|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
14.10.2006 8:57:50   
Anonimen
Poopsie sta pa vložila enga cvenka v stanovanje. Tudi midva sva imela najlepše na svetu, pol sva ga pa prodala. Tak da zdaj verjamem, da imata vidva najlepšega.user posted image user posted image 6 ljudi ga je pršlo pogledat in vseh 6 ga je hotelo kupit. Telefoni pa so itak bili vroči. S tem, da ga noben ni hotel niti pikice spreminjat. Ja lep je bil, ampak prihodnost naju je čakala drugje. Tle sem si tudi hotela mal uštimat, pa poštrihat stene, pa se mi glih ne da, ker sva v najeti hiši in bova prej ko slej šla kam drugam. Razmišljava, da bi si kupila tle eno hiško. Pol bom pa spet mela veselje. Jaz namreč uživam v opremljanju in štrihanju stanovanja. Ne samo sebi, ampka tudi drugim. Sestrični sem celo sobo narisala disneyeve junake. Joj, to je neki najlepšega. Saj vidiš, kolk nakladam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
14.10.2006 9:00:34   
Anonimen
ja sem prebralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ta pa je model, nimam kej rečt...ne moreš verjet kakšna vprašanja postavljajo ljudjeuser posted image ...dobr sej jst tud neumnosti tresem sam vseenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
14.10.2006 9:15:23   
Anonimen
Poopsie daleč od tega, kar ga ti kiksneš al pa ktera druga , pa jaz seveda tudi, tle gor. Men se ne zdi, da bi bilo na našem forumu kako smotano vprašanje. Mi pa grejo včasih ornk na živce una o testih in ali so ali niso noseči. Pismo saj nisem ciganka, ki bi vedela to vprašanje. Al pa seveda o nosečniških znakih. Jao, jao, jim res želiš, da bi čimprej zanosili, že zaradi tega, ko vidiš kolk nestabilne in živčne so nekatere ženske. Ti dajo občutek, da bojo dobile živčni zlom, če ne bojo v 3 mesecih zanosile. Grozno! Me prav zanima, kdaj smo me postale tako močne, po kolkih mesecih, ali smo že od začetka bile tako močne. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
14.10.2006 9:16:19   
Anonimen
joj, jst mam tud takooo veselje opremljat hiško. midva živiva v hiši, v zgornjem nadstropju in imava ful veliko stanovanje...120m2 in naju čaka še precej dela...še spalnica, otroška, kopalnica, balkon...sej to že vse imava ampak je staro in vse to morava še prenoviti, pa nov hodnik pa zabetonirat  stopnice, ki vodijo v spodnji vhod da bova imela samo svojega, ki je že narejen ampak morava kupiti nova vhodna vratauser posted image ..mislim tolk enega dela ampak naslednje letouser posted image .

verjamem, da sta vidva imela zelo lepo, če so se tkole potegovali za fletekuser posted image user posted image user posted image upam, da bosta kmalu našla nov domek, ki bo samo vajinuser posted image

a rišeš? vidiš to sem si pa jst zemraj želela,da bi znala risati, slikati, ustvarjati pa ne znamuser posted image ..to je meni tolk všeč, od mojga sestra ful lepo slika, nama je narisala ful ful lepo slikco za v dnevno sobouser posted image user posted image ...boš še nama ti kaj narisalauser posted image !
jst pa rada fotografiram , predvsem v črno-beli tehnikiuser posted image user posted image In imava v stanovanju polno slikc, črnobelih seveda...dostkrat se tudi sama slikava in potem to obesiva...res res lepo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
14.10.2006 9:21:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Poopsie daleč od tega, kar ga ti kiksneš al pa ktera druga , pa jaz seveda tudi, tle gor. Men se ne zdi, da bi bilo na našem forumu kako smotano vprašanje. Mi pa grejo včasih ornk na živce una o testih in ali so ali niso noseči. Pismo saj nisem ciganka, ki bi vedela to vprašanje. Al pa seveda o nosečniških znakih. Jao, jao, jim res želiš, da bi čimprej zanosili, že zaradi tega, ko vidiš kolk nestabilne in živčne so nekatere ženske. Ti dajo občutek, da bojo dobile živčni zlom, če ne bojo v 3 mesecih zanosile. Grozno! Me prav zanima, kdaj smo me postale tako močne, po kolkih mesecih, ali smo že od začetka bile tako močne. 

