|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
27.9.2006 9:47:24   
Anonimen
Zato smo tle, če glih včasih ni videt tako in ga kar mimo brcamo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
27.9.2006 9:49:02   
Anonimen
Popsie rambo, terminator, robocop....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
27.9.2006 9:55:45   
Saša27
TO Mišek1, to so besedeuser posted image , Poopsie mora  user posted image svojega šefa, pauser posted image , bo malo straha v kosteh, pa ji bodo dali pogodbo za nedoločen čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 503
27.9.2006 10:01:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kok ste zabavne...hvala ker ste me res nasmejaleuser posted image
user posted image user posted image user posted image ..res ste mi pri srcuuser posted image

Če vse tole naredim kar Saša predlaga, pol bom pa v Direktu na prvi strani, pa bom slavna, jupiuser posted image user posted image , grem kr po eno bejzbolko pa trusk po beticiuser posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
27.9.2006 10:01:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se zdaj nasmejala, predvsem iz druge slikce

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
27.9.2006 10:04:25   
Anonimen
user posted image user posted image MIŠEK, a ni dobra slikca nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saša, ti me same bedarije učiš, jst se na tebe zgovarjam, če bo kaj narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
27.9.2006 10:05:04   
Anonimen
Vsake tolk časa moram it pogledat to slikco, je za poscat smešnauser posted image , ko bom slabe volje, boš samo pokukala na to stran in bomuser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
27.9.2006 10:11:43   
Anonimen
jst sem bla ful slabe volje pol pa tole vidm, sem se pa tko naglas v pisarni smejalauser posted image ..res je luštna
Saša, hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
27.9.2006 10:21:58   
Saša27
A vete kaj, sedaj sem pa še jaz dobro pogledala to slikico, je res ful smešna, a si predstavljate Poopsie kako leta z eno palco po pisarni za šefom, za crkntuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 509
27.9.2006 10:35:34   
Anonimen
user posted image user posted image ...zdej sem pa res en rambo, teminator, hulk hogan, demolition wo-manuser posted image ...

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
27.9.2006 10:36:04   
Anonimen
saša, kje dobiš ti take luštne slikce??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
27.9.2006 10:38:08   
Ayolinca
Saša, od kod takšne slikce? Jaz bi tudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 512
27.9.2006 10:53:17   
Anonimen
Punce a ste opazile to ni palica, temveč sekira. Kaj je bila že una grozljivka z motorko?? Krutost se je povečala. Sem videla, da jih je dobila na forumu za računovodje. Mam prav, saša?

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
27.9.2006 10:59:12   
Sulfinija
Ojla!

Punce lepo vas je brati,vas vsaki dan redno prečekiram.Jza pa imam sicer eno prošnjo za vas.Mene zanima kdaj ste ve kaj bile dane na čakalno listo,kateri mesec ko ste sedaj v postopku.Jaz sem bila dana ponovno marca z dnem punkcije in kaj menite kdaj bom lahko pričakovala pošto sma pa v MB?Bo sicer jutri malo povprašala tam ko grem na UZ za najin IUI vendasr me vseeno zanimajo vaša mnenje?

Za vsak odgovor vam bom iz srca hvaležna in lepo se imejte pa vse lepo vam želim.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 514
27.9.2006 11:03:34   
Anonimen
Saša, ješa, onidve ti lahk data odgovor, ostale smo pri Reškotu (KKRuser posted image ), kjer pa ni čakalne vrsteuser posted image . Nažalost te vrste ubijajo, a ne? Ampak kmalu ti bo minil čas in boš hitro not padla.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
27.9.2006 11:17:12   
Saša27
Ja Mišek prav imaš na forumu računovodja jih dobim.
Mojca9000, jaz sem sicer vse preiskave in dve inseminacije naredila v MB, pol sem pa se prestavila v LJ, je pa že kr 3 leta od prve inseminacije, se glih ne spomnim koliko časa sem čakala na pošto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 516
27.9.2006 11:29:14   
Anonimen
user posted image user posted image jaz policajuser posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
27.9.2006 12:18:22   
Anonimen
MIŠEK, tebi pa res nič ne uideuser posted image čudn da v Dubaju še  nihče zate ni ponudil kakšne kameleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
27.9.2006 12:33:05   
pika79
JAŠA, tudi jaz sem bila v dolgem postopku od 22. dneva in sem dobivala inekcije Diphereline v trebuh, zato mi je menstruacija zamujala 5 dni, do drugega dneva se špikaš z Diphereline, potem sem pa poleg teh dobila še dve inekcije Menopur do stop inekcije ki sem jo dobila 11. dan ciklusa, vse skupaj je veliko inekcij ampak hormoni podivjajo šele pri Menopurju, če si taka kot jaz, ta zdarvila pa delujejo odlično, jaz sem imela 10 foliklov,..tko da se ne sekiraj preveč,..:)user posted image

Poopsi - imaš pa res smolo veliko  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ti bo čim prej bolje, pa probaj vseeno si najti kakšno drugo službo, če te mislijo tlele tkole nategvat,...user posted image , pa še edina ki si niti bolniške nisi vzela, res ne vejo kaj imajo,...user posted image user posted image

vsem ostalim lep dan,....pa, pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
27.9.2006 12:43:13   
Anonimen
pika, hvala, resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
27.9.2006 12:46:32   
Anonimen
Poopsie že kaj novičk??????????? al bo treba res nad direktorja  s sekiramiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
27.9.2006 12:55:00   
Ayolinca
Tudi jaz čakam v pripravljenosti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
27.9.2006 13:01:02   
Anonimen
nič še zanekratuser posted image ...sej sem vedla da bo tko...bom mogla še 1x rečt..bom pa sitnarlauser posted image
MIŠEK, ti imej vso orodje pripravljeno-ti si poveljnik
Maza: ti skrbiš za logistiko in pomočnik poveljnika
Saša: ti si pa moralni vodja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej smo pa v pripravljenostiuser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
27.9.2006 13:06:53   
Anonimen
Kaj boš pa ti. A ti se boš pa skrila za prvi grm. No, jaz že brusim vse kar se da brusit, tudi jezik. Smo v vsej bojni opraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ta tega user posted image naučimo molitvicuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
27.9.2006 13:09:41   
Saša27
Saša je že v pripravljenosti....., zdaj zdaj bo...., ko bo pa vse rešeno bomo pa mal skupi user posted image , pa eno user posted image , a neuser posted image  Poopsie?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?