Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 9:47:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Zato smo tle, če glih včasih ni videt tako in ga kar mimo brcamo.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 9:49:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Popsie rambo, terminator, robocop....
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 9:55:45
|
|
|
|
Saša27
|
TO Mišek1, to so besede , Poopsie mora svojega šefa, pa , bo malo straha v kosteh, pa ji bodo dali pogodbo za nedoločen čas.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 10:01:23
|
|
|
|
Anonimen
|
...kok ste zabavne...hvala ker ste me res nasmejale ..res ste mi pri srcu Če vse tole naredim kar Saša predlaga, pol bom pa v Direktu na prvi strani, pa bom slavna, jupi , grem kr po eno bejzbolko pa trusk po betici
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 10:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem se zdaj nasmejala, predvsem iz druge slikce
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 10:04:25
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, a ni dobra slikca no Saša, ti me same bedarije učiš, jst se na tebe zgovarjam, če bo kaj narobe
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 10:05:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsake tolk časa moram it pogledat to slikco, je za poscat smešna , ko bom slabe volje, boš samo pokukala na to stran in bom
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 10:11:43
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sem bla ful slabe volje pol pa tole vidm, sem se pa tko naglas v pisarni smejala ..res je luštna Saša, hvala
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 10:21:58
|
|
|
|
Saša27
|
A vete kaj, sedaj sem pa še jaz dobro pogledala to slikico, je res ful smešna, a si predstavljate Poopsie kako leta z eno palco po pisarni za šefom, za crknt
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 10:35:34
|
|
|
|
Anonimen
|
...zdej sem pa res en rambo, teminator, hulk hogan, demolition wo-man ...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 10:36:04
|
|
|
|
Anonimen
|
saša, kje dobiš ti take luštne slikce??
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 10:38:08
|
|
|
|
Ayolinca
|
Saša, od kod takšne slikce? Jaz bi tudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 10:53:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce a ste opazile to ni palica, temveč sekira. Kaj je bila že una grozljivka z motorko?? Krutost se je povečala. Sem videla, da jih je dobila na forumu za računovodje. Mam prav, saša?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 10:59:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce lepo vas je brati,vas vsaki dan redno prečekiram.Jza pa imam sicer eno prošnjo za vas.Mene zanima kdaj ste ve kaj bile dane na čakalno listo,kateri mesec ko ste sedaj v postopku.Jaz sem bila dana ponovno marca z dnem punkcije in kaj menite kdaj bom lahko pričakovala pošto sma pa v MB?Bo sicer jutri malo povprašala tam ko grem na UZ za najin IUI vendasr me vseeno zanimajo vaša mnenje? Za vsak odgovor vam bom iz srca hvaležna in lepo se imejte pa vse lepo vam želim. LP Mojca
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 11:03:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša, ješa, onidve ti lahk data odgovor, ostale smo pri Reškotu (KKR ), kjer pa ni čakalne vrste . Nažalost te vrste ubijajo, a ne? Ampak kmalu ti bo minil čas in boš hitro not padla.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 11:17:12
|
|
|
|
Saša27
|
Ja Mišek prav imaš na forumu računovodja jih dobim. Mojca9000, jaz sem sicer vse preiskave in dve inseminacije naredila v MB, pol sem pa se prestavila v LJ, je pa že kr 3 leta od prve inseminacije, se glih ne spomnim koliko časa sem čakala na pošto.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 11:29:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz policaj
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 12:18:22
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, tebi pa res nič ne uide čudn da v Dubaju še nihče zate ni ponudil kakšne kamele
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 12:33:05
|
|
|
|
pika79
|
JAŠA, tudi jaz sem bila v dolgem postopku od 22. dneva in sem dobivala inekcije Diphereline v trebuh, zato mi je menstruacija zamujala 5 dni, do drugega dneva se špikaš z Diphereline, potem sem pa poleg teh dobila še dve inekcije Menopur do stop inekcije ki sem jo dobila 11. dan ciklusa, vse skupaj je veliko inekcij ampak hormoni podivjajo šele pri Menopurju, če si taka kot jaz, ta zdarvila pa delujejo odlično, jaz sem imela 10 foliklov,..tko da se ne sekiraj preveč,..:) Poopsi - imaš pa res smolo veliko da ti bo čim prej bolje, pa probaj vseeno si najti kakšno drugo službo, če te mislijo tlele tkole nategvat,... , pa še edina ki si niti bolniške nisi vzela, res ne vejo kaj imajo,... vsem ostalim lep dan,....pa, pa
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 12:43:13
|
|
|
|
Anonimen
|
pika, hvala, res
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 12:46:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie že kaj novičk??????????? al bo treba res nad direktorja s sekirami
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 12:55:00
|
|
|
|
Ayolinca
|
Tudi jaz čakam v pripravljenosti!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:01:02
|
|
|
|
Anonimen
|
nič še zanekrat ...sej sem vedla da bo tko...bom mogla še 1x rečt..bom pa sitnarla MIŠEK, ti imej vso orodje pripravljeno-ti si poveljnik Maza: ti skrbiš za logistiko in pomočnik poveljnika Saša: ti si pa moralni vodja zdej smo pa v pripravljenosti
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:06:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj boš pa ti. A ti se boš pa skrila za prvi grm. No, jaz že brusim vse kar se da brusit, tudi jezik. Smo v vsej bojni opravi , ta tega naučimo molitvic
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 13:09:41
|
|
|
|
Saša27
|
Saša je že v pripravljenosti....., zdaj zdaj bo...., ko bo pa vse rešeno bomo pa mal skupi , pa eno , a ne Poopsie?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?