|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
11.10.2006 13:59:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Pa saj nisem mislila pijancev Poopsie, mislila sem na kak kozarček ki ga Mišek spije tu pa tam. To pa je razlika od nas tobačnih grešnikov.
ja, sej razumem...jst sem mislila nasplošnouser posted image
Kar pa se tiče denarja porabljenega za cigarete, pa bom kar tiho. Z mojim ne zasluživa ravno malo, zato mi pa nikoli ni bilo treba gledati na vsak tolaruser posted image , pa vem, da to ni prav pa vseeno NE MOREM NEHATI.
veš kaj, sama zase najbolje veš in niče ti nima pravice pametovat..si sama svoj gospoduser posted image oz. gospauser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
11.10.2006 15:18:26   
pika79
Mišek jaz tudi mislim, da hrana nima dosti pri tem, drugače pa imam jaz nekaj kil preveč, rada jem pa vse, res pa je da ne pijem dosti ali skoraj nič alkohola in ne kadim, telovadila sem lansko leto, zdaj poleti pa nič, ...

pri Rešu sem pridelala 7 jajčk, od tega se jih je 6 oplodilo,

pomojem to nima veze, v postopku pa sem bila itak tako utrujena da na telovadbo še pomislila nisem,..

upam, da ti bo v pomoč,.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
11.10.2006 18:41:21   
Anonimen
No pupe, zgleda da je sonce naškodilo mojim trem sivim celicam user posted image user posted image . Zdaj sem začela jaz vam postavljat  neumna vprašanja, ve mi pa odgovarjate user posted image . Hvala vseen, in vseen zbiram še naprej odgovoreuser posted image .
Ne vem kaj se res dogaja z mano, mene spet na koncu user posted image , začelo v jajčnikih špikat. Kot da bi bila na začetku user posted image . Pa zdaj so ja vsi hormoni že šli venuser posted image .

poopsie kdaj bi te pa naj  sčevlali ti vragi user posted image , želim ti, da bi že prej izvedela lepe novičke tako glede druge službe kot user posted image user posted image

Saša zate pa user posted image , mogoče te bo pa to odvrnilo od grde razvadeuser posted image

pupe bom šla počasi v posteljo, smo imeli glasno noč, pišuka, kaj šele bo ko bomo mele user posted image .

(odgovor članu pika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1028
11.10.2006 22:13:47   
kapica
Ojla pupike user posted image !
Bety in Poopsie zal mi je da ni uspelo, Poopsie, ne bom nic vec rekla,samo da ves da mi je zal. In bravo da si tako korajzno prestala krizo. To naj bo  za naslednjicuser posted image user posted image in user posted image  za pogum.
Andy, ne vem ce sem ti ze cestitala, pa za vsak slucaj CESTITKE user posted image  in cudovitih devet mesecev user posted image user posted image user posted image .
Sasa sem prebrala da si na dieti, drzim pesti da bo uspelo, ce res vsak dan to pocnes kar pravis, ne bi smel biti problem. Jaz tudi trenutno malo pazim, ker sem se med postopkom in sploh zadnje tedne malo razlezla, ker sem bila prevec potrta da bi mislila na sport ali sploh na kileuser posted image .
Misek te cisto razumem kako je, ko pades v taksno krizo, potem te pa se kaksen bacil dobi, pa si cisto gotov. Pravis da imas taksne tezke PMS-e od hormonov, je pri meni isto, muci in muci, preden se nazadnje le vlije user posted image . Poleg tega imam se polno celo mozoljev in to res velikih, vse odkar sem imela ivf. Upam da kdaj mine. Vse smo nekako v istem zosu, zato se tako rezumemo, ce se kateri kaj dogaja. Glede prehrane in tega, jaz sem pridelala 8 jajck, sest se jih je oplodilo, pa zal nimam kasnega dobrega nasveta. Pojem zelo veliko sadja, vsak dan eno skledo, veliko zelenjave, majckeno mesa, raje vec krompircka in testenin. V glavnem karkoli jem je brez mascobe ali pa z minimalno vrednostjo. Trikrat na teden najmanj grem laufat, sedaj delam se vsak dan 20min Pilates. Ampak ne verjamem da ima to kaj z nasimi jajcki skupnega. glede izpita za avto je bilo pri meni enako. Sicer ne izpit ampak poklica mi niso priznali user posted image . To pomeni da sem mogla, ko sem prisla sem naredit se enkrat izpite v nemscini. Pa mi je uspelo user posted image user posted image user posted image , tako da Misek ne se bat, to bo tudi slo.
Torej cveke, dovolj sem se razpisala, vem lep dan vam zelim!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
12.10.2006 6:09:54   
Anonimen
Kapica user posted image , tako poredko se oglasiš in lepo, da se potem razpišeš. Tiho ko miška se priplaziš sredi noči, nekj napišeš, pa hitro švrc izgineš. user posted image . Lepo te je brat.
Opažam, da vseeno pojeste mnogo več zelenjave in sadja kot jaz, pa tudi mal več migate.  Jaz v celem tednu pojem tolk S&Z kot ve v enem dnevu. Zdaj razmišljam, da je imel Reš prav, ko je reku, da se moje telo odziva na zdravila kot pri sladkornih bolnicah, pa da mam zato nezrela jajčeca. Baje se mi vsa svinjarija ko jo pojem spremeni v cuker in mi udari na jajčnike. Kako to deluje, nimam pojma, ampak najbrž bo že kaj na tem. Še ktera tu dr.user posted image , da pove svoje mnenje? Kako za vraga se nič ne poredimuser posted image . To ni šlo v glavo tudi Reškotu, ki pa je bil vesel, da sem še 2 kg shujšala(178,55). Po eni strani slišiš to razlago, po drugi pa spet to, da suhice imajo težave s plodnostjo. In kaj naj zdaj storim in komu naj verjamemuser posted image . Poznam eno anoreksično suhico, ki štepa otroke kot po tekočem traku, pa tud mal obilnejše, ki tudi nimajo problemov. Nekaj bom mogla naredit, ker si ne morem privoščit it v postopek enaka, ker bo spet isti kuser posted image . Sam kajuser posted image , to je zdaj vprašanje za milijon tolarjev. Ajd kdo je tak pameten, naj mi kaj poveuser posted image
Spet sem vas zamorilauser posted image   s  temi mojimi glupimi vprašanji in idejami, ampak mi res ne da miru.user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
12.10.2006 6:13:14   
Anonimen
Tolk sem zamorjena, da sem vam pozabila kavico skuhat in dobro jutro izrečt. Sorči, evo kofetek že diši, njami, njami, pridite iz svojih brlogov na pravo arabsko kavico, pa še palčinke sem vam spekla.
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
12.10.2006 7:12:05   
siskamiska
Jutro mIšek in Saša( vidim da si že goruser posted image ).

