Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 11:01:39
|
|
|
|
Saša27
|
Sem videla, da imaste domače živalice, peske pa muceke. Naj se še jaz malo pohvalim, midva imava doma dve muciki in enega muceka (so vsi v žlahti ) in so take cartike. Ko se kater od naju vsede, so takoj vsi trije v naročju, pa se muzajo in predejo,... so pravi cukri
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 11:06:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj bi mi brez , jaz več ne bi znala živet brez . Pa kolk je razvajen ta . Ampak še kar uboga in ne je ne. No ja, včasih pa mora mal terierske krvi pokazat in svojo trmo.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 11:26:34
|
|
|
|
Saša27
|
Mislim ej, ta človek pa iz članka v članek potrjuje svojo pokvarjeno in nečloveško naturo. Bi ga bilo potrebno poslati na kakšno zdravljenje (beri psihiatrično). Fuj ga bodi pokvarjenec, blek.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 11:28:50
|
|
|
|
teri
|
Čeprav sem večinoma na forumu Upanje po splavu,vas berem.Govorite o domačih živalih.Midva mava doma tudi enega oz bolj !Mojega dragega sem prepričevala da ga vzameva iz zavetišča 2tedna.Enkrat ko pa sva ga dobila,je ogromno navezan na njega.Tudi naš spušča take tihe in hinavske-ponavadi ko mamo goste al pa ko vsi 3 gledamo tv zvečer.Tako da moramo odpret vsa okna al pa zbežat na balkon.Prebrisan je kot .Ima svoj fotelj,na kateremu ima svojo dekico.Buhvari da se kdo vsede na tisti fotelj tolko mjavka dokler ga nimaš dovolj in vstaneš! Če kdaj ne dobi kar hoče,se nam poščije v stanovanju.Pa nismo ga razvajali-ima tako močen karakter.Drugače pa se obnaša bolj kot ,ker prinaša igrače,če mu jih mečeš,itd.Tako da včasih ne vemo al bo lajal al bo mjavkav. No tolko o našem !
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 11:48:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti naš pes ma tud svoj fotelj (usnjeni nafilan z stiroporom, une žoge, saj veste kaj mislim) in bog neda da bi s ekdo gor vsedel. Selimo se velik in vso pohištvo pustimo tam, ampak ta stol gre vedno z nami. Zdaj je tudi v kontejnerju na ladji in ga čakamo, da pride. Ko smo zlagali kaj bo šlo z nami in kaj ne, smo mogli vse stvari popisat in stehtat. Pa so nas iz selitvenega servisa vprašali kaj je to, ap smo rekli da pasji stol in uni butli napišejo dogchair. Pol pa nobenmu ni bilo jasno kaj je zdaj to, ne na carini, ne nikomur . Če bi jaz to vidla, bi si najprej mislila, da je stol na katerega se pes vsede za mizo, tak ko dojenčki imajo svoje stole.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 11:54:29
|
|
|
|
teri
|
Ja, naš je tudi tak usnjen nafilan s stiroporjem-oker barve.Zgleda da so jim taki najbolj všeč.Ta fotelj je od mojega fanta,ko se je preselil iz Celja,mu ga je oče dal zraven.In tudi se je z njim preselil kar 6x že.Mu ga je nardil oče.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 11:57:57
|
|
|
|
kapica
|
Uh, Misek kaj vse z selitvijo ne pride zraven, ane? Jaz pa nimam nicesar doma, sva sama samcata , zato nama je se bolj dolgcas. Bi pa rada imela enega malega kuzeka, samo ko pride toliko obveznosti zraven, pa midva sva oba v sluzbah in bo sam doma lajal in lulal po stanovanju. Pa strah me je da bo tla in pohistvo unicil, zato pa se bojim. Ko bo hiska stala, takrat pa vsekakor nekaj k hisi prinesemo .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 12:01:10
|
|
|
|
Niovi
|
Čau punce Mišek glede prehrane se jaz držim, da kar mi paše, mi ne škodi. Jem sicer bolj malo mesa ampak zato k mi ne paše...ampak ven ga pa tudi ne pljunem, če ga dobim na krožnik. Doma ne kuham z rdečim mesom. Mogoče lahko poskusiš s prehrano, ki se uravnava po krvni skupini. Važno je kar jemo ampak mislim, da nam telo samo sporoča, kaj nam manjka. Recimo pred M, mi paše jogurt in pa krvav zrezek....Ca in Fe itd.... Mojca držim pesti.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 12:03:56
|
|
|
|
Anonimen
|