user posted image user posted image ful dobr si tole napisala...
Res dobro vprašanje, kdaj smo me postale tako močne????Sej razumem punce, ki si zelo želijo otročka, tako kot me seveda, ampak mislim, da bi se mogle zavedati, da nekatere prehajajo že v obsesijo in to definitivno ni dobro za njo, za partnerja in za spočetje otročka. Taka punca bo težko  zanosila, ker so čist čist napsihirane in po moje sploh ne morejo nič več druga mislt in so tko okupirane z idejo o otroku, da si uničujejo živce in življenja. Sej se mi smilijo ampak nekje mora biti meja.
Mi smo pa res pogumne, jst sem prov ponosna na vse punce na našem IVF/ICSI..koliko poguma najdemo, koliko volje in optimizma, res ne moreš verjet. Pa smo dale neuspešne IVF/iICSI-je čez pa ni ratalo pa smo še zmeraj vesele, nasmejane in polne optimizmauser posted image user posted image res, kapo dol vsem našim puncamuser posted image user posted image . Dostikrat se ne zavedamo kako smo res močne..dobro saj pridejo trenutki žalosti ampak to so trenutki, ki se končajo.
Kaj pa ti misliš, od kje nam moč??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
14.10.2006 9:25:58   
Anonimen
Da ne bi mislila, da sme kak umetnik, daleč od tega, sem mela likovno vzgojouser posted image (se smešno sliši)skoz U, redko ZU. Potreben je samo grafoskop in voala si umetnikuser posted image . Predvsem zanjti se moraš. Mam pa nek smisel za barve in stil za opremljanje in predvsem skladnost barv in stavri v stanovanju. Od kod mi to? Najbrž od gledanja oddaj o opremljanju in dizajnu stanovanj. I love it. Komi čakam, da dobom deco, ker bo to nora otroška soba. Če bo ap tebi prej uspelo, pa bom pršla še tebi poslikatuser posted image . Jaz tudi obožujem črno bele slike in sem v tem stilu tudi uredila sobo za goste v prejšnjem stanovanju. Sva mela 5 sobno stanovanje in sem mela velik dela. Bi ti poslala kako sliko, sam ne vem, če še mava sploh na unem računalniku ko ga še niuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1131
14.10.2006 9:35:51   
Anonimen
uhuhu, midva bova otroško tud čist pobarvalauser posted image to bo eno veseljeuser posted image
jst bi ti tud rada poslala kakšno slikco od stanovanja pa kot že veš še zdej nimamo našga rač. popravljengauser posted image Sva tako lepo poslikala slikce..pismo no....prov morava it to  matično ploščo kupit madonauser posted image !

A boš ti še kaj prišla v Slovenijo ali so vajini načrti v tujini?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
14.10.2006 9:37:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Mi smo pa res pogumne, jst sem prov ponosna na vse punce na našem IVF/ICSI..koliko poguma najdemo, koliko volje in optimizma, res ne moreš verjet. Pa smo dale neuspešne IVF/iICSI-je čez pa ni ratalo pa smo še zmeraj vesele, nasmejane in polne optimizmauser posted image user posted image res, kapo dol vsem našim puncamuser posted image user posted image . Dostikrat se ne zavedamo kako smo res močne..dobro saj pridejo trenutki žalosti ampak to so trenutki, ki se končajo.
Kaj pa ti misliš, od kje nam moč??

