Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 14:51:43
|
|
|
|
Saša27
|
Prvo si odpri na mailu novo sporočilo, nato pojdi na računovodja in kopiraj smeškote, pojdi na odprto sporočila na mailu in prilepi smeškote, shrani mail pod osnutke in od tam pol kopiraj v RR., men je ratalo. Pupe se jutri pišemo, grem zdej domov, da mojemu možeku en dober kosil skuham, pa vsem pošiljam en velik šopek
< Sporočilo je popravil Saša27 -- 27.9.2006 14:54:55 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 15:07:57
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sem vse to naredila in oko kopiram v RR se mi nič ne prilepi
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 15:21:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Prvo si odpri na mailu novo sporočilo, nato pojdi na računovodja in kopiraj smeškote, pojdi na odprto sporočila na mailu in prilepi smeškote, shrani mail pod osnutke in od tam pol kopiraj v RR., men je ratalo. ni jst nisem kopirala iz računovodstva ampak sem koirala tvoje smajlije k si jih ti tle dajala, sem prekopirala na majl..pa mi ne rata
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 15:49:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, jaz se matram in zgubljam živce, delam, kot pravi sša in moja sestra, pa ne gre. pa pride možek in pravi, da moj mail tega ne dopušča. Lahk bi po trepalnicah hodila in mi ne bi ratalo. Čist ste me prepričale, da sem ornk blond, in tupa ko točak. Zdaj mi možek ureja zadevo in upam, da bo pol zlaufalo.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 16:02:57
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 16:11:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo poopsie moja strategija je nekakšna taka, če ti bo direktor še težil
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 16:12:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa saj je bila slika, zdaj je pa ni
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 16:27:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ali pa
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 16:30:55
|
|
|
|
Niovi
|
Moja M se je prikazala, HCG v krvi je zelo nizek.....gremo v nov ciklus s Klomifenom in zmrznjenjčki.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 16:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ah niovi , pa en in šopek . naberi moči za naslednji krog
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 17:05:46
|
|
|
|
Ayolinca
|
Niovi, Saj bo, saj bo!!! Drži se!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 22:13:44
|
|
|
|
kapica
|
Niovi zal mi je. Pa tako lepo je kazalo, ze to da si do 14. dneva zdrzala. En , zdaj se kr zjokaj kolikor se da , potem pa v nove boje. Sopek in nekaj za vec srece v naslednjem krogu. Poopsie, mi je zal za tvojo sluzbo, verjento so te tako hvalili celo leto, da se se bolj potrudis, potem te pa zaj... in recejo da ne dobis pogodbe. Ja, to so pa cudaki, ko ne mores drugega kot pa se jezit, pa se to ne pomaga.Ampak kot so ze rekle druge, ne se sedaj zato sekiraj, cuvaj svoje . Jaz imam jutri ultrazvok, da vidim kdaj bo koncno transfer. Ze komaj cakam, ampak mi malo zivcki delajo, ker me je takooo strah se pred enim neuspehom. Pozdravcek
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 27.9.2006 22:22:41
|
|
|
|
Niovi
|
Hvala bejbike za tolažbo saj ni fletno ampak sem se že skulirala. Čakam izkušnje in navodila za drugi krog, imam še 3 eskimčke ki čakajo name , če so taki zmrznjenčki kot jaz jim bo veliko bolj všeč greti se v . Seveda držim pesti, fige in vse ostalo kar je potrebno za vse ostale
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 5:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica samo ne mislit na neuspeh. Jaz bi pol že mogla nehat, pa še naprej optimistično guram. zate, da te malo opogumita in , da ti prineseta srečo. Tu bomo, da te bomo spodbujale, zato začni razmišljat o n nikakor pa ne o kakšnem neuspehu. Pravijo slabe misli prinesejo slabe stvari, zato proč z njimi. Da mi nikoli več ne pomisliš na kaj takega, praf
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 7:11:42
|
|
|
|
Saša27
|