za našega sva fotelj kar jst pa moj , ker ne ne boste verjele kam se ta mačkon spravi...zvečer, ko smo vsi trije pred TV se on lepo uleže meni ali mojemu na prsa, glavo pod vrat , potem se malo premakne in je z zadnjimi tačkami na meni s tleščkom na mojem..mislim, res k en oktrok...tolk izležava, da ne moreš verjet..ga daš dol iz sebe, ker potem kr težek rata in on isto ampak isto sekundo nazaj gor.Boh ne dej fa mu kako hrano pokažeš..na hrano je pa totalni fanatik, Midva mu drugače kupujeva res ene hude brikete, ki so narejeni prav posebej zamucke, da jim ne smrdi drekec pa da ima lepo dlakico itd..no sej je te briketke samo ko m pa čips pokažeš je pa konec..iz roke ti čapne čips in ga pogloda ..resno, prov s tačko ti ukrade krompirček..svašta In tko kot je MIŠEK rekla ne MOREM si predstavljati življenje brez njega res!! saša a tri maš? blagor tebi...bom poskusla pripopat slikco mojga nagajivca...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 12:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
evola, moj Jaky
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 12:09:36
|
|
|
|
Anonimen
|
evola, ni ojega jakija tle sem ga imela ko pa potrdim za objavo pa ni... sovražim računalnike
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 12:13:27
|
|
|
|
Anonimen
|
mah kaj nej rečem...k gleda ta rač... sem se hotla mal považit z njim, zdej pa nič....
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 12:33:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie evola, ni ojega jakija tle sem ga imela ko pa potrdim za objavo pa ni... sovražim računalnike
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 12:39:22
|
|
|
|
Anonimen
|
evo to je pa moj cortek, an svojem fotelju s flašo v roki.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 12:40:26
|
|
|
|
Anonimen
|
No poopsie tudi meni se ni izšlo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 12:40:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 evo to je pa moj cortek, an svojem fotelju s flašo v roki. -prov luštkan je,ni kej
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 12:41:33
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, takoj po barvo pa lase barvat..tole je 2much ..mislim..
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 12:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja saj ti si ga že videla, ostale pa si ga lahk ogledate v mojem albumu
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 12:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, jst sem ga že vidla kako si pa dala slikico v album??
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 12:57:40
|
|
|
|
Anonimen
|
kdo se bo zdaj šel štrihat ha pejd na moji albumi in si ga odpri, pol pa nost slikco shrani. Pa maš javni album in zaebni, pri zsebnem rabimo geslo, da vidmo, pri javnem pa ne. vidiš pri mojmu albumu. odklukaš kaj želiš, no pa začni , velik sreče
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 13:00:33
|
|
|
|
Saša27
|
Ej Mišek tvoj kužek je pa pravi frajer, kok je luškan, tudi jaz bi pokazala slikico svojih treh korenjakov pa je nimam .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 13:28:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej jst se bom barvala, kaj čem nije žvaka za seljaka..jst ne znam tega sej bi spet zaklela samo ne smem tko grdo govort
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 13:41:50
|
|
|
|
kapica
|
O Misek kak je luskan, taksnega bi jaz tud mela . Ampak pridnega, ko ze uboga, da mi ne unici cesa . Poopsie, a ne gre, a?No pol pa ze ves kaj bos delala danes popoldan... barvala .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 13:48:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica naš ni nič uničil, nič zgrizel, pa četudi so štunfi njegova najljubša igrača , ni še nobenih raztrgal. V čevlje je hodil kvečjemu spat, po možnosti, je glavo vtaknil v en čevelj . Uničiva pa kvečjemu kaj midva, ko se s pesom igramo fuzbal po stanovanju . Aja pa zuni kako luknjo skopa . Ko je bil mali je edino kako kost v tegelc hotel zakopat, zdaj pa to raje pod deko skrije ali pa za stol, ob tem pa ful gleda, ali ga je kdo videl .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?