Mišek ne bit zamorjena, ne bo nič pomagal. Vse bomo prišle do svojih user posted image , ene mal prej druge pa malo z zamudo, važno je da enkrat bomo. Tuki ti ravno ne morem napisat važno je sodelovati in ne zmagati, ker to tukaj ne velja. Tukaj je še kako pomembna zmaga.
Meni tud ti hormoni mal na bad udarjajo, sem tolk občutljiva, da je kar joj. Vse vidim v najslabši luči.

Glede prehrane - mislim da ni pravila, glede presnove hrane pa bi mogoče lahko govorila  s kakšnim zdravnikom, da ti naredijo preiskave. A cuker v krvi je OK?
Mogoče je kakšna hrana, ki bi ti mal uravnavala- ne vemuser posted image .

Hvala za kavico, je zelo dobra.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
12.10.2006 7:12:43   
Saša27
Jutro!!!!
Mišek, hvala za kavico, ti ne veš kako je lušno ko prideš v službo in te čaka topla, sladka kavica, ta tvoja slikica proti kajenju pa mi je res dala mal misliti. Veš pri vsakem postopku po punkciji sem jaz nehala kaditi, pa sem lepo zdržala tudi tistih 14 dni po ET, pol pa seveda razočaranje, pa spet edina tolažba cigaretuser posted image
Kapica hvala za vzpodbudne besede ob moji dieti, moj možek pravi, da se že pozna, na vago pa še nisem stopila, ker so mi baterije crknile
Poopsie, Siskamiska tudi vama dobro jutro, pa tudi vsem ostalim seveda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
12.10.2006 8:29:43   
Saša27
Punce imam eno vprašanje. Danes je deveti dan odkar si dajem GonaF in triindvajseti dan suprefact, včeraj pa sem opazila, da so me začele boleti prse, sicer samo na dotik, v prejšnjem postopku so me začele boleti šele kake pet dni po ET, ali je lahko kja narobe?

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
12.10.2006 8:45:47   
Anonimen
mislim,user posted image RR!!!
cel roman sem napisala in se ful potrudila in sploh ne morem objavit posta...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
12.10.2006 8:46:01   
Sulfinija
Ojla!

