Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 9:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
nehej brat horoskope!!!! .... Saša jst bi te kr po rit...da greš takele blesarije brat A si tehtnica?? ..pol tud mene čaka težek mesec ..upam, da si bom za r.d. dala največje darilo MIŠEK ti maš čist take znake ,kot da bi bila noseča ..nikol ne veš..jst poznam ful žensk k so čist obupale pol pa bum kr naenkrat noseča 13-ka že deluje
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 10:05:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha, ha, jaz pa , ha, ha, vic stoletja . Kje so pa velki joški, boleči joški , kje pa je to? Mogoče sem jih pa v Slo pozabila . Šlogarca mi je rekla, da vidi otroka drugo leto, tak da letos ne bo nič. Druga šlogarca pa je rekla, da me bojo v tujini pošlihtali in mi bo tam uspelo.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 10:14:23
|
|
|
|
Anonimen
|
od mojga srčka mami je pred dvemi leti pisala eni šlogarci za hec in je rekla da bo čez dve leti dobila vnučka eh, joški ti bojo že zrastl..ne ti zato skrbet ... jst bom šla pa enmu bionergetiku...k c, vse je treba probat, kaj nej
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 10:19:20
|
|
|
|
Saša27
|
Nikoli, pa res nikoli nisem dala nič na horoskope, sej ne vem, al mi hormoni tok delajo, al se pa men rola , sej bo minil Mišek13 in Poopsie, nisem po horoskopu kot vidve, sem tisto kar si želim nasledni mesec v svojem bušiju ( ) Pa kako naj bo človek slabe volje, ko pa ve take norije zganjate, potemtakem sem jaz že , ker me joški noro bolijo, hahahahah-suprefact kriv
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 10:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša kaj pa meni piše , a sem ali nisem . Bom bogata? Mi bo kak črnolasec prekrižal pot? Bom kaj ? Kako bo v službi? Bom tečna?......................... Ja pa hvala bogu, da nisi škorpija, je zadost tle da je samo en, k ta pič, pol je
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 10:26:19
|
|
|
|
Anonimen
|
saša, sej vem, da te rga...vsi hormoni pa zdravila , pol pa človek rata majčkeno zmeden ..been there, done that Čaki, naslednji mesec..ja naslednji mesec je oktober, se pravi,d a si tehtnica(tako kot jst) ali pa škorpijon??? a ni tko?al november misliš..pol je pa že strelec ne? nO,če te joškice bolijo potem je to superca ....mogoče pa sploh ne boš rabla transferja
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 10:28:33
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, ti si škorpijnka? jst sem pa tehtnica ..a mi boste kej čestitale za r.d. ..no jst bi mela, en luštn avtoček, pa kopalnica bi mi tud prov prišla, pa kakšna 2 miljončka da pokrijem pufe...tko,da punce vse sprejmem, ne bit skromne
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 10:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie si pa res blod . J erekla, da je to kar si želi, da bi ratalo drug mesec. Dvojčak, se pravi da je dvojček. A sem prav razumela saša, al sem jaz še bolj blond od poopsie. No njej j eza odpustit, ker se ti od 3 zmeša in še trojna doza hormonov naredi svoje . Sam če sem pa jaz narobe razumela, pol sem pa res za v polje
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 10:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie saj še nimaš RD, maš ga kak teden pred mojim, zato meni tud darila, če ne bo joj
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 10:39:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Poopsie si pa res blod . J erekla, da je to kar si želi, da bi ratalo drug mesec. Dvojčak, se pravi da je dvojček. A sem prav razumela saša, al sem jaz še bolj blond od poopsie. No njej j eza odpustit, ker se ti od 3 zmeša in še trojna doza hormonov naredi svoje . Sam če sem pa jaz narobe razumela, pol sem pa res za v polje sej sem vedla ...kao mah, jst sem pa vse punce / za spisek)naštela ! j t ga, če blond morš bit ornk blond sej to bo kmal r.d. ...jst darila sprejemam že prej...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 10:45:13
|
|
|
|
Saša27
|
Mišek13, točno, dvojček sem, Poopsie, na kateri datum pa ti praznuješ? Bom ti mogoče dala kaj od plače stran , če praviš, da bi si rada avto kupla, al pa kopalnico, kaj pa je to 2 miljončka...........drobiž . Mišek13, tebi pa piše, da boš šla v Dubaj s svjim dragim......ops, si že šla, no vidiš, da horoskop drži, pa da si nosečka
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 10:58:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša, no vidiš kuk mam skromne želje ... 23. 10 praznujem ...evo sem lohk nakažete denarce: 15621-120564056dgsalčdgagd563 pri Banki NiJe
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 11:00:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa 1.11., pa je še res en teden razlike vmes
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 11:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠek, saša ti je povedala ..nosečka si
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 11:03:25
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK kva ga bomo pil virtualno se ga obva skp nacejale kaj piješ??
