Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:11:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jst dam pa rdečo luč za napad, kaj si pa mislila ...jst orodja ne rabim, ker sem ninđa , obvladam tekvando, kikboksing, k1, švang bang fu, ... sem te pa določla za nalogo, da narediš strateški plan kako napasti , a bo to preveč za blondinko
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:13:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša, ti si pravi moralni vodja, spiritualni ućitelj, , pismo maš dobre slikce Upravičuješ svojo vlogo, te bom mogla kr povišat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:17:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Zame ni nič preveč,, čeprav mam samo samoobrambo za sabo. Sebe bom že znala obrant . V načrtih sem pa glavna, ni boljšga Saša kako pa ti narediš, da jih pripopaš, meni nikakor ne uspe iz drugega forumu vzet kak smeško in ga tle pripopat. Mam nižje šole narejene
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:23:34
|
|
|
|
Anonimen
|
MIEŠK, Saša dela že magisterij....tam se učijo že poštevanko in računalništvo..veš, da mi še nismo tam...tko, da dvomim da ti bo uspelo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:24:05
|
|
|
|
Anonimen
|
kva sem napisala, MIEŠK(mješk)
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:27:18
|
|
|
|
teira
|
Kako se nekateri zabavajo Poopsie kaj je zdaj? Brcni ga v ta zadno in boš videla, kako bo prletela druga pogodba . vsem ostalim pa LEEEP POZDRAAAAAV P.S. imam grozno gužvo zato se ne javljam pogosto.... Sorčy čaaauuu
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
teira , sej mi vemo, da misliš na nas, tudi če se nam bolj poredko javiš
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:34:46
|
|
|
|
Niovi
|
Čau bejbe Da se javim, ker bom doma očitno, približno samo ene par ur. Danes sem vehementno blazno pametno a la BlonTinka delala test CB, ki pa ni pokazal kontrolne črtice in je tozadevno neveljaven. Potem sem šla pa kar do laboratorija kri dat, kar je ziher je ziher . Dobim rezultate po 16h, so mi pa povedali, da ni nujno, da sploh kaj pokaže, ker je danes 14 dan po ET in da če si na IVF so pa vrednosti drugačne...itd....nč ne štekam ampak ziher bo ql Kakorkoli že, sem se lepo nazaj držala vse te dni in nisem delala testa, se moram pohvalit, danes sem pa nekaj zaj***...ampak nič ne de bo že, pokazal. Pozdrav vsem in tistim, ki greteje svoje pikce ali pa še čakate na akcijo.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:37:11
|
|
|
|
Ayolinca
|
Evo mene, evo mene ... Sem kaj zamudila??? Upam, da ne. Kje smo ostali? Aja, Poopsie, hvala za zaupanje . Ti se kar zanesi na mene - kadarkoli, sicer malo z zamudo, ampak tukaj sem!!! Tile smajliji od Saše so res fenomenalni, kaj če bi mi predlagali našemu moderatorju, da malo razširi izbor?!?! A ima ktera veze?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:40:06
|
|
|
|
Ayolinca
|
Čao Niovi!!! Najprej, pridna punca, da si tolk dolg zdržala!!! Kako se pa drugače počutiš? Se ti kaj sanja, da bi lohk kaj blo? Full bom stiskala , da ti bo čimboljši rezultat popoldan!!! M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:46:28
|
|
|
|
Saša27
|
Poopsie the , go girl go, jutr pa te bo na mizi čakala nova pogodba, ker bo tvojem šefu dans mal . Veš pri meni je dans tak, enkrat prevladuje eden, enkrat pa drugi. Mišek, jaz biti ekspert v miški, hahaha, sem bolj tmna blondinka, da ti pomagam: postaviš se na smeškota, pritisneš desno tipko na miški, potem klikneš na kopiraj, se postaviš na drugo mesto, pritisneš zopet na desno tipko na miški in prilepi. Uvau, sem celi referat napisala, mi je uspelo, jeeeeeee
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:49:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti saša tolk pametna, jaz to delam že cel dan, pa ne gre. Na RR ne morem prilepit, ap če sem vsa božja
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:49:53
|
|
|
|
Saša27
|
Aja še Niovi, ČESTITAM, da si prišla do 14. dneva po ET, pridna punca, meni je enkrat uspelo, samo se mi je potem 5 minut po CB ulila , boš videla da bo , držim
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:50:52
|
|
|
|
Saša27
|
Mišek, jaz sem si najprej smeškote prilepla na mail, pol pa gre.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:54:07
|
|
|
|
Anonimen
|
kok sem tupa
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:58:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Niovi , vse čestitke, da ti je uspelo tako dolgo zdržati, svaka čast Držimo pesti in močno močno mislimo nate, da nam sporočiš najlepšo novičko!!! Maza: samo, da si tukaj, nič hudega če zamujaš, jst ti vse oprostim Saša, ti si zakon No, Mišek, je ratalo?? Jst sploh ne vem na kateri strani ste to ..se pravi,d a sem jst nabolj blond ...zdej bi pa rada vedela no, katera stran je to za smajlije?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 14:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
saša na kter mail, kako help
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 14:07:37
|
|
|
|
Saša27
|
Jaz sem si odprla najprej kot novo sporočilo (mail), prilepila smeškote in vse skupaj hranila pod osnutke. A je kater mogoče podobna , jaz bi rada bila, pa še daleč nisem .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 14:10:26
|
|
|
|
Saša27
|
Poopsie, smo na računovodja.com, očitno je to portal za računovodje Punce, še eden mi je ful všeč, a vam ga lahko pokažem ,
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 14:15:46
|
|
|
|
Ayolinca
|
Mislim, Saša, brez komentarja .. . Nas tukaj mal ... Vidim, da ne bo druge, kot da se še jaz tja gor prilepim. Ampak kaj, ko se mi ne ljubi registrirat, ker potem pol gesel izgubim. Groza. Je pa tale jelenček enkraten!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 14:16:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša, od kdaj imajo pa mojo sliko tam gor No jst sem zdej na tej strani ampak kje so pa smajliji???
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 14:29:17
|
|
|
|
Saša27
|
Poopsie, jaz sem smeškote kopirala iz sporočil , prav njihove iz računovodja pa lahk kopiraš sam če si prijavljena, ko daš odgovor se ti na levi strani pojavijo smeškoti .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 14:42:11
|
|
|
|
Anonimen
|
saša meni ne gre. naredim copy image,sma ko odprem odgovor na RR in hočem prilepiti, nimam nobenga prilepi paste ali kar koli, kar bi mi gor zalimalo . Lahk mi pa še enkrat cel postopek od zaletka, počasi napišeš
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 14:48:40
|
|
|
|
Anonimen
|
mah men ne gre
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 14:49:17
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, zgleda da nisva tolk pametne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?