Punce iz včeraj na danes se je stanje pri meni spremenilo.Ponoči se je začel kazati roza izcedk ki napoceduje prihod moje user posted image .Torej spet je bil neuspešen IUI.No do jutri bom lepo jedla tabletke,jutri zjutraj naredila test če je negativen bom nehala z tabltkami ter čakala da se m i oreng vlije in bomo doma imeli akcijo.He mogoče se pa ponovi tudi letos zgodba izped enega leta,ko sem naravno zanoisla,nikoli se ne ve kajne?
No do takrat bom pa doma pridno čakala dedka mraza,božička in miklavža,da mi prinese pošto za ponoven ISCI in spomladi najbrž boma šla po najine user posted image ,ki upam,da naju ne bodo zapustili.Vesm vam,ki še čakate rezultat pa želim user posted image user posted image ,ker vem kako se jih težko čaka.
Ponovno se vam pridružim v debati,ko bom v postopku ISCI,...

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
12.10.2006 8:50:36   
Anonimen
Mojca user posted image user posted image , da boš lažje vzdržala do jutra in user posted image user posted image user posted image , da ti bo uspelo. Držim pesti.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
12.10.2006 8:51:14   
Anonimen
Poopsie da še enkrat napišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1038
12.10.2006 8:52:15   
Anonimen
no zdej pa gre..mislim no za kozlat, pa tako sem se potrudilauser posted image , da sem vsaki lepo napisala...
povzetek:
MIŠEK govori in tarnaj kolikor hočeš , ker smo mi tukaj in te bomo vedno poslušaleuser posted image
kapica: hvala, ker misliš name....upam,d a bo tokratni postopek končno uspeluser posted image

saša: bravo za vztrajnost pri hujšanju. sama najbolj vem kako se je težko obvladati in res moraš imeti hudo hudo voljo,bravo!user posted image sicer imaš pa ti tolk dobro motivacijo, da sploh ne dvomim v tvoj uspehuser posted image

Hotela sem vam povedati, da sem včeraj šrišla domov, vsa utrujena in mi jem oj srči skuhal kosilo, šel v trgovino in potem grem v najino splanico in na posteljin me čakajo najbolj srčkane boxerce in knjiga :bela masajka!!!(ki sem si jo ful ful želela prebrat)Tako lepo me je presenetil...nobenga praznika, niobene obletnice nič...njegov komenatr: da je ponosen name, ker se tako dobro držim, da mu je hudo, ker sem ful trpela in da upa, da mi bo s to pozornostjo vsaj malo omilil blečino oz. praznino po vsem skupaj....da se razveselimuser posted image user posted image Bravo moj najboljši srčekuser posted image user posted image user posted image res sem srečnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
12.10.2006 8:53:40   
Anonimen
Mojca, mislimo nate in vse najlepše za naprejuser posted image pa oglasi se kajuser posted image

evo sem napisala,samo ni pol tako lepo kot je bilo prvičuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
12.10.2006 8:59:50   
Saša27
Mojca, žal mi je, ne obupaj, tudi zate bo enkrat posijalo sonce sreče user posted image .
Poopsie, vidiš kako imaš krasnega dragega, se vidi, da te ima zelo rad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
12.10.2006 9:03:03   
Anonimen
Poopsie bravo za tvojga srćka user posted image user posted image user posted image user posted image . Moram priznat, da me je ornk ganila ta zgodb, mi je skori ena solzica pršla na planouser posted image user posted image user posted image user posted image . vse čestitke za naše dece, ki se v tem postopku pokažejo v čist drugi luči. Moram pa pohvalt še mojga pikeca, ki je ma tudi občasno take navale nežnosti in pozornosti.user posted image user posted image user posted image user posted image

Knjigo pa le prebere, jaz sem jo požrla v enem šusuuser posted image , tolk mi je bila dobra.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1042
12.10.2006 9:03:21   
Anonimen
saša, res me ima rad...pismo, čeprov odkar sva skupaj od prvega trenutka in do zdej mi ves čas izkazuje brezpogojno ljubezen in je najboljši na svetu, res ne znam opisat, no hotla sem povedat, da me vedno znova gane, ko naredi kaj tekega, čeprov mi to že ves čas kaže me zmeraj znova čist presuneuser posted image
ne smem preveč o njem govort, ker ga pol preveč pogrešam pa še nehat ne znamuser posted image ..dost o temuser posted image
saša: Kdaj bo punkcija???