To si pa ti dobr napisala. Sem še mal povdarila. Mislim ni hujšga ko pa veš, da nosiš v sebi in ne rata. Huje je definitivno samo še tistim, ko SS  oz rodijo mrtvega otrokauser posted image . Joj kolk težko pa mi je bilo zdaj to napisat. Sem rabla kar neki časa al sploh naj napišem ali ne. Glih ko sem prvič vstopila v postopek OBMP, se je to zgodilo sedelavkini svakinji. Men se je vse podrlo in nisme vedela al naj grem v to al ne. Ja no to je to, nekaterim pa se svet podira, ker niso v prvem šusu zanosile in pišejo, da se matrajo že 1 mesec. Žalostno? Žalostno je to, da bog ne daj, da bi se njim zgodila naša zgodba ali SS, ker si dejansko ne znam predstavlajt kako bojo preživele.
Od kje nam moč????? Nimam pojma, mogoče tudi od partnerja, ker so tako razumevajoči, če ne bi bil, bi najbrž jaz bila že v Polju. To je sigurno. In sigurno bi šal narazen. Drugo od kje? Zase vem, da sem dala že velik slabosti in grozot v življenju in so me mal utrdile. Mogoče je tudi na temu kaj. Tretje? sigurno, da razmišljam s trezno glavo in sem realna in ne živim v pravljici. Ta ta tretja se mi zdi kar pomembna. Ker jaz dobro vem, da se je potrebno za vsako stvar še kako potruditi in ne obupati. To pa mam najbrž še iz časa tekmovanj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
14.10.2006 9:43:31   
Anonimen
V kratkem (par let) samo na dopust. Moji dopusti bojo najbrž poleti zelo dolgi. Tle imajo ženske navado da gredo čez celo poletje domov. Zaradi vročine, seveda. Sam men je tako težko brez mojga ostatuser posted image , tako, da ne vem kako bom to reševala. Pa še ne vem kaj bo z postopki in z otroci.
Pol pa seveda imava namen prit domov. Kdaj težko rečem? Računava 2 leti min, če bo fajn, pa 5-7 let. Odvisno tudi ali bova imela otroke ali ne in kako se bova navadila na to življenje. Jaz s eže počutim kot doma, tudi dragi. Sam tle se vse tako spreminja, da niti približno ne veš, kaj bo že drugo leto. Je pa fajn tu vzgajat otroke. Velik jezikov, velik različnih kultur, praktično mal kriminala oz. skor nič, nič drog, predvsem pa alkohola ni. Bova videla, ne delava nobenih planov za vnaprej. On ima zaenkrat službo za nedoločen čas, tako da bo vse odvisno od tega, kako se bova počutila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
14.10.2006 10:00:56   
Anonimen
zdej bova ena drugi govorile, ker moram jst reči, da si spet ti dobro napisalauser posted image , resno.
Točno to, po enem mesecu ko ne pride do zanositve(pa po naravni poti govorimo tle)je čist štala in obup in kako je možno to in ne vem kaj še...res je žalostno...potem je pa tu druga stran, ko smo pa punce že marsikaj dale skoz, ko ne govorimo o mesecih ampak o letih neuspeha in neštetih poskusih zanositve, da o OMBP sploh ne govorimo!!!Govorimo o inekcijah, o hormonskih terapijah, o punkciji, o transferju...eh, brezveze o tem govort...
Tud jst sem marsikaj dala skoz in sem se naučila boriti in ne obupati in hvalabogu, da sem takšna.
Tako kot praviš, s trezno glavo je treba razmišlajt, seveda si moraš dovoliti sanje ampak te sanje te ne smejo nikoli čisto prevzeti, ker potem nisi več v realnosti.
V čem si pa tekmovala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
14.10.2006 10:06:35   
Anonimen
no tudi za kaj takega kot je selitev tako daleč stran od doma moraš biti zelo zelo močanuser posted image me prov zanima kako si be jst navadila...težko ampak, če imaš ob sebi ljubljeno osebo ti je vse lažje in ko takole pomislim tudi jst bi šla kamrkoli bi šel moj user posted image , ker je moj dom tam kjer je on. tako dav bistvu ni bila težka odločitev ane?

Vem, da ko boš prišla na obisk v Slovenijo boš ful zasedena, valda razumljivo vse sorodnike in prijatelje boš mogla obiskati ampak upam, upam, da boš imela 10 min za najino user posted image , če bova takrat še govoriliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
14.10.2006 10:09:33   
Anonimen
user posted image user posted image haha in ti misliš, da ti tle povem v čem sem tekmovalauser posted image user posted image . V vsem, v šoli pri uspehu, doma na dvorišču z ostalimi otroci, v šoli  pri telovadbi, na žurih pri pitjuuser posted image , pa še b se našlouser posted image user posted image user posted image . Kljub temu da se mi zdi, da sem velik o sebi izdala in da me vsak lahko pogrunta kdo sem, ti bom napisala na ZS, saj se lahk zgodi, da se bo kdo našel, ki me drugače ne pozna, me pa iz športa pozna. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1137
14.10.2006 10:13:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

no tudi za kaj takega kot je selitev tako daleč stran od doma moraš biti zelo zelo močanuser posted image me prov zanima kako si be jst navadila...težko ampak, če imaš ob sebi ljubljeno osebo ti je vse lažje in ko takole pomislim tudi jst bi šla kamrkoli bi šel moj user posted image , ker je moj dom tam kjer je on. tako dav bistvu ni bila težka odločitev ane?
A to pomeni, če skoči tvoj dragi v savo, boš šla ti za njimuser posted image . A sta tako zelo povezanauser posted image . novodobna julija in romeouser posted image

