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:23:22
|
|
|
|
kapica
|
Poopsie, ne vem zakaj bi k meni hodla na kosilo, ce pa tvoj tako dobro kuha? Z njim se sigurno ne morem kosta, ce je taksen kod od Teri (a la jamie oliver) . jaz pa morem koncat, morem it v sluzbo, sedaj sem se na hitro se zrihtala, sem pravi cas videla da imam roza zokencke oblecene, bi bilo malo hecno ce bi se taka v sluzbi pojavila . Lepo se cvekajte naprej pupe. Pozdravcek
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:25:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie vzam atlas v roke takoj ko prideš domov. nič prej kosila, najprej atlas. dubaj ni v savdski arabiji. Zato te v dubaju ne kamenjajo, ZAE kjer je dubaj, je čist druga država kot savdska arabija. jojojojojojoj pa geografija. V savdski noben aženska, niti turistka ne sme bit brez rute, tako strog režim imajo tam. Kolega od mojga je šel na en sestanek tja in je preživel 3 mesece v zaporu, ker se je amabsada neki zmotila pri vizi. Hvala bogu, je bil v hišnem zaporu, ap vseen. Skoćiš na enodnevni sestanek, pa ostaneš tam 3 mesece . Ja pa enga so tudi zaprli, ker je imel revijo, ko so not bile izivalno oblečene ženske, pa napol gole. Dobil je 6 mesecev. Jaz se kar bojim za mojega, ker bo kar nekajkrat šel. Ne tolk za revije, ker jih ne kupuje, sam nikoli ne veš.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:26:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Poopsie sem si jih z milom podrgnila tole je pa že manjša kriza...da ne štekam kaj misliš Ja rekla si naj si grem usta umit, in jaz sem si šla z milom, da bojo bolj čista . kaj pa je tle za razumet
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:26:54
|
|
|
|
Anonimen
|
sem mogla veliik delat, ne bit huda ! evo, zdej sem pa samo vaša ! sej imam malico samo ne jem nič toplega, ker itak pol skuham kosilo in 2x pa ne morem tolk jest tko. da si v službo prinesem jabolka in podobno in včasih me kar malo zviije, ker sem toolk lačna in sadje ni dost, samo če bi pa zdjle jedla nekaj toplega potem pa kosilat ne morem, imam pa rada da z dragim skupaj pojeva tko, da se malo žrtvujem . mi ful pomeni, da se usedeva za mizo, pojeva kosilo, debatirava in tako... kako pa to, da si ti danes že tako hitra kapica?ponavadi prideš okoli 15h?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:28:42
|
|
|
|
Anonimen
|
no, jst pa ravnokar sprašujem kako to da si doma? lepo se imej in naj ti čimprej mine k tebi bi pa prišla, ker zdjle mojega ni doma in mi ne more nič skuhat , je pa boljši od jamie-a oliver-ja , on je zame najboljši kuhar
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:29:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Poopsie vzam atlas v roke takoj ko prideš domov. nič prej kosila, najprej atlas. dubaj ni v savdski arabiji. Zato te v dubaju ne kamenjajo, ZAE kjer je dubaj, je čist druga država kot savdska arabija. jojojojojojoj pa geografija. V savdski noben aženska, niti turistka ne sme bit brez rute, tako strog režim imajo tam. Kolega od mojga je šel na en sestanek tja in je preživel 3 mesece v zaporu, ker se je amabsada neki zmotila pri vizi. Hvala bogu, je bil v hišnem zaporu, ap vseen. Skoćiš na enodnevni sestanek, pa ostaneš tam 3 mesece . Ja pa enga so tudi zaprli, ker je imel revijo, ko so not bile izivalno oblečene ženske, pa napol gole. Dobil je 6 mesecev. Jaz se kar bojim za mojega, ker bo kar nekajkrat šel. Ne tolk za revije, ker jih ne kupuje, sam nikoli ne veš.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:30:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče ma pa popoldanski šiht al pa je dežurala prejšnje dni , te medicinke majo itak vse pomešano . ko jaz rabim mojo teto, pol je ziher dežurna , najbrž je isto pri kapici
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:30:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Poopsie vzam atlas v roke takoj ko prideš domov. nič prej kosila, najprej atlas. dubaj ni v savdski arabiji. Zato te v dubaju ne kamenjajo, ZAE kjer je dubaj, je čist druga država kot savdska arabija. jojojojojojoj pa geografija. V savdski noben aženska, niti turistka ne sme bit brez rute, tako strog režim imajo tam. Kolega od mojga je šel na en sestanek tja in je preživel 3 mesece v zaporu, ker se je amabsada neki zmotila pri vizi. Hvala bogu, je bil v hišnem zaporu, ap vseen. Skoćiš na enodnevni sestanek, pa ostaneš tam 3 mesece . Ja pa enga so tudi zaprli, ker je imel revijo, ko so not bile izivalno oblečene ženske, pa napol gole. Dobil je 6 mesecev. Jaz se kar bojim za mojega, ker bo kar nekajkrat šel. Ne tolk za revije, ker jih ne kupuje, sam nikoli ne veš. nisem dobr prebrala no ..jsts em misla da to rabiš za v Dubaj,s ej zato mi je pa bilo čudno...geografija je pa poleg zgodovine moja največja strst,tko da zelo dobro vem kje so Združeni Arabski Emirati in kje Savdska Arabija... napačno sem prebrala
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:32:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 IZVIRNO SPOROČILO: poopsie IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Poopsie sem si jih z milom podrgnila tole je pa že manjša kriza...da ne štekam kaj misliš Ja rekla si naj si grem usta umit, in jaz sem si šla z milom, da bojo bolj čista . kaj pa je tle za razumet no vidiš in v trenutku sem pozabla da sem ti to rekla ...tak dan je..zoprn, slabo sem spala,pa sem čist
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:33:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie no, jst pa ravnokar sprašujem kako to da si doma? lepo se imej in naj ti čimprej mine k tebi bi pa prišla, ker zdjle mojega ni doma in mi ne more nič skuhat , je pa boljši od jamie-a oliver-ja , on je zame najboljši kuhar POopsie nehi ga tolk hvalit, ker se bo pokvaru. Vsaj potrkaj na les, sma da ne boš pol mislila, da ti kdo na vrata trka
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
drugače pa kar dobro poznam razmere iz arabskih dežel oz. muslimanskih dežel, sem se dost zanimala zato, pane zato, ekr bi rada postala muslimanka ampak zato,ker me ful privlačijo svetovne religije in sem dosti prebrala zato se mi je zdelo čudno da to počnejo v Dubaju.Sem bila že čist an tem, da kupim Koran samo azto, ker me zanima filozofija muslimanov in nasplošno me verske ideologije ful privlačijo, tud krščanska, pa budizem, pa judovstvo...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 18.10.2006 12:39:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 IZVIRNO SPOROČILO: poopsie no, jst pa ravnokar sprašujem kako to da si doma? lepo se imej in naj ti čimprej mine k tebi bi pa prišla, ker zdjle mojega ni doma in mi ne more nič skuhat , je pa boljši od jamie-a oliver-ja , on je zame najboljši kuhar POopsie nehi ga tolk hvalit, ker se bo pokvaru. Vsaj potrkaj na les, sma da ne boš pol mislila, da ti kdo na vrata trka sej maš prov, takoj trkat nikol se ne ve, ziher je ziher ,da se ne bo potem zgodilo, da bom prišla domov in bo im el noge na kavču, bral cajtnge in mi rekel: stara kva bo za kosilo... ... pol bi pa videl hudiča!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.