Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:27:15
|
|
|
|
Anonimen
|
prdi , jst mojga še nisem zavohala ampak se pa včasih tolk podela v un svoj skretek, da mi želodec obrača ...res podelaga ga kokr da ma 50kg ne pa 4kg a smrči tud? najin pa ne smrči samo včasih tolk smešn diha pa kr neki vzdihuje pa včasih se mu kej sanja in kr pade s postelje ..te živalce so pa res pojave Verjamem, da je vajin pes fensi, ti bi mogla našga važiča videt ..ta najin muc se po 2 ure neprestano liže ampak res neprestano...skoz ga mori, če je kej zmučkan, stkuštran al pa karkoli...on je pravi metrosexualec, če bi bil človek bi bil skor tolk poštrihan kokr dejvid bekam
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:28:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Zadnjič sem na internetu brala, da se neki dela na povečanju rodnosti v slo. Sam nikjer nisem zasledila, da bi se kaj naredilo v smeri OBMP. Pa samo poglejte kolk nas je tuki, kolk jih je na klomifenu, kolk jih spoh ni na RR, kolk jih je na drugih forumih, kolk jih je tiho. Grozno koliko partnerjev ima probleme in nič ne naredijo v smeri skrajšanja čakalnih vrst, več postopkov zastonj ali pa vsaj znižanju cen. Saj vem da je drago, ampak neki se ziher da naredit. Če bi tu poštimali, bi se ziher rodnost dvignila. Uni ko lahk majo otroke, bojo 2 naštepali in konc, pa jim lahk ne vem kaj vse ponudijo, razen unih, ko itak majo met željo po več otrocih.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša moji 2 punkciji sta bili boleči, da sem skup padla. tulila pa sem ko , moj ni vedel ali me naj domov pelje ali na urgenco. V avtu sem sede skup padla, si lahk misliš. No na tretjo ap sem se pripavila mal psihično in seveda ketonal. ampak svečke, mi je teta rekla, da so svečke mnogo boljše. Preden smo odrinili v postojno eno svečko v rit in marš na punkcijo. Sploh ni bilo hudo, me je pol na poti domov bolelo, ampak niti približno ne tako fejst. Kaj si vprašala??????????????????????????????????
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:30:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 A mi bo kater odgovorila na zgoraj postaljeno vprašanje , prosim, ker me skrbi. saša, ne znam ti pomagat žal ..bi ti rade volje pa ne vem, niti nisem imela iste terapije...če te ful skrbi pokliči Reša. sorry
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:34:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie našmu se tudi velikokrat sanja in kar v sanjah laja in mijavka in se trese. Kot da bi mel epilepsijo , pol pa mu še mal uide . Redko, ampak mu uspe tudi lužico nardit med spanjem . Še dobr, da tega ne naredi na postelji
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:35:35
|
|
|
|
Anonimen
|
saša tudi mene je punkcija bolela ampak se mi zdi da je prvič huje, ker ne veš kaj te čaka in se lahko zato v drugo veliko bolje pripraviš, psihično predvsem. držim pesti, da ne bo bolelo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:37:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Poopsie našmu se tudi velikokrat sanja in kar v sanjah laja in mijavka in se trese. Kot da bi mel epilepsijo , pol pa mu še mal uide . Redko, ampak mu uspe tudi lužico nardit med spanjem . Še dobr, da tega ne naredi na postelji , zdjle se prov naglas smejem v pisarni ...si kr predstavljam tvojega kužka in kr vidim mojega mucka kako padata s postelje... sej naš tud kr neki mijavka za poscat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo saša, že letim z mojimi izkušnjami. Mene so tako bolele joške med inekcijami, mi jih je skori razneslo, ap ful so se napihnile . Komi čakam, da grem spet v postopek . Ja bolele so ko hudič, ap včasih me je tako špiknilo v levi joški, da sem ostala brez zraka. Mislim, da smo babe o tem že enkrat razpravljale. Se pa dobr spomnim, da je bilo med inekcijami, ker jaz nisem pršla do ET. Vse je ok, ne sekiraj se, raje se mal relaksiraj in pozitivno misli na punkcijo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:40:43
