|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
27.9.2006 14:51:43   
Saša27
Prvo si odpri na mailu novo sporočilo, nato pojdi na računovodja in kopiraj smeškote, pojdi na odprto sporočila na mailu in prilepi smeškote, shrani mail pod osnutke in od tam pol kopiraj v RR., men je ratalo.
Pupe se jutri pišemo, grem zdej domov, da mojemu možeku
en dober kosil skuham, pa vsem pošiljam en velik šopek user posted image

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 27.9.2006 14:54:55 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 551
27.9.2006 15:07:57   
Anonimen
jst sem vse to naredila in oko kopiram v RR se mi nič ne prilepiuser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
27.9.2006 15:21:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Prvo si odpri na mailu novo sporočilo, nato pojdi na računovodja in kopiraj smeškote, pojdi na odprto sporočila na mailu in prilepi smeškote, shrani mail pod osnutke in od tam pol kopiraj v RR., men je ratalo. 

ni jst nisem kopirala iz računovodstva ampak sem koirala tvoje smajlije k si jih ti tle dajala, sem prekopirala na majl..pa mi ne ratauser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
27.9.2006 15:49:34   
Anonimen
Evo, jaz se matram in zgubljam živce, delam, kot pravi sša in moja sestra, pa ne gre. pa pride možek in pravi, da moj mail tega ne dopušča. Lahk bi po trepalnicah hodila in mi ne bi ratalo. Čist ste me prepričale, da sem ornk blond, in tupa ko točak. Zdaj mi možek ureja zadevo in upam, da bo pol zlaufalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
27.9.2006 16:02:57   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 555
27.9.2006 16:11:10   
Anonimen

Evo poopsie moja strategija je nekakšna taka, če ti bo direktor še težil

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
27.9.2006 16:12:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Pa saj je bila slika, zdaj je pa ni user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
27.9.2006 16:27:50   
Anonimen
user posted image  ali pa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
27.9.2006 16:30:55   
Niovi
Moja M user posted image  se je prikazala, HCG v krvi je zelo nizek.....gremo v nov ciklus s Klomifenom in zmrznjenjčki.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 559
27.9.2006 16:38:17   
Anonimen
user posted image ah nioviuser posted image , pa en user posted image in šopek user posted image user posted image user posted image user posted image . naberi moči za naslednji krog

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
27.9.2006 17:05:46   
Ayolinca
Niovi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj bo, saj bo!!!

Drži se!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 561
27.9.2006 22:13:44   
kapica
Niovi zal mi je. Pa tako lepo je kazalo, ze to da si do 14. dneva zdrzala. En user posted image , zdaj se kr zjokaj kolikor se da , potem pa v nove boje.
Sopek user posted image user posted image user posted image user posted image   in nekajuser posted image user posted image user posted image za vec srece v naslednjem krogu.
Poopsie, mi je zal za tvojo sluzbo, verjento so te tako hvalili celo leto, da se se bolj potrudis, potem te pa zaj...   in recejo da ne dobis pogodbe. Ja, to so pa cudaki, ko ne mores drugega kot pa se jezit, pa se to ne pomaga.Ampak kot so ze rekle druge, ne se sedaj zato sekiraj, cuvaj svoje user posted image user posted image user posted image .
Jaz imam jutri ultrazvok, da vidim kdaj bo koncno transfer. Ze komaj cakam, ampak  mi malo zivcki delajo, ker me je takooo strah se pred enim neuspehom.
Pozdravcek

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 562
27.9.2006 22:22:41   
Niovi
Hvala bejbike za tolažbo user posted image  saj ni fletno ampak sem se že skulirala. Čakam izkušnje in navodila za drugi krog, imam še 3 eskimčke user posted image  ki čakajo name user posted image , če so taki zmrznjenčki kot jaz jim bo veliko bolj všeč greti se v user posted image .
Seveda držim pesti, fige in vse ostalo kar je potrebno za vse ostale user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 563
28.9.2006 5:44:44   
Anonimen
Kapica samo ne mislit na neuspeh. Jaz bi pol že mogla nehat, pa še naprej optimistično guram. user posted image user posted image zate, da te malo opogumita in user posted image user posted image , da ti prineseta srečo. Tu bomo, da te bomo spodbujale, zato začni razmišljat o user posted image user posted image user posted image n nikakor pa ne o kakšnem neuspehu. Pravijo slabe misli prinesejo slabe stvari, zato proč z njimi.  Da mi nikoli več ne pomisliš na kaj takega, praf

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
28.9.2006 7:11:42   
Saša27
user posted image

Mišek1 user posted image Mišek13 a je zdej to ista Dubajska blondinka al ne, ker če je Mišek13 se hitro znebi te nesrečne številke Mišek13...............13 dej no Mišek!!!!!
Samo neki še Mišek, tisti tvoj smeško z mačko ki strela je pa originalen!

Niovi, meni je zelo žal, lepo pa je, da nisi obupala in da greš v nove boje z ogromno optimizma user posted image .

Poopsie, kaj je zdej s tvojim šefom je že kej user posted image , al si se pa ga usmilila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 565
28.9.2006 8:30:35   
Anonimen
Jutro!

Nioviuser posted image user posted image , vem kako se počutiš i zelo mi je hudo zateuser posted image . Amapk kot vidim si zelo pogumna in samo user posted image user posted image user posted image user posted image ti lahko, da tako pozitivno sprejmeš in greš pogumno v nov bolj z zamrznjenčki. Želim ti, da jih  lepo greješ, tako kot jstuser posted image .

