|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
27.9.2006 13:11:52   
Anonimen
jst dam pa rdečo luč za napad, kaj si pa mislilauser posted image ...jst orodja ne rabim, ker sem ninđauser posted image , obvladam tekvando, kikboksing, k1, švang bang fu, user posted image ...

sem te pa določla za nalogo, da narediš strateški plan kako napastiuser posted image , a bo to preveč za blondinkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
27.9.2006 13:13:26   
Anonimen
Saša, ti si pravi moralni vodja, spiritualni ućitelj, user posted image user posted image user posted image , pismo maš dobre slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upravičuješ svojo vlogo, te bom mogla kr povišatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
27.9.2006 13:17:58   
Anonimen
Zame ni nič preveč,, čeprav mam samo samoobrambo za sabo. Sebe bom že znala obrantuser posted image user posted image user posted image . V načrtih sem pa glavna, ni boljšga

Saša kako pa ti narediš, da jih pripopaš, meni nikakor ne uspe iz drugega forumu vzet kak smeško in ga tle pripopat. Mam nižje šole narejeneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 528
27.9.2006 13:23:34   
Anonimen
user posted image user posted image MIEŠK, Saša dela že magisterij....tam se učijo že poštevanko in računalništvo..veš, da mi še nismo tam...tko, da dvomim da ti bo uspelouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
27.9.2006 13:24:05   
Anonimen
kva sem napisala, MIEŠK(mješk)user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
27.9.2006 13:27:18   
teira
Kako se nekateri zabavajo user posted image user posted image user posted image
Poopsie kaj je zdaj? Brcni ga v ta zadno in boš videla, kako bo prletela druga pogodba user posted image

vsem ostalim pa LEEEP POZDRAAAAAV user posted image

P.S. imam grozno gužvo zato se ne javljam pogosto.... Sorčy user posted image

čaaauuu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
27.9.2006 13:31:54   
Anonimen
teirauser posted image , sej mi vemo, da misliš na nas, tudi če se nam bolj poredko javišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 532
27.9.2006 13:34:46   
Niovi
Čau bejbe user posted image  user posted image
Da se javim, ker bom doma očitno, približno samo ene par ur. Danes sem vehementno blazno pametno a la BlonTinka delala test CB, ki pa ni pokazal kontrolne črtice in je tozadevno neveljaven. Potem sem šla pa kar do laboratorija kri dat, kar je ziher je ziher user posted image .
Dobim rezultate po 16h, so mi pa povedali, da ni nujno, da sploh kaj pokaže, ker je danes 14 dan po ET in da če si na IVF so pa vrednosti drugačne...itd....nč ne štekam ampak ziher bo ql user posted image
Kakorkoli že, sem se lepo nazaj držala vse te dni in nisem delala testa, se moram pohvalit, danes sem pa nekaj zaj***...ampak nič ne de user posted image  bo že, pokazal.

Pozdrav vsem user posted image  in tistim, ki greteje svoje pikce user posted image user posted image  ali pa še čakate na akcijo.

user posted image

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 533
27.9.2006 13:37:11   
Ayolinca
Evo mene, evo mene ... user posted image  

Sem kaj zamudila??? Upam, da ne.
Kje smo ostali? Aja, Poopsie, hvala za zaupanjeuser posted image . Ti se kar zanesi na mene - kadarkoli, sicer malo z zamudo, ampak tukaj sem!!!user posted image user posted image user posted image

Tile smajliji od Saše so res fenomenalni, kaj če bi mi predlagali našemu moderatorju, da malo razširi izbor?!?! A ima ktera veze?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 534
27.9.2006 13:40:06   
Ayolinca
Čao Niovi!!!
Najprej, pridna punca, da si tolk dolg zdržala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako se pa drugače počutiš? Se ti kaj sanja, da bi lohk kaj blo?

Full bom stiskala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ti bo čimboljši rezultat popoldan!!!

M.