|
|
|
|
Saša27
|
Hvala pupe, res ste zakon . Mišek tudi meni se je že začelo vrteti in bilo mi je slabo na punkciji, k sreči glih skupi nisem padla, zato pa me je mal strah. Za ketonal svečke pa prvič slišim, a se jih da dobiti brez recepta????? Mišek vprašala pa sem glede bolečih prsi.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej to še ni vse, kolk je naš štorast. Mu vržeš igračo in se zažene za njo, pa pozabi da se ne more v takoj ustavt, ker mu drsi in buuuum v steno. No vsaj ustavo se je . Al pa hodi, hodi in buuuum v vrata ali mizo, stol . Pa ni slep. Včasih se strese, da bi si mal kožušček uredil, pa buuuuum spet nekam butne. Padu je tudi že s kavča, pol pa gleda, kaj za vraga se je zdaj zgodilo, nič mu ni jasno . Najbolj je smešen, k včasih zaspi tako, da ma glavo pod mizo in ko ga pokličeš pozabi, da je nekaj nad njim in skoči pokonc, pa spet buuuuuuum .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:43:47
|
|
|
|
Saša27
|
Joj kako vas bom pogrešala ko bom doma, vas mam zelo, zelo, zelo,... rada, ste mi ful pomagale , pa čeprav vas ne poznam osebno ste mi vse zelo blizu. Verjetno se danes zadnjič javljam ta teden, zato punce držite pestke tudi zame.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:45:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Ej to še ni vse, kolk je naš štorast. Mu vržeš igračo in se zažene za njo, pa pozabi da se ne more v takoj ustavt, ker mu drsi in buuuum v steno. No vsaj ustavo se je . Al pa hodi, hodi in buuuum v vrata ali mizo, stol . Pa ni slep. Včasih se strese, da bi si mal kožušček uredil, pa buuuuum spet nekam butne. Padu je tudi že s kavča, pol pa gleda, kaj za vraga se je zdaj zgodilo, nič mu ni jasno . Najbolj je smešen, k včasih zaspi tako, da ma glavo pod mizo in ko ga pokličeš pozabi, da je nekaj nad njim in skoči pokonc, pa spet buuuuuuum . isto naš ne morem verjet, pa je maček ampak iste identične fore za crknit
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša joške so opisane mal gor . Men je teta zrihtala ketonal svečke in ne vem ali se jih dobi brez recepta. Bi bilo treba vprašat. Fajn so, ker ti res delujejo na ta predel, kjer je ob punkciji najbolj boleč. Men je ena rekla, da ji tablete sploh niso pomagale, svečke pa. Pa sem še jaz probala in zbadanja na punkciji skori nisem čutila, pa sem imel aveč ko 10 foliklov za spikat. Na drugi punkciji pa sem imela 5 foliklov, pa sem vse zvezde videla.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Joj kako vas bom pogrešala ko bom doma, vas mam zelo, zelo, zelo,... rada, ste mi ful pomagale , pa čeprav vas ne poznam osebno ste mi vse zelo blizu. Verjetno se danes zadnjič javljam ta teden, zato punce držite pestke tudi zame. saša tud me te bomo zelo zelo pogrešale . želim ti res vse najlepeše, da punkcija ne bo boleča, da boš imlea čim več jajčk, ki se bodo uspešno oplodile...želim ti čim manj skrbi, neg. občutkov, čimmanj sekiranja in živciranja...želim ti veliko veliko ljubezni, cartanja,lepih trenutkov, sprehodov in uživanja v dvoje.... in močno ti držim pesti, da sporočiš kaj lepega... si super punca in komaj čakam, da prideš nazaj k nam vse to za tvojo srečo..držim pesti
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:50:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ne it. Pa kaj je to z vami, v katerem stoletju živite , da nimate doma računalnika . Najprej poopsie, zadj pa še ti saša. No, vedi, da bomo s tabo, tudi ko nas ne bo. Stiskale bomo pestke in molile, da ti bo uspelo, da te ne bo bolelo, v glavnem uspeh, uspeh, uspeh ti želimo. . Javi pa takoj, ko boš lahk.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