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 11:07:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Tle ni alkohola poopsie, majo pa brezalkoholno vino, pa pivo. Mava pa mal zaloge še iz slo , par piksen piv , sam vsak večer eno sprazniva, tak, da usihajo, kot da bi bili v puščavi, aja saj tudi smo . POl bo to krivo, puščava, sigurno, a ne?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 11:08:46
|
|
|
|
Ayolinca
|
Poopsie, kako smo skromni!!!!! Vse bo, vse, samo želet si moraš dovolj. Sem šla za nazaj prebirat poste od Teire, ki ste jo tako hvalile glede optimizma pa to. Res je kar pokalo od nje tisti čas, ko je bila v postopku . Bravo Teira!!! Sem se kar nalezla od nje ... Še enkrat, hvala vam in pa seveda Teiri. Pa zopet sije sonček
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 11:13:37
|
|
|
|
Saša27
|
Se pravi Mišek13, da se pri vas ne da utaplati srkbi v vino, pa daj no, brezalkoholno vino, vino????????? Misliš sok a ne? Pa saj ti tako ali tako ne smeš piti, škoduje , kar se pa tiče virtualnosti, sem pa že jaz tudi bla noseča pa rodila sem, pa sem bila spet noseča, pa sem spet rodila, ..........pol sem pa se zbudila.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 11:15:52
|
|
|
|
Saša27
|
No Maza, ko smo pa že pri želajh, JAZ BI PA BEBICO!!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 11:23:10
|
|
|
|
Anonimen
|
maza, veš moje želje so bile hec ..vsi vemo kaj si najbolj želim. MIŠEK, u ti vraga ...no pol se ga bom pa jst napila še azte..ampak glede na to, da ne pijem alkohola in da ga slabo prenašam bo po moje 2 kozarca vinčka dost, da omahnem teira je pa zakon
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 11:23:29
|
|
|
|
Ayolinca
|
Saša, jaz pa že imam in to 2 !!! No, punce, a se nisem poboljšala???!!! Saša, kdaj praznuješ? Da bom pravi čas zavila pa dostavila ... dvojček je tudi moja mami, pa da ne bom vse zadnji čas, se bom že sedaj pripravila! Pa moja dva bosta tudi dvojčka (tko in tko). Huh, kako bomo feštali junija!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 11:25:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Maza nam pa ni verjela, je mislila, da si zmišljujemo, po riti bi jo terbalo našeškat . Saj s eda dobit alko, ampak samo v bifejih, v štacuni pa ne. E a ste vedele, da moraš imeti licenco, če hočeš tle kupiti alko . Ja res je, najprej moraš plačat za licenco, pol pa lahk kupiš v določenih štacunah alko. No to ne velja, če greš na pivo v bife. So smešni ti arabci.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 11:25:50
|
|
|
|
Anonimen
|
maza, tko se govori
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 11:28:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Maza nam pa ni verjela, je mislila, da si zmišljujemo, po riti bi jo terbalo našeškat . Saj s eda dobit alko, ampak samo v bifejih, v štacuni pa ne. E a ste vedele, da moraš imeti licenco, če hočeš tle kupiti alko . Ja res je, najprej moraš plačat za licenco, pol pa lahk kupiš v določenih štacunah alko. No to ne velja, če greš na pivo v bife. So smešni ti arabci. men je to drgač fuldobr...tkole se doskrat hecam kako se ga bomo napil pa to, drgač sem pa jst FUL proti alkoholu in če mi verjameš tud jst bi ga kar prepovedala. Tolk se država spravlja na kadilce, alkohol pa sploh ne ominja...mi smo pa itak zmagovalci po št. alkoholikov. Pa tolk družin razpade zarad alkohola, pa toliko ljudi trpi, ker imajo v družini alkohloika ...sem kr malo zalutala... če preveč razmišljam mi škodi , nisem navajena tolk možganov uporabljat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 11:32:52
|
|
|
|
Ayolinca
|
Ah, saj vem, Poopsie. Tudi sama si včasih rečem: imava svoje stanovanje, oba redno zaposlena, za nedoločen čas, kar dober avto, stvari nam tečejo (hitr moram potrkat ob les) ... , pa bi raje zamenjala za (živela v podnajemniškem s., star avto ...). Resnično!!! Toda sedaj smo na dobri poti in še ta velik košček najine sestavljanjke bo na mestu. A ne??? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?