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 535
27.9.2006 13:46:28   
Saša27
Poopsie the user posted image  , go girl go, jutr pa te bo na mizi čakala nova pogodba, ker bo tvojem šefu dans mal user posted image . Veš pri meni je dans tak, user posted image  enkrat prevladuje eden, enkrat pa drugi.user posted image

Mišek, jaz biti ekspert v miški, hahaha, sem bolj tmna blondinka, da ti pomagam: postaviš se na smeškota, pritisneš desno tipko na miški, potem klikneš na kopiraj, se postaviš na drugo mesto, pritisneš zopet na desno tipko na miški in prilepi. Uvau, sem celi referat napisala, mi je uspelo, jeeeeeee

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 536
27.9.2006 13:49:05   
Anonimen
Ti saša tolk pametna, jaz to delam že cel dan, pa ne gre. Na RR ne morem prilepit, ap če sem vsa božja

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
27.9.2006 13:49:53   
Saša27
Aja še Niovi, ČESTITAM, da si prišla do 14. dneva po ET, pridna punca, meni je enkrat uspelo, samo se mi je potem 5 minut po CB ulilauser posted image , boš videla da bo user posted image user posted image , držim user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 538
27.9.2006 13:50:52   
Saša27
Mišek, jaz sem si najprej smeškote prilepla na mail, pol pa gre.user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 539
27.9.2006 13:54:07   
Anonimen
user posted image user posted image kok sem tupauser posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
27.9.2006 13:58:59   
Anonimen
user posted image user posted image Nioviuser posted image , vse čestitke, da ti je uspelo tako dolgo zdržati, svaka častuser posted image
Držimo pesti in močno močno mislimo nate, da nam sporočiš najlepšo novičko!!!

Maza: samo, da si tukaj, nič hudega če zamujaš, jst ti vse oprostimuser posted image

Saša, ti si zakonuser posted image user posted image

No, Mišek, je ratalo?? Jst sploh ne vem na kateri strani ste touser posted image user posted image ..se pravi,d a sem jst nabolj blonduser posted image ...zdej bi pa rada vedela no, katera stran je to za smajlije?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
27.9.2006 14:03:09   
Anonimen
saša na kter mail, kakouser posted image user posted image user posted image user posted image help

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 542
27.9.2006 14:07:37   
Saša27
Jaz sem si odprla najprej kot novo sporočilo (mail), prilepila smeškote in vse skupaj hranila pod osnutke.

A je kater mogoče podobna user posted image , jaz bi rada bila, pa še daleč nisem user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 543
27.9.2006 14:10:26   
Saša27
Poopsie, smo na računovodja.com, očitno je to portal za računovodjeuser posted image

Punce, še eden mi je ful všeč, a vam ga lahko pokažem ,
user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 544
27.9.2006 14:15:46   
Ayolinca
Mislim, Saša, brez komentarja ..user posted image .user posted image

Nas tukaj mal ...user posted image

Vidim, da ne bo druge, kot da se še jaz tja gor prilepim. Ampak kaj, ko se mi ne ljubi registrirat, ker potem pol gesel izgubim.user posted image

Groza.

Je pa tale jelenček enkraten!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 545
27.9.2006 14:16:23   
Anonimen
Saša, od kdaj imajo pa mojo sliko tam goruser posted image user posted image
No jst sem zdej na tej strani ampak kje so pa smajliji???

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
27.9.2006 14:29:17   
Saša27
Poopsie, jaz sem smeškote kopirala iz sporočiluser posted image , prav njihove iz računovodja pa lahk kopiraš sam če si prijavljena, ko daš odgovor se ti na levi strani pojavijo smeškotiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 547
27.9.2006 14:42:11   
Anonimen
saša meni ne gre. naredim copy image,sma ko odprem odgovor na RR in hočem prilepiti, nimam nobenga prilepi paste ali kar koli, kar bi mi gor zalimalouser posted image .
Lahk mi pa še enkrat cel postopek od zaletka, počasi napišeš

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
27.9.2006 14:48:40   
Anonimen
mah men ne greuser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
27.9.2006 14:49:17   
Anonimen
MIŠEK, zgleda da nisva tolk pametneuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?