|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
16.10.2006 10:32:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Poopsie user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kontra user posted image  

prevod, prosimuser posted image

Something to make you smileuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
16.10.2006 10:33:30   
Anonimen
Neeee  poopsie, jaz sem mislila na papir, kjer si si vprašanja zapisalauser posted image user posted image . Sem se zdaj nasmejala, da se je še pes ustrašu, k je dremaluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
16.10.2006 10:34:59   
teira
ŽIVJO PUNCE!!!!!!

da se še jaz mal oglasim!!!! user posted image  Kako ste?
Vedno polne energije, pripravljene na lepe besede in pomoč druga drugi user posted image . BRAVO!
Mišek kaj dogaja v Dubaju? Se imaš lepo? Verjamem, da uživaš in ti tudi privoščim user posted image .
Poopsie ti pa si vedno na tapeti user posted image . Kaj se spet jeziš...se hecam, da nebi mislila user posted image .

Jaz sem v redu. Toliko za dnevne novičke user posted image .

Lepo se imejte in se veliko smejte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa, pa Teira

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
16.10.2006 10:36:12   
Anonimen
teira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no zdaj pa grem še prebrat kaj si napisala, sem te tolk vesela, da sem mogla te najprej objet

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
16.10.2006 10:38:55   
Anonimen
A to je bilo to, javiš se po nevem kolikem času in pol par besed pa švrcuser posted image user posted image user posted image . Te razumem, si raje s svojo pikico. Lepo lepo. Kako kaj pikica in kako kaj ti. A si že bila na UZ, bije srček, uf mora bit fajn filing. Teira lepo user posted image še naprej in naj vaju user posted image čuva. Oglasi se še kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
16.10.2006 10:39:13   
Anonimen

Neeee  poopsie, jaz sem mislila na papir, kjer si si vprašanja zapisalauser posted image user posted image . Sem se zdaj nasmejala, da se je še pes ustrašu, k je dremaluser posted image .

user posted image user posted image -nisem jst taprava dons

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
16.10.2006 10:40:53   
Anonimen
teira!!!user posted image
kje si ti sonček?user posted image
ja jst sem zmeraj na tapeti,kaj čem imam tak vpliv na ljudiuser posted image
upam, da se imaš lepo, da uživaš in paziš na svoj zakladek.
Pobožaj še tvojegauser posted image  namesto mene!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
16.10.2006 10:40:57   
teira
Ja Mišek ti si res zlata user posted image user posted image user posted image .
Saj vem, da vas zanemarjam, ampak na vas nisem pozabila in NIKOLI NE BOM !!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
16.10.2006 10:42:51   
Anonimen
kok ste ve vse zlateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , gremo se malo stiskatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 1209
16.10.2006 10:47:27   
Anonimen
buci buci buci buci buci, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
16.10.2006 10:50:06   
teira
To je bilo za začetek.........user posted image

Drugače pa tako...: Vse je v redu (potrkam na les). Bila sem (sva) že na 4 UZ, srček lepo bije, otročiček lepo in hitro raste. Imela sem nekaj težavic, ampak na srečo nič hujšega, sem pa zato na bolniški. Doma res uživam. Ne morem opisat koliko bolj sproščeno živim. Ko sem bila pri našem Rešu na pregledu in mu povedala kaj je bilo....me je pregledal, naredil UZ in rekel....."ja temu res nič ne manjka"! user posted image  Z mojim user posted image  sva se tako nasmejala, da se naju je verjetno slišalo še na cesto user posted image .  Takrat sva tudi prvič slišala srček.

Zato drage moje punce! Ne izgubite upanja in borite se naprej za vaše pikice. Zaupajte Rešu ali drugemu dr. in verjemite da vam bo uspelo. Midva sva kar nekaj let čakala in upala, na koncu pa se je vendar ves ta trud poplačal! Držim pesti za vse vas in upam, da boste kmalu ena za drugo poročale vesele novičke!
Vsem en velik user posted image  pa SREČNO!

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
16.10.2006 10:56:25   
Anonimen
teira to si pa res lepo napisalauser posted image

tako sem vesela zate, da je z dojenčkom vse tako kot more bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image
sploh se, brez besed...hvala za upanje, ki ga daješuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
16.10.2006 11:00:35   
Anonimen
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako lepo slišat to zgodbico. so se mi kar učke zasvetile in novo upanje je že tu user posted image user posted image . Hvala teira za polepšan danuser posted image .