Mišek1 Mišek13 a je zdej to ista Dubajska blondinka al ne, ker če je Mišek13 se hitro znebi te nesrečne številke Mišek13...............13 dej no Mišek!!!!! Samo neki še Mišek, tisti tvoj smeško z mačko ki strela je pa originalen! Niovi, meni je zelo žal, lepo pa je, da nisi obupala in da greš v nove boje z ogromno optimizma . Poopsie, kaj je zdej s tvojim šefom je že kej , al si se pa ga usmilila?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 8:30:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Niovi , vem kako se počutiš i zelo mi je hudo zate . Amapk kot vidim si zelo pogumna in samo ti lahko, da tako pozitivno sprejmeš in greš pogumno v nov bolj z zamrznjenčki. Želim ti, da jih lepo greješ, tako kot jst . Kapica , veš, da bo vse uredu, ne misli na slabe stvari. Jst bom stiskala pestke zate, da bo tu čimprej transfer in da boš svoje pikice grela v bušiju in da boš zagledala !!!!Mislim nate MIŠEK13 ..ta maček je originalen!! ...ta je glih zame, ker imam mucija doma ..zakaj je pa 13 na koncu?? Saša nič še ne vem ampak nisem se usmilila šefa ..ti kar bodi v pripravljensti, dami nebi zdej zahinavla ..te rabimo In kako ste danes, drage moje?? Maza a boš zdržala ?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 8:39:49
|
|
|
|
Ayolinca
|
Jutro, jutro!!! Še en dan, pa vikend, men se pa že danes nič ne da!!! Kaj bo to?!?! Pa ostale? Upam, Niovi, da si se malo potolažila! Kaj je res s tem Mišekom? Kateri je tisti iz Dubaja? Poopsie, pa ti? SI se najavila pri šefu? Ali pa kaj novega izvedela? Jaz sem tako, tako. Ni mi kriza glede testa, bolj me prevevajo slabi občutki, posebno po doživetju Niovi. Še dobr, da me moj vsake tolk časa k sebi spravi. Razočaranja se bojim ko !!! Ah, saj bo. Mora bit! - za vse nas!!! M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 8:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem mislila, da sploh ne boste opazile . Ta 13 mi bo zdaj srečo prnesla, je številka, ampak mene ma rad in se me bo zato usmilu. Prej sem imela 1 pa ni bilo nič dobrega, zdaj bomo probali z 13. A se gre ktera stavt ali bo pomagalo ali ne?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 8:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
maza, jaz mišek13 sem dubajski, ne jaz mišek1 sem dubajski, ne jaz sem, ne jaz , no prav oba sva dubajska Ajd maza ne še ti slabo mislit, poglejte našo teiro kako je bila optimistična in zdaj raste v njej mala pika. Mal se zgledujte po njej
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 9:17:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Maza, prosim ne misli negativno!!!!!!!!!!! Vem, da je težko, ker vem kako sem jst prvič razmišljala..podbono, ful me je bilo strah neuspeha in bolj kot sem se trudila, da bi čim manj mislila na slabe stvari, bolj sem nezavedno mislila prav na to. In evo, nič ni ratalo. Jst mislim, tko kot je MIŠEK13 (smejem se 13-ki) rekla...če misliš na slabo se ti dogajajao slabe stvari zato proč z negatinovstjo Jst ti pa pošiljam za srečo MIŠEK13, ja, ja zdej si prav nobl s to 13-tko ...z enko ni šlo dobr zato sem zihr da ti 13-ka prinese srečo...sicer pa zakaj bi bila pa 13 slaba številka, to so si kar vpravljicah zmislili ..jst držim pesti
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 9:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupe men ful paše jest, sam basala bi se. Pa kava mi diši, včasih sem spila samo zjutraj eno, zdaj bi pa non stop žlempala to opojno subsanco . In pol mi je od vsega tega ornk slabo . A vas tudi daje tak PMS. Nikoli nisme imela kakih čudnih izpadov, zdaj pa so neverjetni. Včeri sv agledal aresničnosti šov o debelih, ki hujšajo in med sabo tekmujejo (the biggest looser) in so se brezveze neki cmerili tam, pa še jaz v jok . Moj me je sam gledu in mu ni bilo nič jasno , men pa še manj. Sam da koga zagledam kako joka, pa sva že duet.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 9:31:18
|
|
|
|
Saša27
|
Saj ne, da mi je že zdaj zmanjkalo optimizma , samo moj in od mojega moža horoskop za konec oktobra in november je pa čist out , same slabe stvari , kok pol nej bom optimistična , spet ne bo ratalo
< Sporočilo je popravil Saša27 -- 28.9.2006 9:34:38 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 9:31:41
|
|
|
|
Ayolinca
|
Oj, punci, hvala za malo spodbude. Saj se bom skulirala!!!!! Mišek, želim ti, da ti ta 13 prinese 13 polnih foliklčkov s 13 lepimi celicami in 13 zarodki, ampak zaenkrat bosta pa 2 dovolj, ali ne. V glavnem
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 9:34:56
|
|
|
|
Ayolinca
|
Ah, daj Saša, ne glej teh horoskopov. Al pa vzemi v roke katerega drugega, boljšega, saj vsak piše drugače.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 28.9.2006 9:41:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maza77 Ah, daj Saša, ne glej teh horoskopov. Al pa vzemi v roke katerega drugega, boljšega, saj vsak piše drugače. toćno tako saša, hitr v trafiko, pa mal prelistaj, kje je boljš horoskop. No upam pa da nisi škorpijon, ker mam pol jaz tud slab konc tedna . Maza iz tvojih ust v božja ušesa. Aja tle je zdaj drug bog , alah , mogoče bo pa ta kaj bolj slišal . Že eno jajčece zrelo bo zame uspeh in sreča in ..... nepopisno. S 13 pa res ne bi vedela kaj naj z njimi. Fuzbal moštvo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?