Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 10:32:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 IZVIRNO SPOROČILO: poopsie IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Poopsie , pa kontra prevod, prosim Something to make you smile
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 10:33:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Neeee poopsie, jaz sem mislila na papir, kjer si si vprašanja zapisala . Sem se zdaj nasmejala, da se je še pes ustrašu, k je dremal .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 10:34:59
|
|
|
|
teira
|
ŽIVJO PUNCE!!!!!! da se še jaz mal oglasim!!!! Kako ste? Vedno polne energije, pripravljene na lepe besede in pomoč druga drugi . BRAVO! Mišek kaj dogaja v Dubaju? Se imaš lepo? Verjamem, da uživaš in ti tudi privoščim . Poopsie ti pa si vedno na tapeti . Kaj se spet jeziš...se hecam, da nebi mislila . Jaz sem v redu. Toliko za dnevne novičke . Lepo se imejte in se veliko smejte Pa, pa Teira
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 10:36:12
|
|
|
|
Anonimen
|
teira , no zdaj pa grem še prebrat kaj si napisala, sem te tolk vesela, da sem mogla te najprej objet
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 10:38:55
|
|
|
|
Anonimen
|
A to je bilo to, javiš se po nevem kolikem času in pol par besed pa švrc . Te razumem, si raje s svojo pikico. Lepo lepo. Kako kaj pikica in kako kaj ti. A si že bila na UZ, bije srček, uf mora bit fajn filing. Teira lepo še naprej in naj vaju čuva. Oglasi se še kaj
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 10:39:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Neeee poopsie, jaz sem mislila na papir, kjer si si vprašanja zapisala . Sem se zdaj nasmejala, da se je še pes ustrašu, k je dremal . -nisem jst taprava dons
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 10:40:53
|
|
|
|
Anonimen
|
teira!!! kje si ti sonček? ja jst sem zmeraj na tapeti,kaj čem imam tak vpliv na ljudi upam, da se imaš lepo, da uživaš in paziš na svoj zakladek. Pobožaj še tvojega namesto mene!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 10:40:57
|
|
|
|
teira
|
Ja Mišek ti si res zlata . Saj vem, da vas zanemarjam, ampak na vas nisem pozabila in NIKOLI NE BOM !!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 10:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
kok ste ve vse zlate , gremo se malo stiskat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 10:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
buci buci buci buci buci, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 10:50:06
|
|
|
|
teira
|
To je bilo za začetek......... Drugače pa tako...: Vse je v redu (potrkam na les). Bila sem (sva) že na 4 UZ, srček lepo bije, otročiček lepo in hitro raste. Imela sem nekaj težavic, ampak na srečo nič hujšega, sem pa zato na bolniški. Doma res uživam. Ne morem opisat koliko bolj sproščeno živim. Ko sem bila pri našem Rešu na pregledu in mu povedala kaj je bilo....me je pregledal, naredil UZ in rekel....."ja temu res nič ne manjka"! Z mojim sva se tako nasmejala, da se naju je verjetno slišalo še na cesto . Takrat sva tudi prvič slišala srček. Zato drage moje punce! Ne izgubite upanja in borite se naprej za vaše pikice. Zaupajte Rešu ali drugemu dr. in verjemite da vam bo uspelo. Midva sva kar nekaj let čakala in upala, na koncu pa se je vendar ves ta trud poplačal! Držim pesti za vse vas in upam, da boste kmalu ena za drugo poročale vesele novičke! Vsem en velik pa SREČNO!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 10:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
teira to si pa res lepo napisala tako sem vesela zate, da je z dojenčkom vse tako kot more biti sploh se, brez besed...hvala za upanje, ki ga daješ
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 11:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako lepo slišat to zgodbico. so se mi kar učke zasvetile in novo upanje je že tu . Hvala teira za polepšan dan . Men je to tako lepo slišat,ko je ktera nosečka, enim se porajajo mal mešani občutki, ampak jaz sem vesela. Pa kolk sem bila vesela ko je moja sestra postala nosečka in ko je rodila . hura za vse nosečke , me bomo pa tudi pršle v njihov klub s časoma,
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 11:04:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, sploh pa je fino , če je nosečka punca iz našega foruma, kjer se vse tako trudimo in potem če samo eni rata pa je to meni že uspeh in upanje, da je le možno tko da bravo za vse sploh ne vem kako bom cvilila, ko vam bo uspelo: sisiy maza saša siskamiska bety MIŠEK estera JEŠA Niovi Karmen kapica .....zmeraj se trudi da nebi na koatero pozabila, če sem mi je iskreno žal...sej veste na kajs e bom zgovarjala(preberi podpis) no hotla sem rečt, dame bo pobral od veselja, ko bo kateri uspelo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 11:07:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Sebe si pozabila napisat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 11:08:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Sebe si pozabila napisat poopsie, iskreno se ti opravičujem
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 11:09:48
|
|
|
|
teira
|
Bravo punce, tako se govori! Pogum vase, zavihat rokave, pa veselo na delo .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 11:10:37
|
|
|
|
teira
|
Poopsie, Poopsie.......