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1043
12.10.2006 9:08:49   
Anonimen
MIŠEK, ja reb ravo za naše lubijeuser posted image user posted image user posted image tudi njim je zelo težko ampak vseenomislijo da je nam najlepšeuser posted image user posted image

Ne govori mi o knjigiuser posted image , sem se čist zakurla ko je prišel film ven ampak ga nisem hotla it gledat, ker so knjige itak zmeraj boljše kot pa film in seveda bolj originalne tako, da sem vsake tolk časa rekla kako bi jo prebrala ampak si nisem mislila, da mi jo bo kupil, sploh nisem razmišljala o tem in sem bila takoooo vesela, res...itak sem se jokalauser posted image , ker taka sem ..jokastauser posted image

A si ti še kar sama? AL je že gospod nazajuser posted image
Kako pa kaj tvoj kuža?Mojuser posted image je dones ponoč smuknil k nama v posteljo in ga je moj srček nesel nazaj v predsobo, ker včasih sploh ne mroeva spati zraven njega, ker tolk naglas prede, resuser posted image ...sploh ne moreš verjet kako je glasen..no in verjetno se je maščeval, ker sem zjutraj vstala in videla na tleh ene cmoke dlakic...bošček je bruhal user posted image ..sej to je običajno za mucke, da izbruhajo dlako ampak sem se potem tako smejala, ker sem rekla, da se je hotel maščevatuser posted image Zmeraj nama kaj ušpičiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1044
12.10.2006 9:11:21   
Anonimen
Kapica, a je to res? http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1142354

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1045
12.10.2006 9:16:08   
Anonimen
MIŠEK, sej to je v Nemčiji možno, ker je razvita in urejena država, ki skrbi za svojo rodnost ne pa pr nas..mislm za user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1046
12.10.2006 9:19:40   
Anonimen
Moj gospod je še tam daleč, daleč, za tremi vodami in tremi gorami, za tremi dolinami in tremi jezeriuser posted image . še cel teden ga ne bouser posted image . Moj user posted image je pa vesel, k ga ni, ker pol lahko pri meni spiuser posted image , danes na srečo ni mel nekih izpadov. Drgač pa naš ne prede, ampak prdi in smrči. Prdi potiho, ker spusti takega, da boljš da vsa okna odpreš in si natakneš gas maskouser posted image . Na srečo smrči samo 2 uri ko gre spat, pol ap je tišina. Ko je bil še mali, in je v škatli spal v spalnici, je moj mel ful modricuser posted image , k sem njega stalno brcala, k sem mislila da smrči, pol sva pa ugotovila, da je to pesekuser posted image .  Prejšnji teden je tud naš ful bruhal. Čudno, ampak tudi naš se umiva ko muckeuser posted image , pol pa valda dlako bruha. Pa ful mu gre na živce, če ma kako travico v dlaki, si kar trga, k ga tolk moti. Je fensi ta naš pesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1047
12.10.2006 9:24:54   
Saša27
Poopsie, se moram pohvaliti, da tudi moj me velikokrat preseneti in mi prinese kakšno vrtnico ali pa parfumček (že mam celo kolekcijo doma). Vrtnico mi vedno prinese modro, ker je to moja najljupša barva, pa tudi dober okus za parfume ima!
Za punkcijo pa še ne vem, jutri imam UZ (10 dan GonalaF), zato predvidevam, da bo nekje v sredini naslednjega tedna, me že mal panika grabi, ker je prejšnja punkcija bila kr dokaj boleča. Sem govorila z eno znanko, ki je bila na IVF-ju pred tremi leti prvič in ima sedaj malo več kot dve leti stara dvojčka (fantka in punčko), pa je rekla, da se je pred punkcijo najedla doma tablet proti bolečinam, pa bom tudi jaz probala kakšen ketonal vzeti, bomo videli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
12.10.2006 9:26:44   
Saša27
A mi bo kater odgovorila na zgoraj postaljeno vprašanje user posted image , prosim, ker me skrbi.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
12.10.2006 9:26:49   
Anonimen
Zadnjič sem na internetu brala, da se neki dela na povečanju rodnosti v slo. Sam nikjer nisem zasledila, da bi se kaj naredilo v smeri OBMP. Pa samo poglejte kolk nas je tuki, kolk jih je na klomifenu, kolk jih spoh ni na RR, kolk jih je na drugih forumih, kolk jih je tiho. Grozno koliko partnerjev ima probleme in nič ne naredijo v smeri skrajšanja čakalnih vrst, več postopkov zastonj ali pa vsaj znižanju cen. Saj vem da je drago, ampak neki se ziher da naredit. Če bi tu poštimali, bi se ziher rodnost dvignila. Uni ko lahk majo otroke, bojo 2 naštepali in konc, pa jim lahk ne vem kaj vse ponudijo, razen unih, ko itak majo met željo po več otrocih. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?