poopsie ima računalnik ,MIŠEK!!samo je pač fuč... tko,da lepo prosim...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:56:44
|
|
|
|
Saša27
|
So se mi solze ulile, ko sem prebrala kaj sta napisali, res ste zlate, hvala. Mišek ketonal svečke so že na poti k meni, upam da bodo res pomagale.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 9:58:41
|
|
|
|
Saša27
|
Jaz pa računalnik imam doma, telefon tudi, samo taka lenoba sem , da si ne zrihtam interneta, sedaj pa bo res treba pohiteti. Ma pa moja sestrica internet, pa se bom kdaj pa kdaj javila iz njenega.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 10:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Saška ti kar počivaj, pa misli na svoje pikice, pa uživaj s svojim dragim. Ni treba še dodatno mislit na nas in se obremenjevat z poročanjem. Me bomo res s tabo in ti držale pesti, bomo pa tudi res mal neučakane, saj si videla kakega vetra nam je dala poopsie in njena odsotnost , ampak bomo že preživele. Tvoja glavna naloga je pozitivna misel na tvoje zlate pikice
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 10:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce kaj je pa s sisy? A ktera kaj ve? Jaz jo mal pogrešam, ker se nam nič ne javi, tudi karmen ni nič na spregled. Upam, da se veselita . obema en velik šopek
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 10:21:05
|
|
|
|
kapica
|
Dobro jutro punce! Misek, mislim da bo tisto o novem zakonu kr drzalo, se mi zdi da dobis eno leto 60 al 70%place? Nisem cist 100% ampak nekaj se je spremenilo. Torej dobis to eno leto, potem pa nic vec, tudi ce si tri leta doma z otrokom, dobis samo nekaj malega. Pa nic ni tako fensi tukaj kot pravite. Saj se je Nemcija vedno kot dobra na zunaj izkazovala, ko pa od blizu vidis kako in kaj, pa si kr premisölis. Ceprav je se vedno boljse kot pri nas, to je res seveda, pa se marsikje, ima drzava pac svoje probleme kot jih ima vsaka. Sem pa vesela da sem imela punkcijo tukaj, ker sem bila pod narkozo in mi ni bilo treba tako trpet. Poopsie bravo za tvojega dragega, da je tako zlat. Potem pa tudi njemu pripravi kaj lepega, saj moske te stvari tudi prizadenejo, ce tako dolgo cakajo da jim me otrocke prinesemo. Sasa, veliko srece in cimmanj bolecin ti zelim in drzim pesti da bo uspesen teden . Jaz sem pa danes doma in uzivam sto na uro.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 10:30:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica si zaslužiš počivanje. Glede punkcije pri nas, baje v LJ G in MB tud opravljajo po dnarkozo, razen Reša. Ampak če pri njemu izraziš željo ti jo naredi, baje. Ne vem, sem pa že razmišljala, če bom tle v postopku, da je ne bi vzela. Tu ti tudi dajo narkozo, ampak jaz sem se tako navadila, da si sploh ne želim narkoze, mi je kar fajn, ko lahko spremljam kaj se dogaja, pač boli ko satan, sam vseen, mogoče sem mal mazo.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 10:35:05
|
|
|
|
Saša27
|
V MB dajejo narkozo v LJ pa žal ne , drugače se jaz sploh nebi bala punkcije Zdravo Kapica, pa hvala za lepe želje
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 10:49:00
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sem pa kr vesela, da ni narkoze pri Rešu, ker se je bojim k hudič križa...ne, ne raje malo potrpim kokr pa da morm pod narkozo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.10.2006 10:49:29
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica dobra ideja..morm še jst mau lubčka razvajat
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?