Vem, da ko boš prišla na obisk v Slovenijo boš ful zasedena, valda razumljivo vse sorodnike in prijatelje boš mogla obiskati ampak upam, upam, da boš imela 10 min za najino user posted image , če bova takrat še govoriliuser posted image
Misliš tipkaliuser posted image . Seveda, seveda. Upam, da nama bo uspelo že za nov let priletet, sam to je še vse v luftu, bolj je ziher pred poletjem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1138
14.10.2006 10:14:35   
Anonimen
ok nouser posted image  pol mi pa na zs pošlji, da te ne bo kdo razkrinkaluser posted image
jst pa nimam tega straha, da bi me kdo spoznal...vse kar sem trenirala je tenis in nisem bila tolk dobra da bi me kdo poznaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1139
14.10.2006 10:20:43   
Anonimen
kva pa ti mislišuser posted image kamorkl gre..juser posted image user posted image user posted image t ga, tko to je danesuser posted image midva sva kot romeo&julija, fred&ginger, bonnie&clyde, kurt cobain&courtney loveuser posted image user posted image

ja tipkali, user posted image ..uh kako bi bilo fino,da bi prišlauser posted image !imam kr eno sliko v glavi kakšna siuser posted image ..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
14.10.2006 10:24:19   
Anonimen
A črno belo slikouser posted image user posted image , k si rekla, da rada fotografiraš v črno beli tehniki. Bom se pa blond poštrihala, pa šla mal na sonce se pražit in bo res črno bela tehnikauser posted image . Tle mam bazen, sam čez vrt moram it, pa sonce in se sploh nič ne sončim, še zmeri se mi niti kopalke ne poznajo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1141
14.10.2006 10:32:23   
Anonimen
mislim, da te vidm bolj v barvahuser posted image
uh jst bi se pa sončila...zdjle bi se ful ful sončila, ne pa da sem v službi, v tem malem kurniku(pisarn oz. sprejemni sobi) in buljim v računalnik, dobr da si saj ti tukajuser posted image user posted image
se kr vidim na blazini v vodi kako se sončim, pijem limonado, poslušam sexi glasbo, moj srček pa v oprijetih kopalkah stoji pred menojuser posted image ..ups ta fantazija gre v druge vodeuser posted image user posted image .Nobenih skrbi, samo sonček, vodica...joj morm nehat, ker mi je kr težko tukajle ratalouser posted image
Sam je pa verjetno pri vas zdjle ful vroče ane...pri vas je že čez 12 ura ane?Uhuh zdjle najbolj seka sonček....zdjle je bolje da si v senci, ti bo možgančke skisalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1142
14.10.2006 10:38:50   
Anonimen
Mam občutek da čez cel dan seka sonce isto. Nič bolj in nič manj. Če samo pogledaš, da mamo tudi ponoči čez 30 stopinj. No zdaj je mal manj včasih. Mam pa občutek, da je danes poleg vročine še velika vlaga in me je na jutranjem sprehodu skor kap. Vse cunje so se limale name, pa sem mela ful široke hlače. Doma pa sem videla, da je tudi avto zašvicaluser posted image . Ampak res,brez zajebancije, se je kar kondenz na zunanji strani avta nabral. Kaj vse tle ne doživišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1143
14.10.2006 10:46:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ampak pr vas je pa prov adijo scena s tem soncemuser posted image ..kateri letni čas pa je zdjle v Dubaju..dobr sej vem da nimao zime ampak a se nič ne ohladi?al je 30 stopinj v bistvu ohladitev, ker drugače jih pa 42 sekauser posted image ...
kako pa tvoj pesek prenaša takole vročino??
našga mucka bi bilo treba čist pobrit, ker ima toliko in tako gosto dlako, da bi preživel te razmereuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1144
14.10.2006 11:04:08   
Anonimen
Konc oktobra baje prihajajo lepi meseci, temperature bojo padle, ne vem točno na kolko, ker mi vsak drugače pove. Ampak najbrž pod 30, ne pa pod 20. pol december in januar sta mal hladnejša lahk baje tudi pod 20, večeri pa so takrat hladni in rabiš flis ali jakno. Od februarja dalje pa spet lepi meseci, vse tja do maja. Poleti, ko je bil moj dragi tle sam, je bilo čez dan 47 stopinj, ponoči pa tudi 40. Ko je pršu iz letala ob polnoči je bilo 36 stopinj, je mislu, da se bo stopil. Se pa navadiš in s eda vzdržat. Razen če si kaj bolan lai imaš težave s srcem.
Naš pesek, se je zdaj že navadu. Ker mu klima glih ne ustreza, se gre celo občasno ven mal pogret na največje sonceuser posted image . Drgače je dlaka izolator in ga nismo preveč pobrili. Vroče bi ga bilo tako, tako, smo pa ugotovili, da ko smo ga preveč postrigli in je hodil na sonce, da mu je koža črna ratala. Tudi psi se zasončijouser posted image , sam njega ne moreš s sončno kremo namazat, pa je boljš, da mu pustiš dlako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1145
14.10.2006 11:13:48   
Anonimen
A ti sploh kaj delašuser posted image al samo na RR visišuser posted image . Zdaj ti ziher ni prevč dolgčas in boš lažje preživela ta delovni dan. Do kdaj si rekla, da delašuser posted image .  A pol pa direkt v naročje user posted image al še prej v user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1146
14.10.2006 11:20:12   
Anonimen
ojjej, 47 stopinjuser posted image user posted image ...jst bi se pomoje stopila, res...štala ejuser posted image
sej verjetno se čez nekaj časa res navadiš samo do takrat si pa pečen..dobesednouser posted image
peseku je črna koža ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image za poscat..sori ker se smejem samo si kar predstavljam ubožčka,k mu ni nič jasnouser posted image