Men je to tako lepo slišat,ko je ktera nosečka, enim se porajajo mal mešani občutki, ampak jaz sem vesela. Pa kolk sem bila vesela ko je moja sestra postala nosečka in ko je rodilauser posted image . hura za vse nosečkeuser posted image , me bomo pa tudi pršle v njihov klubuser posted image s časoma, user posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
16.10.2006 11:04:17   
Anonimen
ja, sploh pa je fino , če je nosečka punca iz našega foruma, kjer se vse tako trudimo in potem če samo eni rata pa je to meni že uspeh in upanje, da je le možno tko da bravo za vse user posted image user posted image user posted image
sploh ne vem kako bom cvilila, ko vam bo uspelo:
sisiy
maza
saša
siskamiska
bety
MIŠEK
estera
JEŠA
Niovi
Karmen
kapica
.....zmeraj se trudi da nebi na koatero pozabila, če sem mi je iskreno žal...sej veste na kajs e bom zgovarjala(preberi podpis)user posted image
no hotla sem rečt, dame bo pobral od veselja, ko bo kateri uspelouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
16.10.2006 11:07:09   
Anonimen
Sebe si pozabila napisat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
16.10.2006 11:08:19   
Anonimen

Sebe si pozabila napisat

user posted image user posted image user posted image user posted image poopsie, iskreno se ti opravičujemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1216
16.10.2006 11:09:48   
teira
Bravo punce, tako se govori! user posted image
Pogum vase, zavihat rokave, pa veselo na delo user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
16.10.2006 11:10:37   
teira
Poopsie, Poopsie.......user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
16.10.2006 11:12:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image j akar opraviči se ji, jo včasi preveč zapostavlajšuser posted image user posted image user posted image .

Moja novička, danes pride moj user posted image domov. Se bo iskrilouser posted image , no al pa jutri, ker bo mal pozen, ampak glavno da se bo iskrilouser posted image . Pa še O prihajauser posted image , če glih ni za verjet naravi, ampak tle je zdaj več bogov, mogoče pa njihova skupna pomoč bo pomagalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1219
16.10.2006 11:20:03   
teira
torej držimo user posted image .....pa veliko užitkou......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
16.10.2006 11:24:04   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image no, zdej bom še ugotovila, da imam razcepljeno osebostuser posted image user posted image
poopsie1 se počuti užaljeno in se strinja z MIŠEK, da jo zapostavljam..
sej sem jo močno objela pa bouser posted image

oalala MIŠEKuser posted image ...tebi bo pa luštno, upam, da že danes..tud če pride pozno jst bi na tvojem mestu močno zagrabilauser posted image ...sexi perilo pa svečke pa malo lepe muzike pol pa takoj user posted image user posted image user posted image ..al pa brez svečk, brez muzke kar takoj na delouser posted image user posted image user posted image user posted image
no pa še tak idealen čas pa vsi mogoči bogovi ja..se pa zna kej zgodituser posted image jst na tvojem mestu nebi časa izgubljala...že itak si predolgo čakala, revicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
16.10.2006 11:33:05   
Anonimen
no, jst grem zdej počasi na pregled.
me kr črviči v želodcu čeprov je čist normalen gin.pregleduser posted image ..sem kr živčna.
upam, da se je moj bris kaj popravil, ker ima zmeraj probleme, ker je PAP II ali pa III...no upam na njaboljše in upam, da dobim kaj odgovorov od Drobniča,

poročam, ko pridem nazaj...
lepo se imejte...
pozdravček.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1222
16.10.2006 11:35:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image poopsie

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
16.10.2006 11:38:09   
Anonimen
MIŠEK, hvalauser posted image
bye

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
16.10.2006 12:34:22   
Niovi
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

ja, sploh pa je fino , če je nosečka punca iz našega foruma, kjer se vse tako trudimo in potem če samo eni rata pa je to meni že uspeh in upanje, da je le možno tko da bravo za vse user posted image user posted image user posted image
sploh ne vem kako bom cvilila, ko vam bo uspelo:
sisiy
maza
saša
siskamiska
bety
MIŠEK
estera
JEŠA
Niovi
Karmen
kapica
.....zmeraj se trudi da nebi na koatero pozabila, če sem mi je iskreno žal...sej veste na kajs e bom zgovarjala(preberi podpis)user posted image
no hotla sem rečt, dame bo pobral od veselja, ko bo kateri uspelouser posted image

+poopsie
Tudi jaz bom res vesela za vsako, ki odrine s te teme v drugi del foruma....srečke-nosečke, strije user posted image  , nespečnost zaradi velikega trebuha, kok me bo bolelo med porodom user posted image , kako prijeti štruco prvič, ne spimo zaradi prvih zob itd......ali naj kupim voziček v zeleni ali rumeni user posted image  ....
Jutri grem po svoje Eskimote, dost so revčki zmrzovali, konec ledene dobe, prihaja otoplitev user posted image

user posted image  vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?