|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
21.9.2006 10:48:45   
Anonimen
to neki tle ne štima, neki sem napisala, pa ni poslalouser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
21.9.2006 10:52:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image poopsie ne me basatuser posted image user posted image , napišeš da maš stresno službo, pa si non stop na RRuser posted image user posted image user posted image . A je zate stresno to, da moraš skoz ugašat RR, da te šef ne bi vidu, da nič ne delašuser posted image user posted image , al to, da pač moraš zjutraj vstat in it v službouser posted image user posted image , pol pa štet ure in min, kdaj greš domovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
21.9.2006 10:58:18   
Ayolinca
A tko, Poopsie???
Ja, Reško me je vprašal, če želim, pa se mi ni zdelo potrebno - včeraj sem itak bila doma. Danes sem pa mislila, da bo ok, saj imam pisarniško delo.
Prej bi vzela bolniško po punkciji kot pa po ET-ju. Saj ni nič strašnega!
Sedaj si me pa fajn prestrašila!!!user posted image user posted image user posted image Menda bom jutri kar doma. Kaj pa delaš, Poopsie?
Kaj pa naj mojim rečem? Oni namreč ne vedo nič o tem, ¨kaj počneva¨.

Kakšne pa imate druge izkušnje?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
21.9.2006 10:59:59   
Ayolinca
HUH, Mišek, ti si pa user posted image

Da ne bo tle slučajno kakšnega faighta!!!user posted image user posted image user posted image

M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
21.9.2006 11:01:38   
Anonimen
ko je delo  je za ****user posted image user posted image user posted image ..zmeraj imam rr pržgan tud če nimam časa sploh pogledat..skrbim za milijon stvari in lepo prosim da držiš gobčekuser posted image .
Resno no, vse kar delam mora bit ful natančno, ker ko enkrat poknjižim je štala in gre se za drage stavri tko,d ane smem zajebat...RESNO!

Ne boš mi prasce vzela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da si ne drzneš...
Itak pa tm tega ne smeš papcat, tko da ne vem kaj se grešuser posted image

Ko osvojim vse modrosti o avtosugestiji ti poročamuser posted image ..zdjle se me ni še nič prijelouser posted image

A maš tm kako prijateljico, znanko? A si ves čas sama dokler tvoje ne pride?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
21.9.2006 11:09:24   
Anonimen
Nisem te hotla prestrašit. Sej zarad tega ne bo nič narobe, če delaš samo lažje ti bo, da se malo spočiješ od vseh terapij, napetosti, pričakovanj in vsega. Samo to. In zdej lahko počivaš in si nabereš novih moči.

Tudi jst sem v pisarni!

A kaj rečeš v službi?
Jst sem rekla, da sem imela punkcijo in hormonska zdravljenja in to je to. Me niso nič spraševali kakšno punkcijo in tko..hvalabogu spoštujejo zasebnost.

Ne se zdej sekiratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
21.9.2006 11:09:37   
Ayolinca
Spet jaz, danes težim za vse za nazaj - kaj pa naj s tistim listom - poročilom, ki mi ga je Reško napisal in na njem piše ime in priimek moje G.? A je meni dal v vednost ali ji moram odnesti, ker ni nič rekel. Jaz pa sem bila tudi paf, da niti nisem sledila dogajanju oz. sem potem videla napisano njeno ime.

Any ideas?user posted image

M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
21.9.2006 11:17:57   
Anonimen
maza tisti list jeza tvojega ginekologa al pa osebnega zdravnika. Jst sem ta list nesla svoji osebni zdravnici da mi je na podlagi tega lista napisala bolniško.
da sem imela eno  potrdilo , da sem upravičena do bolniške.
Fotokopija je za gin. original sem fala pa svoji zdravnici.

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
21.9.2006 11:21:10   
Ayolinca
Ne, mislim na svoje domače. V službi sem povedala (šefici), doma pa nič, ker so moji bolj tako in potem cel kup vprašanj, pa mami solzice potoči, pa oh in sploh .....

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 359
21.9.2006 11:26:21   
Anonimen
komi mi je uspelo se prijavtuser posted image . A me več ne marajo tle gor, k zmeri kako štalo naredim ali kajuser posted image . Ko sme bila prijavljena, mi ni hotelo odprt strani in mi je internet crkuuser posted image , ko pa sem se odjavla, je vse šlo kot po masluuser posted image , pol pa s edo zdaj nisme mogla več nazaj prijavtuser posted image . ne marajo meuser posted image user posted image .