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 11:12:36
|
|
|
|
Anonimen
|
j akar opraviči se ji, jo včasi preveč zapostavlajš . Moja novička, danes pride moj domov. Se bo iskrilo , no al pa jutri, ker bo mal pozen, ampak glavno da se bo iskrilo . Pa še O prihaja , če glih ni za verjet naravi, ampak tle je zdaj več bogov, mogoče pa njihova skupna pomoč bo pomagala .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 11:20:03
|
|
|
|
teira
|
torej držimo .....pa veliko užitkou......
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 11:24:04
|
|
|
|
Anonimen
|
no, zdej bom še ugotovila, da imam razcepljeno osebost poopsie1 se počuti užaljeno in se strinja z MIŠEK, da jo zapostavljam.. sej sem jo močno objela pa bo oalala MIŠEK ...tebi bo pa luštno, upam, da že danes..tud če pride pozno jst bi na tvojem mestu močno zagrabila ...sexi perilo pa svečke pa malo lepe muzike pol pa takoj ..al pa brez svečk, brez muzke kar takoj na delo no pa še tak idealen čas pa vsi mogoči bogovi ja..se pa zna kej zgodit jst na tvojem mestu nebi časa izgubljala...že itak si predolgo čakala, revica
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 11:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
no, jst grem zdej počasi na pregled. me kr črviči v želodcu čeprov je čist normalen gin.pregled ..sem kr živčna. upam, da se je moj bris kaj popravil, ker ima zmeraj probleme, ker je PAP II ali pa III...no upam na njaboljše in upam, da dobim kaj odgovorov od Drobniča, poročam, ko pridem nazaj... lepo se imejte... pozdravček.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 11:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
poopsie
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 11:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, hvala bye
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 16.10.2006 12:34:22
|
|
|
|
Niovi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie ja, sploh pa je fino , če je nosečka punca iz našega foruma, kjer se vse tako trudimo in potem če samo eni rata pa je to meni že uspeh in upanje, da je le možno tko da bravo za vse sploh ne vem kako bom cvilila, ko vam bo uspelo: sisiy maza saša siskamiska bety MIŠEK estera JEŠA Niovi Karmen kapica .....zmeraj se trudi da nebi na koatero pozabila, če sem mi je iskreno žal...sej veste na kajs e bom zgovarjala(preberi podpis) no hotla sem rečt, dame bo pobral od veselja, ko bo kateri uspelo +poopsie Tudi jaz bom res vesela za vsako, ki odrine s te teme v drugi del foruma....srečke-nosečke, strije , nespečnost zaradi velikega trebuha, kok me bo bolelo med porodom , kako prijeti štruco prvič, ne spimo zaradi prvih zob itd......ali naj kupim voziček v zeleni ali rumeni .... Jutri grem po svoje Eskimote, dost so revčki zmrzovali, konec ledene dobe, prihaja otoplitev vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?