|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.10.2006 22:13:47
|
|
|
|
kapica
|
Ojla pupike ! Bety in Poopsie zal mi je da ni uspelo, Poopsie, ne bom nic vec rekla,samo da ves da mi je zal. In bravo da si tako korajzno prestala krizo. To naj bo za naslednjic in za pogum. Andy, ne vem ce sem ti ze cestitala, pa za vsak slucaj CESTITKE in cudovitih devet mesecev . Sasa sem prebrala da si na dieti, drzim pesti da bo uspelo, ce res vsak dan to pocnes kar pravis, ne bi smel biti problem. Jaz tudi trenutno malo pazim, ker sem se med postopkom in sploh zadnje tedne malo razlezla, ker sem bila prevec potrta da bi mislila na sport ali sploh na kile . Misek te cisto razumem kako je, ko pades v taksno krizo, potem te pa se kaksen bacil dobi, pa si cisto gotov. Pravis da imas taksne tezke PMS-e od hormonov, je pri meni isto, muci in muci, preden se nazadnje le vlije . Poleg tega imam se polno celo mozoljev in to res velikih, vse odkar sem imela ivf. Upam da kdaj mine. Vse smo nekako v istem zosu, zato se tako rezumemo, ce se kateri kaj dogaja. Glede prehrane in tega, jaz sem pridelala 8 jajck, sest se jih je oplodilo, pa zal nimam kasnega dobrega nasveta. Pojem zelo veliko sadja, vsak dan eno skledo, veliko zelenjave, majckeno mesa, raje vec krompircka in testenin. V glavnem karkoli jem je brez mascobe ali pa z minimalno vrednostjo. Trikrat na teden najmanj grem laufat, sedaj delam se vsak dan 20min Pilates. Ampak ne verjamem da ima to kaj z nasimi jajcki skupnega. glede izpita za avto je bilo pri meni enako. Sicer ne izpit ampak poklica mi niso priznali . To pomeni da sem mogla, ko sem prisla sem naredit se enkrat izpite v nemscini. Pa mi je uspelo , tako da Misek ne se bat, to bo tudi slo. Torej cveke, dovolj sem se razpisala, vem lep dan vam zelim!
|