Pupsi tist je bil sma hecuser posted image user posted image . Verjamem da si pridna. Drgač tle poznam neki ljudi, ampak se mi ne ljubi preveč pohajkovat. Mam še velik stvari doma narest, skuhat, pes se še ni glih navadu, ap moram še njega pedenat, pa bazen mam ob hiši, ma zaenkrat mi ni dolgčas.

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
21.9.2006 11:28:25   
Anonimen
Maza jaz našim tudi nisme povedala, samo sestri. Glih zato, ker se še bolj sekirajo ko jaz in točijo solze, bo še Mura poplavlauser posted image . No pol pa se je sestra zagovorila in so zvedeli, zdaj pa sem vesela, da vejo. Mi vsaj ne težijo še oni, kdaj bomo meli to deco. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
21.9.2006 11:37:33   
Anonimen
MIŠEK sej vem, da si se hecalauser posted image

Ma sej men tud že cel dan štrajka ta RR!Neki je narobeuser posted image

Bogi kuža...moj Jakyuser posted image bi  bruhal in kakal cel teden, če bi ga preselilauser posted image ..je tak strahopetec pa še muc je , mački se pa še težje navadijo kot psi.
A maš ti kakšen mail, ti bom kakšno slikco poslalauser posted image

Bazen imaš...joj kako bi zdjle skočila not..Obožujem morje in vodo nasploh, sicer kdo je pa neuser posted image .
Jst mam celo goro papirjev pred sabo, ker me jutri ne bo so hitr poskrbeli da vse zrihtam, da jim ne bo treba kaj preveč postorituser posted image .Sicer pa tud rada vse uredim, ker če me ni mi potem vse pustijo in pridem v službo in je na mizi še večja gora papirjevuser posted image

Sej, če tko pogledam je dobr, da čim manj ljudem poveš, ker je potem večji pritisk. Jst sem doma takoj povedala ins em vesela, daje tako ampak včasih bi kar raje da nebi, ker se mi zdi da je mami še bolj razočarana kot jst, če ne uspe in tako kot vse mami joka in trpi zraven mene. Ampak je pa fino, daimaš podporo od bljižnih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
21.9.2006 11:55:08   
Liya
Maza tebi čestitke in enouser posted image in enouser posted image za srečo.da jih pridno čuvaš celih 9 mesecev.
Držim pesti da se bo vse srečno končalo.
POOPSIE.srečno jutri

Ostalim pa en lep pozdrav ia da bi čim prej ugledale čarobniuser posted image .
Dajte vi men neki poveda,a ste tudi mogoče jemale Agnucaston?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
21.9.2006 11:58:01   
Anonimen
ja, ja, ja,jazuser posted image . sam to itak veš, ostale ne, ker Reš tega ne predpisuje, tudi drugI G ne. No pa si zviselauser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image hec mora bit

(odgovor članu Liya)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
21.9.2006 12:02:16   
Saša27
Zdravo borkeuser posted image

Sem že prej napisala en dolgi spis, pa mi ga ni poslalo, kot vidim je Mišek imela enak problem.
Me roke bolijo od držanja pesti zate Maza77 in seveda Poopsie, jutri greš po zmrzlinkote, pol pa ko bodo prišli na toplo ne bodo hoteli ven do naslednjega poletja, boš videla user posted image
Mišek1-Dubajski, tebi pa želim, da bi čimprej rešila tisto zadevo z vizo, pol pa v nove boje.

Ja, jaz sem že čist notr padla v ta postopek, pa si šele tretji dan dajem inekcije, sem čist raznežena in komaj čakam na rezultat čez en mesec, upam da ne bo tak kot že trikrat (pa pravijo, da gre v tretje rado-ne).
Me pa noro bolijo prsi, pa špika me v jajčnikih, verjetno je to znak, da se nekaj tam dol dogaja.

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 365
21.9.2006 12:07:11   
Anonimen
estera, živjouser posted image
hvala za lepe želje...jih zbiram, da jih bom jutri spremenila v resničnostuser posted image user posted image
Žal nisem jemala Agnucaston, vprašaj MIŠEK ona je expert za vsa mogoča zdravila user posted image

