|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
28.9.2006 9:50:27   
Anonimen
nehej brat horoskope!!!!user posted image ....
Saša jst bi te kr po rit...da greš takele blesarije bratuser posted image

A si tehtnica??user posted image ..pol tud mene čaka težek mesecuser posted image ..upam, da si bom za r.d. dala največje darilouser posted image

MIŠEK ti maš čist take znake ,kot da bi bila nosečauser posted image user posted image user posted image ..nikol ne veš..jst poznam ful žensk k so čist obupale pol pa bum kr naenkrat nosečauser posted image user posted image 13-ka že delujeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
28.9.2006 10:05:40   
Anonimen
Ha, ha, jaz pa user posted image , ha, ha, vic stoletjauser posted image . Kje so pa velki joški, boleči joškiuser posted image , kje pa je to? Mogoče sem jih pa v Slo pozabilauser posted image .

Šlogarca mi je rekla, da vidi otroka drugo leto, tak da letos ne bo nič. Druga šlogarca pa je rekla, da me bojo v tujini pošlihtali in mi bo tam uspelo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
28.9.2006 10:14:23   
Anonimen
od mojga srčka mami je pred dvemi leti pisala eni šlogarci za hecuser posted image  in je rekla da bo čez dve leti dobila vnučkauser posted image

eh, joški ti bojo že zrastl..ne ti zato skrbetuser posted image ...
jst bom šla pa enmu bionergetiku...kuser posted image c, vse je treba probat, kaj nejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
28.9.2006 10:19:20   
Saša27
Nikoli, pa res nikoli nisem dala nič na horoskope, sej ne vem, al mi hormoni tok delajo, al se pa men rola user posted image , sej bo minil

Mišek13 in Poopsie, nisem po horoskopu kot vidve, sem tisto kar si želim nasledni mesec v svojem bušijuuser posted image  (user posted image user posted image )

Pa kako naj bo človek slabe volje, ko pa ve take norije zganjate, potemtakem sem jaz že user posted image , ker me joški noro bolijo, hahahahah-suprefact kriv

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 579
28.9.2006 10:26:00   
Anonimen
Saša kaj pa meni pišeuser posted image , a sem ali nisemuser posted image . Bom bogata? Mi bo kak črnolasec prekrižal pot? Bom kaj user posted image ? Kako bo v službi? Bom tečna?.........................
Ja pa hvala bogu, da nisi škorpija, je zadost tle da je samo en, k ta pič, pol je user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
28.9.2006 10:26:19   
Anonimen
saša, sej vem, da te rga...vsi hormoni pa zdravilauser posted image , pol pa človek rata majčkeno zmedenuser posted image ..been there, done thatuser posted image

Čaki, naslednji mesec..ja naslednji mesec je oktober, se pravi,d a si tehtnica(tako kot jst) ali pa škorpijon???user posted image user posted image  a ni tko?al november misliš..pol je pa že strelec ne?
nO,če te joškice bolijo potem je to supercauser posted image user posted image ....mogoče pa sploh ne boš rabla transferjauser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
28.9.2006 10:28:33   
Anonimen
MIŠEK, ti si škorpijnka?user posted image user posted image
jst sem pa tehtnicauser posted image user posted image ..a mi boste kej čestitale za r.d.user posted image user posted image user posted image ..no jst bi mela, en luštn avtoček, pa kopalnica bi mi tud prov prišla, pa kakšna 2 miljončka da pokrijem pufe...tko,da punce vse sprejmem, ne bit skromneuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
28.9.2006 10:30:11   
Anonimen
Poopsie si pa res bloduser posted image user posted image . J erekla, da je to kar si želi, da bi ratalo drug mesec. Dvojčak, se pravi da je dvojček. A sem prav razumela saša, al sem jaz še bolj blond od poopsie. No njej j eza odpustit, ker se ti od 3user posted image zmeša in še trojna doza hormonov naredi svojeuser posted image user posted image . Sam če sem pa jaz narobe razumela, pol sem pa res za v poljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
28.9.2006 10:31:54   
Anonimen
Poopsie saj še nimaš RD, maš ga kak teden pred mojim, zato meni tud darila, če ne bo jojuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
28.9.2006 10:39:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Poopsie si pa res bloduser posted image user posted image . J erekla, da je to kar si želi, da bi ratalo drug mesec. Dvojčak, se pravi da je dvojček. A sem prav razumela saša, al sem jaz še bolj blond od poopsie. No njej j eza odpustit, ker se ti od 3user posted image zmeša in še trojna doza hormonov naredi svojeuser posted image user posted image . Sam če sem pa jaz narobe razumela, pol sem pa res za v poljeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej sem vedlauser posted image user posted image user posted image user posted image ...kaouser posted image mah, jst sem pa vse punce / za spisek)naštelauser posted image user posted image user posted image user posted image ! juser posted image user posted image user posted image t ga, če blond morš bit ornk blonduser posted image

sej to bo kmaluser posted image r.d.user posted image ...jst darila sprejemam že prej...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
28.9.2006 10:45:13   
Saša27
Mišek13, točno, dvojček sem, Poopsie, na kateri datum pa ti praznuješ?  Bom ti mogoče dala kaj od plače stranuser posted image , če praviš, da bi si rada avto kupla, al pa kopalnico, kaj pa je to 2 miljončka...........drobižuser posted image .