Kapicauser posted image user posted image user posted image , veš, da bo vse uredu, ne misli na slabe stvari. Jst bom stiskala pestke zate, da bo tu čimprej transfer in da boš svoje pikice grela v bušiju in da boš zagledalauser posted image user posted image !!!!Mislim nateuser posted image

MIŠEK13user posted image user posted image ..ta maček je originalen!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ta je glih zame, ker imam mucija domauser posted image ..zakaj je pa 13 na koncu??user posted image

Saša nič še ne vem ampak nisem se usmilila šefauser posted image ..ti kar bodi v pripravljensti, dami nebi zdej zahinavlauser posted image ..te rabimouser posted image

In kako ste danes, drage moje?? Maza a boš zdržalauser posted image ?

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
28.9.2006 8:39:49   
Ayolinca
Jutro, jutro!!!

Še en dan, pa vikend, men se pa že danes nič ne da!!! Kaj bo to?!?!user posted image user posted image user posted image

Pa ostale? Upam, Niovi, da si se malo potolažila!user posted image user posted image

Kaj je res s tem Mišekom? Kateri je tisti iz Dubaja?

Poopsie, pa ti? SI se najavila pri šefu? Ali pa kaj novega izvedela?
Jaz sem tako, tako. Ni mi kriza glede testa, bolj me prevevajo slabi občutki, posebno po doživetju Niovi. Še dobr, da me mojuser posted image  vsake tolk časa k sebi spravi. Razočaranja se bojim ko user posted image !!!

Ah, saj bo. Mora bit!user posted image user posted image user posted image

user posted image - za vse nas!!!

M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 567
28.9.2006 8:40:21   
Anonimen
Sem mislila, da sploh ne boste opazileuser posted image . Ta 13 mi bo zdaj srečo prnesla, je user posted image številka, ampak user posted image mene ma rad in se me bo zato usmilu. Prej sem imela 1 pa ni bilo nič dobrega, zdaj bomo probali z 13. A se gre ktera stavt ali bo pomagalo ali ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
28.9.2006 8:43:52   
Anonimen
maza,  jaz  mišek13 sem dubajski, ne jaz mišek1 sem dubajski, ne jaz sem, ne jazuser posted image user posted image user posted image , no prav oba sva dubajskauser posted image

Ajd maza ne še ti slabo mislit, poglejte našo teiro kako je bila optimistična in zdaj raste v njej mala pika. Mal se zgledujte po njejuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
28.9.2006 9:17:27   
Anonimen
Maza, prosim ne misli negativno!!!!!!!!!!!
Vem, da je težko, ker vem kako sem jst prvič razmišljala..podbono, ful me je bilo strah neuspeha in bolj kot sem se trudila, da bi čim manj mislila na slabe stvari, bolj sem nezavedno mislila prav na to. In evo, nič ni ratalo.
Jst mislim, tko kot je MIŠEK13user posted image  (smejem se 13-ki) rekla...če misliš na slabo se ti dogajajao slabe stvari zato proč z negatinovstjouser posted image user posted image user posted image user posted image
Jst ti pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečouser posted image

MIŠEK13, ja, ja zdej si prav nobl s to 13-tkouser posted image ...z enko ni šlo dobr zato sem zihr da ti 13-ka prinese srečo...sicer pa zakaj bi bila pa 13 slaba številka, to so si kar  vpravljicah zmisliliuser posted image ..jst držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 570
28.9.2006 9:30:11   
Anonimen
Pupe men ful paše jest, sam basala bi se. Pa kava mi diši, včasih sem spila samo zjutraj eno, zdaj bi pa non stop žlempala to opojno subsancouser posted image . In pol mi je od vsega tega ornk slabouser posted image user posted image . A vas tudi daje tak PMS. Nikoli nisme imela kakih čudnih izpadov, zdaj pa so neverjetni. Včeri sv agledal aresničnosti šov o debelih, ki hujšajo in med sabo tekmujejo (the biggest looser) in so se brezveze neki cmerili tam, pa še jaz v jokuser posted image . Moj me je sam gledu in mu ni bilo nič jasnouser posted image , men pa še manj. Sam da koga zagledam kako joka, pa sva že duet. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
28.9.2006 9:31:18   
Saša27
Saj ne, da mi je že zdaj zmanjkalo optimizmauser posted image , samo moj in od mojega moža horoskop user posted image za konec oktobra in november user posted image je pa čist out user posted image , same slabe stvari user posted image , kok pol nej bom optimistična user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , spet ne bo ratalo

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 28.9.2006 9:34:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
28.9.2006 9:31:41   
Ayolinca
Oj, punci, hvala za malo spodbude. user posted image user posted image user posted image Saj se bom skulirala!!!!!

Mišek, želim ti, da ti ta 13 prinese 13 polnih foliklčkov s 13 lepimi celicami in 13 zarodki, ampak zaenkrat bosta pa 2 user posted image user posted image dovolj, ali ne. V glavnem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
28.9.2006 9:34:56   
Ayolinca
Ah, daj Saša, ne glej teh horoskopov. user posted image Al pa vzemi v roke katerega drugega, boljšega, saj vsak piše drugače.user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 574
28.9.2006 9:41:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maza77

Ah, daj Saša, ne glej teh horoskopov. user posted image Al pa vzemi v roke katerega drugega, boljšega, saj vsak piše drugače.user posted image

toćno tako saša, hitr v trafiko, pa mal prelistaj, kje je boljš horoskop. No upam pa da nisi škorpijon, ker mam pol jaz tud slab konc tednauser posted image user posted image .

Maza iz tvojih ust v božja ušesa. Aja tle je zdaj drug boguser posted image , alahuser posted image , mogoče bo pa ta kaj bolj slišaluser posted image . Že eno jajčece zrelo bo zame uspeh in sreča in ..... nepopisno. S 13 pa res ne bi vedela kaj naj z njimi. Fuzbal moštvouser posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?