(odgovor članu Liya)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
21.9.2006 12:07:44   
Anonimen
Mišek-dubajskiuser posted image , mogoče mišek-arabski, se boljš slišiuser posted image . Men se dans mal rolauser posted image in se mi samuser posted image  user posted image .
Dans ko sme šla na slikanje so me 100x spraševali ali sem nosečauser posted image , ap valda da nisem. Ampak ta cikel se mi marsikaj čudneg adogaja in ko sme pršla domov, sem mela spet v sluzi kapljico krvi, pa  sem tik po O. Kaj če sem nosečauser posted image . Joški me začnejo bolet, križ me boli, smrkam, napihnjena sem, kaj še,......user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
21.9.2006 12:08:53   
Anonimen
Poopsie a zdaj pa sem že zeliščarkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
21.9.2006 12:16:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Zdravo borkeuser posted image

Sem že prej napisala en dolgi spis, pa mi ga ni poslalo, kot vidim je Mišek imela enak problem.
Me roke bolijo od držanja pesti zate Maza77 in seveda Poopsie, jutri greš po zmrzlinkote, pol pa ko bodo prišli na toplo ne bodo hoteli ven do naslednjega poletja, boš videla user posted image
Mišek1-Dubajski, tebi pa želim, da bi čimprej rešila tisto zadevo z vizo, pol pa v nove boje.

Ja, jaz sem že čist notr padla v ta postopek, pa si šele tretji dan dajem inekcije, sem čist raznežena in komaj čakam na rezultat čez en mesec, upam da ne bo tak kot že trikrat (pa pravijo, da gre v tretje rado-ne).
Me pa noro bolijo prsi, pa špika me v jajčnikih, verjetno je to znak, da se nekaj tam dol dogaja.

Ojla Saškauser posted image user posted image user posted image
Hvala za pestke, tako kot sem Esteri napisala...rabim vso vašo pomoč in res hvala iz srcauser posted image . Po tvoji napovedih bo poletje najlepše v mojem življenjuuser posted image

Mišek Dubajskiuser posted image user posted image user posted image

šić, šic..slabe misli stran, takoj!Če bo tko kt treba bova to poletje obe srečkiuser posted image ..sem se zmenila "tam zgoraj" za vse nasuser posted image
*za MIŠEK
*za Niovi
*za Mazo
*za tebe
*za Estero
*za kapico
*za karmen
*za Sisy
in za vse ostale punceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
21.9.2006 12:17:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1

Poopsie a zdaj pa sem že zeliščarkauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
21.9.2006 12:19:05   
Anonimen
zanimivouser posted image jst sem imela vsak mesec nosečniške znakeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
21.9.2006 12:21:36   
kapica
Maza cestitam za lepo steviko in za tvoja dva user posted image user posted image . Drzim pesti da bo slo vse kot treba.
Poopsie, a ti si pa jutri na vrsti user posted image user posted image user posted image ? Lepo, lepo, nisem zasledila, a bos dala dva zmrzkota ali kako je ze user posted image , prosim ne mi zameri. Bos en teden pred mano, jaz jih dobim namrec drug teden.
Misek, a pol pa se lahko v bazenu kopas,tud  ce ne smes taka nagica tam hodit user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
21.9.2006 12:23:37   
Anonimen
daj mi povej neki po pravici, a si šla na seznam pogledat, da si nas vse naštela, al maš že višjo blondinsko šolo narejenouser posted image , ker jaz zmeri koga izpustimuser posted image .

Glede nosečniških znakov, jaz bo v teh 4 letih lahk mela že milijon otrok. Aja tolk ne gre, a neuser posted image , no polpa same izračunajte, saj ste itak vse bjonde.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 373
21.9.2006 12:23:40   
kapica
O Poopsie, kako lep seznamcek si naredila. Upam da bomo imele vse krasno poletje user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 374
21.9.2006 12:24:26   
Niovi
Jaz sem tudi že prej cel spis napisala, pa me je ven vrglo user posted image
No torej Maza, user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  Držimo pesti do konca user posted image  Maza, bolniška ti definitivno ne bo škodila.
Poopsie, tudi zate jutri stiskamo pesti, fige in vse kar je potrebno user posted image , da se vgnezdijo tvoji user posted image user posted image
Mišek1, držim pesti, da boš negativna (za vse bolenzni) -vsaj 1x tole dobro dene user posted image
Kapica, mislim tudi nate user posted image user posted image user posted image
Mene danes tišči pri želodcu, včeraj mi je pa skoraj trebuh razneslo, sem imela čist napetega, sem morala hlače imet odpete, danes je malce boljše. Imam pa občutek v trebušnih mišicah, kot bi imela musklfiber, pa špikne tu in tam, pa malo tišči tu in tam, kdo kaj ve o tem? Danes je 8 dan po ET.
Jaz vas berem spet v ponedeljek ali torek, do takrat pa čuvajte svoje user posted image  in mislim na vas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?