Mišek13, tebi pa piše, da boš šla v Dubaj s svjim dragim......ops, si že šla, no vidiš, da horoskop drži, pa da si nosečkauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
28.9.2006 10:58:10   
Anonimen
Saša, no vidiš kuk mam skromne željeuser posted image ...
23. 10 praznujemuser posted image user posted image user posted image ...evo sem lohk nakažete denarce:

15621-120564056dgsalčdgagd563 pri Banki NiJeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
28.9.2006 11:00:42   
Anonimen
Jaz pa 1.11., pa je še res en teden razlike vmes

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
28.9.2006 11:01:27   
Anonimen
user posted image user posted image MIŠek, saša ti je povedalauser posted image ..nosečka siuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
28.9.2006 11:03:25   
Anonimen
MIŠEKuser posted image user posted image user posted image kva ga bomo piluser posted image virtualno se ga obva skp nacejaleuser posted image user posted image kaj piješ??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
28.9.2006 11:07:56   
Anonimen
Tle ni alkohola poopsie, majo pa brezalkoholno vino, pa pivo. Mava pa mal zaloge še iz slouser posted image user posted image user posted image , par piksen pivuser posted image , sam vsak večer eno sprazniva, tak, da usihajo, kot da bi bili v puščavi, aja saj tudi smouser posted image . POl bo to krivo, puščava, sigurno, a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
28.9.2006 11:08:46   
Ayolinca
Poopsie, kako smo skromni!!!!!user posted image user posted image user posted image  Vse bo, vse, samo želet si moraš dovolj.

Sem šla za nazaj prebirat poste od Teire, ki ste jo tako hvalile glede optimizma pa to. Res je kar pokalo od nje tisti čas, ko je bila v postopkuuser posted image user posted image user posted image . Bravo Teira!!! Sem se kar nalezla od nje ...
Še enkrat, hvala vam in pa seveda Teiri. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa zopet sije sončekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 592
28.9.2006 11:13:37   
Saša27
Se pravi Mišek13, da se pri vas ne da utaplati srkbi v vino, pa daj no, brezalkoholno vino, vino?????????  Misliš sok a ne?  Pa saj ti tako ali tako ne smeš piti, škoduje user posted image , kar se pa tiče virtualnosti, sem pa že jaz tudi bla noseča pa rodila sem, pa sem bila spet noseča, pa sem spet rodila, ..........pol sem pa se zbudila.user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 593
28.9.2006 11:15:52   
Saša27
No Maza, ko smo pa že pri želajh, JAZ BI PA BEBICO!!!!!!!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 594
28.9.2006 11:23:10   
Anonimen
maza, veš moje želje so bile hecuser posted image ..vsi vemo kaj si najbolj želim.user posted image

MIŠEK, u ti vragauser posted image ...no pol se ga bom pa jst napila še azte..ampak glede na to, da ne pijem alkohola in da ga slabo prenašam bo po moje 2 kozarca vinčka dost, da omahnemuser posted image user posted image

teira je pa zakonuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
28.9.2006 11:23:29   
Ayolinca
Saša, jaz pa že imam in to 2 user posted image user posted image !!!

No, punce, a se nisem poboljšala???!!!user posted image

Saša, kdaj praznuješ? Da bom pravi čas zavila pa dostavila ... dvojček je tudi moja mami, pa da ne bom vse zadnji čas, se bom že sedaj pripravila!
Pa moja dvauser posted image user posted image bosta tudi dvojčka (tko in tko). user posted image user posted image user posted image user posted image
Huh, kako bomo feštali junija!!!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 596
28.9.2006 11:25:43   
Anonimen
Maza nam pa ni verjela, je mislila, da si zmišljujemo, po riti bi jo terbalo našeškatuser posted image .

Saj s eda dobit alko, ampak samo v bifejih, v štacuni pa ne.  E a ste vedele, da moraš imeti licenco, če hočeš tle kupiti  alkouser posted image user posted image . Ja res je, najprej moraš plačat za licenco, pol pa lahk kupiš v določenih štacunah alko. No to ne velja, če greš na pivo v bife.  So smešni ti arabci.

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
28.9.2006 11:25:50   
Anonimen
maza, tko se govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
28.9.2006 11:28:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Maza nam pa ni verjela, je mislila, da si zmišljujemo, po riti bi jo terbalo našeškatuser posted image .

Saj s eda dobit alko, ampak samo v bifejih, v štacuni pa ne.  E a ste vedele, da moraš imeti licenco, če hočeš tle kupiti  alkouser posted image user posted image . Ja res je, najprej moraš plačat za licenco, pol pa lahk kupiš v določenih štacunah alko. No to ne velja, če greš na pivo v bife.  So smešni ti arabci.

men je to drgač fuldobr...tkole se doskrat hecam kako se ga bomo napil pa to, drgač sem pa jst FUL proti alkoholu in če mi verjameš tud jst bi ga kar prepovedala. Tolk se država spravlja na kadilce, alkohol pa sploh ne ominja...mi smo pa itak zmagovalci po št. alkoholikov. Pa tolk družin razpade zarad alkohola, pa toliko ljudi trpi, ker imajo v družini alkohloikauser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem kr malo zalutala...user posted image če preveč razmišljam mi škodiuser posted image , nisem navajena tolk možganov uporabljatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
28.9.2006 11:32:52   
Ayolinca
Ah, saj vem, Poopsie. Tudi sama si včasih rečem: imava svoje stanovanje, oba redno zaposlena, za nedoločen čas, kar dober avto, stvari nam tečejo (hitr moram potrkat ob les) ... , pa bi raje zamenjala za user posted image  (živela v podnajemniškem s., star avto ...). Resnično!!!

Toda sedaj smo na dobri poti in še ta velik košček najine sestavljanjke bo na mestu. A ne??? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?