a si že vidla un hotel v Dubaju k je edini k ma kao 7 al 8 zvezdic??user posted image sej je to v Dubaju ane?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1147
14.10.2006 11:24:29   
Anonimen
nič ne delam, nič,res!!!
če ni žive dušeuser posted image in to je grozn, ker se mi takooooooooooo vleče da bom znorela, sej sem ti rekla, da hvalabogu da si ti tukaj.
do 1h delam, sej bo kmalu samo je res muka, bi raje delela da mi čas mine ne pa tkole, čist beda.

ja,ja pol pa najprejuser posted image , potem pa še papcat kosilo, ki mi ga bo pripravil potem pa veselo v šopniguser posted image !!!
Kva so luštkani smajliji, jst si pa še zdej nisem  naštimala user posted image .

komaj čakam šoping res, men je tolk fino z mojim hodit v šoping ker je res ful ful potrpežljiv in zmeraj hodi zraven mene, mi nosi stvari in nikol ne tečnari sem prej jst utrujena kokr on, tko,da je res superuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1148
14.10.2006 11:27:05   
Anonimen
A misliš un hotel ki je kot jadrouser posted image , ko je na vsaki reklami za dubaj. Ne vem kolk ma zvezdic, ker to ni za nas navadne smrtnikeuser posted image . No pred leti sva bila v njihoven klubu in plaži, na povabilo prjatla, not pa nisem bila. Je pa en hotel  v Abu dabiju, ki ima več zvezdic kot ta in bolj drag. Mogoče tega misliš, ne vem. No v tega pa bova mel ačast iz najbrž še letos. Upam, ker bo en kolega tam stanoval in je reku, da se moramo nujno dobit. Upam, da naju bo on povabil k sebi v razkošjeuser posted image , kot pa da bi ga mogla midva povabit v najino siromaštvouser posted image . Da vidim to čudo od razkošja in bogataštva, ker drgač ne bo več take prilike. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
14.10.2006 11:34:38   
Anonimen
Ja hvala bogu, da bo kmal 1 pr vas, ker sem jaz že ornk lačnauser posted image user posted image user posted image , ap ne morem kosila skuhat, ker tle visim.user posted image
Se zajebavam, se mi sploh ne da kuhati, ko sem sama, pol pa samo neke prigrizke jem. Spet bo moj piškotek pršu domov in bo reku, da bo župco skuhal iz mojih kostiuser posted image ali ne bo hotel user posted image , ker ga bo vse žulilo. user posted image
Tvoj je pa res trpežen in dobro natreniran. Kolk si rabla, da je tak mucek. Moj je tud trpežen in gre z mano v šoping, sam ga ne maram zraven, ker mi vedno reče, da mi ful paše, sam da čimprej kupim in greva. Pol pa pridem domov in še enkrat probam, pa mi ni všeč. Včasih me pa kar on zvleče in hodi in hodi in hodi, jaz pa čist paf. Obožuje velike šopinge, sovraži pa majhne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?